herkese iyi akşamlar hanımlar, dün çok erkenden yattığım ve uyuyakaldığım için mönüyü yazamadım, kabul olursa dünden başlamak istiyorum
06.10.2010 çarşamba günü mönüm
sabah 1 kibrit büyüklüğünde peynir ve 1 tane haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
arada çay ve elma
öğlen form bisküvi+ yarım porsiyon balık
arada form çay
akşam ıspanak yemeği ve 1 kase yoğurt ekmeksiz
2 litre su
dün spor yapamadan uyuyakalmışım::)))
bugün yani 07.10.2010 perşembe günü
sabah çok geç kaldığım için malesef kahvaltı yok
sadece form çay içebildim
öğlen 1 tane üçgen peynir ve poğaça
akşam ise 2 tane köfte 3 kaşık pilav 1 kase yoğurt ekmeksiz
2 litre su
yaptığım spor:
mekik:20*3
yan mekik 20.*3
sporun devamını sonra yazarım çünkü kızım yanıma geldi. izin vermiyoropuyorumnanaktan

06.10.2010 çarşamba günü mönüm
sabah 1 kibrit büyüklüğünde peynir ve 1 tane haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
arada çay ve elma
öğlen form bisküvi+ yarım porsiyon balık
arada form çay
akşam ıspanak yemeği ve 1 kase yoğurt ekmeksiz
2 litre su
dün spor yapamadan uyuyakalmışım::)))
bugün yani 07.10.2010 perşembe günü
sabah çok geç kaldığım için malesef kahvaltı yok
sadece form çay içebildim
öğlen 1 tane üçgen peynir ve poğaça
akşam ise 2 tane köfte 3 kaşık pilav 1 kase yoğurt ekmeksiz
2 litre su
yaptığım spor:
mekik:20*3
yan mekik 20.*3
sporun devamını sonra yazarım çünkü kızım yanıma geldi. izin vermiyoropuyorumnanaktan

Son düzenleme: 

yani diyeceğim şu kii, bu ayakta durmakta yürüyüşe girer mi kii? çünkü günü gayet tempolu geçiriyorumsırnaşık şey
 yani diyeceğim şu kii, bu ayakta durmakta yürüyüşe girer mi kii? çünkü günü gayet tempolu geçiriyorumsırnaşık şey lsun seni çok iyi anlıyorum, geçen hafta ben de çökmüştüm, gerçekten insan moralsizken diyet falan gözü görmüyor, ama zamanherşeyin ilacı, düşünmekle sadece kendimizi yıpratıyoruz inan. bazı durumlarda daha sakin olabilirsek hayat daha d akolaylaşacaktır. bu zor zamanında eşine senin daha çok destek olman gerekir. çünkü işlerin kötü gitmesi aile reisi olarak bir erkeği daha çok yıpratırç bence sen dah sakin ve alttan alıcı ol. Allah  yardımcınız olsun. bu arada bu tip sıkıntılarımızı paylaşmak bizi rahatlatır, benkimseye olumsuzluk saçtığını düşünmüyorum, eğer arkadaşsak birbirimize her açıdan destek olmalıyız. o nedenle sorunlarınla reahatsız ettiğini düşünmemelisin
lsun seni çok iyi anlıyorum, geçen hafta ben de çökmüştüm, gerçekten insan moralsizken diyet falan gözü görmüyor, ama zamanherşeyin ilacı, düşünmekle sadece kendimizi yıpratıyoruz inan. bazı durumlarda daha sakin olabilirsek hayat daha d akolaylaşacaktır. bu zor zamanında eşine senin daha çok destek olman gerekir. çünkü işlerin kötü gitmesi aile reisi olarak bir erkeği daha çok yıpratırç bence sen dah sakin ve alttan alıcı ol. Allah  yardımcınız olsun. bu arada bu tip sıkıntılarımızı paylaşmak bizi rahatlatır, benkimseye olumsuzluk saçtığını düşünmüyorum, eğer arkadaşsak birbirimize her açıdan destek olmalıyız. o nedenle sorunlarınla reahatsız ettiğini düşünmemelisin 

atates salatası 1 bardak yoğurt
atates salatası 1 bardak yoğurt neyse
neyse