Evet siz 1 hafta da kendinize geliyorsunuz benim 2 ayı buluyo nedenswBilmem mi kuzum o yüzden mümkün mertebe yoldan çıkarmamaya çalışıyorum seni yoksa toparlayana kadar çok zor oluyorama bu sefer öyle olmayacak :)
Kız 55 mi ben hedefi 69 yaptımona göre
Kv deyiz şuanda. Arrık ne yaparsa bilmem :) inş mantıya böreğe falan girişmezAy süpersin çok sevindim kuzumakşam ne yiyeceksin peki? Yemeğin belli mi? Ben karnabahar mı yapsam acaba diye düşünüyorum
Bu seferde ben de çok zor toparlandım yaEvet siz 1 hafta da kendinize geliyorsunuz benim 2 ayı buluyo nedensw
Benim gözümde senin hedefin 55 banane
Hım anladım mantı börek bile yapsa yanında salataylar ölçülü yersinKv deyiz şuanda. Arrık ne yaparsa bilmem :) inş mantıya böreğe falan girişmez
Yap tatlım sağlıklı
O hedefler git gide aşağı ya çekilir ona bakarsan bende 60 kiloyken ya bari 54 falan olayım eskisi gibi diyodum ama hiçte memnun değilim yaniBu seferde ben de çok zor toparlandım ya
Ah ah Gönül ister 55 olsun tam ideal kilom çünkü ama benim o kadar sabrım Yok bide bu bedenim de hoşuma gitmeye başladı yani bi 10 kiloya iyi olurum gibi inş inanmazsanbe your selff e sor o gördü beni zaten çok zayıf olma gibi bir hayalim yok ama 55 deyip deyip aklıma giriyorsun o ayrı
Hım öyle diyorsun tamam inş bi 69 olayım sonra duruma bakarız inşO hedefler git gide aşağı ya çekilir ona bakarsan bende 60 kiloyken ya bari 54 falan olayım eskisi gibi diyodum ama hiçte memnun değilim yani
Girerim ben aklına daha dur senbende sana 54 kg fotolarımı atayımda nasıl görüneceğini gör
be your selff bana zeroyu anlat çabuk
Ayrıca sendeki sabır kimsede yok be kuzum öyle sabrım yok falan deme
Hım anladım mantı börek bile yapsa yanında salataylar ölçülü yersinölçülü yedikten sonra korkma canım ama hafta içi sen yine akşamları çorba iç o zaman çok güzel veriyorsun sen maşalalh
Bu seferde ben de çok zor toparlandım ya
Ah ah Gönül ister 55 olsun tam ideal kilom çünkü ama benim o kadar sabrım Yok bide bu bedenim de hoşuma gitmeye başladı yani bi 10 kiloya iyi olurum gibi inş inanmazsanbe your selff e sor o gördü beni zaten çok zayıf olma gibi bir hayalim yok ama 55 deyip deyip aklıma giriyorsun o ayrı
Hım öyle diyorsun tamam inş bi 69 olayım sonra duruma bakarız inş
At at fotonu merak ediyorum sen şu an daha önceki kilonunda mı altına düşmek istiyorsun yani vayyy
Ya bazen ben nasıl vermişim diyorum bu iradesizlikle bu aç gözlülükle Rabbim yardım etti şükürler olsunyoksa ben şimdi belki 120yi bile geçmiştim
Canım ben normalde 52 53 arası giderdim hep. En fazla olduğum kilo 55ti. (Hamilelik har bekarken yani)Hım öyle diyorsun tamam inş bi 69 olayım sonra duruma bakarız inş
At at fotonu merak ediyorum sen şu an daha önceki kilonunda mı altına düşmek istiyorsun yani vayyy
Ya bazen ben nasıl vermişim diyorum bu iradesizlikle bu aç gözlülükle Rabbim yardım etti şükürler olsunyoksa ben şimdi belki 120yi bile geçmiştim
ayperest evet canısı ben 70 kıloyken zeronun şuanki halı gibiydim bende anlamadım ama gerçekten görünce şok oldum. 80 kilo ama kilosunu göstermiyor boyumuzda aynı sayılır
Yeni ciciler almış bu kadar mı yakışır kiskandim zaten o ayrı mesele
Sen daha verme numaranı meraktan catla
Böyle bir güzelliği goremedigin için kaybeden sensin
Hihh
Zereno
Canım bak yürekten söylüyorum 10 kilo daha versen gayet güzel olacak. Şuan bile ben çok beğendim böyle bir değişimle birebir tanıştım bana şok iptal iflas üçlüsünü anlık yaşattın
Evettt maalesef öyleBiliyorum ama o güzel yiyeceklerin tadını alınca insan asılıyo birden
Evet akşamları 1 kase çorba ve erken yemek benim en güzel yöntemim :)
