sen kapici hukmunde olan dile gereginden fazla bahsis verirsen kendini mudur hissetmeye baslarsüpr bi söz yaaGunaydin arkadaslar
bencede bu is tamamen beyinle alakali bir elmaninda senin tatli ihtiyacini karsilayabilecegine inanmaya .... gibi
beyne hukmedebilme...
vcudun merkezi midedir arkadaslar, sen kapici hukmunde olan dile gereginden fazla bahsis verirsen kendini mudur hissetmeye baslar.
vucuttaki her organ gorevini haddini bilmeli.
ictigin bir bardak caydan keyif aliyorsan mutluluk budur.
keyifli kahvaltilar keyifli meyve saattleri diliyorum herkese.
amann maaşallah pek küçücükmüş bebeğin..bizim takımda vardı yusufumuz..şimdi ona arkadaş gelmişş..senin kızın adı ne canımtesekkur ederim
boy 1.55
kilo 65.5
kizim 5.5 aylik 73 kilo ile doguma girdim sezeryanla dogum yaptim
ciktigimda 67 idim ve zamanla 63 e kadar dusmustum
stressten olacak bir ara sutum azaldi onu arttirabilmek icin 70 kadar yukseltim bir iki ay icerisinde.Simdi tekrar vermeye basladim
cok kisa bir zaman icerisinde kilom acayip yukselip indi.
çok sağol.benim de bebeğim 5.5 aylık.doğuma 88 kiloyla girdim 83 kiloyla çıktım.şu anda 80 im. ilk doğumumda 54 le hamile kalıp 14 kilo aldım .hastaneden çıkarken 56 idim.eee bu 3.doğum ne de olsa .ilk gibi olmuyor.ama kısa sürede sonuç alacağımıza inanıyorum.
ben cok acıktım akrebım ya.akşam yemek yemedım suan moralimde bozuk zor tutuyorum kendımı.içimden mutfağa gıdıp herseyı yemek gelıyor
ayy sorma ben de acıktm ama mutfağa gittim yeşil çayımdan kattım bir kupa onu içiyorum.acaip kapatıyor iştahı..ben şu an süperim..kış kış yağlar kış kışcanım sen de bitki çayı yap kendine şekersiz iç sıcak sıcak iyi gelicektir eminim
öztrk hanım nerelerdesiz sız yatakıma uğramazsan kılo alırsın tabı.azar işitecem diye gelmıyon takıma demi.
ayy sorma ben de acıktm ama mutfağa gittim yeşil çayımdan kattım bir kupa onu içiyorum.acaip kapatıyor iştahı..ben şu an süperim..kış kış yağlar kış kışcanım sen de bitki çayı yap kendine şekersiz iç sıcak sıcak iyi gelicektir eminim
iyiyiz sen gelmiyorsun kımseye takılamıyorum bak :) bensız hüpletıyorsun demı pasta börekleri
yok öyle madem bız zayıflıyoruz sende vereceksın kılo .
ben anlamam bız yılbaşına 62 ve altındakı kılolarla girecez.parti yapıcaz burda:))anlamadım ya niye böyle oldu basküle bi çıktım 69.1 sinir oldum yaaaa:)
ben anlamam bız yılbaşına 62 ve altındakı kılolarla girecez.parti yapıcaz burda
ay ne güzelll:)) sanırım burdan uzak kalmamda etkiledi kardeşlerim vardı onlar kullandı bildiri felan yapamadım bak böyle şeylei duyunca içim hop hop ediyo:))))))))))
ayrıca bu hafta 1.olucaz inş.hepmız kılo verıcez.bızı yanlız bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?