Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Buraya laf yetiştircem diye menümü yazamadım bi.
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1buçuk kk peynir
5 zeytin
Yeşillik salatalık domates falan
Ara 1 türk kahvesi 2 kuru kayısı
Öğle
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
Yarım dilim ekmek kadar haşlanmış patates
4 kaşık süzme yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 1 nescafe az kuru üzüm yarım kuru kayısı
Akşam
Azıcık balık kızartma
Salata
2 dilim ekmek
1 kk helva
Su 2 litreyi geçtim sanırım
Spor yaklaşık 1buçuk saat yürüyüş
Kitap okuyamadım vakit ayıramıyorum biz 4 kızkardeşiz.neredeyse her gün annemin evinde bir aradayız kocalı çoluklu çombalaklı hemde. Günlerim yoğun geçiyor.kendi başıma geçirdiğim vakit o kadar az ki... Ama yine de okumaya çalışacağım.

Merhaba arkadaşım hadi birbirimize iyi geliriz inşallah
Menü için yorum yapmaya gerek yok görüyorsunuz demek istedim

Teşekkür ederim canım.

Canım helva dışında güzel.
Ne güzel 4 kızkardeşsiniz.

Merhaba arkadaşım hadi birbirimize iyi geliriz inşallah
Menü için yorum yapmaya gerek yok görüyorsunuz demek istedim

İnşallah canım.
Menü için teşekkür ederim.

Ahahaaa aynı biz bizde 5 kız kardeşiz çoluklu çocuklu her haftasonu annemdeyiz. Allahtan çocuklar okula gidiyor biraz uzağım yoksa ne diyet kalır ne spor onlarla
Günün güzel ben beğendim

Çekirdeğimde bişey yok tamammı

Biz eşleşmişiz listeyi yeni gördüm. Bundan sonra takibimdesin. Ona göre

Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin

Günaydın kızlar hiç iyi değilim sanırım reglim yakın her yerim şiş, sinirli karamsar ve iştahlıyım, üstüne her zaman kullandığım bir antibiyotikli sivilce kremim vardı o alerji yapmış sabah uyandım tum suratım şiş ve kızarmıştı ve de 2 gündür ara ara başım dönüyor, ay ne sızlandım ama gercek hepsi

Benimde tüm yüzüm kabarmış. Her bahar başlangıcı böyle . Sizde de durum aynı sanırım

ayneeeen bir aradayken çok tehlikeli oluyor
Günaydın arkadaşlar. Bende eşleşmişim ama dün katıldım aranıza ne yapmam gerekiyo hiç bilmiyorum yarışma gibi bişeymi bu acaba.
Tatlım kendi aramızda motive amaçlı yaptığımız bir şey. Takım arkadaşınla ekstra yakından ilgileneceksin hepsi bu. Yine hergün menü paylaşacaksın. Yarın asıl yarışmamızın yani takımların yarışının sonucu olan cuma tartı günü çok önemli. Her cuma önemli. Pazartesi de kilo bildiriminde bulunuyoruz.şimdi ayriyeten grup içinde yaptığımız bu motivasyon amaçlı yarışmanın tartı günü de pazartesi.
Geçmiş olsun canım bende regl olamadım bi. Acayip iştahım açık ama bi tek tatlılara bazen her şey üst üste geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…