Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gunaydin kizlar şuan servise binmis 5 dakikadir dolaşıyorum beni düşünüp mitlu uyanin :KK71:
Günaydın
Sen kaçta kalkıyosun canım?
Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabah şerifleriniz hayrolsun :KK68::KK68::KK68:

Rabbime şükürler olsun ki bu sabaha da sağlıkla uyandık :21:
İnşallah sizlerde müthiş bir enerji ile güne gözlerinizi açarsınız :KK66:

Dün nasıl yorulduysam bu sabah 6da uyandım :KK48: bir sevindim size anlatamam çünkü 1 haftadan fazladır sabahın 5inde uyanıyordum ve bir yandan mutluyken bir yandan da akşam erkenden uyku basıyordu :KK48:

Şekersiz Türk kahvemi aldığım gibi kendimi buraya attım :KK66:

Cumaya kaldı şurda 2 gün ama bol suyla birde sıkı bir beslenmeyle eminim herkes güzel rakamlar görebilir tartıda :KK66:

:KK68::KK68::KK68: Ay çok teşekkür ederim canım :KK66: o enerji herkese yeter inşallah :KK48:
Kesinlikle vazgeçmemek çok çok önemli :KK66: Evet bazen şeytan dürtüyor aman salla gitsin boyda yok zaten bu saatten sonra manken mi olacaksın diye ama bir anlık zevk için sağlığımdan olmanın anlamı yok ki :KK20:
Ben defalarca vageçmeye kalkıştım hatta bir ara artık amannnn salla gitsin gidip tüp mide ameliyatı olayım bile dedim :oops: Sİz bilmezsiniz kesin ama benim rekorum 124.5 kgdu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Oturup en son evde bir güzel sinir krizi geçirdim yok ben öleceğim yok haberlerdeki insanlar gibi beni vinçle çıkaracaklar evden bu böyle olmayacak ben ameliyat olacağım diye o_O
Tabi o dönem sanıyordum ki gidip ameliyatı olacağım sonra minik minik de olsa ( tabi ilk bir kaç gün sıvı beslendiğini biliyorum ) her canımın istediğini yiyip kilo vereceğim diye :KK67:
Hani beyin obez ameliyata rağmen yemeği düşünüyordum o an :kızgın:
Hatta ciddi ciddi doktorla görüştüm işlemleri başlatmak için ama adamcağız da bana bak bu çok riskli falan diyince yinede inatla olacağım diye ağladım :KK48: Sağ olsun buradan tanıştığım ve 4 yıldan fazladır görüştüğüm arkadaşlarım beni vazgeçirdiler iyikide geçirmişler diyorum şimdi :KK48:

Bende o zamanki pis boğaz varken kesin ameliyattan sağ çıksam gırtlaktan giderdim :KK70:

Al ver derken kısa keseyim aydın havası olsun :KK70: yoksa bu çatlak buraya hayatını anlatıyor diye daha çok kaçan olmasın :KK70: 6 ay evvel 118 kgla diyetisyene başladım ve Rabbime şükürler olsun ki geçen cuma 90.5i gördüm :KK48:

Tabi kilolar gittikçe daha bir enerjiye yer açılıyor içimde :KK70:

Acaba aynı şeyi yukarda yazdığım romanı görünce de düşünecekmisiniz :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay valla bazen çenemin düşüklüğü elime de yansıyor :KK70: :KK70: :KK70:

Kesinlikle pes etmeyin :KK66: ben inan bazen in cin ve ben top oynuyoruz da dedim yeri geldi kendim çalıyorum kendim oynuyorum da dedim ama hiç vazgeçmedim :KK66: Baştan sessizlik çok canımı sıkarken sonra bir baktım meğer gizli gizli sessizce okuyanlarda varmış ve üye olup takıma gelenlerde oldu ( gerçi sonradan gittiler ama olsun :KK70: )
Emin ol bir kaç güne bile buraları değişir :KK66:
Canım çok mutlu oldum 2 li rakamlara geçmişsin.. Harikasın yahu:KK9:maşallah sana:nazar:

