Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar..
şaka gibi benim bızdıklar su çiçeği çıkardı,şimdi onlarla meşgulüm,küçük kaşımasın diye hep nöbetteyim.neyse yine diyorum allah beterinden saklasın..
ne olur kusuruma bakmayın bu aralar benim,ne cevap yazacak,ne çok okuyacak vaktim olmuyor,sonra hepsini telafi ederim canlarım..öptüm hepinizi...

gunaydın arkadaslar
iki gundur oruc tutuyorum dun baya kan sekerim tansiyonum dustu sahurda sadece iki dilim ekmek peynir yemistim ama yetmedi
bugun sabah 2 dilim kepek ekmegi peynir yedim o kadar ve sekersiz cay bakalım yarın kilo bildirimi yapacaz bu hafta diyetim iyi gitti ama spor yapamadım isin acıkcası su an diyete alısmaya calısıyorum 1-2 hafta sonra spora baslarım

bende özlüyorum burayı hatta eksikliğini hissediyorum. ama internet bağlantısı sürekli kesiliyor yazamıyorum okuyamıyorum :((( işte geceleri internete dokunamadıklarından ancak bu zamanlarda yazabiliyorum. ayağım fena değil ama akşamları şişiyor. sanırım cidden üzerine basmamam lazım :(

ebegümecine bayılırım :)) afiyet olsun canım. eşinin spora katılması ne güzel olmuş :)))

bende yenileneceğim yakında :)

teşekkür ederim :)) enerjin çok güzel iyi ki geldin.

çok güldürdün tuğbacığım beni, çok yaşa sen :)))

haklısın canım,dikkat edeceğim. haftaya izin verdim ayağıma :)))

ben yürüyemiyorum ama :(( yaramı deştin kaptanım.

evet kesinlikle.. :)

kesinlikle eklemelisin :)

selenciğim ben seni çok özledim. ilaçlar seni dinlendiriyor değil mi? belin nasıl düzelecek ne diyor doktorlar azıcık bilgi verir misin? meraktayım.

pirinç konulursa bu saydığın yemeklere şekerli bir tad olur ama bulgurla yapılırsa o şeker tadı olmuyor. tabi havucun şeker tadı azıcık olur ama pirinçli olan yemekler kadar değil :) denemeni tavsiye ederim :)

ayyyyy harika olmuşsun irem.. yani fark gözle görünüyor gerçekten. bak bende o kadar belli değil biliyormusun o kadar kilo verdim. :((
60 kilo olayım bende önce ve sonrası yapacağım :)
canım ya şu internet problem olmasa bari yürüyüş yapamadığın günlerde sıkıntını alırdı

bence canım sendede fark vardır sen fark etmiyorsundur

Günaydın herkese. Güzel birgün olsun işallah hepimize.
Dün ki menüm.
Sabah 3 dukan poğaça
Öğlen 2 fırın baget ve yoğurt
Akşam 4 yağsız tavada piliç köfte ve ayran

Canım çok saol ama bana kalırsa bende de hiç fark yok.
İnsan kendinindeki farkı anlamıyor.
Yani sende de farketmiş bence.

not: Ay amma çok fark kullanmışım :1:
canım sanada günaydın inşallah güzel bir gün olur hepimiz için

Günaydın şeker kızlar:54:
günaydın şekerim

dünkü menüm

sabah
1 elma

öğle
yarım havuç

akşam
çeyrek porsiyon menemen,yarım ıspanaklı börek,maydanoz,nane,az ekmek

yatmdan önce
1 kupa elma sirkeli su

1,5 litre su
kitap aynı
spor maalesef yok
önce afiyet olsun kaptanım ama akşama kadar bişi yememişsinki

günaydın akrepcimmm..

herkese günaydın canlarrrrr...
günaydın sanada canım

günaydın herkese

iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle:70: :70:

günaydın canımm sanada güzel bir diliyorumm;)

günaydın kızlar..
şaka gibi benim bızdıklar su çiçeği çıkardı,şimdi onlarla meşgulüm,küçük kaşımasın diye hep nöbetteyim.neyse yine diyorum allah beterinden saklasın..
ne olur kusuruma bakmayın bu aralar benim,ne cevap yazacak,ne çok okuyacak vaktim olmuyor,sonra hepsini telafi ederim canlarım..öptüm hepinizi...

günaydınnnn...geçmiş olsun bızdıklarına...

günaydın kızlar..
günaydın canım geçmiş olsun miniklere allah yardımcı olsun nerden aldılarki acaba mikrobu gerçi o mikrobu havadan bile alırlarmış

gunaydın arkadaslar
iki gundur oruc tutuyorum dun baya kan sekerim tansiyonum dustu sahurda sadece iki dilim ekmek peynir yemistim ama yetmedi
bugun sabah 2 dilim kepek ekmegi peynir yedim o kadar ve sekersiz cay bakalım yarın kilo bildirimi yapacaz bu hafta diyetim iyi gitti ama spor yapamadım isin acıkcası su an diyete alısmaya calısıyorum 1-2 hafta sonra spora baslarım
canım dikkat et kendine sahurda haşlanmış yumurta yesen tok tutar

