Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tartildim bu sabah 69.1

Selam kızlar daha önceden yarıştım.
Tekrar kilo alarak döndüm.
Şimdi tatil olması sebebiyle rahatım. Ve full motivasyonla devam edeceģim. Bayramı çıkartslım. Bu sabah tartılmayı unutmuşum. Yarın sabah tartılırım artık.
Adım zeynep. 38 yaşında 2 prenses annesi ve öğretmenim.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar son orucumuz kabul olsun bayramınız şimdiden mübarek olsun :) benden sonra gelen arkadaşları tanımıyorum ama bayramdan sonra menülerle tam aktif olucam o zaman tanışırız inş :) pazartesi tartılıp başlıycam Allah izin verirse çok heyecanlıyım kilo da aldım zaten inş hepimiz bayramdan sonra bomba gibi olalım

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm:
Sahur :çemenli omlet,peynir, zeytin, domates salatalık,1dlm tb ekmek,2ceviz,1günkurusu
İftar:tavuklu domates tavası 6-7 kaşık,3kaşık bulgur pilavı,salata,yoğurt

Şeker kasesini hazırlarken 3çikolatalı fındıklı minik draje.
Belki 1dlm karpuz yerim
40dk pilates,2lt su
İftar öncesi tartıldım.
Geöen hafta:62.8
Bu hafta:62.7
Fark:-100gr %0,16
Aslında Pazartesi 62.5 tum.daha fazla vermiştim.üzüldüm açıkçası.metabolizmam yavaşladı galiba oruçtan dolayı.bir de uykum bölük pörçüktü.inşallah ödemdir.
Bir de ramazandan sonra kilo almaktan çok korkuyorum.az yemeye alıştı bünyem

Kızlar Bayram münasebetiyle etaplar birleştirilecek
Yani yarın herkes bildirimini yapacak ama bir sonraki cuma bildirimlerinde yüzdeler 2ye bölünecek iki haftalık sonuç olacağı için

Hani ille sabahtan bildirilecek diye bir şart yok yarın ama mutlaka akşama kadar ilk fırsatta sabahki kilolarınızı yazmayı unutmayın

Hadi bakalım hep beraber bayramdan sonra bomba gibi dönüp yaz sonuna mutlu hatinlar olarak devam ederiz.

Menü harika canım.
Afiyet olsun.

Hadi bakalım yarın başlıyacağım.

Eveeet gelelim hafta boyu yapılan sporlara

S Sade01
Toplamda 70 dakika plates
Hafta ortalaması için biraz az gibi
Yinede grupta senden başka spor yapan olmadığı için

Efsa
3 saat ev işi

Diğer arkadaşlara üzülerek

Kabul ederseniz haftaya yine sizlerle olabilirim

Hepinize hayırlı bayramlar

Ay çok güzelmiş bu sistem ben çok isterim valla eğer sana da zor olmayacaksa pazartesi itibariyle spora başlıyorum inş

Hoşgeldin tekrar. Evet canım full motivasyon ile devam edelim
Süpersin yine. Menülerinle sporlarınla. Ödemdir bence. Daha fazla vermişsindir kesin
bence de çok güzel bir sistem. Teşvik edici. Ellerinize sağlık

Oy çokluğuyla karar verilmiştir.
Pazartesiden itibaren elimden çekeceğiniz var
Bizim gruptan birkaç kızla birlikte pazartesi şeker orucuna başladık.
Bayramın ilk günü gezi yerlerini tamamlamış ve hiç tatlı, börek, şeker yemeyerek günü kurtarmış bulunmaktayım.
Iyiki pazartesi başlamışım.
Bayramın sonrası başlayacak arkadaşlarımızda var.
Dilerseniz sizde başlayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…