Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yaaa 73.4 u gordum 3 gun once.kesin 73 olurum derken gece gec yemek isi bozdu.sende 70 de beni bekliyosun.yakinda gelicem İnsaallah.bende seni seviyorum canimmm
Vallahi oyle ambum.iki one bir geriye gidiyorum .takildim yine.kiracam insallah.bu hafta en cok kilo veren takim olalim..

Waaww akrebime bak sen.bunlar Kavgada bile soylenmez..korktum senden.

sabah kalkınca: 1yk elma sirkesi, 1tk çörek otu yağı, 1 koca bardak ılık su, 10 dut kurusu

kahvaltı: 2dilim peynir, 1,5 yumurta terayağda, 1 de orta şekerli türk kahvesi
ara: 1 tatlı form bisküvi

............
sabah kahvaltısına bakarsananız tam da peeling için gerekli malzemelerin olduğunu görürsünüz. ben de hemencik yumurtanın beyzını yüzüme sürdüm. kahvaltıdan kalkınca türk kahvemi yaptım .telvesini de yüzüme sürüp yüzümü ovdum. ohhhhh missss, peeling işi halledildi

çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin benimde boğazım ağrımaya başladı bu havalar hasta edicek bizi

Cok haklisin tatlim ben cok istedim cok takinti yaptim rahat davranamadim....dun iyi gecti insallah bugun dahada iyi olucak coksagol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah cuma saati safi ismiyle tum hastalarrimiza icinde sanada sifa versin canim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vallahi oyle ambum.iki one bir geriye gidiyorum .takildim yine.kiracam insallah.bu hafta en cok kilo veren takim olalim..

Waaww akrebime bak sen.bunlar Kavgada bile soylenmez..korktum senden.
Kusura bakma canikom sen kaşındın, üstelik 4 günde 3 kiloyu deviren birine laf ettin, şimdi bak ordan hedefi nasıl geçtiğimi de seyret olarmıı

Sen işe gitmedinmiki bugün

Hayirli cumalar kizlar,

bugün bol bol salavat getirelim.. Birde dua istesem, Rabbim bizimde en yakin zamanda hayirlisiyla evimizi senletse

bu sabah tartildim, 67.00 bu ayki hedefime 3 kilo kaldi.
Yanliz sanki hic degisen birsey yok gibi, yani bence bu verdiklerim yagdan cok su olabilirmi?

dün aksam yediklerimi paylasmamistim:
- firinda somon baligi
- firinda patates
- salata
- tarcinli süt

bu sabah:
- bir dilim peynir
- iki kücük dilim cavdar ekmegi

ara yemeye vaktim yoktu. ögle icin yanima muz ve findik aldim.

haftasonu yine geldi sevinmem gerekirken yine korkular aldi...
üc gün pes pese davetliyiz.. yarin samimi bir arkadasa gidiyoruz, ondan dolayi ne yiyebilecegimi söyledim, ona göre hazirliyacaktir eminim

ama diger ikisi cok korkutuyor :18:

öptüm hepinizi

kizlar bu hafta kendi aramizdada yarisalimmi? grubun birincisini yani ennnnnn super kizini secelim.ne dersiniz?
Tamam ben varımm, kim olucak acabaa
Nerden bilmiş peki ödemin sadece bacak ve göğüslerde olduğunu :44:
Beni yakalayamaz, yakalayamaz........... yakalayamaz.
Sana noluyokiii
Bak seeen, haftaya perşembe sabahı görüşceez selennn
ummadık taş baş yarar- atasözü ( o taş benim gibi duran bir taş olursa çok acıtır herhalde)
Ayy bi yerlerden sinek sesimi geldiii
Geçmiş olsun canım.. Yoğurt karışımına başla hemen, 3 gündür benim boğazı epey toparladı hamdolsun.

