- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
off ortalik fena kizismis.bakalim bu hafta ennn basarili kim olacak.aman dikkat edin haftasonu geldi.pazartesi. gunu cok yedim pismanim gibi seyler yaxmayin.takimin genel hali:)) bendahil tabi kiii..
bu arada ben haftasoni sehir disindayim.pzartesi bu lakirtilari benden duyacaginiz kesin yani:))
diyoruz hadi bakalım ne yaptın da veremedindökül bakalım...tam yerindesin burada herkes çok yiyenleri ayıplıyor
kızlar çok hastayım gerçekten...bahar alerjisi için aldığım ilaçlar zaten feleğimi şaşırtıyor bir de bitmek bilmeyen boğaz ağrım iyice coştu...habire ballı karışımlar içiyorum geceden beri..cuma duanıza talibim :/
**2.takım 360. etap**
akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 /78,1/0 / 0 %) sabit
hedef52 ( 64.5 / 64,5/0/0 %) sabit
selennnnn ( 60 / 60/ 0/ 0%) Sabit
Siyahbeyaz0066( 70,4 /70,1 / 0,3/0.43%)
Ambuyanbu (.74,1 / 74.1/0 / 0%) sabit
uhs ( 66.9 /66,9 /0 / 0,0%) sabit
nazperver( 57.2 / / / %) bildirimde bulunmadı
ozgekrd ( 83,8 / / / % ) bildirimde bulunmadı
fatmabol( 81.1/ 81.6/ -0,5/- 0,62%)
citlenbikbesyo( 58.9 /58,7 /0,2 / 0,34 %)
Elif_merve( 63.8 /63,8 / 0/ 0 %)sabit
2. takım ortalaması: 0,01
Allah seninbu diger gruptan gelenlere bayiliyorum.bizi biraz okusalar bunlara ifsa etmeye bile gerek yok diyip ugramazlar ama bizi ciddiyetle kilo veren bir grup saniyolar galiba :)))))ben dunku menumden basliyimdun iftar bir kase tarhana birkase yesil fasulye yarim kase tavuk gugsu yarim dilim boreksahur usttekilere sakin cok demeyin Allahtan yemisim.sahura 3 dak. kala uyandim bir parca peynir ekmek bir bardak su ictim.halbuki coook hayallerim vardi.neysem suan itibariyle midem bulanmaya basladi ama iki saat kaldi dayanicam İnsaallah
E yani takim olarak adagilanmayi da hak etmefik denilmezSu bizim siteye yazanlardan hix haz almiyorum nispet eder gibi bak ben kafama takip ne haldeyim sen hala otur hahahaha gibi geliyor bana kil oluyorumyour_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
Hedefin verdigi ceza 200 zipla 50 mekik yapmaya gidiyorum soz verdim yapicam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin kizlar.saat 8e geliyor kimse yok ortada ozellikle de seldoma yakistiramadim.
Beni dagolsun ufakliklar uyutmadi.gece uyutmadiklari gibii biri de dabah 5.30 kalkti.
1ara 1ana ogun yaptim bile.
Birazda birbeyaz cay sonra kahve sonra 50 mekik olecek
Seldom bütün gece perişandidünden beri sadece ılık karışımlar içiyorum 3-5-35 kilo vermem lazım aslında...bugün de böyle biter galiba..birazdan doktora gidicem yeniden..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?