Teşekkür ederim canımAllah rahmet eylesin, başınız sağolsun
Ay sadece liste için hiç gerek yok o paraya en dogrusu buralarda motivasyonu sağlam tutup zayıflamak canımBugün kıymalı biber dolması denedim canım çok beğendiktarifte 16-17 biber yazıyordu ben beş tanr biberle yaptım ölçüleri kısıp
Çok severim biber dolmasını ilk defa kendim yapmayı denedim.
Aynen o dikkat edilmesi gereken şeyleri yapınca zaten kilolar gidiyor
Birkaç diyetisyene de mesaj atmıştım düğünden önce online danışmanlık yapmak için 200tl istemişlerdi ben şokbunun testi tahlili muayenesi yok sadece bi liste paylaşıp haftalık olarak iletişime geçecek benimle. Tabii ki kabul etmedim bu gruba gelmeyi tercih ettim
afiyet olsun menün güzelmiş tatlımKahvaltı 09:00
Yulaf ezmesi-nesfit-muz(yarım)-kuru üzüm-şeftali-süt karışmı
Öğle 12:30
1 tane kabak sote üzerine beyaz peynir
Ara1
Sade Türk kahvesi
Ara2
Kış çayı
Akşam 19:00
2 tane biber dolması (biberler küçük boy)
Tavuk ızgara
Bol yeşil salata
Yemek sonrası 1 sade Türk kahvesi
Yeme kapandı. Yatana kadar sıvı tüketirim sadece artık.
Su:2lt
Kitap: Ben Bir Gürgen Dalıyım (harika bir kitap okumayan varsa tavsiye ederim. Elimden bırakmak istemedim bugün.)
Spor: temizlik yaptım
Bitki çayı: kış çayı sayılır belkim içinde bir sürü bitki var.
teşekkür ederim canımAllah rahmet eylesin, başınız sağolsun
gayet güzel olmuş bencemerhaba kızlar
menüm
kahvaltı 10.00
salatalık
peynir
2 dilim ekmek
öğle 15.00
1 bardak süt
2 kare bitter
ara 17.00
1 bardak süt
2 mandalina
akşam 20.00
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1.5 lt su
1 saat yürüyüş
Hisbulduk canim sende hosgeldin grubumuz senleniyorYeni katılanlar olmuş hoşgeldinizz :) ben bi izne ayrılmıştım ve şuan an itibariyle dönmüş bulunuyorum kilo verdim bide bu sürede
Hisbulduk canim sende hosgeldin grubumuz senleniyor
Bende seni yerim ama diyet bitince cok kötü espiriydiEtrafındakiler diyetine olumsuz yorum yapmıyolar değil mi ben kimseye demiyorumda moral bozmasınlar diye
Canım ya yerim ben seni
Valla bende senden motive doluyorum inan.
Herşeyi iyiliğimiz için söylüyorum sende tam arayıp bulamadığımdın valla kaç aydır nerelerdeydin
Bi gün olur belki kimbilir canım
Teşekkür ederim canım
nice mutlu senelere inşallah canım Allah hayırlı uzun ömür versinKizlar misafirler kalici giremiyorum pek
Bugün benim dogum gunumdü oyuzden menüde pasta var
Sabah 10.30 2 kupa cay yarim domates yarim salatalik 3 catal peynir 1 dilim salam 1 dilim sucuk 3 tane minik galeta
19.00 da 4 taane kofte yarim kase mercimek corbasi
21 de 1 dilim pasta 1 bardak kola
Yesilcay icmeye calisicam
Su 2 litre sporuda yürüyüş yaptim ama 15 dakika yapabilirsem devam edicem
Canım çok üzüldüm başınız saolsun Rabbim anne babasına sabır versin bu arada hoşgeldin tanışamadık seninle ben izne ayrıldım sonra sen gelmişsin :)Dün giremedim cenazemiz vardı yakın bi tanıdığımızın 23 yaşında oğlu trafik kazasında vefat etti allah kimseye yaşatmasın baya bende kötü oldum taziyeye gidince oyüzden menümüze yazayım şimdi dun yazamadım
tebrikler canımYeni katılanlar olmuş hoşgeldinizz :) ben bi izne ayrılmıştım ve şuan an itibariyle dönmüş bulunuyorum kilo verdim bide bu sürede
Biber dolması mı çok severim kız canım çekti bizde acur aldık Ali nazik diye bi dolma yemeği var annemin onu yapmasını bekliyorum dört gözleBugün kıymalı biber dolması denedim canım çok beğendiktarifte 16-17 biber yazıyordu ben beş tanr biberle yaptım ölçüleri kısıp
Çok severim biber dolmasını ilk defa kendim yapmayı denedim.