Dün nasıl yorulduysam bu sabah 6da uyandım :KK48: bir sevindim size anlatamam çünkü 1 haftadan fazladır sabahın 5inde uyanıyordum ve bir yandan mutluyken bir yandan da akşam erkenden uyku basıyordu :KK48:

Cumaya kaldı şurda 2 gün ama bol suyla birde sıkı bir beslenmeyle eminim herkes güzel rakamlar görebilir tartıda :KK66:

:KK68::KK68::KK68: Ay çok teşekkür ederim canım :KK66: o enerji herkese yeter inşallah :KK48:
Kesinlikle vazgeçmemek çok çok önemli :KK66: Evet bazen şeytan dürtüyor aman salla gitsin boyda yok zaten bu saatten sonra manken mi olacaksın diye ama bir anlık zevk için sağlığımdan olmanın anlamı yok ki :KK20:
Ben defalarca vageçmeye kalkıştım hatta bir ara artık amannnn salla gitsin gidip tüp mide ameliyatı olayım bile dedim :oops: Sİz bilmezsiniz kesin ama benim rekorum 124.5 kgdu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Oturup en son evde bir güzel sinir krizi geçirdim yok ben öleceğim yok haberlerdeki insanlar gibi beni vinçle çıkaracaklar evden bu böyle olmayacak ben ameliyat olacağım diye o_O
Tabi o dönem sanıyordum ki gidip ameliyatı olacağım sonra minik minik de olsa ( tabi ilk bir kaç gün sıvı beslendiğini biliyorum ) her canımın istediğini yiyip kilo vereceğim diye :KK67:
Hatta ciddi ciddi doktorla görüştüm işlemleri başlatmak için ama adamcağız da bana bak bu çok riskli falan diyince yinede inatla olacağım diye ağladım :KK48: Sağ olsun buradan tanıştığım ve 4 yıldan fazladır görüştüğüm arkadaşlarım beni vazgeçirdiler iyikide geçirmişler diyorum şimdi :KK48:

Bende o zamanki pis boğaz varken kesin ameliyattan sağ çıksam gırtlaktan giderdim :KK70:

Al ver derken kısa keseyim aydın havası olsun :KK70: yoksa bu çatlak buraya hayatını anlatıyor diye daha çok kaçan olmasın :KK70: 6 ay evvel 118 kgla diyetisyene başladım ve Rabbime şükürler olsun ki geçen cuma 90.5i gördüm :KK48:

Acaba aynı şeyi yukarda yazdığım romanı görünce de düşünecekmisiniz :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kesinlikle pes etmeyin :KK66: ben inan bazen in cin ve ben top oynuyoruz da dedim yeri geldi kendim çalıyorum kendim oynuyorum da dedim ama hiç vazgeçmedim :KK66: Baştan sessizlik çok canımı sıkarken sonra bir baktım meğer gizli gizli sessizce okuyanlarda varmış ve üye olup takıma gelenlerde oldu ( gerçi sonradan gittiler ama olsun :KK70: )
canım ya uzun uzun okuyunca daha bi hareketli geldi bana:KK70:
azminide hayran kaldım gerçekten belki 90,5 ama bu enerjiyle bizi sallar geçersiniz :KK53::KK53:
benim hedef yakın görünüyor ama içimden biraz daha düşürmek istekleride başladı sanki çok olmasada 55 olunca 53ü isticem :spor::spor:

Yemedim şükür canım.
Sabaha da bırakmadılar zaten.. Hepsini silp süpürdüler..

Ve aleyküm selam..
Hoşgeldin canım.. Teşekkürler desteğin için..

