Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hayirlicumalar.jpg

Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.

Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!

Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Allahım!
İhsan buyurduğun nimetlerini geri almandan, azabının ansızın gelip çatmasından, gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınırız.Bizlere yol göster Allahım!

Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur Allahım!

Allahım!
Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al Allahım! Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap Ya Rabbi! Allahım! Bizleri Sen'i çok zikreden, Sana çok şükreden, Sen'den çok korkan, Sana çok itaat eden, Sana karşı saygı ile dopdolu olan, ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden kullarından eyle.

Allahım!
"Kimsesiz kimse yok, herkesin var kimsesi,
Kimsesiz kaldık medet ey, kimsesizler kimsesi"

Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allahım! Mahlukatın adedince, Zatının rızası, arşının ağırlığı ve kelimelerinin mürekkebince Hz. Muhammed (sas) ve O'nun ehli ve ashabı üzerine salat eyle.

Ey Merhametlilerin en Merhametlisi! Bela ve musibetlerin sağanak sağanak üzerimize yağdığı, ardı arkası kesilmeyen depremlerle inim inim inleyip çaresiz kaldığımız şu günlerde, çaresizlerin yegane çaresi Sensin deyip Sana yalvarıyor, halimizi Sana arz ediyoruz. Celalinden cemaline, kahrından lütfuna sığınıyoruz. Bizim Rabbimiz Sensin. Sen, bizleri semavi ve arzi musibetlerin eline teslim etmeyecek kadar merhametlisin. Bizleri her türlü kötülüklerden muhafaza buyur!

Amin.. Amin.. Amin..
Cumanız Mübarek Olsun, Rabbim Yapacağınız Her Türlü İbadet Ve Taatlerinizi Kabul Eylesin.

karamel de bildirdi kilosunu..selen kaldı..
rahatsızlandımı acabaa hiç unutmazdı yoksa:26:
biraz daha bekliyelim de

akrep33 ( 67 / 66.3 / 0,7 / 1.04%)
banusultan( 61 / 61 / 0 / 0.00%)
aybüke07( 68,5 / 69 / -0.5 / -0.73%)
karamel_guzel( 77,3 / 77.3 / 0 / 0.00%)
tugbaemrah( 67,9 / 66.8 / 1.1 / 1.62%)
yaren38( 56 / 55.1 / 0.9 / 1.61%)
herdemk( 66,4 / 65.8 / 0.6 / 0.90%)
evder( 77.4 / 77 / 0.4 / 0.52%)
genic( 60,6 / 60.2 / 0.4 / 0.66%)
irem&özge( 69.3 / 68.2 / 1.1 / 1.59%)
selennnn( 60,1 / / / %)
eldora( 61,2 / 61,2 / 0 / 0,00%)diskalifiye

canım selende yazmış sabitmiş

karamel de bildirdi kilosunu..selen kaldı..
rahatsızlandımı acabaa hiç unutmazdı yoksa:26:
biraz daha bekliyelim de

selennnn( 60,1 / / / %)

Günaydın. Hiç bir şey okuyamadım umarım herkes çok iyidir. Hepinizi öptüm.

canım selenin yazısı

2. TAKIM
selennnn( 60,1 / 60.1 / 0 / 0.00%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 860,7 / 856 / 4.7 / 0,60% )

kızlar ben de düşündüm aynı şeyi ama kurallara uyalım en azından negatif bir durum olduğunda keşke lere sığınmayalım..
az sabır şekerler..hem seray tam adapte olur takıma ve kurallarına hem de bu hafta yeni aldığımız üyeyi çıkartalım önce..

iyi düşünmüşsün canım

suçiçeği mevsimi ne yazıkki :(( geçmiş olsun canım. kaşınmaması için eczanelerde kaşıntıya karşı kremler satılıyor mutlaka biliyorsundur tabi sadece bilgimi paylaşayım istedim. tekrar geçmiş olsun. senin sonuçların çıkacaktı bugün... ne oldu acaba?
canım nasıl oldun az kaldı sanırım yürümene
kızlarrr ben yemeğe çıkıyorummmmm :)))
açlıktan ölmek üzereyim bu sabah 6 da yaptığım kahvaltı beni öğleye kadar tutmuyoo yumurtada yesem acaba önerebiliceğiniz bişi varmı beni yok tutucak ???
canım ara yaparsan daha iyi olur 5 saat geçmiş üstünden normaldir
10 gibi ara yapsan daha iyi olur

düzenli olarak yapabiliyormusunuz yaa:( buara çok kilo aldımmmm:(
neyi düzenli olarak yapıyormuyuz anlamadım aslıcığım diyetmi biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz ayrıca akşam 8den sonra bişi yemiyoruz birde spor yaparsan süper olur

Günaydın. Hiç bir şey okuyamadım umarım herkes çok iyidir. Hepinizi öptüm.

sen nasıl oldun canım

hayirlicumalar.jpg

Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.

Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!

Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Allahım!
İhsan buyurduğun nimetlerini geri almandan, azabının ansızın gelip çatmasından, gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınırız.Bizlere yol göster Allahım!

Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur Allahım!

Allahım!
Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al Allahım! Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap Ya Rabbi! Allahım! Bizleri Sen'i çok zikreden, Sana çok şükreden, Sen'den çok korkan, Sana çok itaat eden, Sana karşı saygı ile dopdolu olan, ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden kullarından eyle.

Allahım!

Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allahım! Mahlukatın adedince, Zatının rızası, arşının ağırlığı ve kelimelerinin mürekkebince Hz. Muhammed (sas) ve O'nun ehli ve ashabı üzerine salat eyle.

Ey Merhametlilerin en Merhametlisi! Bela ve musibetlerin sağanak sağanak üzerimize yağdığı, ardı arkası kesilmeyen depremlerle inim inim inleyip çaresiz kaldığımız şu günlerde, çaresizlerin yegane çaresi Sensin deyip Sana yalvarıyor, halimizi Sana arz ediyoruz. Celalinden cemaline, kahrından lütfuna sığınıyoruz. Bizim Rabbimiz Sensin. Sen, bizleri semavi ve arzi musibetlerin eline teslim etmeyecek kadar merhametlisin. Bizleri her türlü kötülüklerden muhafaza buyur!

Amin.. Amin.. Amin..
Cumanız Mübarek Olsun, Rabbim Yapacağınız Her Türlü İbadet Ve Taatlerinizi Kabul Eylesin.
amin ne güzel duaymış

bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp,
'BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR!' deme,
derdine donup,
'BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR!' de.
bu duayıda çok beğendimiki gündür bu sözleri diyorum sıkıntılı halle karşılaşsam bana yardım eder diyorum bir de ekstrdan bir öncekide benim hergün ettiğim duaydı zaten

sabah 6 da yiyosan acıkırsın tabiki kuşum

saat 9- 10 gibi süt iç mesela..acıcık tarçın ekle içine..acaip tok tutar seni..
aaa evet süpper oldu bunu denicem :)) saol akrebimmm
hayirlicumalar.jpg

Allahım!

Allahım!

Allahım!

Allahım!

Allahım!

Allahım!

Allahım!

Allahım!

Amin.. Amin.. Amin..
aminnnnnn akrebim süpper bi duaa çok saol paylaştıgın için :))
amin ne güzel duaymış

bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp,
'BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR!' deme,
derdine donup,
'BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR!' de.
bu duayıda çok beğendimiki gündür bu sözleri diyorum sıkıntılı halle karşılaşsam bana yardım eder diyorum bir de ekstrdan bir öncekide benim hergün ettiğim duaydı zaten

süpper yaaa buda gerçekten öleee bende bundan sonra öle dicem :))

ayyyy hemen öğleye kadar olan menümü unutmadan yazimde bu arada öğleyi abarttım biraz açlıktan gözüm döndü galiba :(((
sabah : 1,5 dilim ekmek , 3 yeşil 3 siyah zeytin , yarım kahvaltılık kırmızı biber , 1 çay brd şekersşz çay
ara:1 brd ıhlamur
öğle: 1 küçük karnıyarık , az kremalı mantar , az et kavurma , az tavuk patates sote , az pazı vee 1 kase yoğurt (ayyyy çokmu yedim acep ama yoğurt dışındakiler 1 servis tabağının içindeydi )

ayyy cnmm yaaaaa :))))):48::48::48:

bebeğimmmmmm du öpim seni :48: dudağınamı geldi neee :17::17:nese sende öle öpmüşsün...

perşembe menüm

kahvaltı öncesi
yarım elma

kahvaltı
2 haşlanmış yumurta,4 ceviz,kaşar peyniri,5 zeytin,2 kapsül omega3

ara
yarım elma

öğle
bir kase tarçınlı süt,kırmızı meyveli nesfit

akşam
sarımsak,taze naneli yoğurt soslu ıspanak,maydanoz,nane,yeşilsoğan,az pide

spor yok maalesef
bitki çayı da yok ama normal limonlu açık çay var
su 1,5 litre
kitap:içinizdeki öküze oha deyin!

birkaç cümle:Tabiata, nesnelere, canlı cansız yaratılmışlara söz geçirmek için labaratuar çalışmalarına gerek yoktur.Allah ile kul arasında sıkı bir irtibat varsa herşey metafizik olarak gerçekleşir.
Üç yıldır tarlasından verim alamayan bir çiftçi: "Ya Ömer, hazinendeki benim tarla üç yıldır ürün vermiyor, ailem aç kaldı, tarlamı sana şikayet ediyorum" der.
Hz. Ömer bir kağıda bir şeyler yazar ve kağıdın tarlaya gömülmesini tembihler.Çiftçi gider, kağıdı gömer ve ondan sonra inanılmaz verim almaya başlar.Çünkü kağıtta şu yazılıdır:
"Ey toprak, sen Allahı'ın izniyle bu fukara müslüman aileyi doyurmak için varsın, onları aç bırakırken utanmadınmı?Hemen aklını başına almazsan, seni ondan satın alıp Yahudi mezarlığı yapacağım..."
Ali Semerkandi Hazretleri, Hacı Bayram-ı Veli ile görüşmeye giderken bir kayaya binip onu at gibi sürmüştü.Hacı Bayram Veli'nin bineği ise bir yılandı.Milyonlarca örnek var.
İnanılmaz şeyler anlatabilirim.Söylemek istediğim şu ki:Allah'ın huzurunda yaprak gibi titreyip,köz misali yanan her insanınduası göklerde karşılık bulur.

menü süpermiş ...heleki söylemek istediğin mükemmellll;)

hayirlicumalar.jpg

Allahım!

