Dün sabah 54.3 geldim. Cuma gübü 53.5 düayperest
Canım bu mesajda yazmışsın 54 oldum diye.
Dua. Kaç kilosun ?
Ben buraya katildigimda 53.8 dim
Yaklaşık 3 ayda 49 oldum
Dikkat etmeme rağmen
Ara tatil falan oldu o da etkiledi
Maalesef son kilolar olduğu için zor gidiyor
Çözmüşsun işi bebeğimYediklerime öyle aşırııı dikkat etmedim ama hiçbi şekilde ölsem açlıktan akşam 7den sonra ağzıma tek lokma bile koymadım olay buymuş meğer
Esin örnek olsun sana aslında çok şanslısın onunla beraber spor yapabilirsin ama sular gidiyor demişsin o sıkıntıHaha ne güzel çok sevdim ben bu görenlerin kardeşin sanması işiniBenim eşim benden daha çok dikkay ediyor fiziğine spora başladı beslenmesine özen gösteriyor ben hala hommini gırtlak ve tembellik peşindeyim yakında uyumsuz bir görüntü çizmeye başlayacağı bu gidişle o insanları o düşünceleriyle birlikte bırakalım. Bunun evlenmiş olmakla anne olmakla alakası bile yok ki. Zayıf olmayı istemek, bakımlı olmak, sağlıklı olmak kendimi güzel hissetmek ister herkes. Yanlış anlayanın kendi fikri bozuktur bence
Ben alıştım bir hayli buraya idare ediyorum
En büyük problemimiz elektrik ve su kesintileri850 öğrencinin olduğu okulda bile suyumuz olmuyor bizim itfaiye gelip depoyu dolduruyor bir saat içinde o da bitiyor
Ben makyaj amatörce yapıyorum valla
Bazen esiyor evde neyim varsa sürüyorum. Eşim yüze sürülen ürünleri pek sevmiyor ama olsun bazen hoşuma gidiyor onlar benimama genel olarak allık, dudak kremi ve eyeliner sürüyorum.
Beyaz ekmek aciktirir canın kepekli yada çavdarlı yeBu bende psikolojik bir durum oldu galiba ekmek tükettiğim öğünlerden sonra daha çabuk acıkıyorum gibi. Bu sabah domates peynirin yanında iki dilim de ekmek yedim ama öğle olmadan acıktım. Sular mı içmedim, kahveler mi yapmadım yok. Bana mısın demiyor ille de yiyecek istiyor mide
Ben de yulaf ezmezi ile yoğurt karıştırdım öğün/ara öğün karışımı bişey yaptım.
Eve boş boş otururken insan işsizlikten yemeğe vurabiliyor kendini
Akşam yemeğimi ayarladım bu arada taze barbunya var zeytinyağlı yapacağım onu
Ayy çok güldüm sen çok yaşa bebeğimTam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla şöyle
Acurları hafif yağda kaçırıyorsun içini de yine minik minik parça etpirinç vs pişirip onunla dolduruyorsun normalde dolmalar ekşi olur ki ben öyle bayılırım bu ekşi değil üstüne sarımsaklı yoğurt koyuyorsun ama enfes bişi oluyor
buralarda çok fazla tüketiliyor gerçekten ama genelde buraların eti de daha güzel oluyormuş belki bizim yemekleri yeseniz seversiniz sonuçta yapandan yapana fark var
Vay vermişsin maşallah artık dikkat et de alma kuzum :)
Vay vay vay maşallah kuzum ya harikasın Allah nazarlardan saklasın seni
içine çekecek bişey Yok ki
Ah o insanlar var yaen iyisi hiç umursamamak radyo muamelesi yapmak
Çok iyi kuzum bende seni daha fazla hatırlıyordum çok iyi vermişsin tebrik ederim
+1Beyaz ekmek mi yiyorsun beyaz ekmek acıktırıyor ama tam buğday tahıllı ekmekler tok tutuyor ya aklıma ne geldi okulda öğlen yulaf yoğurt yesen nasıl olur?
İnşallah canım sağol tavsiyen içinİyi yaparsın canım..
Göreceksin kış bıyu hem daha az hasta olacaklar hem de gelişmeleri daha sağlıklı olacak inşallah.
Harikasın ve hayalimsin canım
yazık bu fikir sahibi insanlara, sen fitliğinin keyfini sür tatlım :)
ay ben şok, resmen bunun adı evrim yahu ! o kadar cok yemekten sonra böyle ol maşallah sana fııstıgım harikasın
kuzum hoşgeldin ya, nerelerdeydin? ama 5 kio verip gelmişsin tebrikler kuzum inşallah tez zamanda 70leri gör
acıktırır beyaz ekmek ya, kuzum yoğurt yulaf super fikir okul için ama sorun şu ki ben bununla asla doydugumu hissetmiyorumbenımki de muhtemelen psikolojik...
