Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

eevvveettt buda menümmmm
sabah:1 dilim ekmek , 2 yeşil 2 siyah zeytin, kk peynir , 1 çay brd şekersiz çay
ara: çeyrek simit koktudaa 1 brd ıhlamur ( yemege 1,30 da çıktım bunu 11,30 falandı yedim)
öğle: az ıspanak , az körili tavuk , az taze fasulye , azda yoğurtlu patlican kızartma ama çok az
ara:1 bdr ıhlamur
akşam : 1 tabak kabuska ve 1 kase yoğurt :))

veeeeee bu 2 haftadır tartım beniiii ehp yüksek tartıyodu bugün ölesine bi tartılim dedim inanamadım 3 kez çıktım tartının üztüneee yarına bomba gibi geliyorum inşallah :)))

eevvveettt buda menümmmm
sabah:1 dilim ekmek , 2 yeşil 2 siyah zeytin, kk peynir , 1 çay brd şekersiz çay
ara: çeyrek simit koktudaa 1 brd ıhlamur ( yemege 1,30 da çıktım bunu 11,30 falandı yedim)
öğle: az ıspanak , az körili tavuk , az taze fasulye , azda yoğurtlu patlican kızartma ama çok az

veeeeee bu 2 haftadır tartım beniiii ehp yüksek tartıyodu bugün ölesine bi tartılim dedim inanamadım 3 kez çıktım tartının üztüneee yarına bomba gibi geliyorum inşallah :)))

ayyyy maaşallah maaşallahhh...walla ben daha tartı almadımmm :43:bugün gidicem iş çıkışı alcam...

çok teşekkürler özgecimmmmm...sanada afiyet olsunnn ;) nasılsın bakalımm?

İyiyim tatlım gıymatlım sen nasılsın.

akrebim bişi sorcam peki çorbadaki havuç olmasa demiştin dün salatayada çiğinden havuç koyuyoz...pişmiş havuç neden yenmio...rehavet verirmiş tamam ama yinede kiloya karşı bi zararı varmıdır pişmiş havucun..

Evet cnm havuç piştiğinde içindeki nişasta açığa çıkıyor o yüzden kilo açısından pek tercih edilmiyor.

eevvveettt buda menümmmm

Afiyet olsun güzel menü :19:
Tartın bozuktur senin tartın ben sana diyim.
Yarına +5 çıkacan sen hıh :19:

ayyyy maaşallah maaşallahhh...walla ben daha tartı almadımmm :43:bugün gidicem iş çıkışı alcam...
çok saol bidenemm aysun bak yarın bildirm yapcaz kesin al tartını bugün olurmu bitanemmm :))

Evet cnm havuç piştiğinde içindeki nişasta açığa çıkıyor o yüzden kilo açısından pek tercih edilmiyor.

kıskançççççç yarın ilk defa görceğim bi kilo paylaşıcam seninde dudağın uçuklayacak hhehehehehe

hmmmm sade yiyebilioz yani ara öğünlere getirebilirim :D:D:D:D bende iyiyimmyemeğe gidicem şimdii...

çok saol bidenemm aysun bak yarın bildirm yapcaz kesin al tartını bugün olurmu bitanemmm :))

kıskançççççç yarın ilk defa görceğim bi kilo paylaşıcam seninde dudağın uçuklayacak hhehehehehe

abooooo alamazsam atarlarmı beniii :17::17::17:ama almaya çalışıcam kesinnnnn...çok büyük bi mani çıkmazsa sözzz....sabah aç karnınamı tartılıoz peki?bide ben haftasonları giremiom ya bişi olurmu?

hmmmm sade yiyebilioz yani ara öğünlere getirebilirim :D:D:D:D bende iyiyimmyemeğe gidicem şimdii...

abooooo alamazsam atarlarmı beniii :17::17::17:ama almaya çalışıcam kesinnnnn...çok büyük bi mani çıkmazsa sözzz....sabah aç karnınamı tartılıoz peki?bide ben haftasonları giremiom ya bişi olurmu?

cnm sadece cuma sabahları bildirim yapıyoz senin ilk haftan olucak bu ama listeye girmek için tartı almaya çalış :)) sabah tualete çıktıktan sonra açken tartılcan cnm :))
cumartesi pazar pek bizde giremiyoz zaten ??

cnm sadece cuma sabahları bildirim yapıyoz senin ilk haftan olucak bu ama listeye girmek için tartı almaya çalış :)) sabah tualete çıktıktan sonra açken tartılcan cnm :))
cumartesi pazar pek bizde giremiyoz zaten ??

tamam canımmmm alcammmm...kocişede söliimde dışarı çıkarsa bi baksın alsın olmazsa:D

canlarım merhaba

öğle arasında güneşte oturduk ohhh mis gibiydi valla hava insanın içini açıyor resmen

hemen dünkü menümü de paylaşacağım

sabah:yarım omlet bir dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay

ara: 2 tane kuru kayısı

öğle: z.yağlı kereviz ve bir çay bardağı yoğurt bir dilim ekmek

ara: bir tane elma, 2 tane kuru kayısı

akşam; 2 kepçe çorba bir dilim kepek ekmek ve salata

ara: bir tane greyfurt ve bir tane biskrem bisküvi çok canım çekti :((((

1,5 lt karışım suyu, 1,5 lt su, 2 tane yeşilçay bir tane türk kahvesi ve 3 fincan şekersiz çay

50 tane mekik.

herdemk dikkat et canım zorlama hemen kendini.

selennn en kısa sürede eskiye dönmen dileğiyle

banucum sana da kuzucuklara da çok geçmiş olsun bitanem

canlarım merhaba

öğle arasında güneşte oturduk ohhh mis gibiydi valla hava insanın içini açıyor resmen

merhaba canım...ohhh ne güsellll içi açılır tabi insanın.. burdada bi var bi yok güneş bi garip hava var...içim sıkıldı benimde böle olunca

merhaba canım...ohhh ne güsellll içi açılır tabi insanın.. burdada bi var bi yok güneş bi garip hava var...içim sıkıldı benimde böle olunca

benimde öyle havalarda içim sıkılır ama güneş yüzünü gösterince psikolojikde olsa daha iyi hissediyorum

heheheheeh ben o dediğim rakamı yemek yiyerek vercem sendeee ancaa 67,9 u yemek yemeyerek aç aç yazarsınn heheheh

:33:

hemen dünkü menümü de paylaşacağım

sabah:yarım omlet bir dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay

ara: 2 tane kuru kayısı

öğle: z.yağlı kereviz ve bir çay bardağı yoğurt bir dilim ekmek

ara: bir tane elma, 2 tane kuru kayısı

akşam; 2 kepçe çorba bir dilim kepek ekmek ve salata

ara: bir tane greyfurt ve bir tane biskrem bisküvi çok canım çekti :((((

1,5 lt karışım suyu, 1,5 lt su, 2 tane yeşilçay bir tane türk kahvesi ve 3 fincan şekersiz çay

50 tane mekik.

Afiyet olsun canikom.

canım bende adanada oturuyorum işim tarsusta şuan o yüzden tarsustayım hava bugün benim içimide baydı bugün

aaaaaaaaaa neresinde oturuosunnn :))) walla ya ne ilginç bi hava dimi...bide tam temizlik günümde böle oldu :((bende çalışıorum organize sanayideyim şuanda..personel işlemleri üzerine çalışıyorum bir iplik fabrikasında...sen ne iş yapıosun?

Back
X