Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aa selam canısı bende egeliyim ve eşim zerononun oralardan sayılır inanır mısın herşeyde et var bıktım artık yemek yemiyorum.

Onlar gelince et yemeği yapmak zorunda hissediyorum

Sebze yemeğini bizde etsiz yeriz , onlar mutlaka kıyma atarlar içine.
Yada kuşbaşı.

Sen yine şanslısın esinde seviyormuş sebze yemeklerini

ben her türlü yemeği sevdiğim için sorun yok sebze yemeklerine de et yemeklerine de karışık yemeklere de bayılıyorum verdin mi aldığın kiloları niye söylemiyorsun kız

merhaba kızlar
menüm
kahvaltı 10.00
salatalık
peynir
2 dilim ekmek

öğle 15.00
1 bardak süt
2 kare bitter

ara 17.00
1 bardak süt
2 mandalina

akşam 20.00
1 kase çorba
1 dilim ekmek

1.5 lt su
1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canım :)

Ben geldimmmmmmm
İzinden dönmek istiyorum tam gaz devammmmmm
Hoş geldinnnn
Doğum günün kutlu olsun canım mutlu seneler dilerim
Doğum gününü gerçekten hafif atlatabilmişsin ayrıca bunun için de tebrik ederim seni

Biber dolması mı çok severim kız canım çekti bizde acur aldık Ali nazik diye bi dolma yemeği var annemin onu yapmasını bekliyorum dört gözle
O nasıl bir yemek ki
Afiyet olsun canım sana da yaptı mı ondan annen
Selam
Alışık olmayan sevmeyen için zor o yemekler ya. Güzelim sebzelerin içinde yağlı yağlı kıymalar etler okulda bir yemek şirketiyle anlaşıldı aslında her gün sulu yemek geliyor üç çeşit sırf bu yüzden ben tost ya da dürüm tarzı şeyler yiyorum.
Aynen çok şanslı hissediyorum kendmi eş seçimim konusunda Maşallah ona

Çocukluktan bu yana nasıl alistiysan öyle gider canım yemek zorunda değiliz sebze kardeşliğine devam
Okula gelen yemeklerde mi etli kıymalı hepsi mi

ben her türlü yemeği sevdiğim için sorun yok sebze yemeklerine de et yemeklerine de karışık yemeklere de bayılıyorum verdin mi aldığın kiloları niye söylemiyorsun kız

Ayırt etmemek gerek haklısın ama napalim artık et de her daim yenmez kurbandan kurbana diyor musum
Verdim kız verdim
Yargının pili bitik akşam ablamda olculdum
49.8 geldim yok karna
Vermisimdir bu durumda

Gecmis olsun canim dikaat edin kendinize

Kuzum aynı ben.. Yapamazsın denmemeli bana.. Benimki de nasıl biliyorsan onu yap der.. Bilirki yasak koyarsa ben bildiğimi okicam..
Aslında bana göre yasak koymak karşındaki insanın sınırlarını ihlal etmek gibi gelir.. Üstelik sırf kendi egosu tatmin olsun diye..

Önem verdiğim kavram saygı..

Bu yüzden saygısızlığa tahammül edemem.. Tepkim tabiki kendi bildiğimden şaşmamak olur..

Sevdim kız seni.. Aferin valla..

Kuralların var.. Üstelik bu kuralları da incitmeden, çaktırmadan, güle oynaya uyguluyorsun..

Maşallah sana..

Hemen geri vermen iyi olmuş canım.. Tebrik ederim seni..

Çocuklar için de bağışıklık sistemlerini güçlendirici ek gıdalar vitaminler tavsiye ederim.. Mesela balık yağı.. Multi vitamin içerikli olunca minikler için olanları, koruyucu ve geliştirici olacaktır.

Sağol canım zar zor verdiğim kiloları almaya hiç niyetim yok.

Vitamin verecektim Dr götürüp ama eşim vitamin kesinlikle vermem diyor. Yigenim vitamin yağları kullanmış küçükken birden kilo almış iştahı baya acilmis. Şimdi obez sayılır.

Ama ben balık yağını en kısa zamanda alıp gizlice vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…