Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aynen işte baana söyledikleri de oydu yediği öğünlerin resmini çekip atıyormuş konuşuyorlarmış işte falan filan böylece uyabiliyormuş diyetine kaçamak yapmıyormuş çünkü birine bildirecek yaptıklarını. Bunun için kimseye para vermeye gerek yok bu grupta da benzer bir şeyi yapıyoruz aslında. O satılan ürünlerin gerçekten hiçbir etkisi yok diyete zayıflamaya. Bir tanesiyle iletişime geçmiştim ben bana anlattığı şeyleri yapınca zaten kilo verirdim ürünleri kullanmadan. Şu kadar saat spor şu kadar su içeceksin şu şu ürünleri kesinlikle yemeyeceksin şunları yiyebilirsin vs. Sonra bir yıllardır kullanıyoruz ailecek memnunuz demişti ve facebook Hesabını eklememi istemişti. Ben o satış yapan kişiden daha fittim o zaman için her yerden engelleyip kaçmıştım sonra hayrı olsa ona olurdu diye düşünüp

Aynen tatlım

Evet gayet canlı katılım var iyi gidiyoruz

Oldum olası az yemek yaparım ben evlenmeden önce de beş kişilik aileye bir tabak pilav çıkartırdım kimse doyamazdı sofrada
Genelde internetten tariflere bakarak yapınca ölçüleri azaltıyorum. Göz kararı bolluğundan kurtarıyor :) göz kararım da pintidir zaten benim

cimbomlukiz napıyon kankim yatıyon mu yoksa tayil diye
Aman az ye bugün.
Ben biraz önce 4 küçük tandır böreği yedim
Menemen var bide ona ekmekle girişmek gibi hayaller var içimde biri beni durdursun
Yok canim 10.30 gibi kalktim geldim anneme ablam aralik basi gibi dogurcakda dogum oncesi son gezmeleri bende kahvaltiya geldim buraya abarti yok canim beni hayal kirikligina ugratma kiz borek yemis bide menemene ekmek bancam diyo agzina aci biber surcem bak

Bu fikre bayildim benide mezun etmeden gitme gari

Benimde girdi 55den 50bye dusurcem sanirim

Sür kanka
Börekler kibrit kutusu kadardı ya öğle yemeğine saydım menemende yemedim
Sende dikkatli ol ablan hamile şimdi çok yer ondan etkilenme sakın

Bu fikre bayildim benide mezun etmeden gitme gari

Biz senle bi bütün olduk zaten aynı anda hedeflerimize ulaşırız gibime geliyo

Yok yok yemedim az sonra kalkar giderim evime aksama misafir gelcekmis onesinde yerim erken kaparim diyet yaptigimi biliyolar zaten
Mesajlarini okurken enerji doluyorum ne dersen yapasim geliyo kahve ic diyon kahve iciom saglikli beslen diyon tamam diyom 16da kes diyon onada tamam diyom yakin otursak telefon vermesende dayancam kapina ama oda yok

Etrafındakiler diyetine olumsuz yorum yapmıyolar değil mi ben kimseye demiyorumda moral bozmasınlar diye

Canım ya yerim ben seni
Valla bende senden motive doluyorum inan.
Herşeyi iyiliğimiz için söylüyorum sende tam arayıp bulamadığımdın valla kaç aydır nerelerdeydin
Bi gün olur belki kimbilir canım

tamam canım suyuna yazarım

Ben 37 yasindayim tatlim 33 aylik oğlum var haftada iki gun degisik oyun gruolarina gotiriyorum 3 den sonra anaokuluna baslayacak ama tam gun veya haftada 5 gun değil bir duzenimizi oturtalim.. sonra bende calismaya başlatacağım...
benimde oğlum iki buçukyaşında yani 30 aylık ama bizimkinin çevrede arkadaş cok şuan htşyacıız yok ama kreş inş seneye düşünüyorum

Dün giremedim cenazemiz vardı yakın bi tanıdığımızın 23 yaşında oğlu trafik kazasında vefat etti allah kimseye yaşatmasın baya bende kötü oldum taziyeye gidince oyüzden menümüze yazayım şimdi dun yazamadım

Başınız sağolsun canım.. Allah rahmet eylesin..

Dünkü menüm
Sabah7:00
2d ekmek yağda yumurta domates salatalık biber 1yk çökelek

Öğle12:00
3dal marul çökelek 8 yeşil zeytin 1mandalina 1d elma

Ara17:00
1armut

Akşam 19:00
3yk nohut yemeği
Salata
Yogurt
burda kötü bişey yaptım 3kaşık sütlaç

Ara21:00
4çam fıstığı

Su 2lt olmadı 1,5anca oldu

Bugünkü menüm
Sabah9:00
Yarum çörek içinde yağ falan yok saçma yapılmış
5_6zeytin
1tatlı kaşığı çökelek
Domates salatalık

Ara
2avuç çiğ badem

Öğlr14:00
2ykpstatesli yumurta salata yogurt bademi yiyince ackmadım

Ara1elma

Akşam 19:00olur
4yk kavurma salata yogurt 1d ekmek olacak inş akşam ara yaptıysam
Su 2lt tamamlıycan

Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun

Onlara da sizinki tuhaf geliyordur deneyip beğendiklerini paylaşırsan çok sevinirim canım :)

Bunun için para veriyorlar aynısını da dediğin gibi bizde yapıyoruz ne gerek var işte hep kandırmaca aslında zayıflatan şey o dikkat et dedikleri şeyler :/

Aynen tatlım

Evet gayet canlı katılım var iyi gidiyoruz
Maşallah canım çok motive ediyordur seni :)
Birbirimize karışsak iyi olacak o zaman
Benimde girdi 55den 50bye dusurcem sanirim
Vayyy süper olur

Bugün kıymalı biber dolması denedim canım çok beğendik tarifte 16-17 biber yazıyordu ben beş tanr biberle yaptım ölçüleri kısıp
Çok severim biber dolmasını ilk defa kendim yapmayı denedim.
Aynen o dikkat edilmesi gereken şeyleri yapınca zaten kilolar gidiyor
Birkaç diyetisyene de mesaj atmıştım düğünden önce online danışmanlık yapmak için 200tl istemişlerdi ben şok bunun testi tahlili muayenesi yok sadece bi liste paylaşıp haftalık olarak iletişime geçecek benimle. Tabii ki kabul etmedim bu gruba gelmeyi tercih ettim

Kahvaltı 09:00
Yulaf ezmesi-nesfit-muz(yarım)-kuru üzüm-şeftali-süt karışmı

Öğle 12:30
1 tane kabak sote üzerine beyaz peynir

Ara1
Sade Türk kahvesi

Ara2
Kış çayı

Akşam 19:00
2 tane biber dolması (biberler küçük boy)
Tavuk ızgara
Bol yeşil salata

Yemek sonrası 1 sade Türk kahvesi

Yeme kapandı. Yatana kadar sıvı tüketirim sadece artık.

Su:2lt
Kitap: Ben Bir Gürgen Dalıyım (harika bir kitap okumayan varsa tavsiye ederim. Elimden bırakmak istemedim bugün.)
Spor: temizlik yaptım
Bitki çayı: kış çayı sayılır belkim içinde bir sürü bitki var.

merhaba kızlar
menüm
kahvaltı 10.00
salatalık
peynir
2 dilim ekmek

öğle 15.00
1 bardak süt
2 kare bitter

ara 17.00
1 bardak süt
2 mandalina

akşam 20.00
1 kase çorba
1 dilim ekmek

1.5 lt su
1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…