Haha ne güzel çok sevdim ben bu görenlerin kardeşin sanması işiniGörünmez tabi çünkü erken anne oldum
Gören kardeslerim saniyor
Eşim zayiflayinca ,dışarı cikmama kızıyor
Bol bol giyin diyor
Hayatımda çok değişiklik oldu ozguvenim geldi
Âma şöyle bir düşünce var ne yazikki bazı insanlardaevlenmiş çocuk olmuş zayıflamak süslenmek gibi şeyler fazlaymis
Abartiymis , yanlış anlasilabilirmis
Bu tür insanlarla bazen karşılaşıyorum ne diyeceğimi sasiuyorum. Ki ben makyaj pek yapmam rimel ve dudak kremi surerim sadece. Saclarimda uzun aciyorum dışarı çıkarken.
Sen ne yaptın orada adapte olabildi mi canim?
Tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla şöyleO nasıl bir yemek ki
Afiyet olsun canım sana da yaptı mı ondan annen
Ayırt etmemek gerek haklısın ama napalim artık et de her daim yenmezkurbandan kurbana diyor musum
Verdim kız verdim
Yargının pili bitik akşam ablamda olculdum
49.8 geldim yok karna
Vermisimdir bu durumda
Vay vay vay maşallah kuzum ya harikasın Allah nazarlardan saklasın seni
Karnimi içime çekmedim merak etmeyin
Çekince hepten kayboluyor .bence ayva göbek olmalı azıcık Shakira nin gibi
Ah o insanlar var yaGörünmez tabi çünkü erken anne oldum
Bol bol giyin diyor
Âma şöyle bir düşünce var ne yazikki bazı insanlardaevlenmiş çocuk olmuş zayıflamak süslenmek gibi şeyler fazlaymis
Bu tür insanlarla bazen karşılaşıyorum ne diyeceğimi sasiuyorum. Ki ben makyaj pek yapmam rimel ve dudak kremi surerim sadece. Saclarimda uzun aciyorum dışarı çıkarken.
Çok iyi kuzum bende seni daha fazla hatırlıyordum çok iyi vermişsin tebrik ederimCanım naberrr nasılsın fıstık gibisin gördüm maşallahhhhh sanaa :)))
Valla izne ayrılırken kaçtım hatırlamıorum ama 88i gördümm en son allahım napıyorum dedim ve şuannn 83ümmm :)Zereno
Beyaz ekmek mi yiyorsun beyaz ekmek acıktırıyor ama tam buğday tahıllı ekmekler tok tutuyor ya aklıma ne geldi okulda öğlen yulaf yoğurt yesen nasıl olur?Bu bende psikolojik bir durum oldu galiba ekmek tükettiğim öğünlerden sonra daha çabuk acıkıyorum gibi. Bu sabah domates peynirin yanında iki dilim de ekmek yedim ama öğle olmadan acıktım. Sular mı içmedim, kahveler mi yapmadım yok. Bana mısın demiyor ille de yiyecek istiyor mide
Ben de yulaf ezmezi ile yoğurt karıştırdım öğün/ara öğün karışımı bişey yaptım.
Eve boş boş otururken insan işsizlikten yemeğe vurabiliyor kendini
Akşam yemeğimi ayarladım bu arada taze barbunya var zeytinyağlı yapacağım onu
Tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla şöyle
Acurları hafif yağda kaçırıyorsun içini de yine minik minik parça etpirinç vs pişirip onunla dolduruyorsun normalde dolmalar ekşi olur ki ben öyle bayılırım bu ekşi değil üstüne sarımsaklı yoğurt koyuyorsun ama enfes bişi oluyor
buralarda çok fazla tüketiliyor gerçekten ama genelde buraların eti de daha güzel oluyormuş belki bizim yemekleri yeseniz seversiniz sonuçta yapandan yapana fark var
Vay vermişsin maşallah artık dikkat et de alma kuzum :)
Vay vay vay maşallah kuzum ya harikasın Allah nazarlardan saklasın seni
içine çekecek bişey Yok ki
Ah o insanlar var yaen iyisi hiç umursamamak radyo muamelesi yapmak
Çok iyi kuzum bende seni daha fazla hatırlıyordum çok iyi vermişsin tebrik ederim
Vaay yemeği tuttum ben belki birgün yeme şansım olurBeyaz ekmek mi yiyorsun beyaz ekmek acıktırıyor ama tam buğday tahıllı ekmekler tok tutuyor ya aklıma ne geldi okulda öğlen yulaf yoğurt yesen nasıl olur?
