Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydınnnn cnmmmm

biliyom bidenemmmm sen yapcan bu işi :)) ohh taze fasulya ve yoğurt süpper 2 li :)) şimdiden afiyet olsun bende kabuska yaptım içine az bulgur koydum yağurtla onu yicem :))

yaaaa evevt asında bende öle düşünüyorum ama o kadar sinir oldun kiii anlatamam kendime zarar verdim :((

ayy benimde çekmece çikolata dolu valla napcam bilmiyom kimseyede vermem çuku çukularımıııııııı

menü süpper afiyet bal şeker olsun cnmm :))

inşallah canım yaaa...walla yaptım sebze yiyim azcık bari hiç yemiodum eskiden...paso et tavuk burger dominos:D hiçbiri yok artık bundan sonra ...ama arada birde olsa hediye versem kendime bunlardan olurmuki :17::17:abooo o çikolataları dağıt bence...özgeye ver birini :60::60::60:....ben yemiom artık sonuncuyu yedim c.tesi günü bitti..hatta çantamdada varmış onuda teyzeme verdim...:9::9:

Son düzenleme:
selen naptı acabaa:26:

Geldim canım, uyku düzenim biraz şaştı. Çok uyuyorum, ilaçlardan gözümü açamıyorum ama dinleniyorum, İyiyim.

amanın coşmuş bizim takım..:1::1::1:
çok sağolun şekerlerim,öpüyorum hepinizi..:54::54:
mrı çekildi,cuma sonuç alacağım,bakalım hayırlısı...
ah selenciğim,aynı dertten muzdaribiz kuzum,yatmak istiyorum ama ufaklık hep tepemde,neyse buna şükür,allah beterinden saklasın değil mi...
hepsini okuyup alıntılamak istesem de çok oturmak can yakıyor,müsaadenizi istiyorum kızlar...görüşmek üzere...

Geçmiş olsun banusultanım iyileşsem de gelip ben çorba yapsam. Canım benim ya dikkat et, mr ın inşallah bizlere iyi haberler verir. Zor da olsa ayakta durabildiğine göre bence sevin canım. Allah beterinden saklasın. Tabi ufaklık izin verse biraz dinlenebilsen daha iyi olurdu. İyi haberlerini bekliyorum.

merhaba kızlar bu akşam üstü dayanamayıp doktora gittim ve ayağımdaki sargıyı çıkarmasını söyledim. röntgen çektiler iyileşmiş sayılır ama hala biraz şiş üzerine bir kaç gün daha basma dedi. bunada şükür bir hafta daha bekleyemeyecektim :))) sargı çıktı ama şimdide hafif hafifi zonkluyor kan hücum ediyor heralde bu akşamı atlatayım yarın sabah yürüyüşe çıkacağım bakalım ne kadar yürüyebileceğim.

nazara geldik takımca galiba :(( banucuğum cuma günü sonuçları alacakmışsın inşallah sıkıntılı bir durum yoktur. selen nasıl oldun acaba? merak ettim. aramıza yeni katılan Tuğbadan torpilli arkadaşıma hoşgeldin diyorum :))) yeni insanlar gelince onları hevesi enerjisi takımımı canlandırıyor değil mi :))

Kıpır kıpırsın be kuşum. Yorma sakın kendini. Ah ya kendisi gazi olmuş umursamıyor arkadaşlarını soruyor :3:
Hemen zorlama ayağını, ben de çok özledim spor yapmayı, yürümeyi anlıyorum ama doktorları dinlemen lazım bir tanem. Ben sürekli uyuyorum, gözlerimi açamadığım zamanlar oluyor, kurslarımı özlüyorum, koşturmacayı ve sporumu özlüyorum. Neyse bebişim. Tekrar geçmiş olsun. :nazar:

Yaaa değil mi TORPİLLİ değil de referanslı bir arkadaşımız gelmiş, hoş gelmiş. Akrep onu da deneyecek. Kızın adı torpilli kalacak. Ne güzel takıma referanslı alım yapıyoruz geldiğimiz son noktaya bayıldım :52: Flaşşşş flaşşşş flaşşşş 2. takım referanssız alım yapmıyor.

