Test yapmıştım sabah yoktu bebek. Verdikleri ilaçların eçeriğini eşim okudu zaten (5ilaç+sprey vermiş doktor) bir tanesinde hamile kalmayı zorlaştırdığı yazıyormuş onu kullanmicam ağrı kesizi zaten. Diğerlerinde sıkıntı yok. Zencefil içerim teşekkür ederim :)Oo çok geçmiş olsun canım.. Zencefil iç.. Faydası olur..
Hamilelik şüphesine ne oldu? Söyleseydin hastanede.. İlacı ona göre verselerdi.
Sağ ol canım. Yüzdeyi nasıl hesaplıyorduk? Geçen cumaya göre 100 gram eksideyimgeçmiş olsun canım
0.10 / geçen haftanın kilosu olarak canım :)Test yapmıştım sabah yoktu bebek. Verdikleri ilaçların eçeriğini eşim okudu zaten (5ilaç+sprey vermiş doktor) bir tanesinde hamile kalmayı zorlaştırdığı yazıyormuş onu kullanmicam ağrı kesizi zaten. Diğerlerinde sıkıntı yok. Zencefil içerim teşekkür ederim :)
Sağ ol canım. Yüzdeyi nasıl hesaplıyorduk? Geçen cumaya göre 100 gram eksideyim
Geçmiş olsun canım..
D vitamini kullanıyomusun?
Tamam canım Teşekkürler gelir bakarım hemen.
Eşinin neyi var canım?
oynakbasi34 oncelikle esine gecmisnolsun onemli bisey yoktur seninde umarim esininde enerjisini cok sevdim hastalikta saglikta herzaman mutlulugunuz daim olsun
Günaydın iki gündür rahatsızım yazamıyorum fazla mesaj o yüzden. Dün gece hastanedeydim serum falan taktıklar onun da etkisiyle temiz bir uyku çektim daha iyiyim şuan.
Kilom 61.7 geldi
0.10 / geçen haftanın kilosu olarak canım :)
Teşekkür ederim canım :) evet istiyoruz bakalım nasip kısmet Allah’ın takdiriNatsume bebek düşünüyosunuz sanırım canım ALLAH gönlünüze göre versin..
Teşekkür ederim :)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı etsinhayırlı değil ise de hayırlı olanları gönlümüze yerleştirsin ....Aminnnn
Gece biraz geç yattım ama yine de uykumu almış bir halde uyanabildim şükür
Bugün malum hem bildirim günü hemde benim Diyetisyen kontrolümSabah tabi tartıya çıktım veeeee sonunda Rabbime binlerce şükür 8leri görebildim
Hatta sabah sabah banyoda bir güzel aynadaki yansımamla karşılıklı göbeciklerimi attım sevinç dansımı yaptım
Geçen hafta; 90,5 kg
Bu hafta; 89,5 kg
Giden; 1 kg
Yüzdesi; 1,10 %
Evde sonuç bu bakalım Sibelde ne göreceğim tartıda
Birazdan da kahvaltımı artık büyük bir keyifle yaparım
Sağ olasın canımyok kullanmıyorum ama ilk fırsatta yine kan tahlillerimi yaptırmak için doktordan randevu alacağım en son 3 ay önce yaptırdım ve sonuçları doktor çok beğenmişti hatta 10 seneden beri içtiğim şeker hapını bile kesti
Şimdi gittiğimde yine söylerim herşeye bir bakılsın ki ona göre takviye lazım olursa başlarım bende gerekirse
Ya eşim 2.5 sene önce Beyin felci geçirdi ve şükür hasarsız atlattı ( normalde doktorun demesi beyin felci ya direk öldürürmüş yada evlerden ırak ömür boyu makinelere bağlı bir hayata sebep olurmuşAllahım kimseye vermesin ...Aminnn )
O zamanlar 15 gün kadar hastanede yattık ve sonrasında şükür sadece göz kapağında minik bir sarkma kaldı ama tabi hala günde 5 ilaç kullanıyor ve ara ara yine o belirtiler nüksedince adamcağız yine mi oluyor diye geriliyor
Şükür dünki doktor baya rahatlattı onu ve ağrılarının psikolojik olmadığını ama mutlaka başka birşeylere de bakılması gerektiğini söyledi ( hani belki kireçlenme vardır, belki kas yapısında bir zayıflama vardır falan diye bir kaç seçenek sıraladıcumartesi komple emara girecek belden yukarısı için ona göre ilaçları değiştirilecek
Şükür günümüze
Biz karı koca her ne kadar zıtta olsak karakter olarak yinede birbirimizi tamamlıyoruzHep diyorum ne seni benden başkası çeker nede beni senden diye
Artık nasıl bir manyaklıysa bizimkisi kavga bile edemiyoruztam birşeye deli gibi sinirleniyorum tamam bu sefer kesinlikle benim elimden ve çenemden kurtulamaz diyorum hatta tam bayramlık ağzımı açıyorum adamla göz göze geldiğim an beni bir gülme alıyor oda aynı şekilde
Büyük kızım bile hep diyor yahu ne dengesizsiniz hesapta kavga edeceksiniz ama iki dakika bile küs duramıyorsunuzu geçtim kavga bile edemiyorsunuz diye gülüyor
Eşimde hemen anaaa katnemmmm bak Aşkım bu bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor diye makaraya bağlar ve bir bakmışsın biz yine mıç mıç olmuşuz
Hep diyorum biz karı koca normal değiliz diyetabi Rabbim herkese böyle dengesizlik nasip etsin ...Aminnn
Çok geçmiş olsun umarım çabucak toparlanırsın
güzel görünüyo canım bende aldım yulaf 2 gün yoğurtlu yaptım 2 kaşık yulafa 1 kaşık yogurt koydum dolapta beklettim sabaah tarçın koydum çok az şişti ama bana yetmiyoEki Görüntüle 2057480
Kahvaltım. Yulafı bu şekilde tüketiyorum birkaç gündür.