Kesinlikle her diyetçiye lazımsın sen:KK9:

Zor geçti gerçekten ama başardım yemedim..
Akşam türlü türlü yemekler geçiyordu önümden ama şimdi tık yok.. Canım bişi istemiyor.
Enteresan:KK35:
bende yemedim canım dün sabah 62,5 geliyorken bu sabah 61,5 ama hala cuma günkü 59,8 gelemedim ama olucak azim sabır ve mükemmel sonuç :KK9:
insan o açlık hissi varken yemese sonrasında geçiyor canım ALLAH bizi sınıyor bence :KK48:

bende yemedim canım dün sabah 62,5 geliyorken bu sabah 61,5 ama hala cuma günkü 59,8 gelemedim ama olucak azim sabır ve mükemmel sonuç :KK9:
insan o açlık hissi varken yemese sonrasında geçiyor canım ALLAH bizi sınıyor bence :KK48:
Allah sınıyor bizi tabi canım..
Bak o cumartesi pazar geceleri nelere mal oldu.. Şimdi asıl kilondan aşağılara inmek vardı..
Neyse biz önümüze bakıyoruz..
Herşey çok güzel olucak, irademizle yok edicez pis yağları..

Günaydın
Sen kaçta kalkıyosun canım?

Canım çok mutlu oldum 2 li rakamlara geçmişsin.. Harikasın yahu:KK9:maşallah sana:nazar:

Çok teşekkür ederim canım ;) Bir çoğunuza göre yolum daha uzun ama Allahın izniyle bende hedefime ulaşacağım :21:
Sağ olsun Diyetisyenim ve ekibi çok güzel ilgileniyorlar ve her hafta bana çoşkuyu verip gönderiyorlar :KK48:

azminide hayran kaldım gerçekten belki 90,5 ama bu enerjiyle bizi sallar geçersiniz :KK53::KK53:
benim hedef yakın görünüyor ama içimden biraz daha düşürmek istekleride başladı sanki çok olmasada 55 olunca 53ü isticem :spor::spor:

Sakın pes etme canım ;) vücuttaki yağ oranı düştükçe kilo vermek çok daha zor oluyor ama azimle devam edersen eminim sende 53ü görürsün :KK68:
Özellikle suyunu sakın ihmal etme ;) Bana diyetisyenim özellikle üzerine basa basa söyledi suyunu 3 litre altına düşürme yağ yakımı için çok önemli diye birde tabiki yeşil çay ;)

kesinlikle canım 2 gün tüm haftamı başa sardı..

Bu iki günü çok güzel değerlendirip sıkı tutarsan o iki günü bertaraf etmiş olursun eminim ;)

Duygularımız karsklikli canim benimde sana inancim tam mesajlarindan enerji doluyorum desem yalan olmaz tamamen motive hissediyorum seninle :KK36:
Sekersiz 1 kupa cay ictim canim
Aynen bende tas gibi hatunlari suzerim canim onlardan biri olma sirasi bizde sabrimizin sonu selamet insallah :21:
Canım benim :KK200: birlikte başarcaz inanıyorum ya inancım gitgide güçleniyor :KK50:

Bu hafta sürekli midem bulanıyor. Acaba diyorum? :deli:
Kıııız :KK57::KK70:
dünkü menüm
kahvaltı 09.00
domates
salatalık
2 dilim ekmek

öğle 16.00
3 adet bisküvi (dersten çıkmıştım ilaç içmem lazımdı ondan yedim :KK43: )

akşam 19.30
2 kaşık bulgur pilavı
2 köfte

1.5 lt su
2 saat yürüyüş

bugünkü menüm

kahvaltı 09.00
domates
salatalık
bi parça poğaça

öğle 16.00
2 bisküvi ( yine ilaç)

akşam 20.00
2 kaşık etli patates yemeği
1 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

2.5 lt su
1.5 saat yürüyüş
Akşamları daha erken yesen olmaz mı canım ?

Mesajı okuyunca yine enerji doldum :KK200::KK200:
Maşallah canım sende bizim arkadaşımız Zereno Zereno gibi büyük başarı sağlamışsın oda 120lerden düştü 83 lere..
Yolunu da uzun görme sakın bundan sonrası daha güzel olacak :KK200:
Zaten eminim kendini daha sağlıklı hissediyosundur.

