şok diyete devam edenleri gerçekten yürekten tebrik ediyorum.
ben açlığa tahammül edemiyorum
minnoş dediğini onaylıyorum, evet kahvaltı etmedikçe atıştırmayı çok yapıyorum akşamları. yarın bir deneyeceğim kahvaltıyı, ama çalışırken olmuyor yaaaa, kahvaltı etmek için erken kalkmam gerekecek, ben 5 dakka uykunun hesabını yapıyorummmm::))
tebrik ederim seni gercekten sagligina dikkat et olurmuselam kızlaryurtta kaç gündür net yoktu yaabilmiyorumkismile
şok diyetim iyi gidiyor
ama öksürüğüm var şimdi geçsin die ballı ıhlamur içiyorum mecburen
aminnnnnnnnnbuarada herkeslere gunaydınlarrr
herkesleree bundan sonrakı her sabaha daha çıtır uyanacagı
bır gun dılıyorumm :1hug:
allah iyiligini vere emi insallah bakalimallahım kılo cızelgemdekı adam neolur kocam olsunn:roflol:
allahım kılo cızelgemdekı adam neolur kocam olsunn:roflol:
Merhaba kızlar.dün yazma fırsatı bulamadım malesef.kötü bir gün geçirdim.ne yedim dün suan hatırlamıyorumbilmiyorumkismile aama sunu biliyorum kı baya bişey yedim.Bu sabahta kaltığımda cok şiddetli kasık ağrılarıyla uyandım.ölücem zannettim.acile gitmeye karar verdim.ama yataktan cıkamadım.şimdi allaha sukur ıyıyım.ne oluyor bana 2 gündür hiç anlamadımmirmirmirmir
sabah daha doğrusu öğlen saat 11 gibi kendime gelince kahvaltı yaptım.kahvaltıda yine 1dilim ekmek 1 kupa nane limon içtim 1 kıbrıt kutusu peynir bol domates maydonaz ve bırzda annemın yaptığı domatesli biberli acı sosundan yedim.
gecmiş olsun canım a.s.
Merhaba kızlar.dün yazma fırsatı bulamadım malesef.kötü bir gün geçirdim.ne yedim dün suan hatırlamıyorumbilmiyorumkismile aama sunu biliyorum kı baya bişey yedim.Bu sabahta kaltığımda cok şiddetli kasık ağrılarıyla uyandım.ölücem zannettim.acile gitmeye karar verdim.ama yataktan cıkamadım.şimdi allaha sukur ıyıyım.ne oluyor bana 2 gündür hiç anlamadımmirmirmirmir
sabah daha doğrusu öğlen saat 11 gibi kendime gelince kahvaltı yaptım.kahvaltıda yine 1dilim ekmek 1 kupa nane limon içtim 1 kıbrıt kutusu peynir bol domates maydonaz ve bırzda annemın yaptığı domatesli biberli acı sosundan yedim.
merhaba arkadaslar
kızlar normalde simdi ucakta olacaktım evime gitmek icin ve yarın kilo bildirimi yapıcaktım ama dün son anda karar verip yusufu sünnet ettik o yüzden haftaya cumadan önce evime giderim ancak.
akrepcim hakkını helal et ben bu hafta kilo bildirimi yapamicam
gecmis, olsun seker kotu birsey yoktur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?