Hmm kilo verdim diyosun yaniiiDimp hemsireyfi galiba yeni mezun ozel hadtanede ise girince nete giremez olmuştu. Bir de evde saclarinin rengini acip foto payladinca sen de iyi de kaş larinin rengi koyu renk duruyo my diye sormustun
Listelere de iyi yardim eferfi.gamzeyi ben de merak ediyorum ruzgar gibi geldi geçti
Ben de bugün ki kilomu dusunerek +kiloda olmafigimi soyleyebilirim
günaydıngünaydın kızlar nasılsınız geçen yılki hedeflerinizi roman okur gibi okudum güzel şeyler allah sağlıklı mutlu günler nasip etsin hepimize
bugün oruç tutuyorum pazartesi ve perşembe günleri oruç tutmaya karar verdim dün diyetim güzel geçti yavaş yavaş midemi küçültücem
kızlar bizde ev almaya karar verdik.inşaat firmalarına güvenilebilir mi sizce ya da doğrudan mı alayım
Elçin yarın sabah kilo bildiremeyeceğin için mi şimdi bildirim yapıyorsun?Günaydın kızlar.Seldom senin için herşey yolunda gider inşallah.dün internete giremedim menümü paylaşayım.
Sabah:1 avuç badem
Öğlen:Müsli ve yoğurt
ikindi:1 kase badem ve çay
Akşam:1 tabak sebze çorbası ve 1 tabak karnıbahar...7 otlu çayımı hergün aralarda içiyorum onu ondan dolayı yazmaya gerek duymuyorum.
Ve bu sabah tartıya çıktım.Tam tamına 79,2 kg geldim:))Yolcuğuma 80.7 kg ile başlamıştım düz hesap 80 yazmıştım ama kilo vermek keyifli olunca gramlarımı da eklemek istedim...80,7/79,2/1,50/%? bunu neye göre hesaplıyorsunuz başlangıç kilosu ile verdiğiniz son kiloya göre mi hep??
günaydın kızlar nasılsınız geçen yılki hedeflerinizi roman okur gibi okudum güzel şeyler allah sağlıklı mutlu günler nasip etsin hepimize
bugün oruç tutuyorum pazartesi ve perşembe günleri oruç tutmaya karar verdim dün diyetim güzel geçti yavaş yavaş midemi küçültücem
kızlar bizde ev almaya karar verdik.inşaat firmalarına güvenilebilir mi sizce ya da doğrudan mı alayım
yeni gelen tüm arkadaşlar ilk hafta deneme haftası olduğundan listeye giremeyecek olsalar bile kilolarını bildirsinler. hem motivasyon oluyor hem de o kilolar lazım oluyor.selam :) benim 3. günüm. bir de cuma günü benim de bildirim yapmam gerekli midir ? kıdemli arkadaşlardan bilgi lütfen :)
sabah: 1 poğça, papatya çayı, peynir
öğle: tonbalıklı salata - ice tea
akşam: 3 köfte, salata, ayran
yatarken: süt
en az bir saat en çok iki saat kardiyo.
devam devam :)
aaaa kurallarda perşembe mi yazılı kalmış. mart ayından şu son aya kadar bildirimi perşembeye almıştık tekrar normal düzen cuma bildirimine geçtik demek ki kurallarda perşembe kalmış. dikkatli , araştırmacı ve sorumluluk sahibi üyeHedef52 sanki kurallarda perşembeden kilolarınızı bildirin gibi bir kural okumuştum ondan dolayı bugün yazdım yoksa bende yarın yazardım.Buraya geçen hafta yazmaya başladım... 30veya 31 ekim olması lazım
günaydın canlar
bugün raporluyum kontrolüm var sabahın seherinden beri hastanedeyim sıkıldım
bu arada takımda bir kopukluk var ya da ben koptum, listede kim var onu bile takip edemedim sanırım... dün akşam geçmişte takılınca farkettim o zamanki muhabbetler ne kadar dolu ve candanmış şimdi giriyor yazıyor ve çıkıyoruz... lütfen yeni arkadaşlar alınmasın bu sıkıntı hepimizde var sizinle ilgili değil yani... biraz daha sıkı sarılsak daha mı motive oluruz acaba?? mesela gamze için ne kadar tefriciye okumuşuz :) çok hoşuma gitti mümin müminin dertleriyle dertlenendir... yemek tarifleri paylaşmışız... ay o zaman da iksir aramalarımız varmış :) yoğurt kürü revaçtaymış :) yine hedefle akrebin sarımsak kürü varmış sonra vazgeçmişler :) yani koca bir yılda değişen bir şey yok hala bir iksir yok :) neyse sabah dr tarttı beni tebrik etti :) falan filan işte
