Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

oohh baya tedarikli gelmişizz maşşallah :))

ne çikolatası beaaa ayrıca az simit yiyebiliyoruzzz cnmm :)) yok cnm ben hep öle karışık yiyorum gözüm anca doyuo :))

var var cnm yığınla az yedim kızımmmm ben sen gibi tıkabasa doldurmuyom tabagımı artık 2 . tabağı bilene almıyom sadece yoğurt yiyoruum :))

dünde vardı ama yemedim kıss...her ara öğüne bir meyve yicem :D tedarikliyim işte..dün yediğin çikolata varya...o...hani bide haftasonu için akrep dedi ya sana sütle beraber birtane yiyebilirsin die yanlışmı anladımki!!! onu dedim iptal edersin die...:)))

saolo cnmmm sanada afiyet olsun :)) simit yiyebiliyoruz cnm sabah kahvaltıda bilgine :)) hafta sonu yemem çuku çukumu olur biterrr :)) aşk olsunnnn :))

alla allaaa hamurişinden uzak dur dion simit yiyon ne iş kısss :9::9::34:bu kadar şey var madem ben hafta içi yemem hafta sonu arada bi dominos yada burger yaparız ozaman...tabi onlardan bile az yerim zatenn ;):56: ayyy kivimi yiyim baree...acıkıom gibi :1:

Bişiy olmaz o kıyamaz sana kuzum.

Bak duyuyor musunuz. Bu kadar şey yiyor bir de ikinci tabağı alıyordu ahahahahhaha artık almıyor ama lütfen yani :48:

kıyarıımmmmm :)))
2 tabak salataydı cnm artık onuda almıyommmmmmmmm

öylemi diosun özgecim bak kıyarmışşşş:50: abooooo kıs ben adanalıyım haaaa:51: ona göre iyi düşün kıymadan önceee :60::60::60::60::60::60::60: (hoş adanalıların adı çıkmış sadece ben o adı çıkanlardan değilim ama kork die diom işte :9::9::9::9: ) almıomuş 2. tabağı artık özgecim geçmiş geçmişte kaldı şimdi boşver bundan sonra alırsa söle sen bana :34:

Son düzenleme:
dünde vardı ama yemedim kıss...her ara öğüne bir meyve yicem :D tedarikliyim işte..dün yediğin çikolata varya...o...hani bide haftasonu için akrep dedi ya sana sütle beraber birtane yiyebilirsin die yanlışmı anladımki!!! onu dedim iptal edersin die...:)))

alla allaaa hamurişinden uzak dur dion simit yiyon ne iş kısss :9::9::34:bu kadar şey var madem ben hafta içi yemem hafta sonu arada bi dominos yada burger yaparız ozaman...tabi onlardan bile az yerim zatenn ;):56: ayyy kivimi yiyim baree...acıkıom gibi :1:
yaa cnm sorarız akrebe yarım simitle kahvaltı yapabiliyoz no problemm :)) yok yemicem çuku çuku :))sence yarım simitle pizza yada hammurger aynı şeylermi *??
öylemi diosun özgecim bak kıyarmışşşş:50: abooooo kıs ben adanalıyım haaaa:51: ona göre iyi düşün kıymadan önceee :60::60::60::60::60::60::60: (hoş adanalıların adı çıkmış sadece ben o adı çıkanlardan değilim ama kork die diom işte :9::9::9::9: ) almıomuş 2. tabağı artık özgecim geçmiş geçmişte kaldı şimdi boşver bundan sonra alırsa söle sen bana :34:

aaa şuna bakk nereli olursan ol korkmam kızım bennnnnn :47::47::47:
evet özceeee geçmişe maziii derlerrrr

bu aradaaaa az önce yanındaydım hesap sordum sen nie bçle yapıyon dieeeee dedimki söleee birlikte gittiğimizde kim daha çok tabağını dolduruyo dieee kafasını eğdii veee bennn dediii özgeee ispiklediimmmmmmm şahitlerimde varrrr

yaa cnm sorarız akrebe yarım simitle kahvaltı yapabiliyoz no problemm :)) yok yemicem çuku çuku :))sence yarım simitle pizza yada hammurger aynı şeylermi *??

bu aradaaaa az önce yanındaydım hesap sordum sen nie bçle yapıyon dieeeee dedimki söleee birlikte gittiğimizde kim daha çok tabağını dolduruyo dieee kafasını eğdii veee bennn dediii özgeee ispiklediimmmmmmm şahitlerimde varrrr

tamamda simitle kahvaltı serbest olursa düşünsene 5 gün boyunca yarım simitle kahvaltı yaptıgını...ozaman yapmam haftasonu 2 dilim pizza yerim ...aynı şey olmaz belki ama daha mantıklı gelio...simitte şeker de var hem..korkma kuzucum zaten ben korkulacak insanmıyımmm:17::17::17:abooo özgeeee itiraf etmişsinnn ...nese bakalım bundan sonrası önemli bizim için ;) kızlarrr ben işe başlıom...gelmeye çalışırımmm oki;) sizleri seviyomm...öpüldünüz :54:

