Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sen kapici hukmunde olan dile gereginden fazla bahsis verirsen kendini mudur hissetmeye baslarsüpr bi söz yaa

öztrk hanım nerelerdesiz sız ya takıma uğramazsan kılo alırsın tabı.azar işitecem diye gelmıyon takıma demi.

amann maaşallah pek küçücükmüş bebeğin..bizim takımda vardı yusufumuz..şimdi ona arkadaş gelmişş..senin kızın adı ne canım

ben cok acıktım akrebım ya.akşam yemek yemedım suan moralimde bozuk zor tutuyorum kendımı.içimden mutfağa gıdıp herseyı yemek gelıyor

oyyy maaşallah bir bebcik daha..sen de hoşgeldin banucum

ben cok acıktım akrebım ya.akşam yemek yemedım suan moralimde bozuk zor tutuyorum kendımı.içimden mutfağa gıdıp herseyı yemek gelıyor

ayy sorma ben de acıktm ama mutfağa gittim yeşil çayımdan kattım bir kupa onu içiyorum.acaip kapatıyor iştahı..ben şu an süperim..kış kış yağlar kış kış canım sen de bitki çayı yap kendine şekersiz iç sıcak sıcak iyi gelicektir eminim

kış kış yağlar kış kış

bende dayanamadım ayran ıctım bitki çayı kesmez dedım :)) bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü
bide 1 tabak beyaz leblebi yedım
beyaz leblebi bısey yaparmı akrebım

5 kutu farklı bitki çayı aldım ama içmiyorum çok içiordum önceden ablam bağşıklık yapar dedi içnide sinameki var dedi soğuttu çaydan beni

iyiyiz sen gelmiyorsun kımseye takılamıyorum bak :) bensız hüpletıyorsun demı pasta börekleri

yok öyle madem bız zayıflıyoruz sende vereceksın kılo .

sinemaki alışkanlık yapıyor ama her bıtkı cayında yok.içindekıler kısmına bak canım.ona göre içersin

ay ne güzelll:)) sanırım burdan uzak kalmamda etkiledi kardeşlerim vardı onlar kullandı bildiri felan yapamadım bak böyle şeylei duyunca içim hop hop ediyo:))))))))))

ayrıca bu hafta 1.olucaz inş.hepmız kılo verıcez.bızı yanlız bırakma

kızlar kusura bakmayın yazdıklarınız hızlıca gozden gecırıp gıdıyorum
esımle bugun evdeyız
yusufa yemek yedırırken esıme dedım kı utu yapıcam ben utu yaparken yusufa gozkulak ol dedım
sonra bızım yemegımız bıterken esım ben uzanıcam dedı kapısını da kapadı.
utu yaparken bı de yusuf da cok pıs bır kaka yaptı utunun yarısında yusufun butun ustunu basını degsıtım. utu yandı durdu o arada
sonra dondum utuyu bıtırdım cok kızgınım esıme....

ozturkcum sacmalama gıdersen daha cok kılo alabılırısnsen hep buralarda takıl kılo verırsın ıns. son gunlerde pek gelmemıstın galıba buraya o yuzden kılo almısındır

akrepcım bugun kılonun dustugune sevındım gercı hepımız bılıyorduk senın bugun daha dusuk cıkacagını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…