Ya kız vur dedik öldürmüşsün utandım vallaayperest evet canısı ben 70 kıloyken zeronun şuanki halı gibiydim bende anlamadım ama gerçekten görünce şok oldum. 80 kilo ama kilosunu göstermiyor boyumuzda aynı sayılır
Yeni ciciler almış bu kadar mı yakışır kiskandim zaten o ayrı mesele
Sen daha verme numaranı meraktan catla
Böyle bir güzelliği goremedigin için kaybeden sensin
Hihh
Zereno
Canım bak yürekten söylüyorum 10 kilo daha versen gayet güzel olacak. Şuan bile ben çok beğendim böyle bir değişimle birebir tanıştım bana şok iptal iflas üçlüsünü anlık yaşattın
Evetttt kuzum çok benziyoruz birbirimize ama doğru diyorsun başardık çok şükür tatlı ve hamurişiyle de zayıflanırmış onuda kanıtladık galibaAynı sayılırız canım tek farkımız sen tatlı canavarisin bende hamurisi
Ama bak başardık ne kaldı surda
Anladım kuzum Emin’im çok güzel gözükeceksin :) zaten önemli olan kendini beğendiğin Kiloda olman çünkü o zaman etrafa yaydığın enerji daha güzel gözükmene sebep oluyor sanki :)Canım ben normalde 52 53 arası giderdim hep. En fazla olduğum kilo 55ti. (Hamilelik har bekarken yani)
55 olunca diyet yapar 2 3 kg verir kilomu kontrolde tutardım.
Bir ara 49 a düşmüş tüm kendiliğinden.
O hallerim çok hoşuma gidiyo. O yüzdwn hedefi 48 yaptım. Bırakıncada en fazla 50 olurum diye.
Eskisinden de iyi olacağım evet
Müsait bi anımda çekip atayım
Sen kendini iradesiz görüyosan biz napalım :)
Bence gayet iyisin çok büyük bi iş başardın daha da başaracaksın. Evet 120 kg çok fazlaydı gerçekten hayatını değiştirdin. Şimdiden sonra daha iyi olacak
Takılıyorum liste dışı halaGünaydın herkese :) takımın havası çok güzel olmuşmaşallah hepinize
Çok geçmiş olsun canım paylaşımda adını sık sık görüyordum zaten enerjin çok güzel takıma da çok iyi gelmişsin teşekkür ederim yardımların için
Buğday tenli gibisin o Zaman oldum olası kumral ne demek bilmem zaten
Hoşbulduk canımnasılsın? Diyet nasıl gidiyor? Yaa evet saolsun ayperest im adımı anmadan durmamış canım ya
5 kilo mu ver hedefine kız sanki daha az kalmıştıverebildiğimiz kadar çok veririz o zaman ya tartılmadan duramıyorum içim içimi yiyor ama yemin ettim ne kadar çok istesem de tartılamıyorum 1 kasıma kadar tartıyla arama mesafe koydum odadan da kovaladım zaten
Hoşbulduk canım bende çoookk öZlemişim hepinizi sen napıyorsun ? Listeye girdin mi?
Aslında şu an etim sıkı değil bayağı kilo verdiğim için hatta sana dert yanmıştım bu konudaBazı insanların eti mi sıkı oluyo ne olduğu kiloyu göstermiyor demek sende öylesin canım o zaman 69 senin için şok iyi olabilirZereno
Bende sizlerle daha yakından tanışmak isterim tatlım benlik değil eşden dolayıyoksa benim canıma minnet
Kız senin liste işi yılan hikayesine döndüTakılıyorum liste dışı halabu hafta girecektim aslında ama hatırlatmayı unuttum inşallah önümüzdeki haftaya girerim
Haftaiçi okulda çok zorlanıyorum menüler konusunda canım benKız senin liste işi yılan hikayesine döndüama liste dışı da gayet iyi gidiyorsun kaçamakları azalttın di mi? Menüler ne alemde
Vayyyy Çan’ına müthiş menü olacak o zaman yulaf beni acıktırıyor sanki :/ niye bilmiyorum kabak spagetti nasıl peki?Bugün sıfır kaçamak olacak benim
Kahvaltımı yine yulaflı karışım ile yaptım. Öğle yemeğimi biraz önce instagramda görmüş olduğum kabak spagetti denemesi ile hallettim. Temizlik bulaşık bitti sade duble Türk kahvemi içiyorum
Akşama da tavada tavuk ızgara ve salata yapacağım
Evde hazırlayamıyor musun canım? Zor mu oluyorHaftaiçi okulda çok zorlanıyorum menüler konusunda canım bentosttan başka bir şey yok. Dışardn da dürüm tarzı söyleyebiliyoruz sabahları en azından kahvaltımı evde yaparsam dikkat edebiliyorum ama. İçime doğmuş gibi bir önceki mesajımda yazdıklarım sorunun cevaplaru gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?