- 8 Ağustos 2008
- 36.056
- 46.177
- 1.123
GünaydınGunaydin kizlar şuan servise binmis 5 dakikadir dolaşıyorum beni düşünüp mitlu uyanin![]()
Sen kaçta kalkıyosun canım?
Canım çok mutlu oldum 2 li rakamlara geçmişsin.. Harikasın yahuSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Sabah şerifleriniz hayrolsun
Rabbime şükürler olsun ki bu sabaha da sağlıkla uyandık
İnşallah sizlerde müthiş bir enerji ile güne gözlerinizi açarsınız
Dün nasıl yorulduysam bu sabah 6da uyandımbir sevindim size anlatamam çünkü 1 haftadan fazladır sabahın 5inde uyanıyordum ve bir yandan mutluyken bir yandan da akşam erkenden uyku basıyordu
Şekersiz Türk kahvemi aldığım gibi kendimi buraya attım
Cumaya kaldı şurda 2 gün ama bol suyla birde sıkı bir beslenmeyle eminim herkes güzel rakamlar görebilir tartıda
Ay çok teşekkür ederim canım
o enerji herkese yeter inşallah
Kesinlikle vazgeçmemek çok çok önemliEvet bazen şeytan dürtüyor aman salla gitsin boyda yok zaten bu saatten sonra manken mi olacaksın diye ama bir anlık zevk için sağlığımdan olmanın anlamı yok ki
Ben defalarca vageçmeye kalkıştım hatta bir ara artık amannnn salla gitsin gidip tüp mide ameliyatı olayım bile dedimSİz bilmezsiniz kesin ama benim rekorum 124.5 kgdu
Oturup en son evde bir güzel sinir krizi geçirdim yok ben öleceğim yok haberlerdeki insanlar gibi beni vinçle çıkaracaklar evden bu böyle olmayacak ben ameliyat olacağım diye
Tabi o dönem sanıyordum ki gidip ameliyatı olacağım sonra minik minik de olsa ( tabi ilk bir kaç gün sıvı beslendiğini biliyorum ) her canımın istediğini yiyip kilo vereceğim diye
Hani beyin obez ameliyata rağmen yemeği düşünüyordum o an
Hatta ciddi ciddi doktorla görüştüm işlemleri başlatmak için ama adamcağız da bana bak bu çok riskli falan diyince yinede inatla olacağım diye ağladımSağ olsun buradan tanıştığım ve 4 yıldan fazladır görüştüğüm arkadaşlarım beni vazgeçirdiler iyikide geçirmişler diyorum şimdi
Bende o zamanki pis boğaz varken kesin ameliyattan sağ çıksam gırtlaktan giderdim
Al ver derken kısa keseyim aydın havası olsunyoksa bu çatlak buraya hayatını anlatıyor diye daha çok kaçan olmasın
6 ay evvel 118 kgla diyetisyene başladım ve Rabbime şükürler olsun ki geçen cuma 90.5i gördüm
Tabi kilolar gittikçe daha bir enerjiye yer açılıyor içimde
Acaba aynı şeyi yukarda yazdığım romanı görünce de düşünecekmisiniz
Ay valla bazen çenemin düşüklüğü elime de yansıyor![]()
![]()
Kesinlikle pes etmeyinben inan bazen in cin ve ben top oynuyoruz da dedim yeri geldi kendim çalıyorum kendim oynuyorum da dedim ama hiç vazgeçmedim
Baştan sessizlik çok canımı sıkarken sonra bir baktım meğer gizli gizli sessizce okuyanlarda varmış ve üye olup takıma gelenlerde oldu ( gerçi sonradan gittiler ama olsun
)
Emin ol bir kaç güne bile buraları değişir![]()