Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyi günler 2.takımın tatlı tombişleri :KK70: kızlar ve @akrep33 kaptanım ben bu hafta müsaadenizle izne ayrılıyorum. Bu aralar çok yoğunum buraya da vakit ayıramıyorum bi yandan da tartı günü stresi beni yoruyor malum bu aralar diyet konusu da pek iyi gitmiyor biraz kendi kendime kalırsam daha başarılı olurum gibi geliyor hem 1-1,5 ay sonra yoğunluğum biraz azalır bende rahatça aktif olurum inş, iznin bana artı kilo değil eksi kilo olarak dönmesini umut ediyorum hepinizi çok seviyorum dönünceye dek Allah’a emanet olun :KK200:
Not: Eğer kilo almaya başlarsam izini uzatmadan dönücem inş ama umarım kendi başıma kaldığımda da sağlıklı beslenmeye devam ederim ve mutlu bi şekilde tekrar buraya gelirim
Tamam canım nasıl istersen...
kızlar ben 5 günlük bi detoks buldum hep beraber yapsak mı?o_O
Aa olabilir kuzu ..
Ben katılırım.

Günaydınnn

Cuma 62.1
Pazartesi: 62

Günaydın kızlar bende cuma 60.8 pazartesi 60.5

günaydın kızlar
cuma 61.9 bugün
61.5
Harikasınız kızlar:KK9:
bende okuldayım o gün saklama kabına koyup götürsemmi dedim ama balık sonuçta pek iyi bir koku olmaz
Ay evey listeymiş kuzum. Biz bildiğimiz yolda ilerleyelim boşver.
Günaydın :KK200:

Cuma 54
Bugün 53.8
-200

Gelsin 53 :KK71:

Cumartesi günü hafif geçirdiğim bir günün ardından eşimin akşam aldığı abur cuburlara dayanamayıp çikolataları bisküvileri cipsleri gömen bide utanmadan 2 bardak kola ( :KK57:) içen ben :olamaz: , eşim uyuduktan sonra acaba evden ne atabilirim diye (minimalist olma çabası) giysi dolabına giriştim. Atacak bişey çıkmadı. Herşeyi denedim.
O üstüme gelmeyen pijamalar
Dar olan şortlarım
Pantolonlarım
@Zereno nun yaşadığı mutluluğu bende yaşadım :KK36:
Herşey ama herşey üzerime rahatça geldi :rolleyes:
Allahım aynada kendime bakarken ne kadar mutlu oldum anlatamam. Yine eskisi gibi çıtır style olmuşum :KK31::KK70:
Gözüme batan tek şey bacaklarım. Hatta leslie yaptığımdan mıdır nedir bacaklarım bile öncekinden daha ince gibi geldi :KK68:
Sonra dün kışlık bi kıyafetmi giydim gerçekten üzerimde istediğim gibi durdu.
Bacaklarım çook ince gözüküyo.
Artık "zayıf" görünüyorum.
Artık zayıfladığımı hissediyorum.
Artık 13 kiloluk kızımı ( :rolleyes:) taşırken nefes nefese kalmıyorum.
Bana zayıflarsan mirayı taşıyamazsın çok ağır diyolardı :KK70:
Yemin ederim daha rahat kaldırıyorum.

Dün ise gayet dikkat ettim gördüğünüz gibi sabitte kalmayıp 200 gr eksideyim şükür.

Kızlaaar sabredin! Sabredin yemeyin ! Valla gidiyor bak işte. Gidince nasıl bie özgüven nasıl bir özgüven...

O sofradan az yemenin verdipi mutlulukla kalkmak.. o midedeki hafiflik be kadar güzel. Bu duyguyu sevelim. Uyurken karnımız açsa evet yapıyorum başarıyorum diyelim :KK31:

Hepinize sevgiler. Hadi bugün menüler mükemmel olsun :KK36:
Canımmmm:KK200:nasıl imrendim nasıl hayran kaldım sana anlatamam.. Harikasın maşallah:KK200:
Sen ikindi sonrası yemiyodun dimi canım?
Bana ne oldu anlamadim...
Cuma 73.9
Bugun 74.6
Suyu çok az ictim hafta sonu ondan olabilir mi??
Ayyy bir 72 yi göreceğim insallah
Olabilir canım..
Spor da eklersen süper olur..