Yemek yemek bizim için bi zevk olmamalı asla. Habire ne yiyeceğini düşünen insanlardan olmamalıyız. Acizleşiyoruz resmen.
Görüntğ bozuluyo sağlık bozuluyo insan salmışlığa veriyo mislinleşiyo falan diye birsürü zarar sayabilirim..
Siz bunun bilincine çol güzel varmışsınız.

Tek başımıza da kalsak iştah coşmalarıda yaşasak kafamıza kilo vermeyi yerleştirip vazgeçmemeliyiz. Bende ne kadar hataya düşsemde öyle yaptım ve çok şükür ilerleme kaydediyorum :KK36:
Yemedim şükür canım.
Sabaha da bırakmadılar zaten.. Hepsini silp süpürdüler..

Ve aleyküm selam..
Hoşgeldin canım.. Teşekkürler desteğin için..

Kesinlikle her diyetçiye lazımsın sen:KK9:

Zor geçti gerçekten ama başardım yemedim..
Akşam türlü türlü yemekler geçiyordu önümden ama şimdi tık yok.. Canım bişi istemiyor.
Enteresan:KK35:
Teşekkür ederim :KK36:
Yaaa işte bende de öyle oluyo :KK70:
Sabaha iştah kalmıyo mide küçülüyor.
Bak bugüne daha adapte olacaksın kaptanım akşam daha kolay geçecek gör ;)

Ben seni 50 düşünüyorum :KK70:

Bende 54.1 geldim çok şükür :KK73:
Yarına da 53.7 görürsem cumaya azda olsa ekside olurum inşallah :KK73:

Allah sınıyor bizi tabi canım..
Bak o cumartesi pazar geceleri nelere mal oldu.. Şimdi asıl kilondan aşağılara inmek vardı..
Neyse biz önümüze bakıyoruz..
Herşey çok güzel olucak, irademizle yok edicez pis yağları..
Aynen ;) pis yağlar :KK70:
Çok teşekkür ederim canım :KK66: Bir çoğunuza göre yolum daha uzun ama Allahın izniyle bende hedefime ulaşacağım :21:
Sağ olsun Diyetisyenim ve ekibi çok güzel ilgileniyorlar ve her hafta bana çoşkuyu verip gönderiyorlar :KK48:

Sakın pes etme canım :KK66: vücuttaki yağ oranı düştükçe kilo vermek çok daha zor oluyor ama azimle devam edersen eminim sende 53ü görürsün :KK68:
Özellikle suyunu sakın ihmal etme :KK66: Bana diyetisyenim özellikle üzerine basa basa söyledi suyunu 3 litre altına düşürme yağ yakımı için çok önemli diye birde tabiki yeşil çay :KK66:

Bu iki günü çok güzel değerlendirip sıkı tutarsan o iki günü bertaraf etmiş olursun eminim :KK66:

Valla su ve yeşil çayın faydalarını gördüğüm için sonuna kadar katılıyorum.
Su içtikçe mide dolu oluyo açlığıda bastırıyo.
Yeşil çayda içince ödem falan kalmıyo.
Üstelik yeşil çay kesinlikle tok tutuyo :KK73:

Çok teşekkür ederim canım :KK66: Bir çoğunuza göre yolum daha uzun ama Allahın izniyle bende hedefime ulaşacağım :21:

Sakın pes etme canım :KK66: vücuttaki yağ oranı düştükçe kilo vermek çok daha zor oluyor ama azimle devam edersen eminim sende 53ü görürsün :KK68:
Özellikle suyunu sakın ihmal etme :KK66: Bana diyetisyenim özellikle üzerine basa basa söyledi suyunu 3 litre altına düşürme yağ yakımı için çok önemli diye birde tabiki yeşil çay :KK66:

Bu iki günü çok güzel değerlendirip sıkı tutarsan o iki günü bertaraf etmiş olursun eminim :KK66:
Hmm
Yeşilçay
Uzun zamandır yapayım deyip ihmal ettiğim çocuğun çay..

