Offff sene sonu etkinlikleri bugün itibariyle başladı...yorgunum :/ önümüzdeki 1.5 ay seldom kapsama alanı dışında :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ooooo dunyada olmaz hocammmm.bir yere birakmayiz.iradenle etkiledigin insanlari dusun(malesef ben sadece okuyorum etki alanina daha giremedim) sen bu gruba lazimsin
Ben bisey sormak istiyorum folik asit kullaniyorum sin 3 gundur sigarayi azaltma cabasindayim istahim kendimi frenleyemeyisim bunlardan olabilir mi acaba bi bilgisi olan var mi.
canim folik asiti niye iciyosun?bebiste icmistim ben onu.
ben epeydir vitamin icmiyodum benim asiri istahimi aciyo.hele son ictigimde ne yiycegimi sasirdim ama cok enerji vermisti.simdi aksamlari cok halsizim diye suda eriyene basliycam İnsaallah
Sunnet gecsin hapa baslarim tekrar kontrole giderim artik...kismetse rabbim verirse bebek istiyoruz kayra cok uzuluyor niye herkesin kardesi var benim yok diyip uzuluyor ve bu durum onu hircin yapiyor...malum yasda 34 oldu...
Kızlar çok hastayım .ilaç falan derken de kesin kilo vermemişimdir. Boğazım çok acıyor. Dudagimin içinde aft çıktı. Kurtarın beniiiiiiiii !
Kızlar çok hastayım .ilaç falan derken de kesin kilo vermemişimdir. Boğazım çok acıyor. Dudagimin içinde aft çıktı. Kurtarın beniiiiiiiii !
Çok geçmiş olsun benim de tam 1.5 aydır bogazimda bir yumru var antibiyotik de kullandım bitmiyor ince hastalığa tutuldum dr.lar anlamiyor herhalde :/
günaydın canım çok çok geçmiş olsun allahım şifa versin
**2. TAKIM 360. ETAP **
akrep33 ( 67 / / / %)
Seldom ( 78.1 /78,1/0 / 0 %) sabit
hedef52 ( 64.5 / 64,5/0/0 %) sabit
selennnnn ( 60 / / / %)
Siyahbeyaz0066( 70,4 / / / %)
Ambuyanbu ( 74,1 / / / %)
uhs ( 66.9 / / / %)
nazperver( 57.2 / / / %)
ozgekrd ( 83,8 / / / % )
fatmabol( 81.1/ / / %)
citlenbikbesyo( 58.9 / / / %)
Elif_merve( 63.8 / / / %)
2. TAKIM ORTALAMASI: %
liteye kilosunu ekleyemeyenler için kullanma klavuzu
1- en son listeyi takip edices, BİZDEN BİR ÖNCE KİLO BİLDİRİMİ YAPAN ARKADAŞIN LİSTESİNİalıntılayacağız
2- alıntının içinde kendimize ait kiloları kilo farkını ve yüzdesini gireceğiz
3- alıntıyı bu hali ile paylaşmak mümkün değildir, sistem bişeytler yazın diye hata verir, alıntı hatasından kurutulmak için başta ve sondaki (QUOTE) yazılarını silin, birini silseniz de oluyor...
4-gerisi bildirğiniz gibi mesajı paylaşın
5- YÜZDE HESAPLAMA: BU HAFTA VERİLEN KİLOYU GEÇEN HAFTAKİ KİLONUZA BÖLÜP SONUCU 100 İŞLE ÇARPIN
6-Ne yapıyruz bizden önceki arkadaşımız kilosunu listeye ekleyememişse kendi kilomuz ile birlikte onu da listeye biz ekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?