Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ay ilahii

Ay hediği çok severiimm
Elsiklere gelincee spor yok su yok kitap yok
Bunları da ekle menüye canım

Dünkü menüm

Sabah
3 Zeytin
Az çemen
1 dilim peynir
Domates biber soğan (kekikli limonlu zeytinyağlı)
Yarım dilim kepekli ekmek
Çay

Öğle
Bi avuç ayçekirdeği

Akşam
Bi külah dondurma
Az cips (fırınlanmış olan)
1 avuç karpuz çekirdeği

Su
3 litre

Spor
40 dk yürüyüş

Kitap
unuttum adını

Sanki akşam parka gitmiş gibisin . Kalori olarak güzel ama akşamın daha sağlıklı olmasını isterdim :)

Dünkü menüm

Sabah
Zeytin peynir çemen
2 dilim k ekmek.
Çay
Domates salatalık

Öğle
Balık
Salata
Süs biberi
1 dilim ekmek

Akşam
3 çatal kavun

Su
3 litre

Spor
20 dk zumba
500
30 dk yürüyüş
Bu menü mükemmelmiş tebrikler :)

Hoşgeldin canım geri dönmekle çok iyi yaptın :) listeye girmiş miydin? Kaç kilo aldın ? Bende dönmeye çalışıyorum tekrardan 5 kilom var
O boşboğaz adamı da kafana takma çevrede boş boş konuşan çok insan var duymamazlıktan gelicez yoksa kafayı yeriz :/:/

Merhaba bende gruba katılmak istiyorum. Daha önce bazı zayıflama gruplarında yarıştım şimdi tekrar başlamak istiyorum
Hoşgeldin canım :)

menuleriniz gayet guzel. protein-karbonhidrat dengesi de iyi. Tebrikler denir, daha ne denir ki :)
Ya canım bence de iyi gibi ama kaç gündür kilom da artış var ödem mi diyorum ama anlamadım gitti

Menülerini okumaya bayılıyorum çok tatlı yazıyorsun :) bence kötü değil ama afiyet olsun

Menüler süper afiyet olsun.

Hiç sorma.
Adama uyuz oldum.
İntikamım acı olacak.

PERŞEMBE 66/13

KAHVALTI
Çeyrek pide
1 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
Domates

ARA
2 incir

ÖĞLE
6 kaşık patates sulusu
3 kaşık hedik
Küçük kase yoğurt

ARA
1 büyük şeftali
3 ceviz

AKŞAM
Yarım döner dürüm
1 bardak ayran
2-3 kaşık salata-turşu

Spor: yok
Su: şimdilik 12 bardak ben bunu en az 15 yapıcam inş
Çay: 2 yeşilçay
Kitap: Kuran-ı Kerim

Merhabalar:)
Ben ortaokuldan beri kiloluydum. Boyum 1.68. Lisede 70 kiloydum. Universitede 80 i gorunce ve o zamanki sevgilim "ayi" deyince tak etti. Ve hergun duzenli 1 saat yuruyus yaptim. Sabah ve aksam 1 kase nesfit, oglen annemin yaptigi yemekten 1 tabak yedim. Aciktikca marul yiyordum. Bu sekilde 5 ayda 20 kilo verip 60 kilo oldum. 2 yil boyunca kilomu korudum. Ancak bu sene kansizlik tedavisine basladim ve ilaclar asiri istah acti. Su an 66 yim. Tedavim bitti ve o yuzden yarindan itibaren yuruyus+diyete baslamak, dilerim 60 kilo olmak istiyorum. Ve beni motive edecek, destekleyecek birlikte bu yolculugu paylasacagim dostlara ihtiyacim var. Aranizda yer almaktan memnun olurum. Basarilar :)

Hoşgeldin canım geçmişte güzel bi başarı hikayen var :) çok fazla da kilo almamışsın bence onları da hemen gönderirsin inş çabucak mezun ederiz seni :) bu arada 1.sayfamızda kurallarımız yazıyor orayı da okursan sevinirim

Hoşgeldin canım
Birlikte başarıcaz inşallah
Kurallarımız ilk sayfamızda.. Deneme süremiz 15 gün..
Hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…