Geldim canım, uyku düzenim biraz şaştı. Çok uyuyorum, ilaçlardan gözümü açamıyorum ama dinleniyorum, İyiyim.

Geçmiş olsun banusultanım iyileşsem de gelip ben çorba yapsam. Canım benim ya dikkat et, mr ın inşallah bizlere iyi haberler verir. Zor da olsa ayakta durabildiğine göre bence sevin canım. Allah beterinden saklasın. Tabi ufaklık izin verse biraz dinlenebilsen daha iyi olurdu. İyi haberlerini bekliyorum.

Kıpır kıpırsın be kuşum. Yorma sakın kendini. Ah ya kendisi gazi olmuş umursamıyor arkadaşlarını soruyor :3:
Hemen zorlama ayağını, ben de çok özledim spor yapmayı, yürümeyi anlıyorum ama doktorları dinlemen lazım bir tanem. Ben sürekli uyuyorum, gözlerimi açamadığım zamanlar oluyor, kurslarımı özlüyorum, koşturmacayı ve sporumu özlüyorum. Neyse bebişim. Tekrar geçmiş olsun. :nazar:

Yaaa değil mi TORPİLLİ değil de referanslı bir arkadaşımız gelmiş, hoş gelmiş. Akrep onu da deneyecek. Kızın adı torpilli kalacak. Ne güzel takıma referanslı alım yapıyoruz geldiğimiz son noktaya bayıldım :52: Flaşşşş flaşşşş flaşşşş 2. takım referanssız alım yapmıyor.

canım nasıl oldun özledik valla umarım biran önce iyileşirsin dinlen iyice ağrıların fayda sağladımı ilaçlar

inşallah canım yaaa...walla yaptım sebze yiyim azcık bari hiç yemiodum eskiden...paso et tavuk burger dominos:D hiçbiri yok artık bundan sonra ...ama arada birde olsa hediye versem kendime bunlardan olurmuki :17::17:abooo o çikolataları dağıt bence...özgeye ver birini :60::60::60:....ben yemiom artık sonuncuyu yedim c.tesi günü bitti..hatta çantamdada varmış onuda teyzeme verdim...:9::9:

tubişşş kapuska kabaklamı yapılıodu...
hayır cnmmm lahana ile yapıyo :)))

aayyy selen yaaa alemsin valla ne güldümmm :))
Hoşgeldin canım. Kapuskayı kim yapıyor? Canım çekti şimdi offff. Söyle lütfen bana da göndersin.

benn yapıyorum gel cnm yiyelim birlikte :)) sen nasıl oldun cnmm daha iyimisin ???

canım nasıl oldun özledik valla umarım biran önce iyileşirsin dinlen iyice ağrıların fayda sağladımı ilaçlar

Sağol canım benim. Sen ne yaptın ayrıldın mı? Uyudum falan demişsin ya ,herhalde karar verdiği gibi tamamen işten ayrıldı dedim. Malum tüm sohbetleri okuyamıyorum evderciğim. Derslerinde başarılar dilerim. Şu an zamanı çok iyi değerlendireceğine ve bol bol ders çalışacağına eminim. Ufaklığı ve seni öpüyorum.

Ben kaçtım kızlar. Kendinize iyi bakın.

benn yapıyorum gel cnm yiyelim birlikte :)) sen nasıl oldun cnmm daha iyimisin ???

Aşk olsun bir kargoya ver hemen ulaşır. Hasta hasta yorma beni. İç güveysinden hallice cümlesi beni ifade ediyor canım. Sağol.

