- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
SİLVİŞ,
didicim yolun açık olsun o zaman .ne toplıyacağınız bellli mi ona göre?
kızlar bende katılmak istiyorum bu gruplardan birine ama okudum okudum bir türlü anlayamadım nereye başvurucam nasıl katılıcam yeni takımlar cuma günümü toplanıyor, anlatırmısınız lütfeeensenağlama
selam kızlar mesajları okudum.hepinize teşekkür ederim.hayırlısıyla bebeğimi kucağıma aldıktan sonra aranıza dönmeyi çok istiyorum.baklalım kaç kiloyla tamamlıycam hamileliğimi. şimdiden strese girdim kilo alcam diye.
aysim canım yerimiz varmı tam olarak bilmiyorum ama bir arkadaşımız bebek beklediği için takımdan ayrıldı belki onun yerine girebilirsin hayatım silvişcim yani kaptanımız bütün mesajları okuyo emin ol sana dönücekdir gündüz girmesede gece muhakkak girer o sana daha sağlıklı bilgi verir hayatım
ama şimdilik şöle sölim yaşını kilonu yazıyosun kilonu sabah aç karnına tartılıp yazman gerekiyo bu şekilde kendini anlatıyosun sonra sana dönülücekdir emin ol
şimdiden sana iyi zayıflamalar hayatım....
handemi canım çok sağ ol. çok iyisin. yaşım 28 kilom daha bu sabah aç karnına tartıldım 60, 60.4 ken başladım rejime iyi gidiyorum galiba:) ama yavaş geliyor bana. boyum 1.61, bel .çevrem 84 kalçam 97
meraba arkadaşlar...
yediklerimi yazayım
sabah 1 simit(1 tane de küçük ama küçücük poaça yedim)
öğlen sabah o küçücük poaçayı yedim die kendime ceza verdim ve bir şey yemedim
az önce etiform yedim
o kadar şimdilik
akşama barbunya yaptım,azcık ondan yerim yeter...
merhaba arkadaşlar,bende grubunuza katılmak istiyorum.silviya arkadaşıma sordum sağolsun mesajıma cevap verdi. 26 yaşındayım 1,55 mt boyunda ve 59 kg mım.5 ocaktan buyana diyet ve sporla 5 kg verdim ama 59kg da takıldım kaldım.umarım sizden alacağım bilgi ve motivasyonla kilo çizelgemi değiştirebilirim.herkese kolaylıklar dilerim
silviş
istersen sanada göndereyim. benimki üniversiteden getirtilme kefir kendim mayalıyorum.aslında her derde deva DıYEDE içmeye çalışıyorum.benim lohusalık dönemimde çok bulaşık yıkamakatan kalma ellerimdebir deterjan alerjisi sorunum var onada iyi geliyor diye aklıma geldikçe içmeye çalışıyorum. mayalanma süresinin bile önemi var.
moon ve diğer arkadaş inşallah katılırsınız sizde aramıza zaten .çok fazla kilonu yok çabucak verip mezun olursunuz.
kocaelicim
demek sobelendim.biraz kendime geliyim peşine düşerim.
silviş o dediğin topiğide arkası yarın yaptım hergün okumaya çalışıyorum.
bugün ne yedim.
sabah
2 dilim ekmek peynir.
ara
yoktu
öğlen
1 tabak pırasa 1 dilim ekmek
ara
4 dilim sucuk 1 simit.azıcık kaşar
artık akşam yok .
ara
1 bardak kefir ,1 elma
iyi akşamlaar
bu sabah azıcık ekmek,peynirli omlet yedim.
öğlen bi tane muz yedim.oğlumuda alıp yürüyüşe çıktım.
akşamda dünkü kuru fasülyemizden ve azıcıkta pilav yedim.
şu andada çay içiyorum.dahada bişey yemek yok.
handemicim benm pek tatlıyla aram yok bende dolma falan istiorum.ooff offf..
singingcim kefir içiyormuşsun.hiç denemedim doğrusu demek çok faydalı bişey ben bilmiyordum.yarasın o zaman arkadaşım...,
baharcım neden yoruldun o kadar.iyi dinlenmeler canım..
silviya bamyaya bayılırım .afiyetin olsun.ooofff diyetteyken herşeyden canım çekiyr ya...
megilaracım seninde iyi geçmiş diyet açısından...
hepinize selamlar...
canım yaaa özür dilerim ben kaçırmışım önceki sorunumegilara sorumu yineliyorum. taşını nasıol düşürdün.aman Allah bir daha göstermesin.
