Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep33 ( 67 / 66.3 / 0,7 / 1.04%)
banusultan( 61 / 61 / 0 / 0.00%)
aybüke07( 68,5 / / / %)
karamel_guzel( 77,3 / / / %)
tugbaemrah( 67,9 / 66.8 / 1.1 / 1.62%)
yaren38( 56 / 55.1 / 0.9 / 1.61%)
herdemk( 66,4 / / / %)
evder( 77.4 / 77 / 0.4 / 0.52%)
genic( 60,6 / 60,2 / 0,4 / %)
irem&özge( 69.3 / 68.2 / 1.1 / 1.59%)
selennnn( 60,1 /60.1 / 0 / %)
eldora( 61,2 / 61,2 / 0 / 0,00%)diskalifiye

Günaydın. Hiç bir şey okuyamadım umarım herkes çok iyidir. Hepinizi öptüm.

Arkadaşlar bu hafta serayı da ekleyelim listeye ne dersiniz.
Bence paylaşım ve takıma katkısı ile deneme süresi olmadan girmeyi hak etti.

Akrep abla yine en iyisini sen bilirsin ama ben bi teklif sunayım dedim. :38:

evet akrebimm bencedeeeeee tabi son karar senin :))

kızlar sabah sabah bişi okudum

-ya olduğun gibi görün ,yada psikolağa görün,bana görünmede kime görünürsen görün -:60::60:

Arkadaşlar bu hafta serayı da ekleyelim listeye ne dersiniz.

olabilir bencede canım

akrepçim nedersen canım

kızlar ben de düşündüm aynı şeyi ama kurallara uyalım en azından negatif bir durum olduğunda keşke lere sığınmayalım..
az sabır şekerler..hem seray tam adapte olur takıma ve kurallarına hem de bu hafta yeni aldığımız üyeyi çıkartalım önce..

aybüke07( 68,5 / 69 / -0.5 / -0.73%)
herdemk( 66,4 / / / %)
genic( 60,6 / 60.2 / 0.4 / 0.66%)
selennnn( 60,1 / / / %)

herdemk karamel ve selen kaldı:31:

arkadaşlar bu hafta serayı da ekleyelim listeye ne dersiniz.

olabilir bencede canım

akrepçim nedersen canım

hatta ben orda platese bilem gittim bir ara:)))) kolay gelsin canım

kızlar sabah sabah bişi okudum

-ya olduğun gibi görün ,yada psikolağa görün,bana görünmede kime görünürsen görün -:60::60:

kızlar ben de düşündüm aynı şeyi ama kurallara uyalım en azından negatif bir durum olduğunda keşke lere sığınmayalım..
Az sabır şekerler..hem seray tam adapte olur takıma ve kurallarına hem de bu hafta yeni aldığımız üyeyi çıkartalım önce..

teşekkürler kızlarrrrrr...:29::29::29::29:oyyy oyyyy canlarım benimmmm....hiç önemli değil ben zaten burdayımmm...listeye girmek içinde acelem yok kaptan ne diosa o olur...kurallara uyalım demiii...diete devam ettiğimiz gibi kurallarada devammmm..
Ben geri gidiomm işimin başına...öpüyorum hepinizi...:54:

günaydın kızlar..
şaka gibi benim bızdıklar su çiçeği çıkardı,şimdi onlarla meşgulüm,küçük kaşımasın diye hep nöbetteyim.neyse yine diyorum allah beterinden saklasın..
ne olur kusuruma bakmayın bu aralar benim,ne cevap yazacak,ne çok okuyacak vaktim olmuyor,sonra hepsini telafi ederim canlarım..öptüm hepinizi...

suçiçeği mevsimi ne yazıkki :(( geçmiş olsun canım. kaşınmaması için eczanelerde kaşıntıya karşı kremler satılıyor mutlaka biliyorsundur tabi sadece bilgimi paylaşayım istedim. tekrar geçmiş olsun. senin sonuçların çıkacaktı bugün... ne oldu acaba?

herdemk( 66,4 /65,8 / 0,6 / %)
selennnn( 60,1 / / / %)

ayağımdaki sargı gerçekten 300 gr dı sanki :))) çıkınca 600 gr birden gitmiş gibi göründü.

az sabır şekerler..hem seray tam adapte olur takıma ve kurallarına hem de bu hafta yeni aldığımız üyeyi çıkartalım önce..