Bencede seversin bu yemeği :)Vaay yemeği tuttum ben belki birgün yeme şansım olur
Normalde ekmek almıyoruz bile eve canım ikimiz de tüketmiyoruz. Dün gelirken almasını istemiştim bazı yemeklerin yanında güzel oluyor çünküfırından beyaz ekmek almış. Karışık tahıllı ekmeği çok seviyoruz bir de genelde onu tercih ederiz. Ya okulda yulaf yeme konusunu ben denedim. Sabahtan hazırlayınca öğleye kadar kokusu rahatsız ediyor beni yiyemiyorum. Ayrı ayrı götürüp okulda karıştırırsam olabilir.
Bu hafta deneyeyim bunu ben teşekkür ederimmBencede seversin bu yemeği :)
Bende zaten orda karıştır diyecektim küçük kutu yoğurtlar var ya mesela aktivia bile olabilir sindirim problemin varsa ona da iyi gelir hem de çok pratik olur :)
İyi yaparsın canım..Sağol canım zar zor verdiğim kiloları almaya hiç niyetim yok.
Vitamin verecektim Dr götürüp ama eşim vitamin kesinlikle vermem diyor. Yigenim vitamin yağları kullanmış küçükken birden kilo almış iştahı baya acilmis. Şimdi obez sayılır.
Ama ben balık yağını en kısa zamanda alıp gizlice vereceğim
Oo maşallah 5 kilo gitti yani öylemi harikasın..Canım naberrr nasılsın fıstık gibisin gördüm maşallahhhhh sanaa :)))
Valla izne ayrılırken kaçtım hatırlamıorum ama 88i gördümm en son allahım napıyorum dedim ve şuannn 83ümmm :)Zereno
yazık bu fikir sahibi insanlara, sen fitliğinin keyfini sür tatlım :)Görünmez tabi çünkü erken anne oldum
Bol bol giyin diyor
ay ben şok, resmen bunun adı evrim yahu ! o kadar cok yemekten sonra böyle ol maşallah sana fııstıgım harikasınTeşekkür ederim canım
Öncelikle atamaya dön ve bak memnun musun bu vücudundan ?
Allah'a şükür saglikliyiz ama kilolar alıp başına giderse sağlığımız da kalmayacak.
Bende cok yiyen bir insandim. Benim yediklerimlerimle 2 kişi net doyardi.
6 kase sütlaç yapardım akşama kadar bitirirdim. Gece yatmadan 2 bardak şekerli meyva suyu yanında 3 dilim kek ve çikolatalı gofret yiyen bir insandim.
Akşam yemeğini vs saymiyorum bile. Tabak tabak soslu makarna mi dersin . 3 kase çorba üstüne 2 pide mi dersin neler neler yerdim.
Diyete başlamasam belki sizide yerdim
O derece umutsuz vakaydim
Kendimi yerken mutlu hissediyordum ama yedikten sonra pişmanlık duygusu beni çok üzüyordu.
Bı anda başladım diyete zamanla sağlıklı beslenmeyi öğrendim.
Sen istedikten sonra yapamayacagin hiç birşey yok.
Bu arada kaç kilosun boyun kaç canım
Evli misin ?
Çalışıyor musun ?
Başınız sağolsun Allahım sabır versin
kuzum hoşgeldin ya, nerelerdeydin? ama 5 kio verip gelmişsin tebrikler kuzum inşallah tez zamanda 70leri görCanım naberrr nasılsın fıstık gibisin gördüm maşallahhhhh sanaa :)))
Bu bende psikolojik bir durum oldu galiba ekmek tükettiğim öğünlerden sonra daha çabuk acıkıyorum gibi. Bu sabah domates peynirin yanında iki dilim de ekmek yedim ama öğle olmadan acıktım. Sular mı içmedim, kahveler mi yapmadım yok. Bana mısın demiyor ille de yiyecek istiyor mide
Ben de yulaf ezmezi ile yoğurt karıştırdım öğün/ara öğün karışımı bişey yaptım.
Eve boş boş otururken insan işsizlikten yemeğe vurabiliyor kendini
Akşam yemeğimi ayarladım bu arada taze barbunya var zeytinyağlı yapacağım onu
acıktırır beyaz ekmek ya, kuzum yoğurt yulaf super fikir okul için ama sorun şu ki ben bununla asla doydugumu hissetmiyorumVaay yemeği tuttum ben belki birgün yeme şansım olur
Normalde ekmek almıyoruz bile eve canım ikimiz de tüketmiyoruz. Dün gelirken almasını istemiştim bazı yemeklerin yanında güzel oluyor çünküfırından beyaz ekmek almış. Karışık tahıllı ekmeği çok seviyoruz bir de genelde onu tercih ederiz. Ya okulda yulaf yeme konusunu ben denedim. Sabahtan hazırlayınca öğleye kadar kokusu rahatsız ediyor beni yiyemiyorum. Ayrı ayrı götürüp okulda karıştırırsam olabilir.
kuzum bu kadar gec cevap yazdıgım için kusuruma bakma olur mu...ama iyi olan şey cok daha iyiyim, motivasyonumu sağladım ve yemem de düzeldi, arada küçük bozukluklar olsa da şükür...görüştüğüm biri yok ama doğru yerden yakalamışsın o tarz şeyler beni çok dürtükler biri olsa emınım deli gibi gaza gelirimFarkındayım canım.
