niyeyse benim de aklıma sanki aynı resim geldi :)
ben de peelingimi paylaşmazsam olur mu olmaaaaaz....şu çok bilmiş bir manken var ya o vermişti yıllar önce yağlı ve karma ciltler için bişey şahin var ya adını hatırlayamadım...balın içine biriki damla limon sıkıp toz şeker koyuyoruz (şekerin mantığı peelinglerdeki kum taneleri gibi ölü deriyi temizlemeye yardımcı olsun) sürüp 20 dk bekliyoruz ve yıkıyoruz..haftalık peeling bu..bal zaten yumuşacık taptaze yapıyor...bazen kızıma da yaparım öyle karşılıklı süzülür otururuz pek keyifli bir etkinlik oluyor :)
Günaydin
bende menülerimi paylasiyim:
dün aksam:
- tavuk corbasi
- kisir
- minik bir sekerpare
- bu sabah gec uyaninca toplantiya gec kalcam diye hizli bir sekilde muz yedim
- ara: bir avuc findik
- ögle: tavuk corbasi
- ara: elma
- aksamada Allah kerim
Dün aksam yemekten önce 5 km yürüdüm, bu aksam devam insallah..
çocuk var mıydı?haftasonlari esim gec uyandigi icin, o uyanana kadar kahvalti yapmiyorum..
gec kahvaltidan dolayi iki ögün yeterli oluyor.
benim tek sorunum cevrem.. aksama yine davetliyiz, haftada en azindan 3-4 kere ya davetli oluyoruz yada bize misafir gelir.
tuzlular neyse, ama tatlilara hayir diyemiyorum
hayırlı olsungeçen haftadan beri menü paylaşmıyordum eşim işten çıktığından beri hiç modum yok fazla dikkat etmedim ama sabah tartıldım çok şükür kilo almadım bugün kendime vakit yaratıp lesli ile yarım saat yürüyüş yapıcam biraz da egzersiz hareketleri simitlerimin erimesini istiyorum
bu arada eşim işe başladı bugün inş onun içinde bizim içinde hayırlısı olur
sağlıklı beslenmeye devam yaniArkadaşlar epeydir giremiyorum. Kilo kontrolüm devam ediyor. Hala aynı kilodayım, 16. haftaya kadar da koruyabilirsem süper olacak. Hedefim max 9 kilo almak ama bakalım artık nasıl olacak. Forumdan okuduğum kadarıyla iyisiniz hepiniz :)) Seldom piknikteki performansını kutlarım
çocuk var mıydı?
hayırlı olsuneşin de hemen işi buldu maşallah Allah hayırlsını nasip etsin.
sağlıklı beslenmeye devam yani
Arkadaşlar epeydir giremiyorum. Kilo kontrolüm devam ediyor. Hala aynı kilodayım, 16. haftaya kadar da koruyabilirsem süper olacak. Hedefim max 9 kilo almak ama bakalım artık nasıl olacak. Forumdan okuduğum kadarıyla iyisiniz hepiniz :)) Seldom piknikteki performansını kutlarım
gecen gun dergide okudugum peelingi yaptim cok iyi nemlendirdi cokda kolay oldugundan paylasmak istedim.yarim cay kasigi kahveye bir tatli kasigi zeytinyag karistirip suruyosun.bu olcu yuz icin istenirse cogaltilip vucuda yapilabilir diyodi.bende yikanirken yaptim sonuc tam nemlenme ve temizlik.hepinize tavsiye ediyorum
Bende kendi peelingimi vereyim o zaman 1 yumurta beyazi 1 tatli kasigi yogurt ve 1 tatli kasigida irmik kesinlikle ince cizgileri yok ediyor cildi genclestiriyor....ambucum seninkinide deniycem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın diyelim ve güzellik sırlarımıa geçelim
ya epeydir bakımsızım. en son dermokilin hassas ciltler için kil maskesini yaptım.bir kullandım öööyle duruyor. ilk yapışta kilin de renginden herhalde cildin bembeyaz oluyorkendini pirü pak hissediyorsun
normalde yaptığım peeling de fatmanın tarifine benzer. benim bildiğim tarifte irmik değil yulaf unu vardı sadece (evdeki yulaf ezmesiyle de olur mu ki)
kır yumurtayı kabuğun içinde kalan yumurta aklarını sür yüzüne al sana peeling
iç kahveyi telvesini sür yüzüne (göz altlarına de iyi geliyormuş) kahveyi temizlemeyi sevmiyorum
sadece yoğurt da sürülebilir, yağlı cilt kuru cilt için yoğurtta farklılık var mıydı ki....ya da birine yumurtanın sarısı diğerine beyazı mı öneriliyordu...vardı bi numara...
en sevdiğim en pratik olanı yumurta beyazını sürmek kahvaltı sofrasını hazırlarken aradan çıkıveriyor
Aman ne marifetler varmis sizde anacim.ben de yapicwm.daha bildiginiz varsa yazin.benim gibi bilnezlere ogretin.hic kendime bakmiyorum ben yaaa.paspalim biraz galiba:))niyeyse benim de aklıma sanki aynı resim geldi :)
ben de peelingimi paylaşmazsam olur mu olmaaaaaz....şu çok bilmiş bir manken var ya o vermişti yıllar önce yağlı ve karma ciltler için bişey şahin var ya adını hatırlayamadım...balın içine biriki damla limon sıkıp toz şeker koyuyoruz (şekerin mantığı peelinglerdeki kum taneleri gibi ölü deriyi temizlemeye yardımcı olsun) sürüp 20 dk bekliyoruz ve yıkıyoruz..haftalık peeling bu..bal zaten yumuşacık taptaze yapıyor...bazen kızıma da yaparım öyle karşılıklı süzülür otururuz pek keyifli bir etkinlik oluyor :)
ne güzel..kardeşim ilk hamileliğinde 30 kilo alıp yarısını ancak verince ikinci de sadece 6 kilo aldı, doğumda 8 kilo gitmişti nasıl olduysa :) pazar günkü performansımı okumadın sanırım :) acısını çıkardım pikniğin falan ama serbest günümdü beya hakkımdı sonuna kadar :)
çocuk var mıydı?
hayırlı olsuneşin de hemen işi buldu maşallah Allah hayırlsını nasip etsin.
sağlıklı beslenmeye devam yani
Sabah yarim simit oglen 1 dilim ekmek ayran tavuk sis ikindi cay 3 kurabiye minicik aksam ispanak olabilir yarin yine misafir var hazirlik yapicam off off raydan cikmis tren gibiyim yarim saat yuruyus var...hepside bu kadar...
Şimdi çok önemli bir sorunum var :) bugün kızımın okulunda imza günü vardı o da bir kitap almış, çocuklar için yemek tarifleri var içinde...ilk tarifi bir heves yaptılar, acuka, ama var ya süper ötesi oldu yok böyle bir koku...parmagimin ucuyla baktım tam benlik acılı sarimsakli falan...ama menüde yoksabah da yiyemem sarımsak kokar yarın akşama da çok var ama yaaaaa yiyemem yiyemem o zaman yazayim da mızıklanayim azıcık çok fenayım çok hani sizin tatlı krizinden yaşıyorum şu an...gemileri yakmamak için namazı uzatıp kazalar kıldım birsürü unutayim diye...yok ne mümkün!! Yemicem yiyemem yemiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?