sagolasın artık biraz daha büyüdüler aslında ama dil alışkanlığı bi de hala bebekler işte gözümde.her bişeylerini b en yaptırıyorum.biri 3.5 yasınd adiğeri 2 yasında teyzesi büyüdüler artık da ben kabullenmadım galiba.hahhaaaa...alışveriş zamanı gelmiş akrepcim.
kolay gelsin canım.iki bebek zor.
ayy sagol akrepim yaa.sabh gelir gelmaz açtım önceki sayfaları okumaya başladım.ama sonunu getiremeden öğle yemeğine cıktık.acık kaldı bilgisayarda.dönünce hemen yazdım zaten.iyiym sagolasınSabah mesaj yazarken altta görmüştüm ve şu anda altta görünüyor zamanımı yok acaba yazmaya..
2. Takım Spor Yarışması
(12.2.2015) - 4. Gün.
@akrep33
aydinays
cemre cemre
hepbera
L losefar L losefar [/B][/B][/I]
S siyahbeyaz0066 [/user]
Kizzzzzz bu ustteki sarisin kizin fotosu ne boyle acinca soka girdim.tamda iki isirik canga 4 adet hosbes yemisken kalkip ziplayasim geldi.keske yemeden gorseydim.rejimim bu hafta iyi gitti cok sukur yarin en az 500 gr. eksi cikicam İnsaallah ama malesef bendeki tek hareket ev isleri.ona bile zor halim kaliyo.ama az yiyorum cok sukur.
Gelelim menuye
sabah peynir 7 zeytin bir dilim ekmek yarim portakal iki catal yumurta
oglen bulgur pilavi bir kase yogurt
Ara nescafe
aksam bir kase corba bir kase ispanak yogurt
4 hosbes gofret biraz eti canga
birazdan hibiskus cayimi icicem
Nasil yapacagiz??? Kopyala yapistir mi,bunu cepten yapamiyorum ben tarif et canim.yaptigimiz sporu direk mi yazalim.yönlendirmeye ihtiyacim var kendi adima canim.Arkadaşlar mesajları alıntılamayalım rica ediyorum ya edit edilmiyor üzerine :)
Nasil yapacagiz??? Kopyala yapistir mi,bunu cepten yapamiyorum ben tarif et canim.yaptigimiz sporu direk mi yazalim.yönlendirmeye ihtiyacim var kendi adima canim.
Aksam iş yemegi tarzi bir yemege gittim.çok kötu fena nasil snlatsam.mezeler.pasturma sucuk ana yemek vsvs.eve geldigimden beri trombolinin tepesindeyim canim çikti yaaaaaa.gitmeden once de yogurt kürünü uygulsmiştim.tok falan tutmadi offff offf offff
Günaydın kızlar.... Evetttt bugün tartı günü ve bende bugün listede olacağımmmm. Evet bu günkü kilomu açıklıyorummmmm.. 67
ayy canımm sen nerdeyse 1,5 kilo vermişsin. Çok sevindim. ama o yüzdeyi nasıl hesapladıngünaydın bebişler çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkk
geçen hafta:68,8
BU HAFTA:67,4
FARK:1,4
%0,2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?