- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
Kız 10 gündw nasıl 5 kilo veriyimYaaaa canımmm benimmmO zaman Tamam kuzum 10 gün tependeyim inş gel seni 10 günde mezun edelim :)
Bu arada kilo almadım hatta vermişimdir büyük ihtimal tartılmama kararı aldımkilomu bilmiyorum
Canım sağol evet istersem yaparım biliyorun. Dün yediklerimden sonra bugün tartılmayacağım. 2 günde hiç yiyeceklerle işim olmayacakayperest kanki sen istersen yaparsin pazartesi +yla gelsekte cuma eksiyi görüyoruz irademizde bitiriyoruz durumu sikma canını dünü telafi edersin
Hoş geldinnmKızlar ben geldim bu hafta biraz aktif olabilicem sizi de çok özledimayperest im de beni anmış zaten nasılsınız?
oynakbasi34 gecmis olsun canim kızına rabbim sifa versin
Bende kalktim kocayi ise yolladim hemen tekrar girdim yatağa
Sen enerjik eşin enerjik büyük kiz kime cekti acaba
Ben 37 yasindayim tatlim 33 aylik oğlum var haftada iki gun degisik oyun gruolarina gotiriyorum 3 den sonra anaokuluna baslayacak ama tam gun veya haftada 5 gun değil bir duzenimizi oturtalim.. sonra bende calismaya başlatacağım...Kaç yaşındacanım oğlun kreşe falanmı götürüyorsun oyun gurubu için
oynakbasi34 boyuna göre 6lı rakamlar daha iyi olur bence sende bu azim varken onuda yaparsıb şüphem yok be kadar enerjik bi insansın ya biraz bizede yolla
Kuzum hala fırsat bulamadım.. Güya sana gelip liste alıcam..İnşallah canımbende 6ları istiyorum açıkçası hatta KV ısrarla 75 en fazla 70 diyor ( hatun kendi 75 kg ondan daha zayıf olmamı mı istemiyor ne )
Yolum uzun ama eninde sonunda o 6ları göreceğime bende inanıyorum
Valla enerji patlaması her daim oluyor hatta bazen eşime bu sabah karar verdim depresyona gireceğim diyorum şakasına da adamı bir gülme alıyor sorma gitsinçünkü oda bilir hayatta duramam öyle miskin miskin gerçi geçmişte çoook uzun süre depresyonda yaşadım şimdi bazen konuşunca eşim bile hayal gibi geliyor o dönem diyor çok paniksin diyip durur sanki kendi değilmiş gibi
Çok geçmiş olsun canım paylaşımda adını sık sık görüyordum zaten enerjin çok güzel takıma da çok iyi gelmişsin teşekkür ederim yardımların içinSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Karga kahvaltısını etmeden nerden çıktı bu hatun rüyasında mı gördü KKyı diye düşünmeyinMinik kuşum biraz ateşlendi onunla sabahın köründe ilgilendim şükür şimdi biraz rahatladı uyudu da bende iyice uykum dağılsın diye biraz bilgisayar başına geçtim yoksa uyurum
İnşallah bir daha yükselmezAllahtan hastalanınca çok fazla huysuzluğu yok
Aaa gırtlak için benim koca şehir dışına bile çıkar imkan varsa
Tabi bende hiççç sevmem ya yemeyi
Zaten kiloları da hep o yüzden almadık mıHeee şimdi gece yarısı hadi gidelim dese 5 dakikada hazır olurum ama asla yemem
Benim büyük kız biraz miskindir ( kime çektiyse) ama ufaklığı gece 3de hadi gezmeye gidiyoruz diye uyandır daha tek gözü kapalıyken nereye demeden direk ne giysem diyor tam anasının kızı
HOşbulduk canımBen Fahri üye diyelim 8. takım kaptanıyım ama arada manevi destek amaçlı takım takım geziyorum hatta benim deyimimle konsumasyona çıkıyorum Tövbe ya Rabbim yaa sabah sabah kendi kendime nasıl gülüyorum eşim uyansa bu hatun neyin kafasında der
Aminnn canımşükür daha iyi ama bu gece gidip Emar çekilecek komple emin olmak için sıkıntının nerden kaynaklandığına
