gitme lutfen .hepimizib giremedigi az girdigi zamanlarda oluyor.Ben bilgisayar programciligi mezunuyum istanbulda yasiyorum bir oglum var kayra adinda evliyim..muhasebeci olarak 12 yildir calisiyorum ..kilo seruvenim dogustan geliyor ...polikistik over hastasiyim haliyle kilo vermem cok daha zor bu sartlar altinda 45 kilo verdim oncesimde ve 14 kilosunu geei aldim ve tekrar 70 kilolara dusmek istiyorum ..formdaki herkestende yeni biseyler ogreniyorum..forma aksam saatlerinde girebiliyorum gezmekten ve alisveristen cok zevk aliyorum yengec burcuyum cokda zor bi insan degilim...sabah tarida 82.3 gibi ciktim bu rakam gecen haftaninkiyle ayni fakat su an regli donemindeyim bi etkisi varmi net bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
polikistik overda kilo zor mu veriliyormuş?? aaa bak bu da yeni bahanem :) bende öyleyim, + diyabetiğim, hepsi bir arada olunca da zor oluyor haliyle...
hadi ben de yeniden tanıtayım kendimi, genelde keyifli ama bugün sinirli bir İngilizce öğretmeniyim :) 38 yaşındayım, bir kızım var, ve bugün 8 yaşına giriyor :) eşimi kaybettik o nedenle minnak bir aile olarak istanbulda yaşıyoruz...3 yılda şekerimin ani çıkışıyla 30 kg aldım...104 kg ile başladım 13 ayda 79ları gördüm...inşallah yakın hedef ağustosa 75, ekime 72 olup orda kalmak niyetindeyim...
kizina saglikli mutly huzurlu yillar diluyorum.uyuki dogmus