- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
çok sevindim canım büyük başarı gerçektenÇok teşekkür ederim canımevet 3lü hanelerden sonra cidden bu rakamlar beni resmen afet gibi hissettirdi gerçi yolum daha çoook uzun
Rekor kilom 124.5 kgdu118le de diyetisyene başladım 6 ay evvel
Teşekkür ederim canımRabbim 7leri de nasip eder inşallah...Aminnnn
Sorma ev hakikaten çoğu zaman curcunaeğlence ve gezme olunca her daim karı koca hazırız gece 12de olsa fark etmiyor
Tadıni çıkarmak sorun değil de ipin ucu kaçarsa ve fark edemezsem (eskisi gibi) senden sorarım hesabıHoşgeldin canım gel sen gel çok güzel işler beceririz beraber
Menü güzel
Kııız
Yok ya benim ergen stlye bi kardeşim var bi pc oyununa takmış vaziyette onu oynarken tüm evin bağlantısını kesiyoyine kesti benim pakette bitti ondan gelemedim
Hoşgeldin tatlım ya arada sen sana ihtiyacımız varZereno da gelse keşke
Hiiiiibeb sendende zayıf olcam ki 48 olcam
Okadar zayıfsın ya arada tadını çıkar ne var
Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
Canın harikasın çok kısa sürede 55 olursun sen inanıyorum
Canım tebrik ederim ya 8lere geçiş yapmışsın
Bende bi 4lere geçsem ah
Eşine çok geçmiş olsun allah sağlık sıhhat versin
Çok tatlısınız tahmin edebiliyorum çocuklarınuzda ne şanslı ya ev komedi dünyası gibidir
Oo bravo canım neler yaptın bu hafta bu kadar gitmişgünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallahhaftanın son çalışma günü ben yine çok mutlu takımıma % 1.33 benden hadi gelsin yüzdeler
aayyy ne güzel yaşlar bende ergen olsam keşke
İnşallah canım ama dünkü kız resimlerinden sonra 55 le yetinmiyeceğim kesinleşti
Çok teşekkür ederim canımevet 3lü hanelerden sonra cidden bu rakamlar beni resmen afet gibi hissettirdi gerçi yolum daha çoook uzun
Rekor kilom 124.5 kgdu118le de diyetisyene başladım 6 ay evvel
Teşekkür ederim canımRabbim 7leri de nasip eder inşallah...Aminnnn
Sorma ev hakikaten çoğu zaman curcunaeğlence ve gezme olunca her daim karı koca hazırız gece 12de olsa fark etmiyor
Mezun olunca menü paylaşmaya gerek duymadım birde hayatta mutlaka hedefi olmalı insanın.
Zayiflamakti başardım şimdi de ders çalışmam gerek ama adapte olmadım bı türlü.
Mevsimlerde duygu düşünce durumumu çok etkiliyor
Karışık oldu kaptan
Bende çok karmaşık hallerdeyim
çok sevindim canım büyük başarı gerçekten
aynı biz ya gezmek diyince akan sular durur gecenin 3 ünde canım çekti diye adana dürüm aradık bulamadık en son kız kulesinde dürüm köfte yedikama dedimki eşime bunu saymam adana dürüm olcak
Tadıni çıkarmak sorun değil de ipin ucu kaçarsa ve fark edemezsem (eskisi gibi) senden sorarım hesabı
Sağol canımZereno çok yoğun şuan.
Harikasın canımm.. Akşam yememeye devam dimii..günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallahhaftanın son çalışma günü ben yine çok mutlu takımıma % 1.33 benden hadi gelsin yüzdeler
Canım Hacamat yaptırsa eşin ehil bi yapandan..Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı etsinhayırlı değil ise de hayırlı olanları gönlümüze yerleştirsin ....Aminnnn
Gece biraz geç yattım ama yine de uykumu almış bir halde uyanabildim şükür
Bugün malum hem bildirim günü hemde benim Diyetisyen kontrolümSabah tabi tartıya çıktım veeeee sonunda Rabbime binlerce şükür 8leri görebildim
Hatta sabah sabah banyoda bir güzel aynadaki yansımamla karşılıklı göbeciklerimi attım sevinç dansımı yaptım
Geçen hafta; 90,5 kg
Bu hafta; 89,5 kg
Giden; 1 kg
Yüzdesi; 1,10 %
Evde sonuç bu bakalım Sibelde ne göreceğim tartıda
Birazdan da kahvaltımı artık büyük bir keyifle yaparım
Sağ olasın canımyok kullanmıyorum ama ilk fırsatta yine kan tahlillerimi yaptırmak için doktordan randevu alacağım en son 3 ay önce yaptırdım ve sonuçları doktor çok beğenmişti hatta 10 seneden beri içtiğim şeker hapını bile kesti
Şimdi gittiğimde yine söylerim herşeye bir bakılsın ki ona göre takviye lazım olursa başlarım bende gerekirse
Ya eşim 2.5 sene önce Beyin felci geçirdi ve şükür hasarsız atlattı ( normalde doktorun demesi beyin felci ya direk öldürürmüş yada evlerden ırak ömür boyu makinelere bağlı bir hayata sebep olurmuşAllahım kimseye vermesin ...Aminnn )