Boydan fakir kilodan zenginim1.52 boy var
KKda hedef 85di ilk etapta ama onu tabiki daha aşağı çekeceğimDiyetisyenim 70 - 75 arası yeterlidir diyor ama ben görebilirsem şu 6ları da bir göreyim diyorum yolum uzun ama Allahın izniyle o günleride göreceğime inanıyorum
ASlında geçmişte düzenli olarak hacamat yaptırıyordu ama en son Beyin felci geçirdikten sonra her gün düzenli olarak kan sulandırıcı içtiği için bırak Hacamat yaptırmayı parmağını bile kesmemesi gerekiyormaalesef öyle bir meret ki kanama başladığı an durmuyor En son parmağını kestiğinde 2 günde ancak kesilmişti kanaması
Hee doktor sonuca göre kan sulandırıcıyı keserse hacamatı doktora danışırız
YOk anam yok kaçamak yapmaya geldim
Buğday tenli gibisin o Zaman oldum olası kumral ne demek bilmem zatenEsmer sayilirim heralde kumral degilim ama tam esmerde degil kumralin bi koyu versiyonu
Hoşbulduk canım
5 kilo mu ver hedefine kız sanki daha az kalmıştıKız 10 gündw nasıl 5 kilo veriyim
Ayy nasıl dayanıyosun ya ben hergün tartılıyorum
ama doğru söylüyo cidden
Hoşbulduk canım bende çoookk öZlemişim hepinizi sen napıyorsun ? Listeye girdin mi?Hoş geldinnm
Özlemişiz seni
Tekrar geçmiş olsun canım çocuklar artık bu iyi bir hasta olurlar kış geliyorSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Karga kahvaltısını etmeden nerden çıktı bu hatun rüyasında mı gördü KKyı diye düşünmeyinMinik kuşum biraz ateşlendi onunla sabahın köründe ilgilendim şükür şimdi biraz rahatladı uyudu da bende iyice uykum dağılsın diye biraz bilgisayar başına geçtim yoksa uyurum
İnşallah bir daha yükselmezAllahtan hastalanınca çok fazla huysuzluğu yok
Aaa gırtlak için benim koca şehir dışına bile çıkar imkan varsa
Tabi bende hiççç sevmem ya yemeyi
Zaten kiloları da hep o yüzden almadık mıHeee şimdi gece yarısı hadi gidelim dese 5 dakikada hazır olurum ama asla yemem
Benim büyük kız biraz miskindir ( kime çektiyse) ama ufaklığı gece 3de hadi gezmeye gidiyoruz diye uyandır daha tek gözü kapalıyken nereye demeden direk ne giysem diyor tam anasının kızı
HOşbulduk canımBen Fahri üye diyelim 8. takım kaptanıyım ama arada manevi destek amaçlı takım takım geziyorum hatta benim deyimimle konsumasyona çıkıyorum Tövbe ya Rabbim yaa sabah sabah kendi kendime nasıl gülüyorum eşim uyansa bu hatun neyin kafasında der
Aminnn canımşükür daha iyi ama bu gece gidip Emar çekilecek komple emin olmak için sıkıntının nerden kaynaklandığına
Boydan fakir kilodan zenginim1.52 boy var
KKda hedef 85di ilk etapta ama onu tabiki daha aşağı çekeceğimDiyetisyenim 70 - 75 arası yeterlidir diyor ama ben görebilirsem şu 6ları da bir göreyim diyorum yolum uzun ama Allahın izniyle o günleride göreceğime inanıyorum
ASlında geçmişte düzenli olarak hacamat yaptırıyordu ama en son Beyin felci geçirdikten sonra her gün düzenli olarak kan sulandırıcı içtiği için bırak Hacamat yaptırmayı parmağını bile kesmemesi gerekiyormaalesef öyle bir meret ki kanama başladığı an durmuyor En son parmağını kestiğinde 2 günde ancak kesilmişti kanaması
Hee doktor sonuca göre kan sulandırıcıyı keserse hacamatı doktora danışırız
YOk anam yok kaçamak yapmaya geldim
Esmer sayilirim heralde kumral degilim ama tam esmerde degil kumralin bi koyu versiyonu
