- 26 Mayıs 2017
- 1.146
- 2.410
- 48
- 45
Bende arti ciktim yaaaaagünaydın
cuma 67.8
pazartesi 68.1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende arti ciktim yaaaaagünaydın
cuma 67.8
pazartesi 68.1
Tamam canım nasıl istersen...İyi günler 2.takımın tatlı tombişlerikızlar ve @akrep33 kaptanım ben bu hafta müsaadenizle izne ayrılıyorum. Bu aralar çok yoğunum buraya da vakit ayıramıyorum bi yandan da tartı günü stresi beni yoruyor malum bu aralar diyet konusu da pek iyi gitmiyor biraz kendi kendime kalırsam daha başarılı olurum gibi geliyor hem 1-1,5 ay sonra yoğunluğum biraz azalır bende rahatça aktif olurum inş, iznin bana artı kilo değil eksi kilo olarak dönmesini umut ediyorum hepinizi çok seviyorum dönünceye dek Allah’a emanet olun
Not: Eğer kilo almaya başlarsam izini uzatmadan dönücem inş ama umarım kendi başıma kaldığımda da sağlıklı beslenmeye devam ederim ve mutlu bi şekilde tekrar buraya gelirim
Aa olabilir kuzu ..kızlar ben 5 günlük bi detoks buldum hep beraber yapsak mı?![]()
Günaydınnn
Cuma 62.1
Pazartesi: 62
Günaydın kızlar bende cuma 60.8 pazartesi 60.5
Harikasınız kızlargünaydın kızlar
cuma 61.9 bugün
61.5
Ay evey listeymiş kuzum. Biz bildiğimiz yolda ilerleyelim boşver.bende okuldayım o gün saklama kabına koyup götürsemmi dedim ama balık sonuçta pek iyi bir koku olmaz
CanımmmmGünaydın
Cuma 54
Bugün 53.8
-200
Gelsin 53
Cumartesi günü hafif geçirdiğim bir günün ardından eşimin akşam aldığı abur cuburlara dayanamayıp çikolataları bisküvileri cipsleri gömen bide utanmadan 2 bardak kola () içen ben
, eşim uyuduktan sonra acaba evden ne atabilirim diye (minimalist olma çabası) giysi dolabına giriştim. Atacak bişey çıkmadı. Herşeyi denedim.
O üstüme gelmeyen pijamalar
Dar olan şortlarım
Pantolonlarım
@Zereno nun yaşadığı mutluluğu bende yaşadım
Herşey ama herşey üzerime rahatça geldi
Allahım aynada kendime bakarken ne kadar mutlu oldum anlatamam. Yine eskisi gibi çıtır style olmuşum
Gözüme batan tek şey bacaklarım. Hatta leslie yaptığımdan mıdır nedir bacaklarım bile öncekinden daha ince gibi geldi
Sonra dün kışlık bi kıyafetmi giydim gerçekten üzerimde istediğim gibi durdu.
Bacaklarım çook ince gözüküyo.
Artık "zayıf" görünüyorum.
Artık zayıfladığımı hissediyorum.
Artık 13 kiloluk kızımı () taşırken nefes nefese kalmıyorum.
Bana zayıflarsan mirayı taşıyamazsın çok ağır diyolardı
Yemin ederim daha rahat kaldırıyorum.
Dün ise gayet dikkat ettim gördüğünüz gibi sabitte kalmayıp 200 gr eksideyim şükür.
Kızlaaar sabredin! Sabredin yemeyin ! Valla gidiyor bak işte. Gidince nasıl bie özgüven nasıl bir özgüven...
O sofradan az yemenin verdipi mutlulukla kalkmak.. o midedeki hafiflik be kadar güzel. Bu duyguyu sevelim. Uyurken karnımız açsa evet yapıyorum başarıyorum diyelim
Hepinize sevgiler. Hadi bugün menüler mükemmel olsun![]()
Olabilir canım..Bana ne oldu anlamadim...
Cuma 73.9
Bugun 74.6
Suyu çok az ictim hafta sonu ondan olabilir mi??
Ayyy bir 72 yi göreceğim insallah
Sen neden artı çıktın canım?günaydın
cuma 67.8
pazartesi 68.1
Teşekkürler kaptanımHarikasınız kızlar
Ay evey listeymiş kuzum. Biz bildiğimiz yolda ilerleyelim boşver.
Canımmmmnasıl imrendim nasıl hayran kaldım sana anlatamam.. Harikasın maşallah
Sen ikindi sonrası yemiyodun dimi canım?
Olabilir canım..
Spor da eklersen süper olur..
maşallah canımGünaydın
Cuma 54
Bugün 53.8
-200
Gelsin 53
Cumartesi günü hafif geçirdiğim bir günün ardından eşimin akşam aldığı abur cuburlara dayanamayıp çikolataları bisküvileri cipsleri gömen bide utanmadan 2 bardak kola () içen ben
, eşim uyuduktan sonra acaba evden ne atabilirim diye (minimalist olma çabası) giysi dolabına giriştim. Atacak bişey çıkmadı. Herşeyi denedim.
