Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ellerine sağlık canım. Hesap doğru ve yine uyarı aldık.. Yüzde 350 den aşağı olunca uyarı alınıyor ve bu uyarılar biriktikçe cezaya dönüyor..

Mükemmel cidden.
Ya kanki ben bugün cozuttum biliyon mu
Saat 13 de çok feci yedim
Bida yemedim. Yememeye karar verdim. Ama birazdan balık pişirip tüm evi kokutcaklar nasıl dayancam bi parça yesem olmaz mı
Ye canım balık.. Gece kötü olursun. Ben de seni dinleyerek yicem şimdi akşamı..

güzel görünüyo canım bende aldım yulaf 2 gün yoğurtlu yaptım 2 kaşık yulafa 1 kaşık yogurt koydum dolapta beklettim sabaah tarçın koydum çok az şişti ama bana yetmiyo
Yoğurtlu yaptığım günlerde evde unuttum hep yiyemedim deneyeceğim hala :) sabahları kahvaltı için zamanım olmadığında yulafları teflonda hafif kavuruyorum, normal mısır gevreği ile karıştırıyorum. Meyveli yazıyor paketinde gevreğin ama inan meyveyi büyüteçle arasak belki buluruz o yüzden meyve ilavesi yapıyorum tadı daha güzel oluyor öyle sanki. Muz, şeftali, kuru kayısı ve kuru üzüm koyuyorum azar azar :)

Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
Teşekkür ederim canım.

Geçmiş olsun canım çok dikkat et
Teşekkür ederim canım:)

Hoş geldiniiz
Birden azalmaz zaten. Yavaş yavaş :)
İçtiğiniz su miktarını da yazmanız gerekiyor. Her gün bir bardak bitki çayı ayrıca ek olarak yazılıyor.

Son düzenleme:
Kahvaltımın resmini atmışt

Kahvaltı 07:30
Yulaf ezmesi+mısır gevreği+yarım muz+1dilim şeftali+ 1 tutam kuru üzüm+1tane kuru kayısı+ süt

Ara 09:30
Papatya çayı

Ara
Brownie

Öğle 12:30
1 adana dürüm tek lavaş (Yine okulda olmanın getirdiği durum)

Ara
1 kurabiye (yulaflı)

Akşam1 16:00 >>ilaç kullanmam gerekiyordu yemek yapmakla uğraşmamak için dışardan gelirken zeytinyağlı pırasa aldım yedim.

Akşam 19:00
Zeytinyağlı fasule
Pilav
Salata veya yoğurt

Su:1lt içtim henüz. İçmeye devam edeceğim.
Kitap: Konstantiniyye oteli
Bitkiçayı: papatya
Spor:5000 adım

İkinci akşamı henüz yapmadım olabildiğince az tutmaya çalışcam miktarları
Bu arada regl de oldum
Haftaya listeye girebilirim

Afiyet olsun canim regl durumlarinda insan hep yemek istiyor göz doymuyor (benim regl olmasamda herzaman öyle ) ama sen pilavda cok asiriya kacma derim liste sayimiz 6 ya düştü bekleriz canim yüksek motivasyon ve kilo vermekle birlikte

Mükemmel cidden.
Ya kanki ben bugün cozuttum biliyon mu
Saat 13 de çok feci yedim
Bida yemedim. Yememeye karar verdim. Ama birazdan balık pişirip tüm evi kokutcaklar nasıl dayancam bi parça yesem olmaz mı
Bence ye canım balık sonuçta sağlıklı bir besin
Hem yemezsen başka şeylere saldırısına falan

Bugünkü menü

Sabah 6da 1 kase asure
10da 1 kupa yesilcay
12.30da tarhana corbasi ve az döner
15.00 sekersiz nescafe
16.00 2 tane mercimek koftesi 1 yesil alma
18.00 1 kupa yesilcay 2 kasik asure

Su 3.5 litre
Spor 1.5 saat yürüyüş (esim halisaha macina gelirken yanindaki bos sahada yürüdüm kizlar )

ayperest le ben bundan olcaz ayperest sarisin versiyonu
Sen esmer misin
Afiyet olsun canim
Sağol canım
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…