- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
Hoşgeldin canımTeşekkür ederim canım
Evet egeliyiz eşim de ben de aynı köydeniz hatta
Bizde sebze yemeklerine et karıştırılmaz burda her şeyin içinde et var. Etsiz bir şey bulamıyoruz dışarda yemek yemeye gittiğimizde. Sebzeler de dışardan geliyor hep üretim olmadığı için. Geldiği günü denk getirip alırsak alınıyor yoksa taze sebze bulmak mümkün değil. Çeşit de pek yok açıkçası hala ıspanak bulamadımet yemelerine de sebze karıştırmazlar genelde bizim oralarda ayrı ayrı severiz. Burda hepsi birbirine giriyor anlamıyorum ben bişey o yemeklerden
Evde kendimiz yapmaya çalışıyoruz genelde eşimle p yüzden. Hayatımda ilk defa et sote yaptım geçen haftalardatarifler konusunda yardımlaşabiliriz istersen ben internetten basit şeyler bulup denemeyi severim çünki
O karnımı iyice doyurup arka yaslanıp şükür bugün de doydum diye espri bile yapıyorum ben her yemekten sonra okuldakile bile alıştı artık bu durumuma
Aa selam canısı bende egeliyim ve eşim zerononun oralardan sayılır inanır mısın herşeyde et var bıktım artık yemek yemiyorum.
Onlar gelince et yemeği yapmak zorunda hissediyorum
Sebze yemeğini bizde etsiz yeriz , onlar mutlaka kıyma atarlar içine.
Yada kuşbaşı.
Sen yine şanslısın esinde seviyormuş sebze yemeklerini
Afiyet olsun canım :)merhaba kızlar
menüm
kahvaltı 10.00
salatalık
peynir
2 dilim ekmek
öğle 15.00
1 bardak süt
2 kare bitter
ara 17.00
1 bardak süt
2 mandalina
akşam 20.00
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1.5 lt su
1 saat yürüyüş
Hoş geldinnnnBen geldimmmmmmm
İzinden dönmek istiyorum tam gaz devammmmmm
Doğum günün kutlu olsun canım mutlu seneler dilerimKizlar misafirler kalici giremiyorum pek
Bugün benim dogum gunumdü oyuzden menüde pasta var
Sabah 10.30 2 kupa cay yarim domates yarim salatalik 3 catal peynir 1 dilim salam 1 dilim sucuk 3 tane minik galeta
19.00 da 4 taane kofte yarim kase mercimek corbasi
21 de 1 dilim pasta 1 bardak kola
Yesilcay icmeye calisicam
Su 2 litre sporuda yürüyüş yaptim ama 15 dakika yapabilirsem devam edicem
O nasıl bir yemek kiBiber dolması mı çok severim kız canım çekti bizde acur aldık Ali nazik diye bi dolma yemeği var annemin onu yapmasını bekliyorum dört gözle
SelamAa selam canısı bende egeliyim ve eşim zerononun oralardan sayılır inanır mısın herşeyde et var bıktım artık yemek yemiyorum.
Onlar gelince et yemeği yapmak zorunda hissediyorum
Sebze yemeğini bizde etsiz yeriz , onlar mutlaka kıyma atarlar içine.
Yada kuşbaşı.
Sen yine şanslısın esinde seviyormuş sebze yemeklerini
Çocukluktan bu yana nasıl alistiysan öyle gider canım yemek zorunda değiliz sebze kardeşliğine devamAfiyet olsun canım :)
Hoş geldinnnn
Doğum günün kutlu olsun canım mutlu seneler dilerim
Doğum gününü gerçekten hafif atlatabilmişsin ayrıca bunun için de tebrik ederim seni
O nasıl bir yemek ki
Afiyet olsun canım sana da yaptı mı ondan annen
Selam
Alışık olmayan sevmeyen için zor o yemekler ya. Güzelim sebzelerin içinde yağlı yağlı kıymalar etlerokulda bir yemek şirketiyle anlaşıldı aslında her gün sulu yemek geliyor üç çeşit sırf bu yüzden ben tost ya da dürüm tarzı şeyler yiyorum.
Aynen çok şanslı hissediyorum kendmi eş seçimim konusunda Maşallah ona
İnşallah gitmez çok zorGünaydınn mutlu pazarlar
Umarım bugün elektrik gitmez.
ben her türlü yemeği sevdiğim için sorun yok sebze yemeklerine de et yemeklerine de karışık yemeklere de bayılıyorum verdin mi aldığın kiloları niye söylemiyorsun kız
Gecmis olsun canim dikaat edin kendinizeKıyamam keske söyleseydi Dr. Ama olsundu önemli birşey olsaydı söylerdi sanırım
Kaç yaşında kızın ?
