kizlar bu hafta kendi aramizdada yarisalimmi? grubun birincisini yani ennnnnn super kizini secelim.ne dersiniz?
ben uygulanabilir ezalardan yanayım
1-haftaya perşembeye kadar her gün 200 defa zıplama
2-hergün 50 mekik
ay ceza değil bu şekerim aslında normalde olması gereken şeyler
hadi ben de buna dahilim
dibe vurmak yetmedi illa çamura da batacaksın yani
ağzından bal damlıyor
kizlar bu hafta kendi aramizdada yarisalimmi? grubun birincisini yani ennnnnn super kizini secelim.ne dersiniz?
Heyyy yavrum ben seni ekmek arası yaptım yedim bile senin haberin yokAkrep kaptanim sen uhs ile benim yaris grubuma gecmelisin.hedef senin kilonun coooooookkkk altinda.senin suanki kilon a gore bizim gruptasin:)))))burada dislerini gosteren gulucuk yapmak isterdimmm
ağzından bal damlıyor
kızlar geç oldu ama kusura bakmayın. bayadır yazamıyorum hastaydım. bugünde hastahanedeydim. yarın sabah tekrar gidecem. geçen hafta kilom 80.3 dü bu hafta 79.3 herkese hayırlı geceler
Hesaplarıma göre haftaya hedefi yakalarım, diğer haftaya da sana doğru yol alırım tabi hedef haftaya kilo alırsa işim daha da kolaylaşıryani özetle sen yerinde sabit kal bebeğim kiiii seni yakalamam kolay olsun
hiç sorma pek bi havalıydın...ay günde 1 öğün yiyorum falan ...canım yemek çekmiyo triplerikilo veren var vermeyen var sen misin öyle hava atan sanki şimdi bişey olmuş gibi ben de kızıyorum. kilo almıyorsun ne güzel. biraz durgunluktan sonra sen gene kilo vermeye başlarsın
haydı bakalım. ben de kendimi hazır hiisedince buradan yazıcam her türlü cezaya hazır olarak başlicam. hadi bakalım haftaya 65 dedin di mi abowwww senin bir gün gelip de beni yakalayacağını hiç düşünmemiştim
evet
tatlım biraz sakin ol en azından kilo almadın bu hafta bende veremedim ama haftaya 2 kiloya yakın kaybım olacak bunu başarıcamakrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 /78,1/0 / 0 %) sabit
hedef52 ( 64.5 / 64,5/0/0 %) sabit
selennnnn ( 60 / 60/ 0/ 0%) Sabit
Siyahbeyaz0066( 70,4 /70,1 / 0,3/0.42 %)
Ambuyanbu (.74,1 / 74.1/0 / 0%) sabit
uhs ( 66.9 /66,9 /0 / 0,0%) sabit
nazperver( 57.2 / / / %)
ozgekrd ( 83,8 / / / % )
fatmabol( 81.1/ 81.6/ / %)
citlenbikbesyo( 58.9 /58,7 / / %)
Elif_merve( 63.8 /63,8 / 0/ 0 %)
Bu hafta da veremedim iyice moralim bozuldu. Yine sabitim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim kafa neye tatkıldı biliyomusun fatmacım kilo vemeyi düşündükçe veremiyorsun kilolar sana inat gitmiyor ben şimdi bir haftalık yemek listemi yazdım benim öğlen ne yiceğim belli akşamları da ne pişiriceğimi yazdım ikramda bulunan olursa midem yanıyor dicem hafta sonları genelde kayınvalidemdeyiz onda ne yiceğimi bilmiyorum ama orda da fazla kaçırmıcam bakalım sonuç ne olacak????????Dibe vurmus hissediyorum gittim alisveris yaptim yine gecmedi hirsim..
siyahbeyazcım beni takip et beraber kilo verelimUhs ben nasil yakalicam seni biraz kilo al lutfen.bir aya kadar veda yemegimiz var.fit gorunmem lazim kilo vermem lazim.64 olabilir miyim ki???????
Akrep kaptanim sen uhs ile benim yaris grubuma gecmelisin.hedef senin kilonun coooooookkkk altinda.senin suanki kilon a gore bizim gruptasin:)))))burada dislerini gosteren gulucuk yapmak isterdimmm
geçmiş olsun canım ben seni hatırlamıyorum kaçırmışım iyileşince tekrar tanışalım olur mukızlar geç oldu ama kusura bakmayın. bayadır yazamıyorum hastaydım. bugünde hastahanedeydim. yarın sabah tekrar gidecem. geçen hafta kilom 80.3 dü bu hafta 79.3 herkese hayırlı geceler
tamam olarkizlar bu hafta kendi aramizdada yarisalimmi? grubun birincisini yani ennnnnn super kizini secelim.ne dersiniz?
Cezami kabul ediyorum ve sana soz veriyorum yapicam...
200 kere zipladim mekik cekmeliyim hadi fatma yap uyuma sakin soz verdin( ic sesim...).
Way arkadaş ne çok konuşmuşsunuz yaaa?!?? Ben sabit olmuşum ana!!! Koskoca 15 ayda ilk kez sabit oldum ne acaip insan 100 gr. da olsa değişmez mi? Bugün diyetisyenime uğradım tok karnına 78,3 çıktım ama 7 kg ödem var dedi özellikle bacaklarim ve göğüslerde toplanmis..az su iciyormusum...dereotu ve maydanoz her kahvaltıda tuketilecek..
Heyyy yavrum ben seni ekmek arası yaptım yedim bile senin haberin yokSenin kiloyu ciddiye alsam hiç hedefle kapışırmıydımmm
Hee sadece bal damlasa iyiii akşamları yediği cısslarda damlıyor aman damlamasın, lop lop yağ yapmada lazım olucak naabeerr
Hedef seni rakibe olarak seçmekte hayatımın hatasını mi yaptım ne:)) Hiç heyecan vermiyorsun ekşın neyim yok :))
Dişimin kovuguna uygun rakibe bulayim ben. Akrep mi cıx o da iyi rakibe değil :))
BENİMLE DEĞÜLSÜN BEBEEEM.
geçmiş olsun canım ben seni hatırlamıyorum kaçırmışım iyileşince tekrar tanışalım olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?