hedefcim seldomcum çok teşekkür ederim canım ilginiz için çok karışık kafam şuan ev ile alakalıuhscim, ben de yeni ev almış biri olarak fikrimi söyleyeyim, hazır satışta olanlar tabiki en iyisi ver parayı al tapuyu ama benim aldığım evde yaklaşık 85 milyar farkediyordu... ben müteahhitten aldım yani daha ortada temel bile yoktu ben peşinatı verip aidat ödemeye başladığımda, 24 ayda teslim olacaktı temmuz 2015te, ama bu hafta bitti herşeyiyle ve teslim edildi... hem karosunun renginden, elektrik prizinin yerine kadar ben karar verdim... hatta inşaattan olmasının avantajı ile oturma odası ve mutfağı birleştirip kocaman açık mutfaklı bir salon sahibi oldum vs.. yani inşaat olunca değişikliği de kendin yapabiliyorsun böylece herşey istediğin gibi oluyor... daha önce istanbulda da kiptaştan almıştım ev böyle sıfırdan... her ikisinden de çok memnun kaldım... güvenilir kurumlarsa bence bu daha avantajlı... sözleşmede her şeyi yazdırmalısın risk etmemek için... biz çelik kapının markasından armatürün parlaklığına kadar yazdırmıştık, herşey de istediğimiz gibi oldu şükür... inşallah allah gönlğne göre huzurla yaşayacağın kolaylıkla ödeyeceğin bir ev nasip etsin inşallah
Seldom merak ettiğim sözleşmeye yazdırdık diyorsun ya bunu bir avukatla mı yaptınız ya da işten anlayan biriyle mi? Çünkü o kadar detay var ki ...avuklatların elinde belki de emlakçıların neyse yaza yaza bi liste oluşmuştur onun üstünde değişiklik veya ekleme daha kolay olur. İnşallah bizim da niyetimiz o evi satıp (şimdi boş bekliyo kiracıdan tırstık) tayinimiz çıktığı yerde kalacaksak orda bi ev almak. Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin evlerimizde.uhscim, ben de yeni ev almış biri olarak fikrimi söyleyeyim, hazır satışta olanlar tabiki en iyisi ver parayı al tapuyu ama benim aldığım evde yaklaşık 85 milyar farkediyordu... ben müteahhitten aldım yani daha ortada temel bile yoktu ben peşinatı verip aidat ödemeye başladığımda, 24 ayda teslim olacaktı temmuz 2015te, ama bu hafta bitti herşeyiyle ve teslim edildi... hem karosunun renginden, elektrik prizinin yerine kadar ben karar verdim... hatta inşaattan olmasının avantajı ile oturma odası ve mutfağı birleştirip kocaman açık mutfaklı bir salon sahibi oldum vs.. yani inşaat olunca değişikliği de kendin yapabiliyorsun böylece herşey istediğin gibi oluyor... daha önce istanbulda da kiptaştan almıştım ev böyle sıfırdan... her ikisinden de çok memnun kaldım... güvenilir kurumlarsa bence bu daha avantajlı... sözleşmede her şeyi yazdırmalısın risk etmemek için... biz çelik kapının markasından armatürün parlaklığına kadar yazdırmıştık, herşey de istediğimiz gibi oldu şükür... inşallah allah gönlğne göre huzurla yaşayacağın kolaylıkla ödeyeceğin bir ev nasip etsin inşallah
yeni gelen tüm arkadaşlar ilk hafta deneme haftası olduğundan listeye giremeyecek olsalar bile kilolarını bildirsinler. hem motivasyon oluyor hem de o kilolar lazım oluyor.
aaaa kurallarda perşembe mi yazılı kalmış. mart ayından şu son aya kadar bildirimi perşembeye almıştık tekrar normal düzen cuma bildirimine geçtik demek ki kurallarda perşembe kalmış. dikkatli , araştırmacı ve sorumluluk sahibi üyeKurallarda düzeltme isteyelim hemen.
aslında ben yeterince paylaşımda bulunuyorumsenin de iyi. akrep arada bi kayboluyor, zannediyorum eşinin vardiyası ile ilgili bilgisayarı eşine kaptırınca nete pek yazı yazamıyor uhs son hafta daha motive daha sık giriyor foruma. nurcengi pek göremiyoruz. siyahbeyaz geçen hafta daha mı fazla geliyordu.listesini yaparken iyi geliyo demek ki yapmıyo ambu olsaydı beni saymadın diye küser giderdi, ona da sevgiler
yeni arkadaşlara henüz alışamadık. losefar, 3lçin paleland...aslında hepsi düzenli giriyor. malesef henüz üçünü de biribirne karıştırıyorum ben. bilidiğim losefar ın listede olduğu ve öğretmen olmadığıdiğer arkadaşlardan da elçin az önce yazdığı üzere 80 kilo civarı paleland 90 civarı olması lazım. ayırıcı bilgi olarak bildiklerim sadece bunlar demek ki daha çok kaynaşmaya ihtşyacımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?