- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
Kuzum aynı ben.. Yapamazsın denmemeli bana.. Benimki de nasıl biliyorsan onu yap der.. Bilirki yasak koyarsa ben bildiğimi okicam..
Aslında bana göre yasak koymak karşındaki insanın sınırlarını ihlal etmek gibi gelir.. Üstelik sırf kendi egosu tatmin olsun diye..
Önem verdiğim kavram saygı..
Bu yüzden saygısızlığa tahammül edemem.. Tepkim tabiki kendi bildiğimden şaşmamak olur..
Sevdim kız seni.. Aferin valla..
Kuralların var.. Üstelik bu kuralları da incitmeden, çaktırmadan, güle oynaya uyguluyorsun..
Maşallah sana..
Kolay gelsin. Canavarlar kaç yaşında seninBenim camasirlar makinadan çıktı toplaşin ey kızlar
Sonra da canavarları yikicam
Ay teşekür ederim
Kizim 3.5Kolay gelsin. Canavarlar kaç yaşında senin
Ay teşekür ederim
Demek istediğim nereden nereye bı zamanlar bingil bingil et vardı özellikle gobegimdekatmer gibiydi
3 katlı daire desem yeri
Yani imkansız değil
Vay canına hiç de iki çocuk annesi gibi görünmüyordu attığın resimde. Dediğin gibi imkansız değil fakat ben kendme güvenemiyorumKizim 3.5
Oğlan 2 ye girecek
tesekkur ederim canim evet bi kaçgün oldu ben geleliCanım çok üzüldüm başınız saolsun Rabbim anne babasına sabır versin bu arada hoşgeldin tanışamadık seninle ben izne ayrıldım sonra sen gelmişsin :)
tesekkur ederim canim zor annesine daha da zor ama başa gelen cekiliyor senin baby de geçmiş olsun cocuklar hasta olunca hayat felç oluyoBakma öyle takım takım geziyorum dediğime :) sabah akşam birer mesaj ancak atabiliyorum diğer takımlara uğrarsam
Sağ olasın canım Akşam üzere doktora götürdük ateşi yükselince hemen göğüs filmi ve idrar tahlili yapıldıAçıkçası doktor okadar yoğundu ki açıklama yapmadı sadece ilaçlarını düzenli kullanın dedi bende o an başkalarının hakkını gasp etmemek için sormadım tekrar ( kuzum 39 ateşle hastaneye gidince önümüzde 58 kişi varken hemen ilk bizi aldılar yazık insancıklar beklemesin dedim )
5 tane ilaç vermiş ( iki tanesi zaten dönüşümlü kullanacağımız ateş düşürücü )
Şimdi uyuyor ama ben bu gece nöbetçiyim bellihayatta uyuyamam ya ateşi yükselirse diye salona hasta yatağı yaptım yanına uzanabilirim ancak oda sıcağını hissedince uyanırım uyursamda
Heee valla hafiften bir asi ruhum var
Hele biri bana bunu yapamazsın yasak desin valla yapmayacağım varsa da yaparımEşim ilk zamanlar emir kipiyle bir kaç kere bana birşeyler aklı sıra yasakladı baktı ben inadına yapıyorum şimdi hemen sen bilirsin aşkım der bende pelte kıvamında hmm tamam ya vazgeçtim derim
Hani Recep İvediğin meşhur repliği var ya ; Perdelerimi kaldırdığımda kedi gibiyim diyeişte benim o perdeler indiğinde tam tersine tırnaklarım çıkar ortaya Allahtan çok zor perdeler iniyor
.
Başınız sağ olsunRabbim aileye sabırlar versin merhumu da Cennetine kabul etsin inşallah...Aminnn
Ölümün erkeni geçi olmuyor ama vefat eden gencecik bir fidan olunca insanın içi bir tık daha fazla çız ediyor
Anneciğini düşünemiyorum bile
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım
GünaydınlaaaaarGünaydın 2.takımın fistiklari mutlu kalorisiz pazarlar olsun
ya maşallah 71den nasıl indin 49 A görünce şok oldum bi anlatsanaDün sabah minik tost yedim çayla beraber.
Akşama kadar kahve ve sıvı tüketim
Akşam 18:30 da 8 kaşık fırında tavuk 1 minik kase yoğurt yedim
9 a doğru uyudum. Uyumasaydim çikolata falan yiyecektim
İyi ki uyumuşum
Tatlı ekmek ve bilimum zararlı şeylere bayılan birde ben varım resmi görünce önceden yediklerimde durdu şimdi boğazıma
gercekten harika görünüyorsun cok üzülüyorum senin gibi iradeli insanları görünce kendi adıma bukadar nasıl iradesiz olabiliyorum diye geçirdiğim ve yasamaktan kaçırdığım heranıma ayrı ah çekiyorum ama yemeğe oturunca beynim resetlenmiş gibi yiyorum napıcam benAy teşekür ederim
Demek istediğim nereden nereye bı zamanlar bingil bingil et vardı özellikle gobegimdekatmer gibiydi
3 katlı daire desem yeri
Yani imkansız değil
Vay canına hiç de iki çocuk annesi gibi görünmüyordu attığın resimde. Dediğin gibi imkansız değil fakat ben kendme güvenemiyorum
Allah bağışlasın ne güzel yaşları da birbirine yakın çocuklarınisteyenlere de versin Rabbim
tesekkur ederim canim evet bi kaçgün oldu ben geleli
tesekkur ederim canim zor annesine daha da zor ama başa gelen cekiliyor senin baby de geçmiş olsun cocuklar hasta olunca hayat felç oluyo
Hoşbulduk canım
Günaydınlaaaaar
ya maşallah 71den nasıl indin 49 A görünce şok oldum bi anlatsana
Tatlı ekmek ve bilimum zararlı şeylere bayılan birde ben varım resmi görünce önceden yediklerimde durdu şimdi boğazıma
gercekten harika görünüyorsun cok üzülüyorum senin gibi iradeli insanları görünce kendi adıma bukadar nasıl iradesiz olabiliyorum diye geçirdiğim ve yasamaktan kaçırdığım heranıma ayrı ah çekiyorum ama yemeğe oturunca beynim resetlenmiş gibi yiyorum napıcam ben
Canım naberrr nasılsın fıstık gibisin gördüm maşallahhhhh sanaa :)))
Valla izne ayrılırken kaçtım hatırlamıorum ama 88i gördümm en son allahım napıyorum dedim ve şuannn 83ümmm :)Zereno
Aynen canım bekliyoruz menunuBen bugünden itibaren menümü yazıcam düzgün bi şekilde kızlarr dünü hatırlamıorm hiçç
Aynen canım bekliyoruz menunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?