Allahım!

Allahım!

Allahım!

Allahım!

Allahım!

Allahım!

Allahım!

Amin.. Amin.. Amin..

aminnnnn aminnnn aminnnnnn.....seninde cuman mubarek olsun canımmm...

ayyyy hemen öğleye kadar olan menümü unutmadan yazimde bu arada öğleyi abarttım biraz açlıktan gözüm döndü galiba :(((
sabah : 1,5 dilim ekmek , 3 yeşil 3 siyah zeytin , yarım kahvaltılık kırmızı biber , 1 çay brd şekersşz çay
ara:1 brd ıhlamur
öğle: 1 küçük karnıyarık , az kremalı mantar , az et kavurma , az tavuk patates sote , az pazı vee 1 kase yoğurt (ayyyy çokmu yedim acep ama yoğurt dışındakiler 1 servis tabağının içindeydi )

ay çok yemişsin kısss...nese hepsi 1 servis tabagındaymış ama tabağın büyüklüğü ne kadar acep :9::9::9:

bebeğimmmmmm du öpim seni :48: dudağınamı geldi neee :17::17:nese sende öle öpmüşsün...

menü süpermiş ...heleki söylemek istediğin mükemmellll;)

aminnnnn aminnnn aminnnnnn.....seninde cuman mubarek olsun canımmm...

ay çok yemişsin kısss...nese hepsi 1 servis tabagındaymış ama tabağın büyüklüğü ne kadar acep :9::9::9:

yaneee normal boyutlu bi servis tabağıydı ama şuanda inanılmaz şişim çok yedim galibaaa :((

yaneee normal boyutlu bi servis tabağıydı ama şuanda inanılmaz şişim çok yedim galibaaa :((

ben hiç şişmedimmm ii doydum bu sefer ama Allah tan evden yemek getirmişin..tavuk göğsü e brokoli haşladım sonra acıcık yağda tavukları kavurdum üzerine brokoliyi baharatı attım onu getirdim işyerine...azda yoğurt yedim...ekmek yok :)))

Tubaaaa tabağın boyutlarını ve yediğin yemekleri bildiğim için yuhhhh çok yemişsin diyorum. Hemde büyük bir zevkle. O kremalı mantar zaten başlı başına kalori deposu. Patates yemişsin o da cısss ve karnıyarık hepten cısssss.

Ben de burger kıng'e gittim.
Ne yenir burger da.
Tabi ki whopper yada steak house.
Yanında da kola ve papates
Hemde büyük boy.

Ama ben ne yedim. Isgara tavuklu salata :32::32::32: Çok mutluyum gurur duyuyorum kendimle.

Tubaaaaa :33:

Tubaaaa tabağın boyutlarını ve yediğin yemekleri bildiğim için yuhhhh çok yemişsin diyorum. Hemde büyük bir zevkle. O kremalı mantar zaten başlı başına kalori deposu. Patates yemişsin o da cısss ve karnıyarık hepten cısssss.

Ne yenir burger da.
Hemde büyük boy.

Ama ben ne yedim. Isgara tavuklu salata :32::32::32: Çok mutluyum gurur duyuyorum kendimle.

ayyyy cnm yaaaa kıyamammmmm salata yemişmişşş :))) heeee bide yanında kolaaaaaaa dimiiii dinime küfreden müslüman olsa yaneee durum :))
valla oraya gittiğimizde senin o tabağı nasıl tıka basa doldurduğunu herçez bileyoooo ayrıcaaaaaaaaaa kremalı mantarı az yedim sadece mantarlarını kremasını sıyırıppp veee 2 tane patates yedim küçücükk ayrıcaaa karnıyarıkı cnm ne zamandır istiyodu oda benim ödülüm bence sen beni kıskanmaktan vazgeçççç senin kadar sıkı diet yapmıyom ama senden çok kilo veriyorum die çekemionnn kıskanıyonnnn

Ne yenir burger da.
Hemde büyük boy.

tubişşşşşşşşş yakalandınnnn...ondan demekki o şişkinliğin seninnn...seni seniii...:20::20:özgecim tebriksiyorum senii...bende burger a gitsem aynen salata yerdim ...:34:

tubişşşşşşşşş yakalandınnnn...ondan demekki o şişkinliğin seninnn...seni seniii...:20::20:özgecim tebriksiyorum senii...bende burger a gitsem aynen salata yerdim ...:34:

valla bu gün çok yedimki zatennn bunu söledim :)))) ama özgenin yaptığı tamamnnn kıskançlıkk :37::37:

Back
X