selam kızlarrr nasılsınızzzz
sabah erken kalktım yürüyüşümü yaptım kendimi çok iyi hissediyorummmm
bayarama kadar şu 4 kg vermem lazımmm o yüzden diyete başladım
hemen yazayımmmm
sabah 1 dilim kızarmış ekmek .çay yada kahve şekersiz yada tatlandırıcıyla, 1 mevsim meyvesi
öğle şekersiz çay yada kahve 1 adet izgara et yada haşlanmış yanında söğüş domates
akşam 1 dilim kızarmış ekmek 1 adet mevsim meyvesi salata çay kahve şekersiz
bayrama kadar 2 hafta var kg vermem lazım eşimle idda girdik kızlar:)işin ucunda 700 tl var gardorobumu yeniden düzmem için:)
şimdi bu diyette ara öğün yok maalesef olsa daha iyi olacaktı ama yok.bugün başladım bakalım günler ne göstercek
bu arada diyetin ismi 10 günde 5 kg diyeti....
sabahda 45 dk tempolu yürüyüş yaptım ve 2lt su içtim
inşallah hasta olmassın
bitki çayları falan iç ıhlamurla limonda iyi gelir hafif kırıklıklara
ağrı kesicide al dinlen canım
selam kızlarrr nasılsınızzzz
sabah erken kalktım yürüyüşümü yaptım kendimi çok iyi hissediyorummmm
bayarama kadar şu 4 kg vermem lazımmm o yüzden diyete başladım
hemen yazayımmmm
sabah 1 dilim kızarmış ekmek .çay yada kahve şekersiz yada tatlandırıcıyla, 1 mevsim meyvesi
öğle şekersiz çay yada kahve 1 adet izgara et yada haşlanmış yanında söğüş domates
akşam 1 dilim kızarmış ekmek 1 adet mevsim meyvesi salata çay kahve şekersiz
bayrama kadar 2 hafta var kg vermem lazım eşimle idda girdik kızlar:)işin ucunda 700 tl var gardorobumu yeniden düzmem için:)
şimdi bu diyette ara öğün yok maalesef olsa daha iyi olacaktı ama yok.bugün başladım bakalım günler ne göstercek
bu arada diyetin ismi 10 günde 5 kg diyeti....
sabahda 45 dk tempolu yürüyüş yaptım ve 2lt su içtim
canim nasil diyet bu, her ögün kahve ekmek var ama yicek bisey yok sebze yok, hergün hergün ögle et mi yicen cok ilginc bakalim vericek misin kilo kafamçokkarıştı
haklısın poseidon bunu nette buldum heidi klumda yapmış gerçi o manken ama ne bileyim bende kg veririm diye düşündümolmamış demi bende biliyorum...bana yardım edin madem bayrama kadar 4-5 kg vermem lazım...mafoldumben
haklısın poseidon bunu nette buldum heidi klumda yapmış gerçi o manken ama ne bileyim bende kg veririm diye düşündümolmamış demi bende biliyorum...bana yardım edin madem bayrama kadar 4-5 kg vermem lazım...mafoldumben
ben nerdeyse hiç acıkmıyorum ama öyle çok susuyorumki anlatamam sanki ciğerlerim kemiklerime yapışıyomuş gibi hissediyorum
sahurda o kadarda su içiyorum ama nafile içim cayır cayır yanıyo
akşam
1 küçük parça kendi yağıyla kızartılmış antrikot 2 kanat 1 kase hoşaf 1 kaküçük kase yayla çorbası 2 çatalda ton balığı
ara 1 dilim burma kadayıf 1 dilim baklava 1 tulumba tatlısı
sahur
1 salatalık 1 domates peynir zeytin 2 dilim layt ekmek 1 yumurta haşlanmış 1 tatlı kaşığı krem peynir
2 bardak limonata 1 soda ve çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?