Hoşgeldin canım gel sen gel çok güzel işler beceririz beraberben 32 yaşında 158 boyunda iki cocuk annesi bi sınıf öğretmeniyim kızımda 95le girdim doğuma dogumdan sonra, 80 e indim bi süre sonra ama kaldı. burda tam hatırlamıyorum ama 70_79yada 80_89 grubunda 70 e kadar indim sonra oğlumda 90la girdim doğuma sonrasında bi sürü sıkıntı ile yedim yedim 86 da sabitlendim yine 72 ye kadar indim ama genel kilom, hep 75lerde kaldı ama bu yıl 80 e dayandım resmen bi dur demem gerekiyor bunu biliyorum ama irademe sahip olamıyorum yemekten önce veya tokken cok kararlı oluyorum ama yemeğe oturunca kendimi kaybediyorum bunun için birileri bana destek olursa daha istekli ve başarılı olurum diye düşündüm inş başarabilirim sizinde desteğinizle
sabah: 1 dilim ekmek, salata, peynir zeytin yeşilçay
öğlen: 4 biber dolması 2 kaşık yoğurt
akşam: 1 kase karnabahar kızartması yine yoğurt
ara: turk kahvesi soda, ve yeşilçay içerim
bol su
Hoşgeldin tatlım ya arada sen sana ihtiyacımız varSelam kızlar
Yarın umarım kilolar gitmiştir
Ben aynıyım
Fitim ve sizi fit olmaya davet ediyorum
Yazmıyorum diye sizi unuttum sanmayin
İç gündür hamur işi tüketiyorum sabah haşlanmış yumurtayla güne başlıyorum akşam 5 e kadar iyi gidiyor fakat birden açlık başlıyor ne varsa saldiriyorum
Kilom aynı ama
Günaydın iki gündür rahatsızım yazamıyorum fazla mesaj o yüzden. Dün gece hastanedeydim serum falan taktıklar onun da etkisiyle temiz bir uyku çektim daha iyiyim şuan.
Kilom 61.7 geldi
**2. Takım 540.Etap**
akrep33( 71 / / / %) Sabit
2BHB(61,5 / / /% )
bebekicin(67,4 / / / %)
ayperest(53,7 / / / % )
tabitabi (87,1 / / / %) İzne ayrılmak istiyor
zayiflayacgim(73,9/ / /%) sabit
cimbomlukiz( 59,8 /59 /0.8 /%1.33)
2.Takım ortalaması : %
Canın harikasın çok kısa sürede 55 olursun sen inanıyorumgünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallahhaftanın son çalışma günü ben yine çok mutlu takımıma % 1.33 benden hadi gelsin yüzdeler
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı etsinhayırlı değil ise de hayırlı olanları gönlümüze yerleştirsin ....Aminnnn
Gece biraz geç yattım ama yine de uykumu almış bir halde uyanabildim şükür
Bugün malum hem bildirim günü hemde benim Diyetisyen kontrolümSabah tabi tartıya çıktım veeeee sonunda Rabbime binlerce şükür 8leri görebildim
Hatta sabah sabah banyoda bir güzel aynadaki yansımamla karşılıklı göbeciklerimi attım sevinç dansımı yaptım
Geçen hafta; 90,5 kg
Bu hafta; 89,5 kg
Giden; 1 kg
Yüzdesi; 1,10 %
Evde sonuç bu bakalım Sibelde ne göreceğim tartıda
Birazdan da kahvaltımı artık büyük bir keyifle yaparım
Sağ olasın canımyok kullanmıyorum ama ilk fırsatta yine kan tahlillerimi yaptırmak için doktordan randevu alacağım en son 3 ay önce yaptırdım ve sonuçları doktor çok beğenmişti hatta 10 seneden beri içtiğim şeker hapını bile kesti
Şimdi gittiğimde yine söylerim herşeye bir bakılsın ki ona göre takviye lazım olursa başlarım bende gerekirse
Ya eşim 2.5 sene önce Beyin felci geçirdi ve şükür hasarsız atlattı ( normalde doktorun demesi beyin felci ya direk öldürürmüş yada evlerden ırak ömür boyu makinelere bağlı bir hayata sebep olurmuşAllahım kimseye vermesin ...Aminnn )