Merhaba arkadaslar
ama malesef Turkiye den diyemiyorum cunku gidemedik dun.Havayollarinin yaptigi bi hatadan dolayi gidemedik ve ucagimiz ertelediler.Neyse vardir bunda da bi hayir diyelim uzulduk ve ta yasadigimiz yerden Houston'a arabayla 2,5 saat gidip bide o yolu bosbos donduk ve cuma yine gidicez.Neyse sizide bogmayayim bu dertlerle.Bu arada hala 57 kg yim hala belki 56 olurum .Ama kizlar dun sinirden o kadar yedim ki engel olamadim bugun toparlamaya calisiyorum .Sizleri de coook cok opuyorum .Selamlar.....
merhaba arkadaşlar,bende grubunuza katılmak istiyorum.silviya arkadaşıma sordum sağolsun mesajıma cevap verdi. 26 yaşındayım 1,55 mt boyunda ve 59 kg mım.5 ocaktan buyana diyet ve sporla 5 kg verdim ama 59kg da takıldım kaldım.umarım sizden alacağım bilgi ve motivasyonla kilo çizelgemi değiştirebilirim.herkese kolaylıklar dilerim
merhaba hatunlar , teşekkür ederim nazik karşılamanız için.bugün çok yoğun olduğım için size yazma fırsatını ancak bulabildim.dünki yediklerimi yazayım hemen ;
sabah:klasik kahvaltı(hep aynı kahvaltıyı yaparım; 1 dilim kepek ekmeği,1 kibrit kutusu peynir,2 dilim kaşar,4 adet zeytin)
öğlen : 5-6 adet kara lahana sarması
ara: bir avuç beyaz leblebi
akşam:1 tas mercimek çorbası
2 adet közlenmiş biber
ara:5-6 adet fındık
herkese kolaylıklar dilerim....
yatana kadar da en az 1,5lt daha su içerim(ödüm patlıyor tekrar taş oluşacak diye:))))
silvişim,çiçeklere dökülen suyu olanı bende kullanıyorum .çünkü eşim satıyor . ama bana pek yara sağlamadı. aslımda günde 8 kez elimi kremlemem gerekiyor bende bunu yapamıyorum.
çamaşır suyunuda çok severim. eldiven kullanıyorum ama arada kaçamak .
sabunum bile beyaz.
bugün ender saraçın tarifinden lahana yaptım. 1 baş soğan ,lahana ve 7 diş sarımsak. salça yok. önce soğanlar hafif kavruluyor sonra diğerleri katılıyor
fena değildi. ama pek doyamadım.
neyse gene yazarım
Merhaba arkadaslar
ama malesef Turkiye den diyemiyorum cunku gidemedik dun.Havayollarinin yaptigi bi hatadan dolayi gidemedik ve ucagimiz ertelediler.Neyse vardir bunda da bi hayir diyelim uzulduk ve ta yasadigimiz yerden Houston'a arabayla 2,5 saat gidip bide o yolu bosbos donduk ve cuma yine gidicez.Neyse sizide bogmayayim bu dertlerle.Bu arada hala 57 kg yim hala belki 56 olurum .Ama kizlar dun sinirden o kadar yedim ki engel olamadim bugun toparlamaya calisiyorum .Sizleri de coook cok opuyorum .Selamlar.....
Merhaba kızlar. Tarikim geçmiş olsun canım. Bu iştede bir hayır vardır. Ben hala diyetimi bozmadım bozmamayada kararlıyım. Bakalım yarın kaç çıkacağım tartıda...Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s.
Silvişim de burda şuankaydirigubbakcemile5
aslında bu konuda çok da azimli biri değilimdir ama ben de şaşırıyorum kendimeMegilera cım sende maşallah hiç bozmuyosun dieti yediklerine bakıyorumda sende acaip azimlsisn hayatım takdir ettim seni bu arada bebş nasıl kızmıydı erkekmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?