Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Offff sene sonu etkinlikleri bugün itibariyle başladı...yorgunum :/ önümüzdeki 1.5 ay seldom kapsama alanı dışında :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ooooo dunyada olmaz hocammmm.bir yere birakmayiz.iradenle etkiledigin insanlari dusun(malesef ben sadece okuyorum etki alanina daha giremedim) sen bu gruba lazimsin

ooooo dunyada olmaz hocammmm.bir yere birakmayiz.iradenle etkiledigin insanlari dusun(malesef ben sadece okuyorum etki alanina daha giremedim) sen bu gruba lazimsin

Gitmem bir yere zateeeen...gidersem kim durduracak beni?? Menüleri face yaşarmışım :) ama şimdiki kadar çok ugrayamam bugün öğleden sonra hiç bakamadim mesela

Bugun son misafirimide yolculadim bitti cok sukur yarin benim icin yeniden baslangic olucak....planlarima uyucam artik...07 mayis baslangic 15 hazirana kadar devam...hedefim bir kilo bile olsa 79.9 bile olsa raziyim...

Ben bisey sormak istiyorum folik asit kullaniyorum sin 3 gundur sigarayi azaltma cabasindayim istahim kendimi frenleyemeyisim bunlardan olabilir mi acaba bi bilgisi olan var mi.

canim folik asiti niye iciyosun?bebiste icmistim ben onu.
ben epeydir vitamin icmiyodum benim asiri istahimi aciyo.hele son ictigimde ne yiycegimi sasirdim ama cok enerji vermisti.simdi aksamlari cok halsizim diye suda eriyene basliycam İnsaallah

canim folik asiti niye iciyosun?bebiste icmistim ben onu.
ben epeydir vitamin icmiyodum benim asiri istahimi aciyo.hele son ictigimde ne yiycegimi sasirdim ama cok enerji vermisti.simdi aksamlari cok halsizim diye suda eriyene basliycam İnsaallah

Ambu hic sorma benimki cocuk diye basimin etini yiyor son kontrolde doktor vermisti bende basliyayim dedim ama neye saldiricagimi sasirdim malum sigara problemim var onuda birakayim diye ugrasinca evde kalabalik olunca raydan fena ciktim dun bi tartildim sok oldum ee yesil kahveyide biraktim seldomun dedigi gibi sunnette elbisem yirtilabilir yani bende haptan oldugunu bugun net anladim bas agrisi uykusuzluk fena istah yapti yarin icmiycem zaten sunnetten sinra baslarim artik

Sunnet gecsin hapa baslarim tekrar kontrole giderim artik...kismetse rabbim verirse bebek istiyoruz kayra cok uzuluyor niye herkesin kardesi var benim yok diyip uzuluyor ve bu durum onu hircin yapiyor...malum yasda 34 oldu...

hayirlisiyla Allah nasip eder İnsaallah canim.benim buyukte kucugu evden gondermeye calisiyo.cuma gosterisi var kardesimi getirme diyo.ama tek cocuk olmakta cok kotu bence.dedigin gibi yasimizda ilerliyo cok iyi yapmissin hazirliga baslamakla.ama doktorunu arayip istahini actigini soylesen belki baska sey onerir belki

Son düzenleme:
Kızlar çok hastayım .ilaç falan derken de kesin kilo vermemişimdir. Boğazım çok acıyor. Dudagimin içinde aft çıktı. Kurtarın beniiiiiiiii !

