Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Slm kızlar herkese hayırlı cumalar dilerim ben 3. takımdan sweetdimple malesef bu hafta takım içi hedef kilomusu tutturamadım hedefim 800 gr vermekti 100 gr ile kaçırdım ama napalım kural kuraldır tüm takımlara kendimi ifşa için buradayımm Geçen hafta hiç kaçamak yapmadım sporumu da düzenli yaptım :44::44: fakat hedefe yaklaştıkça kilo vermek zorlaşıyor bu hafta daha işi daha sıkı tutacağım inş
Hepimize sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimmm

off ortalik fena kizismis.bakalim bu hafta ennn basarili kim olacak.aman dikkat edin haftasonu geldi.pazartesi. gunu cok yedim pismanim gibi seyler yaxmayin.takimin genel hali:)) bendahil tabi kiii..

bu arada ben haftasoni sehir disindayim.pzartesi bu lakirtilari benden duyacaginiz kesin yani:))

biz de bu haftanın en kötüsünü ifşa edelim sürüm sürüm süründürelim... kilo alanlar olursamahvedelim onu

cok gecmis olsun.Allah sifa versin canim

anammm insan bu ortalamayla liste yayinlamaya utanir valla.ben buhafta aslinda 74 tum ama hesaplamaya usendim ayni yazdim.ohhh be soyledim.insan dogrucu davut olunca bukadar biseyi icinde tutamiyo.

bu arada kaptan ve hedefin kapismalarini heyecanla takip ediyoruz.bakalim sonuc ne olucak????

bu diger gruptan gelenlere bayiliyorum.bizi biraz okusalar bunlara ifsa etmeye bile gerek yok diyip ugramazlar ama bizi ciddiyetle kilo veren bir grup saniyolar galiba :)))))
ben dunku menumden basliyim
dun iftar bir kase tarhana birkase yesil fasulye yarim kase tavuk gugsu yarim dilim borek

sahur usttekilere sakin cok demeyin Allahtan yemisim.sahura 3 dak. kala uyandim bir parca peynir ekmek bir bardak su ictim.halbuki coook hayallerim vardi.neysem suan itibariyle midem bulanmaya basladi ama iki saat kaldi dayanicam İnsaallah

Allah seninBak biz haftaya en az kilo veteni ifsa edeces ya hrpimiz alip alip topluca veriyos herbirimiz 1-1.5 kilo verices seldom 250 gram verince nolceken iyisi seldomu axad mi etsek yoksa buyuk yaris bensiz olmax der mi ki? Nassi olsa 7 kilocuk su tasiyo fosssss gitse sular birinci olur degel mi

Su bizim siteye yazanlardan hix haz almiyorum nispet eder gibi bak ben kafama takip ne haldeyim sen hala otur hahahaha gibi geliyor bana kil oluyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Su bizim siteye yazanlardan hix haz almiyorum nispet eder gibi bak ben kafama takip ne haldeyim sen hala otur hahahaha gibi geliyor bana kil oluyorumyour_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
E yani takim olarak adagilanmayi da hak etmefik denilmez

Sabah minicik peynirli sandavic
Oglen ayran kumpir:)
Ikindi cay 3 kurupasta 1 yumurta ne alakaysa 1 dilim peynir
Aksam tonbalikli salata 1 dilim ekmek 2 kasik pilav...arkadasimin waffle israrina yanitim tabi ben eslik ederim sade turk kahvesi alayim oldu...kac milyon kalori bilmiyorum ama acil corba ve sebzeyi ozledigimi farkettim...bugun yarin sebze ve corba gunu ah bide dogumgunu var minik bi pasta olucak mutlaka ama yarin plates var 45 dk kadar

Hedefin verdigi ceza 200 zipla 50 mekik yapmaya gidiyorum soz verdim yapicam

Insallah bu haftanin kotusu ben olmam hepinize iii geceler kizlar.

Hedefin verdigi ceza 200 zipla 50 mekik yapmaya gidiyorum soz verdim yapicam

Sorma fatma dunkunu unutmusum.bugun telafi yapiyorum.nefesim kesildi.200 daha ziplicsm

Gunaydin kizlar.saat 8e geliyor kimse yok ortada ozellikle de seldoma yakistiramadim.
Beni dagolsun ufakliklar uyutmadi.gece uyutmadiklari gibii biri de dabah 5.30 kalkti.
1ara 1ana ogun yaptim bile.
Birazda birbeyaz cay sonra kahve sonra 50 mekik olecek

Seldom bütün gece perişandi dünden beri sadece ılık karışımlar içiyorum 3-5-35 kilo vermem lazım aslında...bugün de böyle biter galiba..birazdan doktora gidicem yeniden..

Ybogaz agrin icin mi dpktora gidiyorsun?

Antibiyotik ve c vitamini birde agri kesici alir gelirsin bence karbonat tuz du yapip gargara yapmalisin anyibiyotik etkisi yapar bogaz icin ilik seyler ic bol c vitamini al ve guzel bi banyo yap...

Ben blue bu hafta 800 gr vermeyi hedeflemiştim ama 500 gr verebildim, en büyük sebep grip nedeniyle spor yapamamam oldu, sporun ne kadar önemli olduğunu gördüm.. önümüzdeki hafta 1 kilo vererek açığı kapatmayı hedefliyorum.. Selamlar sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…