Sınıfff sınıff sınıfff tuğba mis gibi ohhh, meğer senin evden geliyormuş kapuska kokusu. Benim içinde ye olur mu? Hatta mümkünse gönder hiç hayır demem :21:

evet cnmm benden geliyoo :))) ayy bidenemm gel tabikisideeeeeee söle adresi hemen kargo yapim :))) bak içinede sağlıklı olsun die pirinç diil bulgur attım :))

akrebimmmmmm sen benim yazdıklarıma artık bişi demiyosun menümüde yorumlamıyonn küstükmü acepppp
oyy ilgisiz kaldığınımı hissetmiş benim kuşum:38:
sen rahatsızsın diye fazla sıkmak istemiyorum canım seni..
Ama çukulatalar için fikir istiyosan cumartesi pazar sabah sıcak sütle yiyebilirsin birer tane..Bu şekilde bitirirsin şekercik
Haa unutmadan öküzleri için tren olmaya değmez kuşum..Biz narin çiçek olalım/olmak için çaba gösterelim yeter
:1::1::1:

Hoşgeldin canım. Kapuskayı kim yapıyor? Canım çekti şimdi offff. Söyle lütfen bana da göndersin.

hoşbulduk canımm...evet aslında referanslı oldu...referansımda kuvvetliymiş :34::34:tubiş yapıodu görmüşsün sanırımm..ama ben lahanayı hiç sevmemm:50:

kalsın ozaman cnmm lahanayı hiç yemem walla...oldu bitti sevemedim...ama sana afiyet olsunn kuzucumm...:54:

yaaaa ama çok seviyorum ve içinde lif varrrr karatay teyze (özgeyi arayıp sordum ) bol bol zeytin yiyin içerisindeki lifler sizi zinde tutar demiştiiii :))) yaaa sayemde gözünde doyuyo işte daha ne istiyonnnnnnnnn

Lif var ama tuz ve yağ da var cnm.

günaydın şekerler

:119::119::119:

Günaydın cnm.

Pazartesi

Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta,3 ceviz,5 siyah zeytin,bir avuç içi büyüklüğünde kaşar peyniri

Öğle:
Bir kase tarçınlı süt,çikolatalı nesfit

Akşam:
2 kaşık pırasa,1 çatal spagetti,maydanoz,nane,turp,süsbiberi turşusu,yeşil soğan

1,5 litre su
3 kupa karışık bitki çayı
30 dk yürüyüş

Salı

Kahvaltı öncesi:
1 elma

Kahvaltı:
1 kase tarçınlı süt,çukulatalı nesfit,2 ceviz

Ara:
1 elma

Öğle:
1 kase tarçınlı süt,2 ceviz,çukulatalı nesfit, 2 kapsül omega3

Akşam:
2 dilim ıspanaklı ve peynirli börek ,1 kase tarhana çorba,maydanoz,nane,turp,süsbiberi turşusu

Yatmadan önce:
1 kupa elma sirkeli su

1,5 litre su
50 dk yürüyüş
Kitap:aynı kitaba devam

Afiyet olsun abla.

menüm

kahvaltı
1yumurta-peynir-3 yeşil zeytin limonlu-ceviz-çay
ara
fındık
öğlen
yoğurt -mercimek çorba-2 dilim ekmek
akşam
karnıbahar yemeği -mandalina-elma

2 litre su 1 bardak yeşil çay

:46:

iremcim bu arada sen dukana uygun yiyecekler aldıktan sonra hiç problem değil hatta çok yağlı olmadıktan sonra öyle yerler avantaj bile çeşit çok olur iyi olur

Canımsın saol valla. Neyseki bugün oraya gitmiyoruz çünkü tuba ile yemeğe çıkmıyorum bugün :)

Ay bende çok severim hafif acılı yaparım tavuk da koyarım içine ohhh mis.
Haftasonu yapayım bari.

oyy ilgisiz kaldığınımı hissetmiş benim kuşum:38:
sen rahatsızsın diye fazla sıkmak istemiyorum canım seni..
Ama çukulatalar için fikir istiyosan cumartesi pazar sabah sıcak sütle yiyebilirsin birer tane..Bu şekilde bitirirsin şekercik
Haa unutmadan öküzleri için tren olmaya değmez kuşum..Biz narin çiçek olalım/olmak için çaba gösterelim yeter