Motivasyon yok sende.
Motivasyon lazım.
Dürtü lazım.
Ne yapsak sana acep.
Nasıl motive olcan.
Valla ben oturup google amcaya soruyodum nasıl motivw olcam diye. Bir sürü yazı okudum motive için işe yaramıştı.
Sonra youtuberlar var spor yapan falan. O videoları izleyip güzel vücutlar , o kızlar öyle kendilerine saygılı öyle kendilerini önemseyince falan bende neden öyle olmalıyım diye motive oluyodum.
Sonraa çok zayıf arkadaşlarımın hayatlarını düşünüyodum falan.
Yani seni ne dürtükler.
Görüştüğğn biri yok mu belki o dürtükleyebilir.
Biri kötü yorum etse vücuduna oda hırslandırabilir.
Foto at seni yorumlayalım ne dersin
Ciddiyim ama. Özelden de atabilirsin
bir ara üst üste gelmişti bazı seyler ben de abartmıştım şimdi moral ve kilo motıvasyonu olarak kafamı topladım onu yazmıstım kuzum :) aynen küçük bozmalar arada oluyor ama istikrarı bozmadan devam etmeliyiz...biz birbirimize inandık inşallah olacak :) ne zaman bitecek iznin fıstıgım? hep burada ol istiyorumCanım benim yaaabirbirimize ne kadar alışmışız en önemlisi aynen devam etmek belki zor olacak ama inş olacak kuzum :) bende aynen devam ediyorum bi ara çok sık bozuyordum çok şükür düzeldi o durum
E sen kafamı topladım yazmışsın bi sıkıntı filan yoktu di mi?
Spor mükemmel canım tebrik ederim senidün batırdıgım menüyü toparlamak için dikkat ediyorum bugun sporumu da yaptım çok şükür :) :) :)
Leslie ile 3 mil, 150 mekik, 6*20 kalça bacak, 80 bel, pilates topu bandı ve dambıllarımla bel kol sırt çalıştım toplam 80 dk sürdü
Bende her gün tartılmak olumlu yönde etki ediyordu. En azından unutmuyorum o zaman amacımı kaptırmıyorum çok fazla yiyeceklere. Bir de günden güne gram gram gidiyorsa kilolr miskızlar ben daha sık tartılmaya karar verdim, belki her sabah, o tartı anından çok korkuyorum mutsuz ediyor ya insanı eksi çıkmayınca, daha iyi motive olacağımı düşünüyorum kendi adıma, eskiden mesela tam tersi düşünüyordum...belki bu sayede yememi daha sıkı kontrol altında tutarım...zaten fazla yiyince tartıdan kaçıyorum hep...
Tadı pek güzel gelmedi bana yoğurtla yulafın. 2 kaşık yulaf ezmesini bitiremedim yani zorlaya zorlaya gitti oysa ne kadar açtım öncesindeyazık bu fikir sahibi insanlara, sen fitliğinin keyfini sür tatlım :)
ay ben şok, resmen bunun adı evrim yahu ! o kadar cok yemekten sonra böyle ol maşallah sana fııstıgım harikasın
kuzum hoşgeldin ya, nerelerdeydin? ama 5 kio verip gelmişsin tebrikler kuzum inşallah tez zamanda 70leri gör
acıktırır beyaz ekmek ya, kuzum yoğurt yulaf super fikir okul için ama sorun şu ki ben bununla asla doydugumu hissetmiyorumbenımki de muhtemelen psikolojik...
teşekkür ederim fıstığım :) spor hem moral olarak da diyete cok fayda veriyor kopunca arayı uzatmadan başlamak lazım..evet ya benim de yöntemim olacak gibi, dediğin gibi gram gitse moral olur hem hep aklımda olacağı için sapmam diye düşünüyorum bakalım...evet kuru meyve ekleyince daha yenilebilir olur ama hiç doyurmuyor sanki o pek tercihe demiyorum kendi adıma..Spor mükemmel canım tebrik ederim seni
Bende her gün tartılmak olumlu yönde etki ediyordu. En azından unutmuyorum o zaman amacımı kaptırmıyorum çok fazla yiyeceklere. Bir de günden güne gram gram gidiyorsa kilolr misevde eşim olduğu için uygulayamıyorum ama kendi yöntemimi o ayrı
Tadı pek güzel gelmedi bana yoğurtla yulafın. 2 kaşık yulaf ezmesini bitiremedim yani zorlaya zorlaya gitti oysa ne kadar açtım öncesindeama süt ve meyvelerle yapınca seviyorum kuruyemiş taze/kuru meyve tarçın ne seviyorsam ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?