O zamanlar 15 gün kadar hastanede yattık ve sonrasında şükür sadece göz kapağında minik bir sarkma kaldı ama tabi hala günde 5 ilaç kullanıyor ve ara ara yine o belirtiler nüksedince adamcağız yine mi oluyor diye geriliyor
Şükür dünki doktor baya rahatlattı onu ve ağrılarının psikolojik olmadığını ama mutlaka başka birşeylere de bakılması gerektiğini söyledi ( hani belki kireçlenme vardır, belki kas yapısında bir zayıflama vardır falan diye bir kaç seçenek sıraladıcumartesi komple emara girecek belden yukarısı için ona göre ilaçları değiştirilecek
Şükür günümüze
Biz karı koca her ne kadar zıtta olsak karakter olarak yinede birbirimizi tamamlıyoruzHep diyorum ne seni benden başkası çeker nede beni senden diye
Artık nasıl bir manyaklıysa bizimkisi kavga bile edemiyoruztam birşeye deli gibi sinirleniyorum tamam bu sefer kesinlikle benim elimden ve çenemden kurtulamaz diyorum hatta tam bayramlık ağzımı açıyorum adamla göz göze geldiğim an beni bir gülme alıyor oda aynı şekilde
Büyük kızım bile hep diyor yahu ne dengesizsiniz hesapta kavga edeceksiniz ama iki dakika bile küs duramıyorsunuzu geçtim kavga bile edemiyorsunuz diye gülüyor
Eşimde hemen anaaa katnemmmm bak Aşkım bu bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor diye makaraya bağlar ve bir bakmışsın biz yine mıç mıç olmuşuz
Hep diyorum biz karı koca normal değiliz diyetabi Rabbim herkese böyle dengesizlik nasip etsin ...Aminnn
Çok geçmiş olsun umarım çabucak toparlanırsın
Kesinlikle zıt kutuplar birbirini buluyor..Aleyküm selam canımoynakbasi34
Hiç bir çaba karşılıksız kalmıyo senin adına çok sevindim okuduğum yorumlara göre 3 haneli rakamlardan düşnmüşssün tebrik ederim senisen bu azimle böyle devam edersen yakında 6 lara düşüp kzınla abla kardeş gibi gezersin
eşin için mübarek cuma günü hürmetine rabbim şifa versin
bizde eşimle çok zıt kişilikleriz zıt kutuplar birbirini çekermiş ya ondan heralde
ayy ayyy aayyy canım eşim beni düşünürmüşcimbomlukiz canım kaç gündür menülerin çok az ve sağlıksızdı. Artıları silmeye çalıştığın için birşey demedim.
Ama bugünden sonra biraz daha dengeli ol olur mudaha sağlıklı zayıflayalım.
Tamam anlaştıkayy ayyy aayyy canım eşim beni düşünürmüşkesinlikle canım +5 kiloya dönmeden gitsin diye uğraştığımdan bu sabah bişeyler hazırlamaya üşendiğimden evden aşure yedim sabahın 6 sında ama haftasonu gayet sağlıklı kahvaltılar çorba salata gibi dengeli beslenicem canım
kesinlikle devam kaptan + 5 gitti üstüne 800 gram daha ne olsunHarikasın canımm.. Akşam yememeye devam dimii..
aynen tatlım erken kapatmaya devamTamam anlaştık
Akşam erken kapatmaya da devam
Seni gördüm iyice gaza geldim.. Kesinlikle devammmkesinlikle devam kaptan + 5 gitti üstüne 800 gram daha ne olsun
Ayyy inanmıyorum yaKızlar kendime kızgınım çünkü tartıyı unutup kahvaltı yaptım krallar gibi..
ahhh kaptan ya açlıktan tartı falan kalmamışKızlar kendime kızgınım çünkü tartıyı unutup kahvaltı yaptım krallar gibi..
aynen bende öyleAyyy inanmıyorum ya
Nasıl bi acıktysan artık
Ben her sabah uyanınxa aklıma ilk gelen kaç kiloyum acaba oluyo hemen çişe gidiyom ordan tartıya
Hahah kolaylıklar dilerim canım
Yabancı dil çalışıyorum canım malum şuan kursa gidemiyorumDemi ya ergenken hayat ne güzelmiş oysaki
Bence de ben sana inanıyorum
İnşallah ya hedefin ne ? Boyun kaç ?
Çok özendim ya eşinle sana maşallah
Çocuklarınız kaç yaşında
Ne dersi çalışıyosub kız aöf mi ?
Bende çalışıyorum da
Sizede bir maşallah gelsin o zaman
Bişey olma sen dengelrrsin
Ne yoğunluğu bu böyle acep
48 e çok güldümHEDEF LİSTESİ başlangıç 62 kg
1.59.5 hedef görülmeden geçildi
2.57 hedef görülmeden geçildi
3.55 hedefe ulaşıldııııı
4.53
5.51
6.49
7.48
Listem şuralarda dursun
Aynı benAyyy inanmıyorum ya
Nasıl bi acıktysan artık
Ben her sabah uyanınxa aklıma ilk gelen kaç kiloyum acaba oluyo hemen çişe gidiyom ordan tartıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?