vay vay vayyyy ya
Aynen çok yazılmış maşallah deHerkese selam
Aktif olamadım kızlar ne çık mesaj birikmiş ya
cimbomlukiz canımm doğum günün kutlu olsun yeni yaşında çok mutlu ol
Yeni yaşın sana uğur getirsin çabucak zayıfla
İyiki doğdun
Az kaldı canım menemen e ekmek banmazsan daha çabuk ulaşırsın hedefineDün sabah 54.3 geldim. Cuma gübü 53.5 dü
2 gündür işler karıştı yine
Dediğin gibi son kilolar zor gidiyoç böyle olacağını biliyodum zaten
Vay anasını ya
Bende senin gibi hafif olmak istiyorum ya
Menemene ekmek banmadımda akiam pastaları böreklere pilavları ekmeklere bandımAz kaldı canım menemen e ekmek banmazsan daha çabuk ulaşırsın hedefine
Neyin var noldu ki ?Kizlar pek keyfim yok o yüzden okuyup yorum yapmadan begenip cikiyorum
Basiniz sag olsun..Dünkü menüm
Sabah7:00
2d ekmek yağda yumurta domates salatalık biber 1yk çökelek
Öğle12:00
3dal marul çökelek 8 yeşil zeytin 1mandalina 1d elma
Ara17:00
1armut
Akşam 19:00
3yk nohut yemeği
Salata
Yogurt
burda kötü bişey yaptım 3kaşık sütlaç
Ara21:00
4çam fıstığı
Su 2lt olmadı 1,5anca oldu
Menü harika su biraz daha olabilirdi sankin..merhaba kızlar
menüm
kahvaltı 10.00
salatalık
peynir
2 dilim ekmek
öğle 15.00
1 bardak süt
2 kare bitter
ara 17.00
1 bardak süt
2 mandalina
akşam 20.00
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1.5 lt su
1 saat yürüyüş
Guzel menü digum gununmus pastasiz olmaz...Kizlar misafirler kalici giremiyorum pek
Bugün benim dogum gunumdü oyuzden menüde pasta var
Sabah 10.30 2 kupa cay yarim domates yarim salatalik 3 catal peynir 1 dilim salam 1 dilim sucuk 3 tane minik galeta
19.00 da 4 taane kofte yarim kase mercimek corbasi
21 de 1 dilim pasta 1 bardak kola
Yesilcay icmeye calisicam
Su 2 litre sporuda yürüyüş yaptim ama 15 dakika yapabilirsem devam edicem
Doğum günün kutlu olsun...Guzel dilekler icin hepinize tesekkur ederim kızlar
Neden bozdun diyetiMenemene ekmek banmadımda akiam pastaları böreklere pilavları ekmeklere bandımbugünü demiyorum bile. Göbeğim 5 aylık hamike gibi çıktı
cimbomlukiz bana kızacak
Kizlar pek keyfim yok o yüzden okuyup yorum yapmadan begenip cikiyorum
Nasılsın canımGuzel menü digum gununmus pastasiz olmaz...
Hafta 2 3 kere balik yiyorsa gerek yokmus tatlim...Sağol canım zar zor verdiğim kiloları almaya hiç niyetim yok.
Vitamin verecektim Dr götürüp ama eşim vitamin kesinlikle vermem diyor. Yigenim vitamin yağları kullanmış küçükken birden kilo almış iştahı baya acilmis. Şimdi obez sayılır.
Ama ben balık yağını en kısa zamanda alıp gizlice vereceğim
selam fıstıgım nasılsınHerkese selam
Aktif olamadım kızlar ne çık mesaj birikmiş ya
cimbomlukiz canımm doğum günün kutlu olsun yeni yaşında çok mutlu ol
Yeni yaşın sana uğur getirsin çabucak zayıfla
İyiki doğdun
hayırdır kuzum önemli bişi yok inşallah ??Kizlar pek keyfim yok o yüzden okuyup yorum yapmadan begenip cikiyorum
ben öğrenemiyorum bayılırım aşureye, tek şansım bulup yiyememem, çevrede ve evde yapan yok, 2 kere okula geldi başka da yemedimBu aşurelere hayır demeyi nasıl öğrenicem allahımmmmmmm
27 yaşındayım benÇözmüşsun işi bebeğim
Esin örnek olsun sana aslında çok şanslısın onunla beraber spor yapabilirsin ama sular gidiyor demişsin o sıkıntı
Yasin kaçtı canım senin bende unutkanlık var
Bakımlı olmak şart oldu kendimizi mutlu hissetmek için ama yüze tonla fontoten sürenler var çok tuhaf duruyor öyle eşim olsa opmem
Beyaz ekmek aciktirir canın kepekli yada çavdarlı ye
Ayy çok güldüm sen çok yaşa bebeğim
+1
İnşallah canım sağol tavsiyen için
Aynen çok yazılmış maşallah de
Oku oku bitmiyor
Afiyet olsun canım çok güzel yine :)selam canlar ben geldim !
sabah: 1,5 dilim ekmek, salata, peynir, 1 çay k çiko ve çay
ara: sade turk kahvesi 2 hurma
**spor**
ara: 1 kupa tarçınlı süt
akşam: ızgara sardalye yedim kaç tane bilmiyorum yanında salata
ara: turk kahvesi, soda
ara: yeşilçay ve form çay içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?