Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bende pazar günü cok abarttim, 69u bile gecmisti.
hafta ici dikkat edince sabah 67,5 e inanamadim, 2 kere tartildim

hedefim bu ayi 64 ile kapatmak arkadaslar.
ac kalmak istemiyorum, cünkü birden saldirabiliyorum.
Allahtan bu aralar spora cok tembellik yapmiyorum.
en azindan her ikinci gün yürüyorum.

dün aksam yemekten sonra tarcinli süt ictim, gercektende tatli istegim kalmamisti.
herhalde artik yemekten sonra hergün icerim, hele su aralar ev cikolata kayniyor

kizlar bu hafta kendi aramizdada yarisalimmi? grubun birincisini yani ennnnnn super kizini secelim.ne dersiniz?

Bence süper fikir... . Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum ( şimdiden) :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cezami kabul ediyorum ve sana soz veriyorum yapicam...

Gecen hafta onermistim ama kimse okey vermemisti eger kabul ederseniz bende varim..

Way arkadaş ne çok konuşmuşsunuz yaaa?!?? Ben sabit olmuşum ana!!! Koskoca 15 ayda ilk kez sabit oldum ne acaip insan 100 gr. da olsa değişmez mi? Bugün diyetisyenime uğradım tok karnına 78,3 çıktım ama 7 kg ödem var dedi özellikle bacaklarim ve göğüslerde toplanmis..az su iciyormusum...dereotu ve maydanoz her kahvaltıda tuketilecek..

Benim rakipten haber yok ozge nerdesin

200 kere zipladim mekik cekmeliyim hadi fatma yap uyuma sakin soz verdin( ic sesim...).

kızlar geç oldu ama kusura bakmayın. bayadır yazamıyorum hastaydım. bugünde hastahanedeydim. yarın sabah tekrar gidecem. geçen hafta kilom 80.3 dü bu hafta 79.3 herkese hayırlı geceler

Akrep kaptanim sen uhs ile benim yaris grubuma gecmelisin.hedef senin kilonun coooooookkkk altinda.senin suanki kilon a gore bizim gruptasin:)))))burada dislerini gosteren gulucuk yapmak isterdimmm
Heyyy yavrum ben seni ekmek arası yaptım yedim bile senin haberin yok Senin kiloyu ciddiye alsam hiç hedefle kapışırmıydımmm
ağzından bal damlıyor

Hee sadece bal damlasa iyiii akşamları yediği cısslarda damlıyor aman damlamasın, lop lop yağ yapmada lazım olucak naabeerr

Hedef seni rakibe olarak seçmekte hayatımın hatasını mi yaptım ne:)) Hiç heyecan vermiyorsun ekşın neyim yok :))
Dişimin kovuguna uygun rakibe bulayim ben. Akrep mi cıx o da iyi rakibe değil :))
BENİMLE DEĞÜLSÜN BEBEEEM.

sende diyet düşünme tatlım yerinde say ben seni geçip selene ulaşıcam hedefim selennnnnnnnnnnnn

tatlım biraz sakin ol en azından kilo almadın bu hafta bende veremedim ama haftaya 2 kiloya yakın kaybım olacak bunu başarıcam

Dibe vurmus hissediyorum gittim alisveris yaptim yine gecmedi hirsim..

benim kafa neye tatkıldı biliyomusun fatmacım kilo vemeyi düşündükçe veremiyorsun kilolar sana inat gitmiyor ben şimdi bir haftalık yemek listemi yazdım benim öğlen ne yiceğim belli akşamları da ne pişiriceğimi yazdım ikramda bulunan olursa midem yanıyor dicem hafta sonları genelde kayınvalidemdeyiz onda ne yiceğimi bilmiyorum ama orda da fazla kaçırmıcam bakalım sonuç ne olacak????????

siyahbeyazcım beni takip et beraber kilo verelim

kizlar bu hafta kendi aramizdada yarisalimmi? grubun birincisini yani ennnnnn super kizini secelim.ne dersiniz?

ben varım çünk ben birinci olucam

kızlar geç oldu ama kusura bakmayın. bayadır yazamıyorum hastaydım. bugünde hastahanedeydim. yarın sabah tekrar gidecem. geçen hafta kilom 80.3 dü bu hafta 79.3 herkese hayırlı geceler
geçmiş olsun canım ben seni hatırlamıyorum kaçırmışım iyileşince tekrar tanışalım olur mu

tamam olar

Cezami kabul ediyorum ve sana soz veriyorum yapicam...

200 kere zipladim mekik cekmeliyim hadi fatma yap uyuma sakin soz verdin( ic sesim...).

için dışın su olmuş senin

ummadık taş baş yarar- atasözü ( o taş benim gibi duran bir taş olursa çok acıtır herhalde)

kızlar günaydın bugün ve yarın ki listemi yazım telefondan uzun uzun yazamam galiba
sabah
2 dilim ekmek
1 üçgen peynir(diğer peynirden kalmamış mecbur yedik)
6 zeytin
domates,salatalık,maydonoz,yeşilbiber,şekersiz çay

arada 3 ceviz 1 litre su öğlene kadar

öğlen
1 tabak etli nohut
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

arada bir meyve 1/2 litre su daha

akşam
1 tabak menemen
1 dilim ekmek
1/2 kase yoğurt
yatmadan acıkırsam süt

yarın
sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
5 zeytin
domates salatalık maydonaz yeşilbiber şekersiz çay

arada 1 kase yoğurt 1 meyve

öğlen
haşlanmış but (tavuk tok tutuyor)
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek

arada 3 kayısı 2 ceviz

akşam
haşlanmış but
1 kase mercimek çorbası
salata

diyetimi mevsimlerden roma bloguna göre düzenledim 12 böyle gidecek
bugün leslie yapıcam bu hafta 1 ve 2. part yapıcam bakalım haftaya perşembeyi heyecanla bekliyorum

kızlar çok hastayım gerçekten...bahar alerjisi için aldığım ilaçlar zaten feleğimi şaşırtıyor bir de bitmek bilmeyen boğaz ağrım iyice coştu...habire ballı karışımlar içiyorum geceden beri..cuma duanıza talibim :/

**2.takım 360. etap**

akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 /78,1/0 / 0 %) sabit
hedef52 ( 64.5 / 64,5/0/0 %) sabit
selennnnn ( 60 / 60/ 0/ 0%) Sabit
Siyahbeyaz0066( 70,4 /70,1 / 0,3/0.43%)
Ambuyanbu (.74,1 / 74.1/0 / 0%) sabit
uhs ( 66.9 /66,9 /0 / 0,0%) sabit
nazperver( 57.2 / / / %) bildirimde bulunmadı
ozgekrd ( 83,8 / / / % ) bildirimde bulunmadı
fatmabol( 81.1/ 81.6/ -0,5/- 0,62%)
citlenbikbesyo( 58.9 /58,7 /0,2 / 0,34 %)
Elif_merve( 63.8 /63,8 / 0/ 0 %)sabit

2. takım ortalaması: 0,01

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım ben seni hatırlamıyorum kaçırmışım iyileşince tekrar tanışalım olur mu

teşekkür ederim. bugün tekrar gittim kan tahlili verdim pazartesi sonuçları alacam. haftasonuda ugrayamaya bilirim. pazartesinden sonra burdayım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…