İnşallah canım..Kk da okuduğum başarı hikayelerinin çoğu 7. Takım mezunu çok gözüme çarpıyor .. hadi kızlar birlik olalım gerçekten karar verip kacamaksiz atlatalim kilolardan kurtulalim.. Takimca güçlü olalım aktif olunca daha çok motive oluyor insan elimiz tatlıya gittiğinde gerçekten arkadaşlarıma nasıl anlatacağım bunu deyip elimizi geri cekelim... elimizi tatliya değil bir birimize uzatalim.. her buraya girdiğimde aa yine mi bir şey yazilmamiş deyip kapatmayalim tlf nu.. Wuwwww cokk kararliyimmm cokkk bu sefer gidecek sakladigim küçük beden elbiselerime girmek için sabirsizlaniyorummm
Canım seni de haftaya listeye alalım.Gercekten bu eline gecen en guzel firsat canim. Sakin regl donemim nasilsa deyip tatlilara uzanma. Sen bozarsan esin de bozar ve yine husraaannn yine husraaannn... En fazla 2 gun suruyor asiri tatli istegi.. Hatta ben gecen yaz bi ara canan hoca nin dediklerine gore beslenmeye calisiyordum ve regl donemimi hic tatli istegi yasamadan atlatmistim.
Ben az su içiyor olmama bağlıyorum, bir de bu hafta reglim. su miktarını arttırmak zorundayım ama 1 buçuk litreyi bile zor içiyorumGayet iyi günün.. aslında bu kadar az yemeyle çok kilo verilir gibi ama senin az gitmiş
Tamamdir kaptanim. Cok mutlu oldumCanım seni de haftaya listeye alalım.
Ha gayret güzel kilo ver bu hafta..
İyi akşamlar kızlar
Sabah ; 2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
Domates-salatalık
Öğlen ; 8 tane kiraz
2 tane kayısı
3 tane çilek
Akşam ; fırında levrek
Yanında garnitür soğan-mantar
1 litre su
Spor yok yarın misafirim var baya temizlik yaptım spor yerine.
Aynen kararliyim bu sefer kesinlikle bozmiycam.. aslında bozma degil artık tatli yememek sadece tadina bakmak yaşam tarzim olmalı o gözle bakıyorumGercekten bu eline gecen en guzel firsat canim. Sakin regl donemim nasilsa deyip tatlilara uzanma. Sen bozarsan esin de bozar ve yine husraaannn yine husraaannn... En fazla 2 gun suruyor asiri tatli istegi.. Hatta ben gecen yaz bi ara canan hoca nin dediklerine gore beslenmeye calisiyordum ve regl donemimi hic tatli istegi yasamadan atlatmistim.
İnsallah kaptanimİnşallah canım..
Birlikte başarıcaz
Evett doğru ondan olabilir.. ama onun içinde biraz zorlasan şu büyük bardaklar var onlarda dene mutlakaBen az su içiyor olmama bağlıyorum, bir de bu hafta reglim. su miktarını arttırmak zorundayım ama 1 buçuk litreyi bile zor içiyorum
su çok az onun dışında güzel gecirmissin günüİyi akşamlar kızlar
Sabah ; 2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
Domates-salatalık
Öğlen ; 8 tane kiraz
2 tane kayısı
3 tane çilek
Akşam ; fırında levrek
Yanında garnitür soğan-mantar
1 litre su
Spor yok yarın misafirim var baya temizlik yaptım spor yerine.
MerhabaHerkese merhaba
Sabah
1 dilim ekmek
Bir parça beyaz peynir
1 adet domates
OGLEN
1 kase bulgur pilavı
ARA
Sade türk kahvesi
2 adet hurma
AKSAM
2 kaşık yeşil mercimek yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
Su: 1 litre
Spor: zumba
Kitap: Kur'an tefsiri okuyacağım buaksam
Yumurta yiyemiyor musun canim?Be arada günü mu yazayim..
Sabah...
Peynir domates salatalık havuç 3 zeytin kayisi ekmek yok...
Ara
Kahve kabak çekirdeği bi avuç
Aksam
1 kase nohut yemeği ve bulgur pilavi.
Spor 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
Kitap yok
Yiyorum çok severim hemde ama evde yoktuYumurta yiyemiyor musun canim?
Masaallah semdeki bu azim hic bitmesin. Bizi de sevklendiriyorsun. Dogungunundeki azmine hayran oldum
Anladim canim. Yiyebiliyor olman cok guzel. Bazi insanlar ya alerjiden ya da sevmemekten yiyemiyor ya. Oyle bisey sanmistim.Yiyorum çok severim hemde ama evde yoktu
ogle vakti ara ogun gibi olmus. Iyi dayaniyorsun demekki acliga masaallahKimsecikler yok mu ????
Bi menu mu birakayim benn..
Sabah
2 yumurta peynir zeytin domates salatalik kayisi ceviz
Öğle
3 adet yedi dünya 1 havuç
Aksam 1 kase nohut yemeği & bulgur pilavi
Aralarda kahve ve kabak çekirdeği
Spor 1 saat yürüyüş
Kitap akşam okurum sufi nin yolu
Su 4 litre olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?