Tartildim bu sabah 69.1Herkes aynı tarz beslenecek diye bi kural yok zaten canım. Yani sabahları ne mutlu ediyorsa onu yiyeceğiz
Kız p nasıl hapmış öyle ödem tutturmuyormuş falan. .. Ne güzeeel
maşaallah sahursuz nasıl dayandın. Ayyyy benim kesin başım ağrırdıben iftarına takılmadım. Toplam kalorin baya az çünkü.
Canım benim yaazimli istikrarlı arkadaşım... Maşaallah sana süper gidiyorsun vallahi. Burdayım inşaallah gitmeyeceğim. Rakiple yarış daha iyi oluyor. Bide menü yazacağım diye tırsıyorum yemeye
Merhaba arkadaşım. Hoşgeldin. Bizim takım uygun sanırım. Kaptanımız @akrep33 daha iyi yönlendirecektir seni.
canım bugün iftardan önce tartıl mutlaka yada oruç değilsen bu sabah tartılmışsındır umarım.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar son orucumuz kabul olsun bayramınız şimdiden mübarek olsun :) benden sonra gelen arkadaşları tanımıyorum ama bayramdan sonra menülerle tam aktif olucam o zaman tanışırız inş :) pazartesi tartılıp başlıycam Allah izin verirse çok heyecanlıyım kilo da aldım zateninş hepimiz bayramdan sonra bomba gibi olalım
İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm:
Sahur :çemenli omlet,peynir, zeytin, domates salatalık,1dlm tb ekmek,2ceviz,1günkurusu
İftar:tavuklu domates tavası 6-7 kaşık,3kaşık bulgur pilavı,salata,yoğurt
Şeker kasesini hazırlarken 3çikolatalı fındıklı minik draje.
Belki 1dlm karpuz yerim
40dk pilates,2lt su
İftar öncesi tartıldım.
Geöen hafta:62.8
Bu hafta:62.7
Fark:-100gr %0,16
Aslında Pazartesi 62.5 tum.daha fazla vermiştim.üzüldüm açıkçası.metabolizmam yavaşladı galiba oruçtan dolayı.bir de uykum bölük pörçüktü.inşallah ödemdir.
Bir de ramazandan sonra kilo almaktan çok korkuyorum.az yemeye alıştı bünyem
Kızlar Bayram münasebetiyle etaplar birleştirilecek
Yani yarın herkes bildirimini yapacak ama bir sonraki cuma bildirimlerinde yüzdeler 2ye bölünecek iki haftalık sonuç olacağı için
Hani ille sabahtan bildirilecek diye bir şart yok yarın ama mutlaka akşama kadar ilk fırsatta sabahki kilolarınızı yazmayı unutmayın
İnş canım inş hem yazın daha güzel kilo veriliyor bu bizim için bi fırsatHadi bakalım hep beraber bayramdan sonra bomba gibi dönüp yaz sonuna mutlu hatinlar olarak devam ederiz.
Ay çok güzelmiş bu sistem ben çok isterim valla eğer sana da zor olmayacaksa
Tmm canım, pazartesiden itibaren sizleride yazarımAy çok güzelmiş bu sistem ben çok isterim valla eğer sana da zor olmayacaksapazartesi itibariyle spora başlıyorum inş
Hoşgeldin tekrar. Evet canım full motivasyon ile devam edelimSelam kızlar daha önceden yarıştım.
Tekrar kilo alarak döndüm.
Şimdi tatil olması sebebiyle rahatım. Ve full motivasyonla devam edeceģim. Bayramı çıkartslım. Bu sabah tartılmayı unutmuşum. Yarın sabah tartılırım artık.
Adım zeynep. 38 yaşında 2 prenses annesi ve öğretmenim.
Süpersin yine. Menülerinle sporlarınla. Ödemdir bence. Daha fazla vermişsindir kesinİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm:
Sahur :çemenli omlet,peynir, zeytin, domates salatalık,1dlm tb ekmek,2ceviz,1günkurusu
İftar:tavuklu domates tavası 6-7 kaşık,3kaşık bulgur pilavı,salata,yoğurt
Şeker kasesini hazırlarken 3çikolatalı fındıklı minik draje.
Belki 1dlm karpuz yerim
40dk pilates,2lt su
İftar öncesi tartıldım.
Geöen hafta:62.8
Bu hafta:62.7
Fark:-100gr %0,16
Aslında Pazartesi 62.5 tum.daha fazla vermiştim.üzüldüm açıkçası.metabolizmam yavaşladı galiba oruçtan dolayı.bir de uykum bölük pörçüktü.inşallah ödemdir.
Bir de ramazandan sonra kilo almaktan çok korkuyorum.az yemeye alıştı bünyem
bence de çok güzel bir sistem. Teşvik edici. Ellerinize sağlık
Ben de spor yaptikca yazarim insaallah pazartesiden itibaren spor kaptanimTmm canım, pazartesiden itibaren sizleride yazarım
Hoşbulduk csnım.Hoşgeldin tekrar. Evet canım full motivasyon ile devam edelim
Süpersin yine. Menülerinle sporlarınla. Ödemdir bence. Daha fazla vermişsindir kesin
bence de çok güzel bir sistem. Teşvik edici. Ellerinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?