Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba arkadşlar nasılsınız bakalım ben bu işi fena taktım 2.5 ayda mutlaka zayıflamam lazım 2.dönem okula başlıcam zayıflamalıyımmmmmmm çok fazla girmiyosunuz galiba nete .neyse takıma gireceğim günü iple çekiyorum hepinize iyi zayıflamalar

nurceng ben 2. takımın kardeş takım kaptanıyım(7.takım) bizim takıma da gel sık sık :80:

Son düzenleme:

canim benimm bende hic istemiyorum tam kendimi toparliyorum boyle seyler cikiyor zaten morel sifir bendee
normalde gelirim gelmesinede bacim ben kendimi kotu hissediyorum cuma gunu gelemessem kilomu bildiremessem ben hasta olurumm sorumlulugumu yerine getiremedim diye iste oyuzden diyorum izin alayim diye su carsamba bir olsun bakalim bacim ne olacak ne bitecek bende bilmiorum
dedigin gibi burdan ayrilmamla ben zaten kilo aliyorumm herzamanki gibi alacamda

minnoş avatarın çok hoşuma gidiyor

bende begeniyorum onun avatarini cok hos bir bayan insallah bizde oyle citir oluruz
yanliz benim avatarim hakkinda konusmadan gecemiyecegim
benimkide annemgilin apartmani buyudugum yer kizlarrr
ayy benımde cok hosuma gıdıyor ınsalllahh onun gıbı fıstık olurum
dıye koydum sedef avcının resmını ilk defa meneşe ıle halılde aşık olmustum
bu kıza sımdı ezelde oynadı ıstee ama harıka bır fızıgı var allahhım butun
ısteyenlere nasıp etsın oyle bır fısıgı ınssallah

neslim nereye gidiyorsun bak misafirlerinde geliyormuş.burayada hıc gırmezsen nasıl zayıflayacan.kendini tutamazsın bak

inşallah canım bir an önce göbeğimden kurtulmak istiyorum ben

inş. canım hepberaber kurtuluruz...

sorma minnoşum ya.ortam kalabalıktı herkes hadı pızza yıyelım dedı.utancımdan rejımdeyım dıyemedım.gururuma yedıremedım salak gıbı.halbukı ne varsa
ne bileyim işte sonucta hepsıyle aramızda bı rekabet var.o an rejımdeyım yıyemem dıyemedım yedım.ama o saatten sonra bısey yemedım ve akşam sporumu yaptım
offf haklısın minnoş seni bılmem ama ben 55 i göremeden ölüp gidicem bu dünyadan

sen bana bakma canım.sen yap platesini akşamlarıda az ye mutlaka 55i görürsün....

kızlar nasılsınız bu hafta ne oldu ne bitti hiç haberim yok(pazartesiden sonra sizinleyim kaldığım yerde devam kilo aldım zaten(rakiplerim nerde benim:)

hmmm...
ama emin ol son haftan olucak yeme konusunda :125::125::125::125::125:
öyle güzel kurallar hazırladım ki..bir içim su hepsi de..
cuma yı bekliyorum hayırlısıyla.

evt son haftaydı bayramdı ve kardeşlerim burdaydı biraz fazla abarttım ilk hedefim 64 sonrası 59 inş..

takımın yüz karası geldi kimse yokmuuuu:)

canımmm nerdesin sen kayboldun gittin :) yedin tabi sende homini gırtlak demi :)

kızlar nasılsınız bu hafta ne oldu ne bitti hiç haberim yok(pazartesiden sonra sizinleyim kaldığım yerde devam kilo aldım zaten(rakiplerim nerde benim:)

geldim bacım burdayım

iyi diyemiyeceğim çünkü posi hariç hepimiz kılo aldık

takımın tek yüz karası sen değilsin yani :))

Bugünde misafirlerimiz var.yatılı geldiler.bugün ne yedım ne içtim anlamadım.ama karnım baya dolu.bu demek oluyor kı fazla yemişim
yorgunluktan belim ağrıyor
sporumuda yapamıyorum.bütün odalar dolu nerdeyse

spor yaptığım akşamlar cok rahat uyuyorum.mışıl mışıl :) çaktırmadan bi şekilde yatarken yapayım bari

Mesajlarınıza göz gezdirdim üstünkörü.. kimse farketmemiş.. :82:
e o halde çaktırmadan doğrusunu ekleyebilirim demektir..

Son düzenleme:
memrhaba kızlar
bır bugun kermse gıttık oraya tramısu goturdum yarında borcamımı almaya gıdıcem
orda bı kac bısey yedım ama abartmadım
ve hala hastayız bugun yusufa agrıkesıcı atesdısırıcı verdım onun etkısıyle olsa gerek cok erken uyudu gece uyanıcak ve benı uyutmıcak ama sımdı de benım uykum gelmıyor. dınlenemeyınce de ıyılesemıyorum hala kuru kuru oksuruyorum

iyi pazarlar kızlar.
nasılsınız dıyeceğim ama kımse yok yıne bu aralar takımı cok boşladık.kımse eskisi gıbı gelıp gıtmıyor
motive olamıyorum artık evdede misafirler var yatılı.rejım yapamıyorum nedense.onlarla bende yıyorum.sporda yapmadım dün

neyse yarın hafta bası .daha sıkı bir şekilde tekrar baslıyacam

bu arada posicim gecmiş olsun.hala iyileşemediniz mi? Allah şifa versin en kısa zamanda

maalesef hala hastayız karamelcım ben onenmlı degılım de yusufa cok uzulıuyorum
ben gecelerı oksurmekten uyuyamıyorum. yusuf da cok huysuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…