İnşallah canımbende 6ları istiyorum açıkçası hatta KV ısrarla 75 en fazla 70 diyor ( hatun kendi 75 kg ondan daha zayıf olmamı mı istemiyor ne )
Yolum uzun ama eninde sonunda o 6ları göreceğime bende inanıyorum
Valla enerji patlaması her daim oluyor hatta bazen eşime bu sabah karar verdim depresyona gireceğim diyorum şakasına da adamı bir gülme alıyor sorma gitsinçünkü oda bilir hayatta duramam öyle miskin miskin gerçi geçmişte çoook uzun süre depresyonda yaşadım şimdi bazen konuşunca eşim bile hayal gibi geliyor o dönem diyor çok paniksin diyip durur sanki kendi değilmiş gibi
Günaydın herkese :) takımın havası çok güzel olmuşmaşallah hepinize
Çok geçmiş olsun canım paylaşımda adını sık sık görüyordum zaten enerjin çok güzel takıma da çok iyi gelmişsin teşekkür ederim yardımların için
Buğday tenli gibisin o Zaman oldum olası kumral ne demek bilmem zaten
Hoşbulduk canımnasılsın? Diyet nasıl gidiyor? Yaa evet saolsun ayperest im adımı anmadan durmamış canım ya
5 kilo mu ver hedefine kız sanki daha az kalmıştıverebildiğimiz kadar çok veririz o zaman ya tartılmadan duramıyorum içim içimi yiyor ama yemin ettim ne kadar çok istesem de tartılamıyorum 1 kasıma kadar tartıyla arama mesafe koydum odadan da kovaladım zaten
Hoşbulduk canım bende çoookk öZlemişim hepinizi sen napıyorsun ? Listeye girdin mi?
Kuzum istersen kalkar üstündeki depresyon hali biliyorsunSen kimswyi takma yoluna bak nasıl istiyosan öyle ol diyeceğim de sen zaten kimseti takan bi yapın yok
Ay ben çok miskinimdir
Bende her sabah bugün enerjik olcam diyorum ama pehh içim geçmiş resmen
İnşallah benim bu depresyon style dönemlerimde hayal gibi kalır
Günaydın canımm
İyi olmuş madem izne ayrıldun biraz kafan rahatlasın
Hatta 6 var
Şöyle bakınca az gibi mi ne
Regle kadar 2 kg versem keşke
Kıızzzzz yetttimmmmcimbomlukiz napıyon kankim yatıyon mu yoksa tayil diye
Aman az ye bugün.
Ben biraz önce 4 küçük tandır böreği yedim
Menemen var bide ona ekmekle girişmek gibi hayaller var içimde biri beni durdursun
Zerom beni bilirisin bi tuttum mu ipin ucunu yardırırım ama bi saldım mı herkesten beter salarımKuzum istersen kalkar üstündeki depresyon hali biliyorsun
Hım 6 mı var 2 kg bu hafta versek inş sonra da haftada 1 kilo hedef koysak 5 haftaya tamamdır bu iş ben gelince seni mezun edicem gibiardından da ben mezun olayım inş ama daha çok var
Tamam almadım elime hiç zaten buraya koşup yazdım ve vazgeçtimKıızzzzz yetttimmmmasla yemiyorsun bırak elindeki o ekmeği bak çok fena kızarım bu kadar hedefe yaklaşmışken 5 hafta sabret kuzum
Bilmem mi kuzum o yüzden mümkün mertebe yoldan çıkarmamaya çalışıyorum seni yoksa toparlayana kadar çok zor oluyorZerom beni bilirisin bi tuttum mu ipin ucunu yardırırım ama bi saldım mı herkesten beter salarım
Salacak gibi oluyorum dönüyorum falan şu sıra. Bu sabah tartılmayacaktım tartıldım 54.3 geldim düne göre +800
3 haftadır aynı kiloda gidip geliyorum sıkıldım gari
Bak benim hedef 48 ya hani ben onu 48.2 de bırakırım mezun falan olmam sen mezun olana kadar nasıl fikir
Sen 55 kilo olunxa beraber mezub oluruz
Ay süpersin çok sevindim kuzumTamam almadım elime hiç zaten buraya koşup yazdım ve vazgeçtim
Motive ediyosun beni 5 hafta diyosun gaza geliyorum bak
Bugübe kaldı akşam yemeği. Olabildiğince az yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?