22.02.2012 menü:

sabah:1 adet kepekli tost ekmeğinde 2 dilim kaşarlı tost ve şekersiz çay.

ara: 1 bardak şekersiz çay

öğle: 1 kase çorba 2 dilim kepekli tost ekmeği 1 kase yoğurt

ara:1 adet kivi

akşam:3 yemek kaşığı taze fasülye 1 yemek kaşıgı yoğurt

ara:1 fincan şekersiz türk kahvesi

4 litreye yakın su

spor yok maalesef:(( ama kitap okuyorum...

menüm

kahvaltı
yağsız beyaz peynirli dometesli bol pul biberli tost çay
ara elma
öğlen
ıspanak -yoğurt-ezogelin çorba
ara
badem
akşam
tavuk fırında yağsız bol baharatlı biraz fazla yedim ama başka bişi yemedim :56:

bende elma sirkeli su içtim akşam yatarken

yeşilçay iki kupa bir bardak türk kahvesi şekersiz

1,5 litre su 50 tane mekik inanki vaktim yoktu sırf dedim diye çektim
matematik çalıştım dün çarpanlara ayırma ama bu konuyu oldum olası hiç sevmem beni çarpanlarıma ayırıyor valla:1:

22.02.2012 menü:

4 litreye yakın su

menün bence çok güzel afiyet olsun:46:

hangi kitabı ve ufak bir bilgi kitabın hatta arkadaşlar okuduğu son satırı ekliyor benim vaktim malesef yok vaktim olduğu zaman çok güzel kitap isimleri aldıım burdan onlarıda okuyacağım paylaşımlar bu bakımdan çok iyi oluyor

günaydın kızlar..

Kıyamam geçmiş olsun cnm kuzularına.

22.02.2012 menü:

4 litreye yakın su

menüm

kahvaltı
ara elma
öğlen
ara
badem
akşam
tavuk fırında yağsız bol baharatlı biraz fazla yedim ama başka bişi yemedim :56:

matematik çalıştım dün çarpanlara ayırma ama bu konuyu oldum olası hiç sevmem beni çarpanlarıma ayırıyor valla:1:

Menüleriniz çok iyi kızlar. Afiyet olsun.

menün bence çok güzel afiyet olsun:46:

hangi kitabı ve ufak bir bilgi kitabın hatta arkadaşlar okuduğu son satırı ekliyor benim vaktim malesef yok vaktim olduğu zaman çok güzel kitap isimleri aldıım burdan onlarıda okuyacağım paylaşımlar bu bakımdan çok iyi oluyor

çok teşekkürlerr...kitabın adı ''sevgi adına'' yazarı danıelle steel...okuduğum son cümle 7.bölümün sonu ''aşk dedikleri bu olmalı'' hoşuma gitti walla hala okuyasım varr:D:D:D:D

Son düzenleme:
günaydın kızlar..

çok geçmiş olsun şekercim..
sen çocuklarla kendinle ilgilen kuşum buraya da sıra gelir merak etme ama önce sağlık

önce afiyet olsun kaptanım ama akşama kadar bişi yememişsinki
dün çok sıkıntılı geçti benim için kuşum..
o yüzden canım bişey istememdi..yemediğimi farketmedim bile
gunaydın arkadaslar
Allah kabul etsin canım
yalnız paylaşımın çok az tekrar hatırlatıyorum..
22.02.2012 menü:

4 litreye yakın su

menü güzel..çiğ sebze de eklersen süper olur kuşum..
çayınada limon damlatırsan hem yağlarının erimesine yardımcı olursun hem de yediklerinin seni daha uzun süre tok tutmasını sağlarsın..ehh cildinin pırıl pırıl görünmesi de ek avantajın olur..
menüm

kahvaltı
ara elma
öğlen
ara
badem
akşam

kuşum sen de çüğ sebze ekleyebilirsin..mesela akşam menüsünün yanında maydanoz soğan ekleyebilrdin..
bunlar vücudumuz için sihirli iksir formülleri gibi..çiğ sebzeler diğer vütaminlerin özellikle proteinlerin vücudumuza daha faydalı olmasını sağlarlar..
unutmayın sadece doymak için yemiyoruz..
hem sağlıklı kalmak hem zayıflamak için yiyoruz..

dün çok sıkıntılı geçti benim için kuşum..
o yüzden canım bişey istememdi..yemediğimi farketmedim bile

Allah kabul etsin canım
yalnız paylaşımın çok az tekrar hatırlatıyorum..

menü güzel..çiğ sebze de eklersen süper olur kuşum..
çayınada limon damlatırsan hem yağlarının erimesine yardımcı olursun hem de yediklerinin seni daha uzun süre tok tutmasını sağlarsın..ehh cildinin pırıl pırıl görünmesi de ek avantajın olur..

kuşum sen de çüğ sebze ekleyebilirsin..mesela akşam menüsünün yanında maydanoz soğan ekleyebilrdin..
bunlar vücudumuz için sihirli iksir formülleri gibi..çiğ sebzeler diğer vütaminlerin özellikle proteinlerin vücudumuza daha faydalı olmasını sağlarlar..
unutmayın sadece doymak için yemiyoruz..
hem sağlıklı kalmak hem zayıflamak için yiyoruz..