O üstüme gelmeyen pijamalar
Dar olan şortlarım
Pantolonlarım
@Zereno nun yaşadığı mutluluğu bende yaşadım
Herşey ama herşey üzerime rahatça geldi
Allahım aynada kendime bakarken ne kadar mutlu oldum anlatamam. Yine eskisi gibi çıtır style olmuşum
Gözüme batan tek şey bacaklarım. Hatta leslie yaptığımdan mıdır nedir bacaklarım bile öncekinden daha ince gibi geldi
Sonra dün kışlık bi kıyafetmi giydim gerçekten üzerimde istediğim gibi durdu.
Bacaklarım çook ince gözüküyo.
Artık "zayıf" görünüyorum.
Artık zayıfladığımı hissediyorum.
Artık 13 kiloluk kızımı () taşırken nefes nefese kalmıyorum.
Bana zayıflarsan mirayı taşıyamazsın çok ağır diyolardı
Yemin ederim daha rahat kaldırıyorum.
Dün ise gayet dikkat ettim gördüğünüz gibi sabitte kalmayıp 200 gr eksideyim şükür.
Kızlaaar sabredin! Sabredin yemeyin ! Valla gidiyor bak işte. Gidince nasıl bie özgüven nasıl bir özgüven...
O sofradan az yemenin verdipi mutlulukla kalkmak.. o midedeki hafiflik be kadar güzel. Bu duyguyu sevelim. Uyurken karnımız açsa evet yapıyorum başarıyorum diyelim
Hepinize sevgiler. Hadi bugün menüler mükemmel olsun![]()
Ben de bi ara senin gibi yaptım ve o hafta güzel gitmişti..Teşekkürler kaptanım
16 17 arası son kez yiyorum günü kapatıyorum kaptanım bence en etkili yöntemim bu.
Birde bebek varya oda sağolsun hiç oturmuyorum![]()
Ayy iyice imrendim amaaamaşallah canım
bende geçtiğimiz haftasonu kışlıklarımı çıkaracaktım ama sonra dedim 1 haftada bekliyeyim malum olmayan dar kıyafetleri ayrı kaldırmıştım hepsini birlite çıkarırım diye bu haftasonu hepsini çıkarıp o mutluluğu bende yaşayacağımmalum 78 den 60 a olmayanlar olacak dar olanlar bol olacak
![]()
wc sorunum var 4 gün olduSen neden artı çıktın canım?
maşallah canım
bende geçtiğimiz haftasonu kışlıklarımı çıkaracaktım ama sonra dedim 1 haftada bekliyeyim malum olmayan dar kıyafetleri ayrı kaldırmıştım hepsini birlite çıkarırım diye bu haftasonu hepsini çıkarıp o mutluluğu bende yaşayacağımmalum 78 den 60 a olmayanlar olacak dar olanlar bol olacak
![]()
Ben de bi ara senin gibi yaptım ve o hafta güzel gitmişti..
Tamam kuzum ya, ben de ikin namaz sonrası ağzımı yiyeceğe kapatıyorummm![]()
wc sorunum var 4 gün oldu![]()
Oo 4 gün çok süre bebem.. Açlık otu al kendine aktardan.. Çok faydasını görürsün.. Bol bol da su iç tabii.wc sorunum var 4 gün oldu![]()
Oo sor tabiki dee...İyi yapmışsın hadi o zamana kadar 5 li rakamları gör
Tamam kaptanın soracağım akşam yedin mi diye
Bunu takımca da yapabiliriz cumaya kadar
Canım sabah aç karna türk kahvesi iç.
Gün içinde de iç. Şekersiz tabi.
Valla çok işe yarıyo.
3 4 günde tuvalete çıkan ben haftanın 5 6 günü çıkıyorum artık.
Tamam her adımını incelicem o zamanOo sor tabiki dee...
Hatta benim birebir takipcim ol lütfen.. Pek memnun olurum
1 litrelik su şişem az önce bitti, içmeye devamm..Tamam her adımını incelicem o zaman
Mesela şimdik 1.5 ltlik su şişesiyle kanki ol hemen. 2 tane bitir.
Spor yapmadıysan spor yap.
Ekmek bugün yasak olsun.
Sabret.. sabret bu açlık hissibw 2 gündw alışacaksın. Akşam açlığın çoştuğu an sabahki hafifliğini karnındaki oluşacak rahatlığı düşün sabır de sabır de.. uyu. Erken yatıp erken kalkmakta faydalı![]()
Spor olayini yapmam gerekde ev cok berbat elden gitmiş, aksamlari oğlumu uyuttukdan sonra ev toparlayip temizliyorum... Bu hafta biticek insallah....Harikasınız kızlar
Ay evey listeymiş kuzum. Biz bildiğimiz yolda ilerleyelim boşver.
Canımmmmnasıl imrendim nasıl hayran kaldım sana anlatamam.. Harikasın maşallah
Sen ikindi sonrası yemiyodun dimi canım?
Olabilir canım..
Spor da eklersen süper olur..
Kolay gelsin canımSpor olayini yapmam gerekde ev cok berbat elden gitmiş, aksamlari oğlumu uyuttukdan sonra ev toparlayip temizliyorum... Bu hafta biticek insallah....