Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bende kuralcı değilim ama bazı şeyleri olması gerektiği gibi i olmasını istiyorum
Nacizane tavsiyelerinizden alırım

Börek sevenler,ekmeği menemen e banip yiyenler ayperest

Tatlı canavarı Zereno

Tantuniye bayilanlar @akrep33
Pırasayı görünce havalar uçan Natsume

Ve diğer fistiklar
Bugün ki halim ev halim kusura bakmayın iz

Motive olsun diye

Eklentiler

• IMG_20171022_112225.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20171022_112140.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 29
be your selff dejavu oldu. Ben bu anı daha önce yaşamıştım sanki
Siz çok fitsiniz hanımefendi
Ay teşekür ederim
Demek istediğim nereden nereye bı zamanlar bingil bingil et vardı özellikle gobegimde katmer gibiydi
3 katlı daire desem yeri

Yani imkansız değil

Ay teşekür ederim
Demek istediğim nereden nereye bı zamanlar bingil bingil et vardı özellikle gobegimde katmer gibiydi
3 katlı daire desem yeri

Yani imkansız değil

Kizim 3.5
Oğlan 2 ye girecek
Vay canına hiç de iki çocuk annesi gibi görünmüyordu attığın resimde. Dediğin gibi imkansız değil fakat ben kendme güvenemiyorum
Allah bağışlasın ne güzel yaşları da birbirine yakın çocukların isteyenlere de versin Rabbim

Canım çok üzüldüm başınız saolsun Rabbim anne babasına sabır versin bu arada hoşgeldin tanışamadık seninle ben izne ayrıldım sonra sen gelmişsin :)
tesekkur ederim canim evet bi kaçgün oldu ben geleli

tesekkur ederim canim zor annesine daha da zor ama başa gelen cekiliyor senin baby de geçmiş olsun cocuklar hasta olunca hayat felç oluyo

Hoşgeldin canım
Hoşbulduk canım
Günaydın 2.takımın fistiklari mutlu kalorisiz pazarlar olsun
Günaydınlaaaaar
ya maşallah 71den nasıl indin 49 A görünce şok oldum bi anlatsana

Tatlı ekmek ve bilimum zararlı şeylere bayılan birde ben varım resmi görünce önceden yediklerimde durdu şimdi boğazıma
Ay teşekür ederim
3 katlı daire desem yeri

Yani imkansız değil
gercekten harika görünüyorsun cok üzülüyorum senin gibi iradeli insanları görünce kendi adıma bukadar nasıl iradesiz olabiliyorum diye geçirdiğim ve yasamaktan kaçırdığım heranıma ayrı ah çekiyorum ama yemeğe oturunca beynim resetlenmiş gibi yiyorum napıcam ben

Görünmez tabi çünkü erken anne oldum
Gören kardeslerim saniyor
Eşim zayiflayinca ,dışarı cikmama kızıyor
Bol bol giyin diyor
Hayatımda çok değişiklik oldu ozguvenim geldi
Âma şöyle bir düşünce var ne yazikki bazı insanlarda evlenmiş çocuk olmuş zayıflamak süslenmek gibi şeyler fazlaymis
Abartiymis , yanlış anlasilabilirmis

Bu tür insanlarla bazen karşılaşıyorum ne diyeceğimi sasiuyorum. Ki ben makyaj pek yapmam rimel ve dudak kremi surerim sadece. Saclarimda uzun aciyorum dışarı çıkarken.
Sen ne yaptın orada adapte olabildi mi canim?

Teşekkür ederim canım
Öncelikle atamaya dön ve bak memnun musun bu vücudundan ?
Allah'a şükür saglikliyiz ama kilolar alıp başına giderse sağlığımız da kalmayacak.
Bende cok yiyen bir insandim. Benim yediklerimlerimle 2 kişi net doyardi.
6 kase sütlaç yapardım akşama kadar bitirirdim. Gece yatmadan 2 bardak şekerli meyva suyu yanında 3 dilim kek ve çikolatalı gofret yiyen bir insandim.

Akşam yemeğini vs saymiyorum bile. Tabak tabak soslu makarna mi dersin . 3 kase çorba üstüne 2 pide mi dersin neler neler yerdim.
Diyete başlamasam belki sizide yerdim
O derece umutsuz vakaydim

Kendimi yerken mutlu hissediyordum ama yedikten sonra pişmanlık duygusu beni çok üzüyordu.
Bı anda başladım diyete zamanla sağlıklı beslenmeyi öğrendim.
Sen istedikten sonra yapamayacagin hiç birşey yok.

Bu arada kaç kilosun boyun kaç canım

Evli misin ?
Çalışıyor musun ?

Başınız sağolsun Allahım sabır versin

gzm2628 hoşgeldin canım kaç kilo verdin merak ettim seni

Canım naberrr nasılsın fıstık gibisin gördüm maşallahhhhh sanaa :)))

Valla izne ayrılırken kaçtım hatırlamıorum ama 88i gördümm en son allahım napıyorum dedim ve şuannn 83ümmm :) Zereno

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…