:1::1::1:
ayyy akrebimmmm :))) bi anda mutlu oldum valla :)) iyiym akrebim eski halime döndüm zaten bi geçsin şu reglim çalılmalara devam :))ayyyy süpper oldu çuku çukularımı kimseye vermicem ben yicemmm yaşasınnn :)) evet pişman oldum sonra aslında ama nesee ben narin çiçek olcemm :))
hoşbulduk canımm...evet aslında referanslı oldu...referansımda kuvvetliymiş :34::34:tubiş yapıodu görmüşsün sanırımm..ama ben lahanayı hiç sevmemm:50:

kalsın ozaman cnmm lahanayı hiç yemem walla...oldu bitti sevemedim...ama sana afiyet olsunn kuzucumm...:54:
hııhhhhhh sen bi benim yaptığımı yede gör ben lahanaya bayılırım hatta çiğ bilene yiyorum :))
Lif var ama tuz ve yağ da var cnm.

Günaydın cnm.

Afiyet olsun abla.

:46:

Canımsın saol valla. Neyseki bugün oraya gitmiyoruz çünkü tuba ile yemeğe çıkmıyorum bugün :)

Ay bende çok severim hafif acılı yaparım tavuk da koyarım içine ohhh mis.
Haftasonu yapayım bari.

yaaa gıcık sen sus bakimmm zeytinimle arama girmeee :)) heeee gıcıkkk sen git karşıdaki pis yerde pis dönerleri yeeeeee :))

ayyy akrebimmmm :))) bi anda mutlu oldum valla :)) iyiym akrebim eski halime döndüm zaten bi geçsin şu reglim çalılmalara devam :))ayyyy süpper oldu çuku çukularımı kimseye vermicem ben yicemmm yaşasınnn :)) evet pişman oldum sonra aslında ama nesee ben narin çiçek olcemm :))

hııhhhhhh sen bi benim yaptığımı yede gör ben lahanaya bayılırım hatta çiğ bilene yiyorum :))

yaaa gıcık sen sus bakimmm zeytinimle arama girmeee :)) heeee gıcıkkk sen git karşıdaki pis yerde pis dönerleri yeeeeee :))

bak çiğ bende yerim turşusunu yerim ama yemeğini yiyemiom yemekte şekerli tadı sevmiom kabak pırasa bunlardada öle şekerli tad olunca yiyemiom işte..öle pis gıcık bi huyum var ...aaaa özgeeeee ne döneri ne duyuyorum benn :20::20::20::20::1::1::1:

bak çiğ bende yerim turşusunu yerim ama yemeğini yiyemiom yemekte şekerli tadı sevmiom kabak pırasa bunlardada öle şekerli tad olunca yiyemiom işte..öle pis gıcık bi huyum var ...aaaa özgeeeee ne döneri ne duyuyorum benn :20::20::20::20::1::1::1:

dukan yapıyo özge o yuzden et sınırsızz :)) hımm valla bende hiç yemek seçmiyom bol bol yiyomm :))

Gıcık diye sana derler işte hıh :19:

Canım evet Dukancıyuım ben.
Bol protein alıyorum yani. sınırsız et süt tavuk balık yumurta peynir vs vs vs.

Gıcık diye sana derler işte hıh :19:

Canım evet Dukancıyuım ben.
Bol protein alıyorum yani. sınırsız et süt tavuk balık yumurta peynir vs vs vs.

kavga yok kıslarrr kavga yokkk ııııııı kızıom haa :20::20::20::20:

sevdim ben bu dukanı yaww bendemi öle yapsam..hepsini çok severim özelliklede et :34:mesela biftek aldım onu nasıl yapmamaı tavsiye edersin ...:56: acıktım ayyy...12,30 olsada çorbamı içsem :9::9::9:

Back
X