Canım benim :KK200: birlikte başarcaz inanıyorum ya inancım gitgide güçleniyor :KK50:

Kıııız :KK57::KK70:

Akşamları daha erken yesen olmaz mı canım ?

Mesajı okuyunca yine enerji doldum :KK200::KK200:
Maşallah canım sende bizim arkadaşımız Zereno Zereno gibi büyük başarı sağlamışsın oda 120lerden düştü 83 lere..
Yolunu da uzun görme sakın bundan sonrası daha güzel olacak :KK200:
Zaten eminim kendini daha sağlıklı hissediyosundur.

Yemek yemek bizim için bi zevk olmamalı asla. Habire ne yiyeceğini düşünen insanlardan olmamalıyız. Acizleşiyoruz resmen.
Görüntğ bozuluyo sağlık bozuluyo insan salmışlığa veriyo mislinleşiyo falan diye birsürü zarar sayabilirim..
Siz bunun bilincine çol güzel varmışsınız.

Tek başımıza da kalsak iştah coşmalarıda yaşasak kafamıza kilo vermeyi yerleştirip vazgeçmemeliyiz. Bende ne kadar hataya düşsemde öyle yaptım ve çok şükür ilerleme kaydediyorum :KK36:

Teşekkür ederim :KK36:
Yaaa işte bende de öyle oluyo :KK70:
Sabaha iştah kalmıyo mide küçülüyor.
Bak bugüne daha adapte olacaksın kaptanım akşam daha kolay geçecek gör :KK66:

Aynen :KK66: pis yağlar :KK70:

Ay kuzuu dün akşam gerçekten çok zor geçti..
Ölcem sandım bi ara ama yemedim şükür..
İnşallah canım kolay geçsin bu akşam..

kesinlikle canım kilolar çokken daha hızlı gidiyordu şimdi bazen gram bazen duruşlar ama pes etmek yok :KK66:
su konusunda problem yok içiyorum canım yeşilçayda ödemler benimle takılmasın diye içiyorum hergün 2 kupa :KK70:
cuma günü tartıda eksiyi görücem diye bugün şirketde aşağı yukarı işlerini arkadaşa verirdim kendim yapıyorum 2 kat merdiiveen hiç yoksa 60 dan fazla in çık :rolleyes::rolleyes:

Aynen :KK66: pis yağlar :KK70:

aynen canım benimde inancım gittikçe güçleniyor bu sefer olucak inşallah o özendiğimiz sımsıkı bacaklar kalçalar bizim :KK70::KK70:
sen beni biraz daha gazlarsan 50 yi görmekde isticem :KK73:

maşallah canım haftasonu kalıntılarında arınıyoruz :KK66:

bencede yeşilçay ödem atmak konusunda birebir

aynen canım benimde inancım gittikçe güçleniyor bu sefer olucak inşallah o özendiğimiz sımsıkı bacaklar kalçalar bizim :KK70::KK70:
sen beni biraz daha gazlarsan 50 yi görmekde isticem :KK73:

maşallah canım haftasonu kalıntılarında arınıyoruz :KK66:

bencede yeşilçay ödem atmak konusunda birebir
Bence 50 ye düşersin sen bu gidişle. Önce bi 55 i görde :KK73:

Benimde biran önce 53 olmam gerek En Büyük KK

ayperest ayperest yazınca çok kolaymış gibi geliyor 63 hedefimi 5li rakamlara mı çeksem diyorum :) tabi sonra vazgeçiyorum
Bence çek beb 163 botda 66 ile başladım yani boyumdan 3 birim üstteydim senin hedeflediğin gibi.
Hiçte memnun değildim ki..
En az 5 birim eksik olmalı boy kilo sen 55 olmalısın bence :KK53:

Yazmak kolay evet ama insanda inanç motivasyon tam olunca yapabilir. Yok ben yapamam demeyin.
Kendinizi öyle hayal edin. Çıtırdak :KK53:
İnce hafif sağlıklı. Hiçbiyeri pörtlemeyen özgürce hareket eden insan..
Kulağa hoş geliyo demi :KK200:

Back
X