Hoşbulduk canım.
Çok canım sıkıldı bu ara kilolarıma.
Moralim bozuldu.
Bir de bir yerde mobilya bakarken 2 gün önce adam bana bebek geliyor herhalde dedi.
Moralim o kadar bozuldu ki.
Zayıflayınca adamın mağazasına gidip çok kötü modeller diyeceğim. Ben de onun moralini bozacağım.
Hoşgeldin canım.Merhaba bende gruba katılmak istiyorum. Daha önce bazı zayıflama gruplarında yarıştım şimdi tekrar başlamak istiyorum
Ay hediği çok severiimmGünaydın arkadaşlar son 2 gündür moralim çok bozuktu o yüzden giremedim
2 günlük menülerimi yazayım bugün gün içinde de aktif olucam inş
SALI 66/11
KAHVALTI
1 dilim esmer ekmek
1 göz yumurta
Domates- salatalık
3 dilim peynir
ARA
2-3 porsiyon meyve
Yarım kase yoğurt
5 küçük sarma
ÖĞLE
6 kaşık hedik
AKŞAM
2 içli köfte
ÇARŞAMBA 66/12
KAHVALTI
Çeyrek açık ekmek
Domates-salatalık-soğan
3 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 salkım üzüm
ARA
1 salkım üzüm
1 şeftali
3 ceviz
ÖĞLE
6 kaşık hedik
AKŞAM
3 yk çiğköfte
6 yk patates sulusu
1 kase cacık
ARA
1 tk dondurma
Spor hariç hepsi var da yazmayı unutmuşum :/Ay hediği çok severiimm
Elsiklere gelinceespor yok su yok kitap yok
Bunları da ekle menüye canım
Sanki akşam parka gitmiş gibisinDünkü menüm
Sabah
3 Zeytin
Az çemen
1 dilim peynir
Domates biber soğan (kekikli limonlu zeytinyağlı)
Yarım dilim kepekli ekmek
Çay
Öğle
Bi avuç ayçekirdeği
Akşam
Bi külah dondurma
Az cips (fırınlanmış olan)
1 avuç karpuz çekirdeği
Su
3 litre
Spor
40 dk yürüyüş
Kitap
unuttum adını
Bu menü mükemmelmiş tebrikler :)Dünkü menüm
Sabah
Zeytin peynir çemen
2 dilim k ekmek.
Çay
Domates salatalık
Öğle
Balık
Salata
Süs biberi
1 dilim ekmek
Akşam
3 çatal kavun
Su
3 litre
Spor
20 dk zumba
500
30 dk yürüyüş
Günaydınlarrr kızlarrr.
Ben uzun aradan sonra tekrar aranıza dönme kararı aldım.
Kilolar aldı başını gitti.
95 kg oldum.
1 aydır neredeyse evde yemek yemedim.
Ev alış verişi yaparken ipin ucu kaçtı.
Artık evde temizlik kısmındayım.
Bu dışarıda olmaktan daha iyi.
En azından kendim yapabileceğim yemekleri.
Hoşgeldin canım geri dönmekle çok iyi yaptın :) listeye girmiş miydin? Kaç kilo aldın ? Bende dönmeye çalışıyorum tekrardan 5 kilom varHoşbulduk canım.
Çok canım sıkıldı bu ara kilolarıma.
Moralim bozuldu.
Bir de bir yerde mobilya bakarken 2 gün önce adam bana bebek geliyor herhalde dedi.
Moralim o kadar bozuldu ki.
Zayıflayınca adamın mağazasına gidip çok kötü modeller diyeceğim. Ben de onun moralini bozacağım.