peki akrebim nasıl istersen :))

teşekkürler kızlarrrrrr...:29::29::29::29:oyyy oyyyy canlarım benimmmm....hiç önemli değil ben zaten burdayımmm...listeye girmek içinde acelem yok kaptan ne diosa o olur...kurallara uyalım demiii...diete devam ettiğimiz gibi kurallarada devammmm..
Ben geri gidiomm işimin başına...öpüyorum hepinizi...:54:

ayyy cnmm yaaaaa :))))):48::48::48:

perşembe menüm

kahvaltı öncesi
yarım elma

kahvaltı
2 haşlanmış yumurta,4 ceviz,kaşar peyniri,5 zeytin,2 kapsül omega3

ara
yarım elma

öğle
bir kase tarçınlı süt,kırmızı meyveli nesfit

akşam
sarımsak,taze naneli yoğurt soslu ıspanak,maydanoz,nane,yeşilsoğan,az pide

spor yok maalesef
bitki çayı da yok ama normal limonlu açık çay var
su 1,5 litre
kitap:içinizdeki öküze oha deyin!

birkaç cümle:Tabiata, nesnelere, canlı cansız yaratılmışlara söz geçirmek için labaratuar çalışmalarına gerek yoktur.Allah ile kul arasında sıkı bir irtibat varsa herşey metafizik olarak gerçekleşir.
Üç yıldır tarlasından verim alamayan bir çiftçi: "Ya Ömer, hazinendeki benim tarla üç yıldır ürün vermiyor, ailem aç kaldı, tarlamı sana şikayet ediyorum" der.
Hz. Ömer bir kağıda bir şeyler yazar ve kağıdın tarlaya gömülmesini tembihler.Çiftçi gider, kağıdı gömer ve ondan sonra inanılmaz verim almaya başlar.Çünkü kağıtta şu yazılıdır:
"Ey toprak, sen Allahı'ın izniyle bu fukara müslüman aileyi doyurmak için varsın, onları aç bırakırken utanmadınmı?Hemen aklını başına almazsan, seni ondan satın alıp Yahudi mezarlığı yapacağım..."
Ali Semerkandi Hazretleri, Hacı Bayram-ı Veli ile görüşmeye giderken bir kayaya binip onu at gibi sürmüştü.Hacı Bayram Veli'nin bineği ise bir yılandı.Milyonlarca örnek var.
İnanılmaz şeyler anlatabilirim.Söylemek istediğim şu ki:Allah'ın huzurunda yaprak gibi titreyip,köz misali yanan her insanınduası göklerde karşılık bulur.

kızlarrr ben yemeğe çıkıyorummmmm :)))
açlıktan ölmek üzereyim bu sabah 6 da yaptığım kahvaltı beni öğleye kadar tutmuyoo yumurtada yesem acaba önerebiliceğiniz bişi varmı beni yok tutucak ???

canım dur sakin ol beli tartı yanlıştır önce onu kontrol et
yoksa edet dönemin mi vücudun su tutmuş olabilir yada tuzlu bişiler yediysen oda tutar
ama sakın gidip pizza falan yeme

ayy ne bilim anlamadım ki ben bu işi, adetim de şaştı daha haftaya olacağım ama gel gelelim bugün aşırı gerginlik hissediyorum ve yüzümde iğrenç iğrenç beyaz sivilceler de çıkmış sabah, bir de fena acıyor kii puffff...

Canım vücudun su tutmuştur.
Yada spor sebebiyle yağlar kasa dönmüş bu sebeple tartı + çıkmış olabilir. Sakın bozma moralini. Ölçülerini almışmıydın cnaım sen bi onların oranlarına bak derim.

bu nasıl bir vücut anlamadım ben yahuuu daha yaşım da genç bu yaştan böyle olursaa ilerde napcam ben yaaaa, hiç kilo vermeye meyilli değilim, çok sinir oldum çok

kızlarrr ben yemeğe çıkıyorummmmm :)))
açlıktan ölmek üzereyim bu sabah 6 da yaptığım kahvaltı beni öğleye kadar tutmuyoo yumurtada yesem acaba önerebiliceğiniz bişi varmı beni yok tutucak ???

sabah 6 da yiyosan acıkırsın tabiki kuşum

saat 9- 10 gibi süt iç mesela..acıcık tarçın ekle içine..acaip tok tutar seni..

ayy ne bilim anlamadım ki ben bu işi, adetim de şaştı daha haftaya olacağım ama gel gelelim bugün aşırı gerginlik hissediyorum ve yüzümde iğrenç iğrenç beyaz sivilceler de çıkmış sabah, bir de fena acıyor kii puffff...

bu nasıl bir vücut anlamadım ben yahuuu daha yaşım da genç bu yaştan böyle olursaa ilerde napcam ben yaaaa, hiç kilo vermeye meyilli değilim, çok sinir oldum çok

pazartesiden bu yana menülerini aliim kuşum öyle yorum yapayım..bu şekilde bişii diyemiyorum..vardır mutlaka bi yerde bir hata..menülerini yaz kuşum..

karamel de bildirdi kilosunu..selen kaldı..
rahatsızlandımı acabaa hiç unutmazdı yoksa:26:
biraz daha bekliyelim de

karamel_guzel( 77,3 / 77.3 / 0 / 0.00%)
herdemk( 66,4 / 65.8 / 0.6 / 0.90%)