İnanmam kabullenmem uleyyynnnnnnn :1:

tamamda simitle kahvaltı serbest olursa düşünsene 5 gün boyunca yarım simitle kahvaltı yaptıgını...ozaman yapmam haftasonu 2 dilim pizza yerim ...aynı şey olmaz belki ama daha mantıklı gelio...simitte şeker de var hem..korkma kuzucum zaten ben korkulacak insanmıyımmm:17::17::17:abooo özgeeee itiraf etmişsinnn ...nese bakalım bundan sonrası önemli bizim için ;) kızlarrr ben işe başlıom...gelmeye çalışırımmm oki;) sizleri seviyomm...öpüldünüz :54:
kuzummm hergün diiil yaaa abartmayalım :)) korkmam bebeğimmm severim ben seniiii :)) hehehehe ben ispikledim onuuuu bende seni seviyom cnmmm hade kolay gelsin öptümmm :))
İnanmam kabullenmem uleyyynnnnnnn :1:

heeeee sonuna kadar inkar gözlerimle gördümm kızımmmm

selamlar herkese..aa kızıcam ama,öyle çok kaynatıyorsunuz ki okumaya yetişemiyorum canım..:1::1::1:
şaka bir yana ağrılar canıma okudukça anlıyorum sağlığın kıymetini.

Canım benim yaa.
Rabbim acil şifalar versin kuşum sana

ooff yaaa 2 kez mönü yazdım sistem üye değilsiniz mesajı gönderdi, sinir oldum ksura bakmayın 3. kez de aynı mönüyü yazmaya dayanmayacağım

günaydın kızlar,

banucum çok geçmiş olsun canım.

seray hosgeldin.

herdemk özlettin kendini bitanem ama düzelmeye gitmen gayet güzel

2.takım güzelleri selam olsun hepinize.

bende özlüyorum burayı hatta eksikliğini hissediyorum. ama internet bağlantısı sürekli kesiliyor yazamıyorum okuyamıyorum :((( işte geceleri internete dokunamadıklarından ancak bu zamanlarda yazabiliyorum. ayağım fena değil ama akşamları şişiyor. sanırım cidden üzerine basmamam lazım :(

dünkü menüm:

sabah; 2 ceviz, bir dilim ekmek, yeşillik ve şekersiz çay

ara: yeşilçay, şekersiz çay ve türk kahvesi

öğle; zeytinyağlı ebegümeci ve bir dilim ekmek

ara: bir portakal

akşam; z.yağlı kereviz ve salata

70 tane mekik, 20 dk aerobik hareketleri, 3 lt su.

ben spor yapıyorum oğlum da benimle yapıyor eşimde dayanamadı heryerim kaskatı ben de yapıyım de biraz rahatlayayım dedi. anlayacağınız aile boyu spor yaptık dün akşam :)))))))

ebegümecine bayılırım :)) afiyet olsun canım. eşinin spora katılması ne güzel olmuş :)))

Günaydın güzel takımımın gezel hatunları:16:

Aynen öyle şekercim...
Yeni arkadaşların enerjileri bulaşıcı olur..

bende yenileneceğim yakında :)

hoşbulduk :17::17::17:iyiki torpilliyim walla sizleri tanıma fırsatı buldummm :34:geçmiş olsun buarada...

teşekkür ederim :)) enerjin çok güzel iyi ki geldin.

bak bak bak hemmende savunmaya geçmiş kuzummmmm :))) afiyet bal şeker olsunnn.... valla ben özgeyi gözü gönlü açılsın azcık sağlıklı yemek yesin die götürüyomm kızz özgee benmi koyuyorum tabağına okadar yemeğii azzz al ozamn nie bana atıyon suçuuuu

çok güldürdün tuğbacığım beni, çok yaşa sen :)))

herdemkçim sen dikkat et yinede yürümeye acele etme bence

nasıl olsa iyleştiğin gibi eski hızına dönersin canım

haklısın canım,dikkat edeceğim. haftaya izin verdim ayağıma :)))

Yürüyüş yapan arkadaşlar yürüyüşlerinizi bu topiğe de yazın yarışalım hep birlikte

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...yaparak-zayiflama-grubu-162.html#post23244534

Startı bugün verdim..
Özlemişim topiğimi yahuu:1:

ben yürüyemiyorum ama :(( yaramı deştin kaptanım.

bu arada seraycım topiğimize çok güzel enerji verdin valla

evet kesinlikle.. :)

teşekkürlerrr :42:ben spor yapamıorum ama kitap okuyorum sabah akşam işe gidip gelirken :D menüye eklesemmiki :9::9::9:

kesinlikle eklemelisin :)

Geldim canım, uyku düzenim biraz şaştı. Çok uyuyorum, ilaçlardan gözümü açamıyorum ama dinleniyorum, İyiyim.

Geçmiş olsun banusultanım iyileşsem de gelip ben çorba yapsam. Canım benim ya dikkat et, mr ın inşallah bizlere iyi haberler verir. Zor da olsa ayakta durabildiğine göre bence sevin canım. Allah beterinden saklasın. Tabi ufaklık izin verse biraz dinlenebilsen daha iyi olurdu. İyi haberlerini bekliyorum.

