- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
Günaydın kızlar. 
E rakip olsakda ben seni pek bi sevdim canikom.
Canım tarçınlı süt içmeye çalış, yada ne bileyim masum şeyler atıştır.
Canım gözün aydın ama bana kalırsa doktoru dinle. Hemen yürüyüşe başlama. Bikaç gün geçsin. Allah korusun daha kötü olmasın hazır iyileşmişken.

tamam canımmm çok saolloyy oyyy rakibime bak bana nelerde sölermişşşşşş
![]()
E rakip olsakda ben seni pek bi sevdim canikom.
herkese merhaba kızlar bgün elektiriğimiz yoktu koca şehirde daha 1-2 ssaaat oldu geleli kabus gibiydi bugün yine dyet ve yürüyüş yaptım da benim en büyü sorunum farkında olmadan ya da farkında olarak tamam tamam bilerek ve isteyerek aralarda tatlımsı şeyler atıştırıyorum yaaa!! nasıl ket vuracağım bu isteğe bilemiyorum(( ama onun dışında çok güzel gidiyor diyetim ve yüüryüşüm
Canım tarçınlı süt içmeye çalış, yada ne bileyim masum şeyler atıştır.
merhaba kızlar bu akşam üstü dayanamayıp doktora gittim ve ayağımdaki sargıyı çıkarmasını söyledim. röntgen çektiler iyileşmiş sayılır ama hala biraz şiş üzerine bir kaç gün daha basma dedi. bunada şükür bir hafta daha bekleyemeyecektim :))) sargı çıktı ama şimdide hafif hafifi zonkluyor kan hücum ediyor heralde bu akşamı atlatayım yarın sabah yürüyüşe çıkacağım bakalım ne kadar yürüyebileceğim.
nazara geldik takımca galiba( banucuğum cuma günü sonuçları alacakmışsın inşallah sıkıntılı bir durum yoktur. selen nasıl oldun acaba? merak ettim. aramıza yeni katılan Tuğbadan torpilli arkadaşıma hoşgeldin diyorum :))) yeni insanlar gelince onları hevesi enerjisi takımımı canlandırıyor değil mi :))
Canım gözün aydın ama bana kalırsa doktoru dinle. Hemen yürüyüşe başlama. Bikaç gün geçsin. Allah korusun daha kötü olmasın hazır iyileşmişken.