Valla haklisiniz :) bir kere baktim ne sacma dedim iki uctur izliyorumO programlar bagimlilik yapiyor dikkat et cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla haklisiniz :) bir kere baktim ne sacma dedim iki uctur izliyorumO programlar bagimlilik yapiyor dikkat et cnm
Fazla mi kacirdiniz acaba. Masallah sporunuzda tam aslinda :)Kızlar merhaba ben çılgınca artıdayım 67.3 ü gördüm bugün offffffff offffffff
Bazı dersler biraz daha zor olabiliyor olsun takma ben mezuniyet senesi en son dersten kalmıştım sen tabi daha sıkı tutmalısın gitgide dersler zorlaşacakAblalarim sinavim iyi gecti demistim :) ama kalmışim ben ya :)
Yediklerimi yazıyorum fazla mıydı ne dersinFazla mi kacirdiniz acaba. Masallah sporunuzda tam aslinda :)
Simdi tekrar inceledim de. Bana fazla gelmedi acikcasi. ekmegi de bbaya az tüketiyorsunuz. Belki siskinliktir,sudur. Yada yediklerinizi cikarmamissinizdir.Yediklerimi yazıyorum fazla mıydı ne dersin
Umarım şiştirSimdi tekrar inceledim de. Bana fazla gelmedi acikcasi. ekmegi de bbaya az tüketiyorsunuz. Belki siskinliktir,sudur. Yada yediklerinizi cikarmamissinizdir.