Aslında sonuna geldim sayılır. Artık sadece Boğazım acıyo . Uzun zamandır hasta olmamıştım . çoook uzun zaman oldu. En son ne zaman hasta olduğumu hatırlamıyorum. Bu da geçer herhalde :-/

günaydın canım çok çok geçmiş olsun allahım şifa versin

günaydın kızlar dün gittim mazura aldım listeyi kopyalamadım biri benim ölçülerimi eklerse sevinirim
kalça 106
göbek 95
bel 83
göğüs 96 bende dümdüz bir karıyım
ben kilom bu hafta sabit şimdi listeyi bulur eklerim

Çok geçmiş olsun benim de tam 1.5 aydır bogazimda bir yumru var antibiyotik de kullandım bitmiyor ince hastalığa tutuldum dr.lar anlamiyor herhalde :/

Menü

Sabah : 1 yumurta
5 zeytin
Peynir
Domates
Kurufasulye keki 2 dlm :/
2 dlm ekmek

Öğle : 1 kase çorba
Salata
2 dlm ekmek

Ara : kurabiye
Türk kahvesi

Akşam : 2 kase kabak çorbası
1 parça fırın makarna

Kilom 78.1 geçen haftayı hatirlamiyorum...cepten listeyi bulmak çok zor...eklermisiniz?

günaydın canım çok çok geçmiş olsun allahım şifa versin

Sağolun . İnşallah geçer bi an önce

**2. TAKIM 360. ETAP **

akrep33 ( 67 / / / %)
Seldom ( 78.1 /78,1/0 / 0 %) sabit
hedef52 ( 64.5 / 64,5/0/0 %) sabit
selennnnn ( 60 / / / %)
Siyahbeyaz0066( 70,4 / / / %)
Ambuyanbu ( 74,1 / / / %)
uhs ( 66.9 / / / %)
nazperver( 57.2 / / / %)
ozgekrd ( 83,8 / / / % )
fatmabol( 81.1/ / / %)
citlenbikbesyo( 58.9 / / / %)
Elif_merve( 63.8 / / / %)

2. TAKIM ORTALAMASI: %

liteye kilosunu ekleyemeyenler için kullanma klavuzu
1- en son listeyi takip edices, BİZDEN BİR ÖNCE KİLO BİLDİRİMİ YAPAN ARKADAŞIN LİSTESİNİalıntılayacağız
2- alıntının içinde kendimize ait kiloları kilo farkını ve yüzdesini gireceğiz
3- alıntıyı bu hali ile paylaşmak mümkün değildir, sistem bişeytler yazın diye hata verir, alıntı hatasından kurutulmak için başta ve sondaki (QUOTE) yazılarını silin, birini silseniz de oluyor...
4-gerisi bildirğiniz gibi mesajı paylaşın
5- YÜZDE HESAPLAMA: BU HAFTA VERİLEN KİLOYU GEÇEN HAFTAKİ KİLONUZA BÖLÜP SONUCU 100 İŞLE ÇARPIN
6-Ne yapıyruz bizden önceki arkadaşımız kilosunu listeye ekleyememişse kendi kilomuz ile birlikte onu da listeye biz ekliyoruz.

**2. TAKIM 359. ETAP ** YEDİNCİSİ

akrep33 ( 66,5 / 67 / -0.5 / -0.75%)
Seldom ( 78,4 / 78.1 / 0.3 / 0.38%)
hedef52 ( 65,0 / 64.5 / 0.5 / 0.77%)
selennnnn ( 60 / 60 / 0 / 0%) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,0 / 70,4 / -0,4 / -0,29%)kilosu ikiye bölündü
Ambuyanbu ( 73,4 /74,1 /-0,7/-0,95 %)
uhs ( 67,4/ 66.9 / 0.5 / 0.37%) kilosu ikiye bölündü
nazperver( 57,9 /57.2 /0.7 / 0.60%) kilosu ikiye bölündü
ozgekrd ( 83,8 / 83,8 / 0 / 0.0% ) Sabit
fatmabol( 81,4 / 81.1/ 0.3/ 0.18%) kilosu ikiye bölündü
citlenbikbesyo( 59,3 / 58.9 / 0.4/ 0.34%) kilosu ikiye bölündü
Elif_merve( 63,8 /63.8 /0/ 0%)sabit

2. TAKIM ORTALAMASI: 0,05 %

Oooo ben 2. takıma gelene kadar liste gelmiş bile..

Sağol canım benim Allah razı olsun, kolaylaştırdığın gibi Rabbim de işlerini kolaylaştırsın inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…