Hoşgeldin canım :)Merhaba bende gruba katılmak istiyorum. Daha önce bazı zayıflama gruplarında yarıştım şimdi tekrar başlamak istiyorum
Ya canım bence de iyi gibi ama kaç gündür kilom da artış var ödem mi diyorum ama anlamadım gittimenuleriniz gayet guzel. protein-karbonhidrat dengesi de iyi. Tebrikler denir, daha ne denir ki :)
Menülerini okumaya bayılıyorum çok tatlı yazıyorsun :) bence kötü değil amagünaydın arkadaşlarım, çok da parlak olmayan bir günün ertesinde beraberiz. neden çok da parlak olmadığını menume bakınca anlarız
kalkar kalkmaz 500 ml su
kahvaltı:
1 yumurtayla peynirli omlet
5 zeytin
1 dilim ekmek
kahve
ara:
sade ve sadece kahve
öğle:
ufak kase nohut yemeği
1 kase cacık
ara:
1 taze kabak
1 salatalık
akşam (işte parlak olmayan kısım)
1ufak kase enginar salatası
2 kaslk yağı iyice suzulmus şaksuka
5 kasık mantı (hain oğlumun tabağında bıraktığı ve çöpe gitmesin diye kendimi feda ettiğim kısım)
su:2 litre anca olmuştur
spor: duraktan eve 30 dk yürüyüş
kitap: 3-4 sayfa okudum (Edebiyatçı yazar Vedat Günyol hakkında bir yazı)
Menüler süper afiyet olsun.Günaydın arkadaşlar son 2 gündür moralim çok bozuktu o yüzden giremedim
2 günlük menülerimi yazayım bugün gün içinde de aktif olucam inş
SALI 66/11
KAHVALTI
1 dilim esmer ekmek
1 göz yumurta
Domates- salatalık
3 dilim peynir
ARA
2-3 porsiyon meyve
Yarım kase yoğurt
5 küçük sarma
ÖĞLE
6 kaşık hedik
AKŞAM
2 içli köfte
ÇARŞAMBA 66/12
KAHVALTI
Çeyrek açık ekmek
Domates-salatalık-soğan
3 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 salkım üzüm
ARA
1 salkım üzüm
1 şeftali
3 ceviz
ÖĞLE
6 kaşık hedik
AKŞAM
3 yk çiğköfte
6 yk patates sulusu
1 kase cacık
ARA
1 tk dondurma
Hiç sorma.ay ilahii
Hoşgeldin canım geçmişte güzel bi başarı hikayen var :) çok fazla da kilo almamışsın bence onları da hemen gönderirsin inş çabucak mezun ederiz seni :) bu arada 1.sayfamızda kurallarımız yazıyor orayı da okursan sevinirimMerhabalar:)
Ben ortaokuldan beri kiloluydum. Boyum 1.68. Lisede 70 kiloydum. Universitede 80 i gorunce ve o zamanki sevgilim "ayi" deyince tak etti. Ve hergun duzenli 1 saat yuruyus yaptim. Sabah ve aksam 1 kase nesfit, oglen annemin yaptigi yemekten 1 tabak yedim. Aciktikca marul yiyordum. Bu sekilde 5 ayda 20 kilo verip 60 kilo oldum. 2 yil boyunca kilomu korudum. Ancak bu sene kansizlik tedavisine basladim ve ilaclar asiri istah acti. Su an 66 yim. Tedavim bitti ve o yuzden yarindan itibaren yuruyus+diyete baslamak, dilerim 60 kilo olmak istiyorum. Ve beni motive edecek, destekleyecek birlikte bu yolculugu paylasacagim dostlara ihtiyacim var. Aranizda yer almaktan memnun olurum. Basarilar :)
Hoşgeldin canımMerhabalar:)
Ben ortaokuldan beri kiloluydum. Boyum 1.68. Lisede 70 kiloydum. Universitede 80 i gorunce ve o zamanki sevgilim "ayi" deyince tak etti. Ve hergun duzenli 1 saat yuruyus yaptim. Sabah ve aksam 1 kase nesfit, oglen annemin yaptigi yemekten 1 tabak yedim. Aciktikca marul yiyordum. Bu sekilde 5 ayda 20 kilo verip 60 kilo oldum. 2 yil boyunca kilomu korudum. Ancak bu sene kansizlik tedavisine basladim ve ilaclar asiri istah acti. Su an 66 yim. Tedavim bitti ve o yuzden yarindan itibaren yuruyus+diyete baslamak, dilerim 60 kilo olmak istiyorum. Ve beni motive edecek, destekleyecek birlikte bu yolculugu paylasacagim dostlara ihtiyacim var. Aranizda yer almaktan memnun olurum. Basarilar :)
Erkencisin maşallah kuzum*** 2. Takım 581. Etap***
akrep33(73,2 / / / %)
zeep(61 ///)
2. Takım Ortalanması :
Hadi bakalım yaklaş biraz daha önceki kilona ve listeye girLİSTE DIŞI ÜYELER
Zereno (85,9///)
***Diğer arkadaşlar da isimleri Benim altıma eklesinler :)
Bugün öyle oldu :):)Erkencisin maşallah kuzum
İnş ya bugün 85,5 üm zannımca sabah çok erke. Tartıldım tam doğru kilo değil çünkü geçen hafta 84,9ü gördüğümde olmuştuHadi bakalım yaklaş biraz daha önceki kilona ve listeye gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?