Ellerine sağlık canım

canim tebrik ederim..
mevsimlerden roma ya baslamissin. benim bi cok akrabam onunla cok güzel kilo verdiler.
benimde begendigim bir liste, ama karatay galiba daha cok hosuma gidiyor
yinede ikisinin karisimi gibi birsey yapiyorum.

basarlilar..

**2.TAKIM 360. ETAP**

akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 /78,1/0 / 0 %) sabit
hedef52 ( 64.5 / 64,5/0/0 %) sabit
selennnnn ( 60 / 60/ 0/ 0%) Sabit
Siyahbeyaz0066( 70,4 /70,1 / 0,3/0.43%)
Ambuyanbu (.74,1 / 74.1/0 / 0%) sabit
uhs ( 66.9 /66,9 /0 / 0,0%) sabit
nazperver( 57.2 / / / %) Diskalifiye oldu (paylaşım ve bildirimde bulunmama alışkanlığı)
ozgekrd ( 83,8 / / / % ) İzne ayrıldı
fatmabol( 81.1/ 81.6/ -0,5/- 0,62%)
citlenbikbesyo( 58.9 /58,7 /0,2 / 0,34 %)
Elif_merve( 63.8 /63,8 / 0/ 0 %)sabit

2. TAKIM ORTALAMASI: 0,01

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 360. ETAP SONUC LİSTELERİ
2 - 9 MAYIS

**2.TAKIM 360. ETAP**

akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 /78,1/0 / 0 %) sabit
hedef52 ( 64.5 / 64,5/0/0 %) sabit
selennnnn ( 60 / 60/ 0/ 0%) Sabit
Siyahbeyaz0066( 70,4 /70,1 / 0,3/0.43%)
Ambuyanbu (.74,1 / 74.1/0 / 0%) sabit
uhs ( 66.9 /66,9 /0 / 0,0%) sabit
nazperver( 57.2 / / / %) Diskalifiye oldu (paylaşım ve bildirimde bulunmama alışkanlığı)
ozgekrd ( 83,8 / / / % ) İzne ayrıldı
fatmabol( 81.1/ 81.6/ -0,5/- 0,62%)
citlenbikbesyo( 58.9 /58,7 /0,2 / 0,34 %)
Elif_merve( 63.8 /63,8 / 0/ 0 %)sabit

2. TAKIM ORTALAMASI: 0,01

** 8. TAKIM 360 ETAP **

burukcay (63,5 / 63, 2 / 0,3 /% 0,47 )
sismanvemutsuz ( 96,7 / 96,6 / 0,1 /% 0,10 )
efsax ( 83,9 / 82,2 / 1,7 /% 2,03 )
seval1349( 85,8 / 85 / 0,8 / % 0,93 )
hatioz(63,1 / 62 / 1,1 / % 1,74 )
ameliaa ( 68,1 / / / % ) 1. kez kilo bildiriminde bulunmadı

8. TAKIM ORTALAMASI : % 0,88

** 14 TAKIM 360 ETAP **

anathema8( 79,1 / 78,0 / 1,1 / 1,39%)
makbule007( 61.0 / 61.5 / -0.5 / -0,82%)
BLUEmoon2009( 69,9 / 69,9/ 0 / 0%) Sabit
Sozen( 89.6 / 88.8 / 0.8 / 0.89% )
Ceren06( 62 / 59,8 / 2,2 / 3,55%)
Slimsigara( 59,6 / 59,1 / 0,5 / 0,84% )
donbul (73,1 / 73.1 /0 / %0 ) Sabit

14. TAKIM ORTALAMASI : 0,84%

Kusura bakma canikom sen kaşındın, üstelik 4 günde 3 kiloyu deviren birine laf ettin, şimdi bak ordan hedefi nasıl geçtiğimi de seyret olarmıı