Kıpır kıpırsın be kuşum. Yorma sakın kendini. Ah ya kendisi gazi olmuş umursamıyor arkadaşlarını soruyor :3:
Hemen zorlama ayağını, ben de çok özledim spor yapmayı, yürümeyi anlıyorum ama doktorları dinlemen lazım bir tanem. Ben sürekli uyuyorum, gözlerimi açamadığım zamanlar oluyor, kurslarımı özlüyorum, koşturmacayı ve sporumu özlüyorum. Neyse bebişim. Tekrar geçmiş olsun. :nazar:

Yaaa değil mi TORPİLLİ değil de referanslı bir arkadaşımız gelmiş, hoş gelmiş. Akrep onu da deneyecek. Kızın adı torpilli kalacak. Ne güzel takıma referanslı alım yapıyoruz geldiğimiz son noktaya bayıldım :52: Flaşşşş flaşşşş flaşşşş 2. takım referanssız alım yapmıyor.

selenciğim ben seni çok özledim. ilaçlar seni dinlendiriyor değil mi? belin nasıl düzelecek ne diyor doktorlar azıcık bilgi verir misin? meraktayım.

bak çiğ bende yerim turşusunu yerim ama yemeğini yiyemiom yemekte şekerli tadı sevmiom kabak pırasa bunlardada öle şekerli tad olunca yiyemiom işte..öle pis gıcık bi huyum var ...aaaa özgeeeee ne döneri ne duyuyorum benn :20::20::20::20::1::1::1:

pirinç konulursa bu saydığın yemeklere şekerli bir tad olur ama bulgurla yapılırsa o şeker tadı olmuyor. tabi havucun şeker tadı azıcık olur ama pirinçli olan yemekler kadar değil :) denemeni tavsiye ederim :)

İşte bennnnnnn :21:

Eki Görüntüle 352374

Eki Görüntüle 352375

Veeee 69,9 luk halim :42:

Eki Görüntüle 352377

Fark görebiliyor musunuzzzzzzzzzzzzzz?

ayyyyy harika olmuşsun irem.. yani fark gözle görünüyor gerçekten. bak bende o kadar belli değil biliyormusun o kadar kilo verdim. :((
60 kilo olayım bende önce ve sonrası yapacağım :)

Günaydın herkese. Güzel birgün olsun işallah hepimize.
Dün ki menüm.
Sabah 3 dukan poğaça
Öğlen 2 fırın baget ve yoğurt
Akşam 4 yağsız tavada piliç köfte ve ayran

ayyyyy harika olmuşsun irem.. yani fark gözle görünüyor gerçekten. bak bende o kadar belli değil biliyormusun o kadar kilo verdim. :((

Canım çok saol ama bana kalırsa bende de hiç fark yok.
İnsan kendinindeki farkı anlamıyor.
Yani sende de farketmiş bence.

not: Ay amma çok fark kullanmışım :1:

dünkü menüm

sabah
1 elma

öğle
yarım havuç

akşam
çeyrek porsiyon menemen,yarım ıspanaklı börek,maydanoz,nane,az ekmek

yatmdan önce
1 kupa elma sirkeli su

1,5 litre su
kitap aynı
spor maalesef yok

Günaydın şeker kızlar:54:

bende özlüyorum burayı hatta eksikliğini hissediyorum. ama internet bağlantısı sürekli kesiliyor yazamıyorum okuyamıyorum :((( işte geceleri internete dokunamadıklarından ancak bu zamanlarda yazabiliyorum. ayağım fena değil ama akşamları şişiyor. sanırım cidden üzerine basmamam lazım :(

ebegümecine bayılırım :)) afiyet olsun canım. eşinin spora katılması ne güzel olmuş :)))

bende yenileneceğim yakında :)

teşekkür ederim :)) enerjin çok güzel iyi ki geldin.

çok güldürdün tuğbacığım beni, çok yaşa sen :)))

haklısın canım,dikkat edeceğim. haftaya izin verdim ayağıma :)))

ben yürüyemiyorum ama :(( yaramı deştin kaptanım.

evet kesinlikle.. :)

kesinlikle eklemelisin :)

selenciğim ben seni çok özledim. ilaçlar seni dinlendiriyor değil mi? belin nasıl düzelecek ne diyor doktorlar azıcık bilgi verir misin? meraktayım.

pirinç konulursa bu saydığın yemeklere şekerli bir tad olur ama bulgurla yapılırsa o şeker tadı olmuyor. tabi havucun şeker tadı azıcık olur ama pirinçli olan yemekler kadar değil :) denemeni tavsiye ederim :)

teşekkür ederim canımm..o yemekleri zaten annem pirinçli yapardı sadede yapardı... mesela kabak çitme derler bilirmisin bilmem üzerine yoğurt döküp yerler...ama bulgurla hiç duymamıstım denemeye çalışıcam;)...hmmmm kitabı bende eklicem menüme :D

Back
X