Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selam canlar !
Çarşamba günü 69,2 idim
Bugün: 69,3 çıktı

2 günde 100 gr fazla, inşallah pazartesiye 68 görürüm

Sabah: 2 dilim ekmekten tost 1 domates yeşilçay
Öğlen: 1 kase taze fasülye
Ara: 1 çay br neskafe ve 1 katkat
Ara: 1 kase aşure
Akşam: fırın tavuk biraz patates kızartması
Ara: yeşilçay ve kahve

Kızlar aralar biraz fazla oldu ama 8 saat ful derse girdim baya yorucuydu acıkıp uyuyacam inş yakmışımdır

Ayrıldım bile kuzum ya seni çok özlemişim ya

_perina_ m napıyorsun canım? Nasıl gidiyor hayat? Sanki yıllar olmuş gibi hissettim
Yaa kuzumm ben de seni çok özledim olmamanı kabullenemiyorum bile izinde ol ama yine burada ol lütfen ! Sen nasılsın asıl? Ben aynı gramla da gitse devam ediyorum daha iyiyim kafamı topladım çok şükür kuzum sen snlat??

Canım benim yaaabirbirimize ne kadar alışmışız en önemlisi aynen devam etmek belki zor olacak ama inş olacak kuzum :) bende aynen devam ediyorum bi ara çok sık bozuyordum çok şükür düzeldi o durum
E sen kafamı topladım yazmışsın bi sıkıntı filan yoktu di mi?

cimbomlukiz kankim ya motive düştü bugün benim biraz fazla yemiş olabilirim
Seni etkilemek istemiyorum senin menün mükemmel. Hafta sonu toplamak için elimden geleni yapcam bugün beni affet

Zereno canımm hoşgeldin ya buralar sensiz nasıl eksik bi bilsen
O kadar alışmışımki. 2. Takım demek sen demek !!
Ne zaman gelcen gel artık
Valla hep dilimdesin sor

menüm
kahvaltı 11.30
domates
salatalık
peynir
2 yaprak sarma
1.5 dilim ekmek

öğle 15.00
az peynir
2 yaprak sarma

akşam 20.30
1 kase domatesli şehriye çorbası
2 kaşık erişte

1.5 lt su
1.5 saat yürüyüş

evet biraz fazla olmuş canım ama toparlarsın sen

afiyet olsun canım güzel menü :)

afiyet oldun canm çok güzel menü :)

Yaaaa canımmm benimmm O zaman Tamam kuzum 10 gün tependeyim inş gel seni 10 günde mezun edelim :)
Bu arada kilo almadım hatta vermişimdir büyük ihtimal tartılmama kararı aldım kilomu bilmiyorum

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Karga kahvaltısını etmeden nerden çıktı bu hatun rüyasında mı gördü KKyı diye düşünmeyin Minik kuşum biraz ateşlendi onunla sabahın köründe ilgilendim şükür şimdi biraz rahatladı uyudu da bende iyice uykum dağılsın diye biraz bilgisayar başına geçtim yoksa uyurum
İnşallah bir daha yükselmez Allahtan hastalanınca çok fazla huysuzluğu yok

Aaa gırtlak için benim koca şehir dışına bile çıkar imkan varsa
Tabi bende hiççç sevmem ya yemeyi
Zaten kiloları da hep o yüzden almadık mı Heee şimdi gece yarısı hadi gidelim dese 5 dakikada hazır olurum ama asla yemem
Benim büyük kız biraz miskindir ( kime çektiyse ) ama ufaklığı gece 3de hadi gezmeye gidiyoruz diye uyandır daha tek gözü kapalıyken nereye demeden direk ne giysem diyor tam anasının kızı

oynakbasi34 hoşgeldin tanisamadik
Umarım hedefine sağlıklı bir şekilde ulasirsin

HOşbulduk canım Ben Fahri üye diyelim 8. takım kaptanıyım ama arada manevi destek amaçlı takım takım geziyorum hatta benim deyimimle konsumasyona çıkıyorum Tövbe ya Rabbim yaa sabah sabah kendi kendime nasıl gülüyorum eşim uyansa bu hatun neyin kafasında der

oynakbasi34 bu arada çok geçmiş olsun Allah'ım şifa versin

Aminnn canım şükür daha iyi ama bu gece gidip Emar çekilecek komple emin olmak için sıkıntının nerden kaynaklandığına

İnşallah ya hedefin ne ? Boyun kaç ?

Boydan fakir kilodan zenginim 1.52 boy var
KKda hedef 85di ilk etapta ama onu tabiki daha aşağı çekeceğim Diyetisyenim 70 - 75 arası yeterlidir diyor ama ben görebilirsem şu 6ları da bir göreyim diyorum yolum uzun ama Allahın izniyle o günleride göreceğime inanıyorum

Canım Hacamat yaptırsa eşin ehil bi yapandan...
ASlında geçmişte düzenli olarak hacamat yaptırıyordu ama en son Beyin felci geçirdikten sonra her gün düzenli olarak kan sulandırıcı içtiği için bırak Hacamat yaptırmayı parmağını bile kesmemesi gerekiyor maalesef öyle bir meret ki kanama başladığı an durmuyor En son parmağını kestiğinde 2 günde ancak kesilmişti kanaması
Hee doktor sonuca göre kan sulandırıcıyı keserse hacamatı doktora danışırız

oynakbasi34 bizim takıma mı geldin ? 1 haftadır yokum görünce sevindim valla ama anlamadım da listede 8.takımdasın beni aydınlatın lütfen

YOk anam yok kaçamak yapmaya geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…