Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bilmem mi kuzum o yüzden mümkün mertebe yoldan çıkarmamaya çalışıyorum seni yoksa toparlayana kadar çok zor oluyor ama bu sefer öyle olmayacak :)
Kız 55 mi ben hedefi 69 yaptım ona göre
Evet siz 1 hafta da kendinize geliyorsunuz benim 2 ayı buluyo nedensw
Benim gözümde senin hedefin 55 banane

Evet siz 1 hafta da kendinize geliyorsunuz benim 2 ayı buluyo nedensw
Benim gözümde senin hedefin 55 banane
Bu seferde ben de çok zor toparlandım ya
Ah ah Gönül ister 55 olsun tam ideal kilom çünkü ama benim o kadar sabrım Yok bide bu bedenim de hoşuma gitmeye başladı yani bi 10 kiloya iyi olurum gibi inş inanmazsan be your selff e sor o gördü beni zaten çok zayıf olma gibi bir hayalim yok ama 55 deyip deyip aklıma giriyorsun o ayrı

Kv deyiz şuanda. Arrık ne yaparsa bilmem :) inş mantıya böreğe falan girişmez
Yap tatlım sağlıklı
Hım anladım mantı börek bile yapsa yanında salataylar ölçülü yersin ölçülü yedikten sonra korkma canım ama hafta içi sen yine akşamları çorba iç o zaman çok güzel veriyorsun sen maşalalh

O hedefler git gide aşağı ya çekilir ona bakarsan bende 60 kiloyken ya bari 54 falan olayım eskisi gibi diyodum ama hiçte memnun değilim yani
Girerim ben aklına daha dur sen bende sana 54 kg fotolarımı atayımda nasıl görüneceğini gör

be your selff bana zeroyu anlat çabuk

Ayrıca sendeki sabır kimsede yok be kuzum öyle sabrım yok falan deme

Hım öyle diyorsun tamam inş bi 69 olayım sonra duruma bakarız inş
At at fotonu merak ediyorum sen şu an daha önceki kilonunda mı altına düşmek istiyorsun yani vayyy
Ya bazen ben nasıl vermişim diyorum bu iradesizlikle bu aç gözlülükle Rabbim yardım etti şükürler olsun yoksa ben şimdi belki 120yi bile geçmiştim

Biliyorum ama o güzel yiyeceklerin tadını alınca insan asılıyo birden

Evet akşamları 1 kase çorba ve erken yemek benim en güzel yöntemim :)

ayperest evet canısı ben 70 kıloyken zeronun şuanki halı gibiydim bende anlamadım ama gerçekten görünce şok oldum. 80 kilo ama kilosunu göstermiyor boyumuzda aynı sayılır
Yeni ciciler almış bu kadar mı yakışır kiskandim zaten o ayrı mesele
Sen daha verme numaranı meraktan catla
Böyle bir güzelliği goremedigin için kaybeden sensin
Hihh

Zereno
Canım bak yürekten söylüyorum 10 kilo daha versen gayet güzel olacak. Şuan bile ben çok beğendim böyle bir değişimle birebir tanıştım bana şok iptal iflas üçlüsünü anlık yaşattın

Aynı sayılırız canım tek farkımız sen tatlı canavarisin bende hamurisi
Ama bak başardık ne kaldı surda

Canım ben normalde 52 53 arası giderdim hep. En fazla olduğum kilo 55ti. (Hamilelik har bekarken yani)
55 olunca diyet yapar 2 3 kg verir kilomu kontrolde tutardım.
Bir ara 49 a düşmüş tüm kendiliğinden.
O hallerim çok hoşuma gidiyo. O yüzdwn hedefi 48 yaptım. Bırakıncada en fazla 50 olurum diye.
Eskisinden de iyi olacağım evet
Müsait bi anımda çekip atayım
Sen kendini iradesiz görüyosan biz napalım :)
Bence gayet iyisin çok büyük bi iş başardın daha da başaracaksın. Evet 120 kg çok fazlaydı gerçekten hayatını değiştirdin. Şimdiden sonra daha iyi olacak

Bazı insanların eti mi sıkı oluyo ne olduğu kiloyu göstermiyor demek sende öylesin canım o zaman 69 senin için şok iyi olabilir Zereno

Bende sizlerle daha yakından tanışmak isterim tatlım benlik değil eşden dolayı yoksa benim canıma minnet

Biliyorum ama o güzel yiyeceklerin tadını alınca insan asılıyo birden

Evet akşamları 1 kase çorba ve erken yemek benim en güzel yöntemim :)
Evettt maalesef öyle hep diyorum beynimiz obez bizim normalde insan doyunca bırakmalı biz sırf tadı güzel diye doysak bile devam ediyoruz enisonu karın ağrım oluyor yani ben böyleyim maalesef aynen bu yöntem senin için çok iyiydi hatta bende yapmayı düşünüyorum ama hiç çorba yapmadım bu zamana kadar desem

Ya kız vur dedik öldürmüşsün utandım valla sonra kendimi manken sanarım sorumlusu sensin ona göre Allah razı olsun canım benim inş dediğin gibi bi 10 kilo sonra çok daha iyi olur hayırlısıyla sağlıkla inş evet katılıyorum ayperest numarasını bi verse ne eğleniyoruz bilmiyor

Aynı sayılırız canım tek farkımız sen tatlı canavarisin bende hamurisi
Ama bak başardık ne kaldı surda
Evetttt kuzum çok benziyoruz birbirimize ama doğru diyorsun başardık çok şükür tatlı ve hamurişiyle de zayıflanırmış onuda kanıtladık galiba

Anladım kuzum Emin’im çok güzel gözükeceksin :) zaten önemli olan kendini beğendiğin Kiloda olman çünkü o zaman etrafa yaydığın enerji daha güzel gözükmene sebep oluyor sanki :)
İnş kuzum dediğin gibi herşey daha güzel olur takıntılarımdan kurtulup özgüvenimi de artırmam lazım ama

Takılıyorum liste dışı hala bu hafta girecektim aslında ama hatırlatmayı unuttum inşallah önümüzdeki haftaya girerim

Aslında şu an etim sıkı değil bayağı kilo verdiğim için hatta sana dert yanmıştım bu konuda ama kiloluyken çok sıkıydı
Ah şu eşler

Bugün sıfır kaçamak olacak benim
Kahvaltımı yine yulaflı karışım ile yaptım. Öğle yemeğimi biraz önce instagramda görmüş olduğum kabak spagetti denemesi ile hallettim. Temizlik bulaşık bitti sade duble Türk kahvemi içiyorum
Akşama da tavada tavuk ızgara ve salata yapacağım

Kız senin liste işi yılan hikayesine döndü ama liste dışı da gayet iyi gidiyorsun kaçamakları azalttın di mi? Menüler ne alemde
Haftaiçi okulda çok zorlanıyorum menüler konusunda canım ben tosttan başka bir şey yok. Dışardn da dürüm tarzı söyleyebiliyoruz sabahları en azından kahvaltımı evde yaparsam dikkat edebiliyorum ama. İçime doğmuş gibi bir önceki mesajımda yazdıklarım sorunun cevaplaru gibi :)

Vayyyy Çan’ına müthiş menü olacak o zaman yulaf beni acıktırıyor sanki :/ niye bilmiyorum kabak spagetti nasıl peki?

Evde hazırlayamıyor musun canım? Zor mu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…