kizlar sabah 500 gr. az ciktim ama gecen seferde boyle olmustu bir hafta sonra geri geldi.bakalim ne olucak.
bugun cok duzensiz yedim.gorumcemi ziyarete gittik.bizim buyuk bebegide gosterdik kasimdam beri antibiyotik kullanmamistim.bogazi kotuymus kizil olabilir dedi.Insaallah ilerlemez
gelelim menuye
sabah normal kahvaltim 12:30
oglen. iki tabak mercimek corbasi 5 kofte yogurt 16:30
ara sutlu nescafe 18:00
aksam bir kase nesfit 20:00
saatlerim cok sacma oldu ama boyle denk dustu.
hareket yok.kitap cocukluk sirri pedagog adem gunes (ben bu kitaba devam ediyorum ama yazmayi unutuyorum) suyu bugun pek icemedim.bide grip oluyorum hicccc keyfim yok.ufaklik 19:30 da oglen uykusuna yatti birazdan kalkar halim kotu anliycaginiz.ayyy cok yazdim hepinizi optummm
bugun cok duzensiz yedim.gorumcemi ziyarete gittik.bizim buyuk bebegide gosterdik kasimdam beri antibiyotik kullanmamistim.bogazi kotuymus kizil olabilir dedi.Insaallah ilerlemez
gelelim menuye
sabah normal kahvaltim 12:30
oglen. iki tabak mercimek corbasi 5 kofte yogurt 16:30
ara sutlu nescafe 18:00
aksam bir kase nesfit 20:00
saatlerim cok sacma oldu ama boyle denk dustu.
hareket yok.kitap cocukluk sirri pedagog adem gunes (ben bu kitaba devam ediyorum ama yazmayi unutuyorum) suyu bugun pek icemedim.bide grip oluyorum hicccc keyfim yok.ufaklik 19:30 da oglen uykusuna yatti birazdan kalkar halim kotu anliycaginiz.ayyy cok yazdim hepinizi optummm