Sen işe gitmedinmiki bugün

seldom gibi saat 4te kalkmasam da ben de erkenciyim kaptan. bugün farklı olarak ufaklıklar bakıcımda yatıya kaldıtabi sabah da zaman bol geldi kahvaltı, kayfe keyfi ve yüz maskesi yapmaya vaktim oldu. (bakıcımda kaldı derken kaç yıllık komşum 4 yıldır abiden başlayarak çocuklarıma bakıyor, çocuklar da köyde kalmayı seviyorlar böyle ara ara kalacaklar gibi gözüküyor)

allah cuma vakti hürmetine dualarımızı kabul etsini hastalarımıza şifa versin.

ayyyyy yeni bişey keşfettim ama sırrımı gıcık birilerine vermiiiiiiiiiiiiiiiiicemgörün siz haftaya beni. hem bu arada 5333 yapmaya başladım, sizin üsütünüze de gül kokluyorum ; başka zayıflama gruplarına da takılıyorum(ayça kaya ile sayarak zayıfla öyle bişey)

ellerine sağlık

ayyyyyy sırrımı vermicem dedim ama çatlıyorumkimse de sormuyo neymiş o diye zaten gelen giden de yok ben bu sırrı söylemedn nasıl yaşiiiiicam

e neymiş söylesen ya?!?! bak hem ben senin rakibin değilim ki!! gr gr veren hatta bu hafta sabit kalmayı becerebilen zavallı bir şişkoyum hem hastayım da zaten bugün menü yazmadığımı farketmediniz amaaaaa ben bişey yiyemiyorum zaten :/ ambu mode on :)

http://aydanoneriyor.blogspot.com.tr/2014/05/alabas-almanlar-isi-biliyor.html

işte buuuuuuuuuu:)alabaaaaşşş...öğleden önce bunu okudum, forumda biri de tavsiye etmiş, market alışverişim sırasında da görünce hemmen aldım. akşama tadacaktım ama dayanamadım iş yerinde yarısını kestim dilimledim, limon yoktu sadece az biraz tuz serptim. ana bu bizim bilidiğimiz şalgam tadıhatta görüntüsü de benziyor. yıllar önce küccük çocukluk dönemimde bizim evde meyve tabağında şalgam da gelirdi genelde babannem köyden getirmiş olurdu, pek desevmezdim. şimdi tok tutyo denilince sarıldığım şeye de bak: şalgam pardon ecnebiiiisi yani alman lahanası yani alabaş...
çiğ karnabahar yiyen siz değerli seldom ve kızınız bunu belki çoktaaaan biliyorsunuz veyahutta artık müdavimi olacaksınız

Merhaba arkadaşlar
Ben eda. 3. takımdan.
Bu hafta 1,2 kilo verme hedefime ulaşamadım.Kendimi ifşa etmem gerekiyor.
Neden kilo veremedim bilmiyorum yarın diyetisyene gidince öğreneceğim.
Halbuki hiç kaçamak yapmadım. :26:
Şişko tombul diyin Ne yaptında veremedin diyin

Oooo hedefde kıpırdanmalar olmuşşş
ayyyyyy sırrımı vermicem dedim ama çatlıyorumkimse de sormuyo neymiş o diye zaten gelen giden de yok ben bu sırrı söylemedn nasıl yaşiiiiicam
Ben merak etmedimki zatiii Ben kendi uygulamam üzerinde tam yol ilerliyorumki gerenk yok diye düşünmüş olabilirim
İşte bir merak edenimiz çıkmış

Hayırlı olsuuuunn hadi bakalım faydasını ne zaman göreceksiniz bakalım

Şimdi bişii sorucam, bu şalgamı akşam abartmalarından sonramı yicen sen kuzu

Oooo hedefde kıpırdanmalar olmuşşş

Şimdi bişii sorucam, bu şalgamı akşam abartmalarından sonramı yicen sen kuzu

inşallah abartmalarımdan önce yemiş olmam çünkü mantıken işe yaramamış anlamına gelir
ben akşam yemekten sonra başlicam yemeye...

diyoruz hadi bakalım ne yaptın da veremedindökül bakalım...tam yerindesin burada herkes çok yiyenleri ayıplıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…