- 26 Mayıs 2017
- 1.146
- 2.410
- 48
- 45
Oluyir arada önemli olan yarina odaklanmakselam canlarım keyifli pazarlar diliyorum ! Size yazarken sahlep tadındaki tarçınlı sütümü içiyorum :) Annem ve ananem bu haftasonu umreye gidiyorlar, dün annemle alışverişe çıktık çarşıya, korkunç bir menü oldu ilk onu paylaşayım
sabah: 2 ince dilim ekmek, salata, peynir zeytin 1 çay k kadar çiko ve fındık ezme çay
öğlen: 1 porsiyon kuşbaşılı pide 1 ayran
ara: biraz üzüm
akşam: (aslında yemesem de olurdu) biraz tavuk ve 1 yemek tabağı makarna
ara: kahve soda, yeşilçay
Güzel menü afiyet olsunSabah
1 domates peynir
2 dilim ekmek
Ara
Sade Türk kahvesi
Kuru kayısı
Öğle
2 kaşık yulaf ezmesi+yoğurt+1tutam ceviz
Ara
Sütlü neskafe
1 yulaflı kurabiye
Alşam
Zeytinyağlı barbunya yarım tabak
Yoğurt
Ara
Sade Türk kahvesi
Su:2lt
Kitap:Çizgili Pijamalı Çocuk
Spor:yok
Ne çok kahve içmişim bugün..
Menü süper afiyet olsunselam canlar ben geldim !
sabah: 1,5 dilim ekmek, salata, peynir, 1 çay k çiko ve çay
ara: sade turk kahvesi 2 hurma
**spor**
ara: 1 kupa tarçınlı süt
akşam: ızgara sardalye yedim kaç tane bilmiyorum yanında salata
ara: turk kahvesi, soda
ara: yeşilçay ve form çay içicem
selam fıstıgım nasılsınhaftasonu biraz kaçmış yine galiba, yarından itibaren halledersin sen
hayırdır kuzum önemli bişi yok inşallah ??
ben öğrenemiyorum bayılırım aşureye, tek şansım bulup yiyememem, çevrede ve evde yapan yok, 2 kere okula geldi başka da yemedim
Ooo ne güzel Anne ve anneannen için çok sevindim inş bize de nasip olur :) çok çok kötü değil canım sadece makarna olmasaydı akşamselam canlarım keyifli pazarlar diliyorum ! Size yazarken sahlep tadındaki tarçınlı sütümü içiyorum :) Annem ve ananem bu haftasonu umreye gidiyorlar, dün annemle alışverişe çıktık çarşıya, korkunç bir menü oldu ilk onu paylaşayım
sabah: 2 ince dilim ekmek, salata, peynir zeytin 1 çay k kadar çiko ve fındık ezme çay
öğlen: 1 porsiyon kuşbaşılı pide 1 ayran
ara: biraz üzüm
akşam: (aslında yemesem de olurdu) biraz tavuk ve 1 yemek tabağı makarna
ara: kahve soda, yeşilçay
Bencede çok işe yarar canım bende biliyorsun Hergün tartılıyordum şimdi tam tersini yapıyorum arada değişiklik yapmak iyi geliyorkızlar ben daha sık tartılmaya karar verdim, belki her sabah, o tartı anından çok korkuyorum mutsuz ediyor ya insanı eksi çıkmayınca, daha iyi motive olacağımı düşünüyorum kendi adıma, eskiden mesela tam tersi düşünüyordum...belki bu sayede yememi daha sıkı kontrol altında tutarım...zaten fazla yiyince tartıdan kaçıyorum hep...
