akrepcim üzüldüm ya bosver sen sikma canini ins. esin bundan sonra daha iradeli davranir.sen artik kücük kizini sarican sarmalican,
o kart nasıl bısıkı nerden alınıyor aybukee
ya kızlar size yeni bişey daha söyleyeceğim ama gülemyin
ben bu haftayı öğrenciler açısından çok gergin geçirdim, o kadar çok yaramazlık yaptılar, kavga gürültü kıyamet kopardılar kii, kenidmi sıkaaaa sıka sıkaa 2 gündür sol kaşım tık tık yukarı yukarı atıyooooooosırnaşık şey ayy ama o kadar komik kiii, durup durup kaşımyukarı kalkıyoor:roflol: gidip aynada kendimi izliyorum dakikalarca kaşım kalkıp kalkıp iniyoor:roflol:
durduk yere sinirden tik sahibi oldum iyi mii? bugün herkes güldü banaaaaaasırnaşık şey psikolaga mı gitsem aceepp? faturasını da velilere göndersemm!!
ya kızlar size yeni bişey daha söyleyeceğim ama gülemyin
ben bu haftayı öğrenciler açısından çok gergin geçirdim, o kadar çok yaramazlık yaptılar, kavga gürültü kıyamet kopardılar kii, kenidmi sıkaaaa sıka sıkaa 2 gündür sol kaşım tık tık yukarı yukarı atıyooooooosırnaşık şey ayy ama o kadar komik kiii, durup durup kaşımyukarı kalkıyoor:roflol: gidip aynada kendimi izliyorum dakikalarca kaşım kalkıp kalkıp iniyoor:roflol:
durduk yere sinirden tik sahibi oldum iyi mii? bugün herkes güldü banaaaaaasırnaşık şey psikolaga mı gitsem aceepp? faturasını da velilere göndersemm!!
bak minnoşcum bu linke tıkla ayrıntıları öğrenirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda-f888/
teşekkürler akrep ve selmacım, umarım 2 günük tatil iyigelir,sakinleşmem gerek, yarın kızlarla buluşmam çokiyi olack, hepsi neşeli ve espirili çünkü, arada tek odun ben kalıyorum::)) gerçi kesin eğlenceleirnden biri benim yeni tikim olacak amaa niiyseee::)))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben kaçtım hanımlar, hepiize iyi geceler
sagol canımcım anladım
ben cıkıyorum sekerler butun haftanın yorgunlugu uzerımde
olumunekankayizsmile hadı sıze ıyı geceler
akrep yarın kesin karar verdim montiye başlıyorum ne olursun yardım et canım hiç degilse bayrama kadar yapayım bakalım 80 göreyim
Günaydin kizlar
herkesler kocisleriyle uyuyuup tatil mi yapiyor bakalim
Günaydin kizlar
herkesler kocisleriyle uyuyuup tatil mi yapiyor bakalim
hmmm benimki de türkiyede burda basbasa kaldik desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?