Canımmmm:KK200:nasıl imrendim nasıl hayran kaldım sana anlatamam.. Harikasın maşallah:KK200:

Olabilir canım..
Teşekkürler kaptanım :KK36:
16 17 arası son kez yiyorum günü kapatıyorum kaptanım bence en etkili yöntemim bu.
Birde bebek varya oda sağolsun hiç oturmuyorum :KK70:

Günaydın :KK200:

Cuma 54
Bugün 53.8
-200

Gelsin 53 :KK71:

Cumartesi günü hafif geçirdiğim bir günün ardından eşimin akşam aldığı abur cuburlara dayanamayıp çikolataları bisküvileri cipsleri gömen bide utanmadan 2 bardak kola ( :KK57:) içen ben :olamaz: , eşim uyuduktan sonra acaba evden ne atabilirim diye (minimalist olma çabası) giysi dolabına giriştim. Atacak bişey çıkmadı. Herşeyi denedim.
O üstüme gelmeyen pijamalar
Dar olan şortlarım
Pantolonlarım
@Zereno nun yaşadığı mutluluğu bende yaşadım :KK36:
Herşey ama herşey üzerime rahatça geldi :rolleyes:
Allahım aynada kendime bakarken ne kadar mutlu oldum anlatamam. Yine eskisi gibi çıtır style olmuşum :KK31::KK70:
Gözüme batan tek şey bacaklarım. Hatta leslie yaptığımdan mıdır nedir bacaklarım bile öncekinden daha ince gibi geldi :KK68:
Sonra dün kışlık bi kıyafetmi giydim gerçekten üzerimde istediğim gibi durdu.
Bacaklarım çook ince gözüküyo.
Artık "zayıf" görünüyorum.
Artık zayıfladığımı hissediyorum.
Artık 13 kiloluk kızımı ( :rolleyes:) taşırken nefes nefese kalmıyorum.
Bana zayıflarsan mirayı taşıyamazsın çok ağır diyolardı :KK70:
Yemin ederim daha rahat kaldırıyorum.

Dün ise gayet dikkat ettim gördüğünüz gibi sabitte kalmayıp 200 gr eksideyim şükür.

Kızlaaar sabredin! Sabredin yemeyin ! Valla gidiyor bak işte. Gidince nasıl bie özgüven nasıl bir özgüven...

O sofradan az yemenin verdipi mutlulukla kalkmak.. o midedeki hafiflik be kadar güzel. Bu duyguyu sevelim. Uyurken karnımız açsa evet yapıyorum başarıyorum diyelim :KK31:

Hepinize sevgiler. Hadi bugün menüler mükemmel olsun :KK36:
maşallah canım:KK36:
bende geçtiğimiz haftasonu kışlıklarımı çıkaracaktım ama sonra dedim 1 haftada bekliyeyim malum olmayan dar kıyafetleri ayrı kaldırmıştım hepsini birlite çıkarırım diye bu haftasonu hepsini çıkarıp o mutluluğu bende yaşayacağım :rolleyes:malum 78 den 60 a olmayanlar olacak dar olanlar bol olacak:KK9:

Teşekkürler kaptanım :KK36:
16 17 arası son kez yiyorum günü kapatıyorum kaptanım bence en etkili yöntemim bu.
Birde bebek varya oda sağolsun hiç oturmuyorum :KK70:
Ben de bi ara senin gibi yaptım ve o hafta güzel gitmişti..
Tamam kuzum ya, ben de ikin namaz sonrası ağzımı yiyeceğe kapatıyorummm:duduk::21:

bende geçtiğimiz haftasonu kışlıklarımı çıkaracaktım ama sonra dedim 1 haftada bekliyeyim malum olmayan dar kıyafetleri ayrı kaldırmıştım hepsini birlite çıkarırım diye bu haftasonu hepsini çıkarıp o mutluluğu bende yaşayacağım :rolleyes:malum 78 den 60 a olmayanlar olacak dar olanlar bol olacak:KK9:
Ayy iyice imrendim amaaa :KK15:

İyi yapmışsın hadi o zamana kadar 5 li rakamları gör :KK49:
Ben de bi ara senin gibi yaptım ve o hafta güzel gitmişti..
Tamam kuzum ya, ben de ikin namaz sonrası ağzımı yiyeceğe kapatıyorummm:duduk::21:

Tamam kaptanın soracağım akşam yedin mi diye :-)
Bunu takımca da yapabiliriz cumaya kadar :21:

wc sorunum var 4 gün oldu :KK43:

Canım sabah aç karna türk kahvesi iç.
Gün içinde de iç. Şekersiz tabi.
Valla çok işe yarıyo.
3 4 günde tuvalete çıkan ben haftanın 5 6 günü çıkıyorum artık.

İyi yapmışsın hadi o zamana kadar 5 li rakamları gör :KK49:

Tamam kaptanın soracağım akşam yedin mi diye :-)
Bunu takımca da yapabiliriz cumaya kadar :21:

Canım sabah aç karna türk kahvesi iç.
Gün içinde de iç. Şekersiz tabi.
Valla çok işe yarıyo.
3 4 günde tuvalete çıkan ben haftanın 5 6 günü çıkıyorum artık.
Oo sor tabiki dee...
Hatta benim birebir takipcim ol lütfen.. Pek memnun olurum

Oo sor tabiki dee...
Hatta benim birebir takipcim ol lütfen.. Pek memnun olurum
Tamam her adımını incelicem o zaman :KK36:
Mesela şimdik 1.5 ltlik su şişesiyle kanki ol hemen. 2 tane bitir.
Spor yapmadıysan spor yap.
Ekmek bugün yasak olsun.
Sabret.. sabret bu açlık hissibw 2 gündw alışacaksın. Akşam açlığın çoştuğu an sabahki hafifliğini karnındaki oluşacak rahatlığı düşün sabır de sabır de.. uyu. Erken yatıp erken kalkmakta faydalı :KK73:

Tamam her adımını incelicem o zaman :KK36:
Mesela şimdik 1.5 ltlik su şişesiyle kanki ol hemen. 2 tane bitir.
Spor yapmadıysan spor yap.
Ekmek bugün yasak olsun.
Sabret.. sabret bu açlık hissibw 2 gündw alışacaksın. Akşam açlığın çoştuğu an sabahki hafifliğini karnındaki oluşacak rahatlığı düşün sabır de sabır de.. uyu. Erken yatıp erken kalkmakta faydalı :KK73:
1 litrelik su şişem az önce bitti, içmeye devamm..
Sabah sporumu da yaptım..

En önemlisi ikindi sonrası sözüme sadık kalmam olacak..

Olabilir canım..
Spor olayini yapmam gerekde ev cok berbat elden gitmiş, aksamlari oğlumu uyuttukdan sonra ev toparlayip temizliyorum... Bu hafta biticek insallah....

]25. TUR / YEDİNCİ HAFTA

1. TAKIM

531. Etap => - %0,172 => 1. NOTA
534. Etap => %0,108=> 1. SARI KART
537. Etap => Bildirimde bulunmadı => 1. NOTA

2. TAKIM
532.Etap => %0.182 => 1.NOTA

534. Etap => %0,112=> 1. SARI KART
536. Etap =>
%-1,072 => 1. NOTA
538. Etap => %0,233=> 2. SARI KART

3. TAKIM

536. Etap => % 0,064 => 1. NOTA
537. Etap =>ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1.NOTA SİLİNDİ

4. TAKIM
BAŞARILI :nazar:

5. TAKIM

6. TAKIM

538.Etap => %0.226 => 1.NOTA

7. TAKIM

8. TAKIM
534.Etap => %0.134 => 1.NOTA
535. Etap =>ETAP İKİNCİSİ => 1.NOTA SİLİNDİ

9. TAKIM

12. TAKIM
532.Etap => %0.168 => 1.NOTA

13. TAKIM

14. TAKIM

Ayyy ne uykuydu arkadaş yakası bırakmıyor hiç öğlen uyumazdim öğlen uyuduğum zamanlar malum ramazan ayiydi şimdi Son 4 gündür bi uyku sariyoki gözlerimi açamıyorum

Back
X