Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun
Teşekkür ederim canım
Ay sadece liste için hiç gerek yok o paraya en dogrusu buralarda motivasyonu sağlam tutup zayıflamak canım
afiyet olsun menün güzelmiş tatlım

Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun
teşekkür ederim canım

merhaba kızlar
menüm
kahvaltı 10.00
salatalık
peynir
2 dilim ekmek

öğle 15.00
1 bardak süt
2 kare bitter

ara 17.00
1 bardak süt
2 mandalina

akşam 20.00
1 kase çorba
1 dilim ekmek

1.5 lt su
1 saat yürüyüş
gayet güzel olmuş bence

Kizlar misafirler kalici giremiyorum pek
Bugün benim dogum gunumdü oyuzden menüde pasta var

Sabah 10.30 2 kupa cay yarim domates yarim salatalik 3 catal peynir 1 dilim salam 1 dilim sucuk 3 tane minik galeta
19.00 da 4 taane kofte yarim kase mercimek corbasi
21 de 1 dilim pasta 1 bardak kola

Yesilcay icmeye calisicam
Su 2 litre sporuda yürüyüş yaptim ama 15 dakika yapabilirsem devam edicem

Bende seni yerim ama diyet bitince cok kötü espiriydi insallah canim

nice mutlu senelere inşallah canım Allah hayırlı uzun ömür versin

Canım çok üzüldüm başınız saolsun Rabbim anne babasına sabır versin bu arada hoşgeldin tanışamadık seninle ben izne ayrıldım sonra sen gelmişsin :)

Biber dolması mı çok severim kız canım çekti bizde acur aldık Ali nazik diye bi dolma yemeği var annemin onu yapmasını bekliyorum dört gözle
Yeni katılanlar olmuş hoşgeldinizz :) ben bi izne ayrılmıştım ve şuan an itibariyle dönmüş bulunuyorum kilo verdim bide bu sürede
Canım hoşgeldin kilo vererek izinden dönmek süper bende öyle olurum inş kaç kilosun şimdi?
Canım Doğum günün kutlu olsun menüyü bayağı dengelemişsin

Doğum günün kutlu olsun canım.

Tekrar geçmiş olsun canım çocuklar artık bu iyi bir hasta olurlar kış geliyor

Ne çok vaktin var takımları gezdiğine göre , ben fırsat bulamıyorum girmeye
İyi olmuş ama takım canlanmış

Bakma öyle takım takım geziyorum dediğime :) sabah akşam birer mesaj ancak atabiliyorum diğer takımlara uğrarsam
Sağ olasın canım Akşam üzere doktora götürdük ateşi yükselince hemen göğüs filmi ve idrar tahlili yapıldı Açıkçası doktor okadar yoğundu ki açıklama yapmadı sadece ilaçlarını düzenli kullanın dedi bende o an başkalarının hakkını gasp etmemek için sormadım tekrar ( kuzum 39 ateşle hastaneye gidince önümüzde 58 kişi varken hemen ilk bizi aldılar yazık insancıklar beklemesin dedim )
5 tane ilaç vermiş ( iki tanesi zaten dönüşümlü kullanacağımız ateş düşürücü )
Şimdi uyuyor ama ben bu gece nöbetçiyim belli hayatta uyuyamam ya ateşi yükselirse diye salona hasta yatağı yaptım yanına uzanabilirim ancak oda sıcağını hissedince uyanırım uyursamda

Heee valla hafiften bir asi ruhum var
Hele biri bana bunu yapamazsın yasak desin valla yapmayacağım varsa da yaparım Eşim ilk zamanlar emir kipiyle bir kaç kere bana birşeyler aklı sıra yasakladı baktı ben inadına yapıyorum şimdi hemen sen bilirsin aşkım der bende pelte kıvamında hmm tamam ya vazgeçtim derim

Hani Recep İvediğin meşhur repliği var ya ; Perdelerimi kaldırdığımda kedi gibiyim diye işte benim o perdeler indiğinde tam tersine tırnaklarım çıkar ortaya Allahtan çok zor perdeler iniyor

.

Başınız sağ olsun Rabbim aileye sabırlar versin merhumu da Cennetine kabul etsin inşallah...Aminnn
Ölümün erkeni geçi olmuyor ama vefat eden gencecik bir fidan olunca insanın içi bir tık daha fazla çız ediyor
Anneciğini düşünemiyorum bile

Kıyamam keske söyleseydi Dr. Ama olsundu önemli birşey olsaydı söylerdi sanırım
Kaç yaşında kızın ?
Gece çıktı mı ateşi ? İnşallah çıkmamıştır canım. Çok dikkat etmek lazım tozdan bile kapiyorlar tam grip mevsimi.
Ayaklarını sıcak tut idrar yolu enfeksiyonu da olabilir.
Bızde yeni atlattık hastalığı.
Üçümüz evin içinde hayalet gibi dolaşıyorduk
Yemek yapamaz hale geldik , çocuklar zaten yemiyor , istersen önlerine dünyayı köy yemezler
Bende abur cubur yyerek bu kaç kilo almıştım ama yapismadan geri verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…