hmmmm tavsiyelerine uymaya çalışıcam akrebim ...ama ben pişmişini zor yiyom sebzenin (malum sebze yemezdim fazla) alışmaya çalışıom çiğinide sonra yerim artık...;)çaya limon süper yaa hemen yapcam bunu hiç aklıma gelmemişti....ama maydonoz yerim bak ;)

menü güzel..çiğ sebze de eklersen süper olur kuşum.. çayınada limon damlatırsan hem yağlarının erimesine yardımcı olursun hem de yediklerinin seni daha uzun süre tok tutmasını sağlarsın..ehh cildinin pırıl pırıl görünmesi de ek avantajın olur.. kuşum sen de çüğ sebze ekleyebilirsin..mesela akşam menüsünün yanında maydanoz soğan ekleyebilrdin.. bunlar vücudumuz için sihirli iksir formülleri gibi..çiğ sebzeler diğer vütaminlerin özellikle proteinlerin vücudumuza daha faydalı olmasını sağlarlar.. unutmayın sadece doymak için yemiyoruz.. hem sağlıklı kalmak hem zayıflamak için yiyoruz..[/QUOTE .!.:
canım çok güzel bilgiler vermişsin bende uymaya çalışacağım genelde akşamları salata eklerdim ama tavuğu çok yiyince yer kalmadı:))))
çaya limonun etkileri ne kadar fazlaymış hiç bilmiyordum sağolasın

umarım önemli bişi değildir yada şuan düzelmiştir kaptanım
bugün daha iyiyim canım..
hmmmm tavsiyelerine uymaya çalışıcam akrebim ...ama ben pişmişini zor yiyom sebzenin (malum sebze yemezdim fazla) alışmaya çalışıom çiğinide sonra yerim artık...;)çaya limon süper yaa hemen yapcam bunu hiç aklıma gelmemişti....ama maydonoz yerim bak ;)

maydanoz da çiğ sebzedir kuşum..yanına nane yeşilsoğan da ekle..turp havuç rendele içine acıcık zeytin yağı limon ve tuz.süper salata.
yemeklerine sıkdığın limon da çiğ sebze..
çiğ sebze enerji verir sadece pişmş gıdalar rehavet verir kendileri gibi oluruz yani ölü gibi hissederiz kendimizi ama çiğ sebzeler canlıdır,canlandırır diri tutar gençleştirir genç bırakır..

bugün daha iyiyim canım..

maydanoz da çiğ sebzedir kuşum..yanına nane yeşilsoğan da ekle..turp havuç rendele içine acıcık zeytin yağı limon ve tuz.süper salata.
yemeklerine sıkdığın limon da çiğ sebze..
çiğ sebze enerji verir sadece pişmş gıdalar rehavet verir kendileri gibi oluruz yani ölü gibi hissederiz kendimizi ama çiğ sebzeler canlıdır,canlandırır diri tutar gençleştirir genç bırakır..

akrebim bişi sorcam peki çorbadaki havuç olmasa demiştin dün salatayada çiğinden havuç koyuyoz...pişmiş havuç neden yenmio...rehavet verirmiş tamam ama yinede kiloya karşı bi zararı varmıdır pişmiş havucun..

Günaydın şeker kızlar:54:
günaydınnnn
dünkü menüm

sabah
1 elma

öğle
yarım havuç

akşam
çeyrek porsiyon menemen,yarım ıspanaklı börek,maydanoz,nane,az ekmek

yatmdan önce
1 kupa elma sirkeli su

1,5 litre su
kitap aynı
spor maalesef yok
akrebimmmmmmmmm ben bunları yesem açlıktan ölürdümmm sen nasıl dayandınnnnn
günaydın herkese

iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle:70: :70:
günaydınnn cnmmm :))) inşallahhhh
günaydın kızlar..
günaydın bitanemm ayy kıyamam yaa çok geçmiş olsunnn valla şimdi geçirsinler ben 18 yşında geçirdim ve çok ağırdıı :(((
22.02.2012 menü:

4 litreye yakın su

aysunn menün süpper cnm afiyet olsun :))
menüm

kahvaltı
ara elma
öğlen
ara
badem
akşam

ayyyy menü aynen süpperrrrrr afiyet olsunnn :))

günaydınnnn

akrebimmmmmmmmm ben bunları yesem açlıktan ölürdümmm sen nasıl dayandınnnnn

günaydınnn cnmmm :))) inşallahhhh

günaydın bitanemm ayy kıyamam yaa çok geçmiş olsunnn valla şimdi geçirsinler ben 18 yşında geçirdim ve çok ağırdıı :(((

aysunn menün süpper cnm afiyet olsun :))

ayyyy menü aynen süpperrrrrr afiyet olsunnn :))

ayyyy çok teşekkürler tubişimmm öğreniom yavaş yavaş sayenizdeee...;) :32::32::32::32::32::122::124:

Back
X