kuzum makarnasını az koyduruyordum zaten ama artık hiç yemeyeceğim oradan ya da yersem sezar salata falan yerim ya da makarnasız, soslu oldugu için kaloriliymişBence günün iyi görünüyor canım, su hariç tabii
Tavuk Dunyasi'nin makarnasının hepsini yedin miyeme gülüm,yeme annem diğerleri güzel görünüyor acaba su ne kadar içtin
Sabahki börek gözüme batmadi, sporun da güzel ,tebrik ederim
Bence gayet iyi ,afiyet olsun
Görüyorsunuz, mökkemmel
kaptanım suyu ben alışkanlık olarak çok içiyorum onda sorun yok ama ölçmedim açıkçasıMenüne yorumunu kendin yapmışsın zaten.
Kitap da istiyorum canım. Su ne kadar?
2 öğün yapman iyi olmuş kuzum yaktıysan pizzayı telafi etmişsindir inşPAZARTESİ
SABAH
2 Adet tb ekmeği ile yapılmış kaşarlı tost
1 adet haşlanmış yumurta
ARA
Sade türk kahvesi
2 adet ceviz
1 dilim ananas
AKŞAM (18:00)
2 dilim pizza
AKŞAM (21:00)
2 bardak açık şekersiz çay
Su: 2 litre
Spor : 1 saat tempolu yürüyüş
Kitap: yok
kuzum çook geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar.bugün öğlenle akşam aynı oldu.2 gündür geçmeyen bir baş ağrım var.
Sabah: omlet,peynir,4 zeytin,domates,1dlm tb ekmek
Öğle:2 küçük kurupatlıcan dolması,yoğurt,çorba
Ara:6-7 çilek
Akşam:öğlenin aynısı
2lt su,migrenden dolayı spor yok
Kitap:şekerportakalı
spor yapman çok iyi olmuş canım yakmışsındırİyi akşamlar herkese günüm güzel geçiyoduki akşam bozdun işi
Sabah; çeyrek simit
1 dilim peynir
4 adet çeri domates
Öğlen ; iş yerinde bi kase çorba içtim ama ne olduğunu hiç anlamadım yoğurtlu soğanlı kıymalı bi çorbaydı
1 tavuk baget
2 kaşık bulgur pilavı
Akşam arkadaşın doğum günü vardı kurumda kutladık bi dilim meyveli pasta yedim
Saat 4.30 da yedim pastayı servisten erken inip yürüdüm baya 10 bin adım atmış oldum tüm gün eve gelince de hemen spora başladım 70 dakika spor yaptım biraz önce bitti spor sonrası 3 kaşık yoğurt yiyip günü kapattım. Kilo veremesemde almam bu kadar spora heralde
Poğoçalar biraz gözüme battı ama yemekler kararında olmuş cnm.menum gelsin sonra been
kahvaltı: 1 dilim tb, 1 yumurta az peynir salça çay
ara: 2 saat içinde okula varmış oluyoruz ve yine acıkıyorum çayın yanında 1 cevizli poğaça yedim
ara: sade turk kahvesi 1 hurma
öğlen: 1 kase fırında kıymalı karnabahar yanında yoğurt, arkasından doymayıp yarım dere otlu poğaça yedim
akşam: 1 kase yayla çorbası, 1 kepçe pazı yemeği ve yoğurt
ara: kahve yeşilçay 1 kare bitter
kızlar 2 poğaça çok gibi evet ama onun dısında 1 dilim tb var kr olarak akşam yemeğiyle telafi etmeye çalıştım
hayır dediklerim sütlaç !
spor bugun yok okulda da nöbetçiydim zaten
kitap: kendine ait bir oda
Hedef kilon kaç canım?Kaptanim simdi bu takima kabul edilmek icin yapmam gereken ozel bir sey var mi?
Kilom ile ilgili bilgi vereyim.
Boyum 165 kilom bu sabah 64.3 kg idi. Sabahlari tartiliyorum. Her cuma kilo bildirimi mi yapiyoruz? Beni bilgilendirin lutfen
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar.bugün öğlenle akşam aynı oldu.2 gündür geçmeyen bir baş ağrım var.