Gece çıktı mı ateşi ? İnşallah çıkmamıştır canım. Çok dikkat etmek lazım tozdan bile kapiyorlar tam grip mevsimi.
Ayaklarını sıcak tut idrar yolu enfeksiyonu da olabilir.
Bızde yeni atlattık hastalığı.
Üçümüz evin içinde hayalet gibi dolaşıyorduk
Yemek yapamaz hale geldik , çocuklar zaten yemiyor , istersen önlerine dünyayı köy yemezler
Bende abur cubur yyerek bu kaç kilo almıştımama yapismadan geri verdim
Geçen hafta yeşil fasulye geldi onda bile et vardıÇocukluktan bu yana nasıl alistiysan öyle gider canım yemek zorunda değiliz sebze kardeşliğine devam
Okula gelen yemeklerde mi etli kıymalıhepsi mi
Allah'ım isteyene versin inşallahGeçen hafta yeşil fasulye geldi onda bile et vardı
Aynen aynen umarımGünaydın 2.takımın fistiklari mutlu kalorisiz pazarlar olsun
Kuzum aynı ben.. Yapamazsın denmemeli bana.. Benimki de nasıl biliyorsan onu yap der.. Bilirki yasak koyarsa ben bildiğimi okicam..Bakma öyle takım takım geziyorum dediğime :) sabah akşam birer mesaj ancak atabiliyorum diğer takımlara uğrarsam
Sağ olasın canım Akşam üzere doktora götürdük ateşi yükselince hemen göğüs filmi ve idrar tahlili yapıldıAçıkçası doktor okadar yoğundu ki açıklama yapmadı sadece ilaçlarını düzenli kullanın dedi bende o an başkalarının hakkını gasp etmemek için sormadım tekrar ( kuzum 39 ateşle hastaneye gidince önümüzde 58 kişi varken hemen ilk bizi aldılar yazık insancıklar beklemesin dedim )
5 tane ilaç vermiş ( iki tanesi zaten dönüşümlü kullanacağımız ateş düşürücü )
Şimdi uyuyor ama ben bu gece nöbetçiyim bellihayatta uyuyamam ya ateşi yükselirse diye salona hasta yatağı yaptım yanına uzanabilirim ancak oda sıcağını hissedince uyanırım uyursamda
Heee valla hafiften bir asi ruhum var
Hele biri bana bunu yapamazsın yasak desin valla yapmayacağım varsa da yaparımEşim ilk zamanlar emir kipiyle bir kaç kere bana birşeyler aklı sıra yasakladı baktı ben inadına yapıyorum şimdi hemen sen bilirsin aşkım der bende pelte kıvamında hmm tamam ya vazgeçtim derim
Hani Recep İvediğin meşhur repliği var ya ; Perdelerimi kaldırdığımda kedi gibiyim diyeişte benim o perdeler indiğinde tam tersine tırnaklarım çıkar ortaya Allahtan çok zor perdeler iniyor
.
Başınız sağ olsunRabbim aileye sabırlar versin merhumu da Cennetine kabul etsin inşallah...Aminnn
Ölümün erkeni geçi olmuyor ama vefat eden gencecik bir fidan olunca insanın içi bir tık daha fazla çız ediyor
Anneciğini düşünemiyorum bile
Hemen geri vermen iyi olmuş canım.. Tebrik ederim seni..Kıyamam keske söyleseydi Dr. Ama olsundu önemli birşey olsaydı söylerdi sanırım
Kaç yaşında kızın ?
Gece çıktı mı ateşi ? İnşallah çıkmamıştır canım. Çok dikkat etmek lazım tozdan bile kapiyorlar tam grip mevsimi.
Ayaklarını sıcak tut idrar yolu enfeksiyonu da olabilir.
Bızde yeni atlattık hastalığı.
Üçümüz evin içinde hayalet gibi dolaşıyorduk
Yemek yapamaz hale geldik , çocuklar zaten yemiyor , istersen önlerine dünyayı köy yemezler
Bende abur cubur yyerek bu kaç kilo almıştımama yapismadan geri verdim
İnşallah canım..Günaydınn mutlu pazarlar
Umarım bugün elektrik gitmez.
Hemen geri vermen iyi olmuş canım.. Tebrik ederim seni..
Çocuklar için de bağışıklık sistemlerini güçlendirici ek gıdalar vitaminler tavsiye ederim.. Mesela balık yağı.. Multi vitamin içerikli olunca minikler için olanları, koruyucu ve geliştirici olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?