Aynen o dikkat edilmesi gereken şeyleri yapınca zaten kilolar gidiyor
Birkaç diyetisyene de mesaj atmıştım düğünden önce online danışmanlık yapmak için 200tl istemişlerdi ben şokbunun testi tahlili muayenesi yok sadece bi liste paylaşıp haftalık olarak iletişime geçecek benimle. Tabii ki kabul etmedim bu gruba gelmeyi tercih ettim
Canım hoşgeldin kilo vererek izinden dönmek süper bende öyle olurum inş kaç kilosun şimdi?Yeni katılanlar olmuş hoşgeldinizz :) ben bi izne ayrılmıştım ve şuan an itibariyle dönmüş bulunuyorum kilo verdim bide bu sürede
Canım Doğum günün kutlu olsunKizlar misafirler kalici giremiyorum pek
Sabah 10.30 2 kupa cay yarim domates yarim salatalik 3 catal peynir 1 dilim salam 1 dilim sucuk 3 tane minik galeta
Doğum günün kutlu olsun canım.Kizlar misafirler kalici giremiyorum pek
Tekrar geçmiş olsun canım çocuklar artık bu iyi bir hasta olurlar kış geliyor
Ne çok vaktin var takımları gezdiğine göre , ben fırsat bulamıyorum girmeye
İyi olmuş ama takım canlanmış
Sen kimswyi takma yoluna bak nasıl istiyosan öyle ol diyeceğim de sen zaten kimseti takan bi yapın yok
Ay ben çok miskinimdir
Bende her sabah bugün enerjik olcam diyorum ama pehh içim geçmiş resmen
İnşallah benim bu depresyon style dönemlerimde hayal gibi kalır
Dün giremedim cenazemiz vardı yakın bi tanıdığımızın 23 yaşında oğlu trafik kazasında vefat etti allah kimseye yaşatmasın baya bende kötü oldum taziyeye gidince oyüzden menümüze yazayım şimdi dun yazamadım
Bakma öyle takım takım geziyorum dediğime :) sabah akşam birer mesaj ancak atabiliyorum diğer takımlara uğrarsam
Sağ olasın canım Akşam üzere doktora götürdük ateşi yükselince hemen göğüs filmi ve idrar tahlili yapıldıAçıkçası doktor okadar yoğundu ki açıklama yapmadı sadece ilaçlarını düzenli kullanın dedi bende o an başkalarının hakkını gasp etmemek için sormadım tekrar ( kuzum 39 ateşle hastaneye gidince önümüzde 58 kişi varken hemen ilk bizi aldılar yazık insancıklar beklemesin dedim )
5 tane ilaç vermiş ( iki tanesi zaten dönüşümlü kullanacağımız ateş düşürücü )
Şimdi uyuyor ama ben bu gece nöbetçiyim bellihayatta uyuyamam ya ateşi yükselirse diye salona hasta yatağı yaptım yanına uzanabilirim ancak oda sıcağını hissedince uyanırım uyursamda
Heee valla hafiften bir asi ruhum var
Hele biri bana bunu yapamazsın yasak desin valla yapmayacağım varsa da yaparımEşim ilk zamanlar emir kipiyle bir kaç kere bana birşeyler aklı sıra yasakladı baktı ben inadına yapıyorum şimdi hemen sen bilirsin aşkım der bende pelte kıvamında hmm tamam ya vazgeçtim derim
Hani Recep İvediğin meşhur repliği var ya ; Perdelerimi kaldırdığımda kedi gibiyim diyeişte benim o perdeler indiğinde tam tersine tırnaklarım çıkar ortaya Allahtan çok zor perdeler iniyor
.
Başınız sağ olsunRabbim aileye sabırlar versin merhumu da Cennetine kabul etsin inşallah...Aminnn
Ölümün erkeni geçi olmuyor ama vefat eden gencecik bir fidan olunca insanın içi bir tık daha fazla çız ediyor
Anneciğini düşünemiyorum bile
Doğum günün kutlu olsun canımGuzel dilekler icin hepinize tesekkur ederim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?