Poaçalar olmamış.1 poaça 4dlm ekmek miydi neydi? Bş de yağ diyorlardı karşı koymak imkansızdımenum gelsin sonra been
ara: 2 saat içinde okula varmış oluyoruz ve yine acıkıyorum çayın yanında 1 cevizli poğaça yedim
öğlen: 1 kase fırında kıymalı karnabahar yanında yoğurt, arkasından doymayıp yarım dere otlu poğaça yedim
kızlar 2 poğaça çok gibi evet ama onun dısında 1 dilim tb var kr olarak akşam yemeğiyle telafi etmeye çalıştım
Geçmiş olsun canım
ben makarna yerine ekstra salata koyduruyorum.tabakta gelirse makarna yememek imkansızkuzum makarnasını az koyduruyordum zaten ama artık hiç yemeyeceğim oradan ya da yersem sezar salata falan yerim ya da makarnasız, soslu oldugu için kaloriliymiş
Dünden beri ağrı kesici içiyorum hiç sevmiyorum ilacı ama artık dayanamadım.benim de bazı can sıkıcı olaylar geldi başıma ondan migrenim tuttu.keşke daha relax olabilsem.çözemediğim gibi üstüne de başım ağrıyor2 öğün yapman iyi olmuş kuzum yaktıysan pizzayı telafi etmişsindir inş
kuzum çook geçmiş olsuninş daha iyisindir menün gayet iyi zaten
spor yapman çok iyi olmuş canım yakmışsındır
Cok tesekkur ederim kaptanim. Kurallari okudum,uymaya gayret edecegim.Hedef kilon kaç canım?
Kurallarımız ilk sayfamızda. Okursan sevinirim.
Hoşgeldin bu arada
Canım iyiki geldin o zamanCok tesekkur ederim kaptanim. Kurallari okudum,uymaya gayret edecegim.
Hedef kilom 60.
Menu yazmaya yarin baslayayim ben. Once not alarak kagida.
Ama suyum suana kadar 13 su bardagi. Yatana kadar daha da icerim.
1200 ip atlama ve biraz da egzersiz..
Aksam yemegini disarda yemek zorunda kaldim,o da kalorisi yuksek oldu. Ama yarindan itibaren daha dikkatli olmaya baslicam insaallah. Gercekten buraya menu yazmak zorunda olmak insanin yiyeceklerini dusunmesine neden olacak.
Kitap henuz okuyamadim. Ama yatmadan az da olsa okuyacagim. Cok guzel bi uygulama olmus kitap isi.
Nasıl oldun iyimisin??? Bana göre güzel bigün olmuş. Sporda olsaydı süper olurduPazartesi menüsu
Ssbah 9.00
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
3 zeytin
Öğlen 12.30
2 yumurtadan menemen.
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeģi
Ara 17.00
1 küçük tarçınlı cevizlu kurabiye ( arkadaşım hataya gitmişti gezmeye oradsn getirmiş. Tadını merak ettim.)
Akşam 19.30
1 kase mercimek çorbası
Bol salata
2.5 litre su
Spor yapamadım.
Karbonhidratlı birgün olmuş benim günüm gibi...PAZARTESİ
SABAH
2 Adet tb ekmeği ile yapılmış kaşarlı tost
1 adet haşlanmış yumurta
ARA
Sade türk kahvesi
2 adet ceviz
1 dilim ananas
AKŞAM (18:00)
2 dilim pizza
AKŞAM (21:00)
2 bardak açık şekersiz çay
Su: 2 litre
Spor : 1 saat tempolu yürüyüş
Kitap: yok
Günün gayet güzel geçmişİyi akşamlar kızlar.bugün öğlenle akşam aynı oldu.2 gündür geçmeyen bir baş ağrım var.
Almazsınn kız yakmışındır :))İyi akşamlar herkese günüm güzel geçiyoduki akşam bozdun işi
Sabah; çeyrek simit
1 dilim peynir
4 adet çeri domates
Öğlen ; iş yerinde bi kase çorba içtim ama ne olduğunu hiç anlamadım yoğurtlu soğanlı kıymalı bi çorbaydı
1 tavuk baget
2 kaşık bulgur pilavı
Akşam arkadaşın doğum günü vardı kurumda kutladık bi dilim meyveli pasta yedim
Saat 4.30 da yedim pastayı servisten erken inip yürüdüm baya 10 bin adım atmış oldum tüm gün eve gelince de hemen spora başladım 70 dakika spor yaptım biraz önce bitti spor sonrası 3 kaşık yoğurt yiyip günü kapattım. Kilo veremesemde almam bu kadar spora heralde
Bence güzel poğça kalori olarak yüksek gerçimenum gelsin sonra been
Hoşgeldin arkadaşım aramızaCok tesekkur ederim kaptanim. Kurallari okudum,uymaya gayret edecegim.
Hedef kilom 60.
Menu yazmaya yarin baslayayim ben. Once not alarak kagida.
Ama suyum suana kadar 13 su bardagi. Yatana kadar daha da icerim.
1200 ip atlama ve biraz da egzersiz..
Aksam yemegini disarda yemek zorunda kaldim,o da kalorisi yuksek oldu. Ama yarindan itibaren daha dikkatli olmaya baslicam insaallah. Gercekten buraya menu yazmak zorunda olmak insanin yiyeceklerini dusunmesine neden olacak.
Kitap henuz okuyamadim. Ama yatmadan az da olsa okuyacagim. Cok guzel bi uygulama olmus kitap isi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?