O zamanlar 15 gün kadar hastanede yattık ve sonrasında şükür sadece göz kapağında minik bir sarkma kaldı ama tabi hala günde 5 ilaç kullanıyor ve ara ara yine o belirtiler nüksedince adamcağız yine mi oluyor diye geriliyor
Şükür dünki doktor baya rahatlattı onu ve ağrılarının psikolojik olmadığını ama mutlaka başka birşeylere de bakılması gerektiğini söyledi ( hani belki kireçlenme vardır, belki kas yapısında bir zayıflama vardır falan diye bir kaç seçenek sıraladıcumartesi komple emara girecek belden yukarısı için ona göre ilaçları değiştirilecek
Şükür günümüze
Biz karı koca her ne kadar zıtta olsak karakter olarak yinede birbirimizi tamamlıyoruzHep diyorum ne seni benden başkası çeker nede beni senden diye
Artık nasıl bir manyaklıysa bizimkisi kavga bile edemiyoruztam birşeye deli gibi sinirleniyorum tamam bu sefer kesinlikle benim elimden ve çenemden kurtulamaz diyorum hatta tam bayramlık ağzımı açıyorum adamla göz göze geldiğim an beni bir gülme alıyor oda aynı şekilde
Büyük kızım bile hep diyor yahu ne dengesizsiniz hesapta kavga edeceksiniz ama iki dakika bile küs duramıyorsunuzu geçtim kavga bile edemiyorsunuz diye gülüyor
Eşimde hemen anaaa katnemmmm bak Aşkım bu bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor diye makaraya bağlar ve bir bakmışsın biz yine mıç mıç olmuşuz
Hep diyorum biz karı koca normal değiliz diyetabi Rabbim herkese böyle dengesizlik nasip etsin ...Aminnn
Çok geçmiş olsun umarım çabucak toparlanırsın
Kııız
Yok ya benim ergen stlye bi kardeşim var bi pc oyununa takmış vaziyette onu oynarken tüm evin bağlantısını kesiyoyine kesti benim pakette bitti ondan gelemedim
Canın harikasın çok kısa sürede 55 olursun sen inanıyorum
günaydın öncelikle hoşgeldinben 32 yaşında 158 boyunda iki cocuk annesi bi sınıf öğretmeniyim kızımda 95le girdim doğuma dogumdan sonra, 80 e indim bi süre sonra ama kaldı. burda tam hatırlamıyorum ama 70_79yada 80_89 grubunda 70 e kadar indim sonra oğlumda 90la girdim doğuma sonrasında bi sürü sıkıntı ile yedim yedim 86 da sabitlendim yine 72 ye kadar indim ama genel kilom, hep 75lerde kaldı ama bu yıl 80 e dayandım resmen bi dur demem gerekiyor bunu biliyorum ama irademe sahip olamıyorum yemekten önce veya tokken cok kararlı oluyorum ama yemeğe oturunca kendimi kaybediyorum bunun için birileri bana destek olursa daha istekli ve başarılı olurum diye düşündüm inş başarabilirim sizinde desteğinizle
Aleyküm selam canımoynakbasi34
Hiç bir çaba karşılıksız kalmıyo senin adına çok sevindim okuduğum yorumlara göre 3 haneli rakamlardan düşnmüşssün tebrik ederim senisen bu azimle böyle devam edersen yakında 6 lara düşüp kzınla abla kardeş gibi gezersin
eşin için mübarek cuma günü hürmetine rabbim şifa versin
bizde eşimle çok zıt kişilikleriz zıt kutuplar birbirini çekermiş ya ondan heralde
Canım tebrik ederim ya 8lere geçiş yapmışsın
Bende bi 4lere geçsem ah
Eşine çok geçmiş olsun allah sağlık sıhhat versin
Çok tatlısınız tahmin edebiliyorum çocuklarınuzda ne şanslı ya ev komedi dünyası gibidir
Çok yemedimCanım tartı öncesi akşamı bulgur işimi yedin?!
Yazmıyosun diye unuttun sandık ama..
Takımın enerji kaynağı nerdesein sen bakiimm..
Geçmiş olsun canım çok dikkat etSağol canım. Bademcik iltihabı biraz ilerlemiş biz farkına varmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?