Anladım canım hayatımızda moral olarak iniş çıkışlar mutlaka oluyor Rabbim kötü şeylerden muhafaza etsin her daim elimizdekilere şükredenlerden etsin bizi :) kuzum bu hafta buralardayım ama sonra yine bi 3 hafta çok giremiycem maalesefbir ara üst üste gelmişti bazı seyler ben de abartmıştım şimdi moral ve kilo motıvasyonu olarak kafamı topladım onu yazmıstım kuzum :) aynen küçük bozmalar arada oluyor ama istikrarı bozmadan devam etmeliyiz...biz birbirimize inandık inşallah olacak :) ne zaman bitecek iznin fıstıgım? hep burada ol istiyorum
Hayırdır canım inş kötü bişey yokturKizlar pek keyfim yok o yüzden okuyup yorum yapmadan begenip cikiyorum
Kızzzzz bak çok sinirlendim haaaaa hem de üzüldüm hani 5 hafta sabredecektinMenemene ekmek banmadımda akiam pastaları böreklere pilavları ekmeklere bandımbugünü demiyorum bile. Göbeğim 5 aylık hamike gibi çıktı
cimbomlukiz bana kızacak
Hiç bilmiyorum kuzumBu aşurelere hayır demeyi nasıl öğrenicem allahımmmmmmm
Iyiyim tatlim sağol...Nasılsın canım
Hafta sonlari hafif seyler pisirsen tatlim??Nefsime yenik düşüyorum of her hafta sonu aynı şey
Zaten bütüb hafta içi verdiğimi hafta sonu geri alıyorum
Yarinki artisina gore cezasini keseriz canim
Bugunku menum
Sabaah 11de 1 domates 1 salatalik 1 dilim peynir 2 kupa cay
13.00 sekersiz nescafe
16.30 1 kasik pilav 5 tane kofte
21.00 bikactane kuruyemis badem fıstık
Su 2.5 litre
Spor misafirlerim saolsunlar totolarini kaldirmadan yatak yorgan yemek hic bi is yapmadilar kostur kostur calistim
Canim bu hafta 3 gün 16dan sonra bisey yememek olarak yapmistik ben 800 gram verdim onun etkisinden yoksa bal gibide acikiyorumÇok iyi benceee ama en son 16.30 acıkmıyomusun canımcım
Ooo ne güzel Anne ve anneannen için çok sevindim inş bize de nasip olur :) çok çok kötü değil canım sadece makarna olmasaydı akşam
Bencede çok işe yarar canım bende biliyorsun Hergün tartılıyordum şimdi tam tersini yapıyorum arada değişiklik yapmak iyi geliyor
Anladım canım hayatımızda moral olarak iniş çıkışlar mutlaka oluyor Rabbim kötü şeylerden muhafaza etsin her daim elimizdekilere şükredenlerden etsin bizi :) kuzum bu hafta buralardayım ama sonra yine bi 3 hafta çok giremiycem maalesefondan sonra dönmeyi düşünüyorum kısmet olursa :) ama ara ara uğrarım bilhassa cuma günleri bakayım kilo verdiniz mi bende size söylerim kilomu zaten kopmamış da olurum böylelikle
Hayırdır canım inş kötü bişey yoktur
Kızzzzz bak çok sinirlendim haaaaa hem de üzüldüm hani 5 hafta sabredecektin
Hiç bilmiyorum kuzumben hiç birine hayır diyemedim 10 kaseye yakın aşure yemiş olabilirim evimizde pişmemesine rağmen bide :/
Canım önerilerin için teşekkğr ederim. Hafta sonu kv de geçiyo genelde. Ben hazırlamıyorum. Biz oluyoruz diye de özeniyo biraz. O yüzden ayar kaçıyoHafta sonlari hafif seyler pisirsen tatlim??
Kabak salatasi kabaklari rendeleyip kavuruyirsun az yagda soguyuncada yogurtla karistiriyorsun birde dere otu falan yenmiyor tadından..
Karnabar brokoli haslayabilirsin bolca limonlu az yagli...
Kapuska yapabilirsin az yagli ve bulgurlu..
Firinda sebzeli etli türlü yapabilirsin....
Havuc salatasi bol eksili veya yogurtlu..
Yulaf kepeginden ekmek yapabilirsin harikaoluyor..
http://www.ozgeninoltasi.com/2015/02/yulaf-kepekli-ekmek-dukan-ekmegi.html?m=1
Yarinki artisina gore cezasini keseriz canim
Kizlar onemli bisey yok aslinda dogum günümde oldugu icin biraz hassastim heralde o yüzden keyfim tadim kaçtı
Yoksa o yüzden mi keyfin kaçtı ????Bugunku menum
Sabaah 11de 1 domates 1 salatalik 1 dilim peynir 2 kupa cay
13.00 sekersiz nescafe
16.30 1 kasik pilav 5 tane kofte
21.00 bikactane kuruyemis badem fıstık
Su 2.5 litre
Spor misafirlerim saolsunlar totolarini kaldirmadan yatak yorgan yemek hic bi is yapmadilar kostur kostur calistim
Maşallah sana ya canım benimgünaydın kızlar
cuma 59
pazartesi 59 (+ - yok pasta ve kolayı sindirmişim)
ödemdir o canımGünaydın
Sıkı durun kilomu söylüyorum
Cuma 53.5
Bugün 54.9
+1.4
Vurun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?