Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu aradaaaa kızlarrrr günaydınnnnn
ayyy sabah tartıldım ve tartı bana 66.5 i gösterdi ayy bu bi mucizeeeee ayy çok mutluyummmm yaaaaa
şimdi kahvaltı hazırlıcam kendime ama canım inanılmaz patates kızartması istiyor çok az kızartcam üzgünüm yoksa hep aklımda kalıp bi gün daha çok yerim :))) akrebimm nede olsa sabah dimi yesem bişi olmaz öğlen salata yicem akşamda yağsız tavada kızarttığım et ve salata :))

ayyy sabah tartıldım ve tartı bana 66.5 i gösterdi ayy bu bi mucizeeeee ayy çok mutluyummmm yaaaaa
şimdi kahvaltı hazırlıcam kendime ama canım inanılmaz patates kızartması istiyor çok az kızartcam üzgünüm yoksa hep aklımda kalıp bi gün daha çok yerim :))) akrebimm nede olsa sabah dimi yesem bişi olmaz öğlen salata yicem akşamda yağsız tavada kızarttığım et ve salata :))

günaydın tubişimm günaydın kızlarrrr...bende tartıldım 67,4 çıktı alla alla dedim tartımmı bozuk acabaa :26:

Bugün ilk günaydın diyen ben olayım istedim.
Hepinizin günü aydın, yüreği sevinç dolu olsun. Uyanmanız için sevinçler ile donatılırsınız inşallah.

Evder, Herdemk, aybuke, tuğba, akrep 33, yaren, irem, genic nasılsınız? Kızlar hepinizi çok özledim. :38:

Çok uyumanın dışında daha iyiyim. Asosyal oldum iyice. Kurslarımı, spor salonumu özledim. Benim gibi birine en büyük eziyet bence bu.
Son zamanlarda çok hazır gıda yer olduk, karbonhidratlı gıdalar düzenimi bozdu. Malum evin hanımı izne çıktı (hastalığın bir tek bu kısmını sevdim, ne yapacağım derdi yok :))))
Spora başladım. 5 dakika yavaş hareketlerle yapmama izin verilmişti söylenildiği gibi yaptım, daha fazlasını zaten imkanı yok yapamazdım. sonrasında zorlamadan arttırılacak inşallah.

Kaptanım nasılsın? Listemiz gecikmeli olarak hazırlandı. Umarım beğenirsin ve yanlışlık yoktur.

:54: :38:

seray0307 nasıl takımımızı sevdin mi?

Eki Görüntüle 354180

günaydın selennn...geçmiş olsun buarada...takımınızı çok sevdimm herkes harikaa;) bakalım bende bu takıma dahil olucam inşallah...:34::34:

Son düzenleme:
günaydın güzeller
harika bir hafta sonu bizimle olsun

Hepinizin günü aydın, yüreği sevinç dolu olsun. Uyanmanız için sevinçler ile donatılırsınız inşallah.

Evder, Herdemk, aybuke, tuğba, akrep 33, yaren, irem, genic nasılsınız? Kızlar hepinizi çok özledim. :38:

Çok uyumanın dışında daha iyiyim. Asosyal oldum iyice. Kurslarımı, spor salonumu özledim. Benim gibi birine en büyük eziyet bence bu.
Son zamanlarda çok hazır gıda yer olduk, karbonhidratlı gıdalar düzenimi bozdu. Malum evin hanımı izne çıktı (hastalığın bir tek bu kısmını sevdim, ne yapacağım derdi yok :))))
Spora başladım. 5 dakika yavaş hareketlerle yapmama izin verilmişti söylenildiği gibi yaptım, daha fazlasını zaten imkanı yok yapamazdım. sonrasında zorlamadan arttırılacak inşallah.

Kaptanım nasılsın? Listemiz gecikmeli olarak hazırlandı. Umarım beğenirsin ve yanlışlık yoktur.

:54: :38:

seray0307 nasıl takımımızı sevdin mi?

Eki Görüntüle 354180

bizler iyiyiz canım..senin daha iyi olduğunu okumak çok daha güzel tabii

attachment.php

liste için de çok teşekkürler canım
elerine sağlık

vayy bee 1 ay önce de 66,3 müşüm ben..şimdide kilo verdim diyo seviniyorum eşşek kafam:47: sabırla devam etmeyip çozutursan olacağı bu akrep:30:

Son düzenleme:
24.02.2012 MENÜM

sabah: 2 dilim buğday ekmeginde 2 dilim kaşarlı tost,şekersiz çay

ara:şekersiz çay

öğle: haşlanmış tavuk göğsünü birazcık yağda kavurdum içine haşlanmış brokoli ve baharat attım,yarım kase yoğurt,ekmek yok

ara: boş

akşam: kemikli tavuk 2 parça çok az ekmek,salata.(kemiksiz istemiştim ama kalmamış..)

ara:boş

3 litreden fazla su...kitabımı dün akşam bitirdimm..meraktan işten çıkmaya yakın okumaya başladım...yeni bi kitaba başlamadım henüz ama 50-10-25 olmak üzere 85 adet mekik çektim..(mekik aletinde ama)ayrıca bacaklarımı çalıştırmak istedim önce sağ bacağım sonra sol bacağım olmak üzere 25 er tane mekik aletiyle hareket yaptım..

günaydın tubişimm günaydın kızlarrrr...bende tartıldım 67,4 çıktı alla alla dedim tartımmı bozuk acabaa :26:
günaydınn bitanemmm :)) aaa süpper işte daha ne istiyonn :))
günaydın güzeller
harika bir hafta sonu bizimle olsun
günaydınnnnn inşallahhhhh :)))
bizler iyiyiz canım..senin daha iyi olduğunu okumak çok daha güzel tabii

attachment.php

liste için de çok teşekkürler canım
elerine sağlık

vayy bee 1 ay önce de 66,3 müşüm ben..şimdide kilo verdim diyo seviniyorum eşşek kafam:47: sabırla devam etmeyip çozutursan olacağı bu akrep:30:

ayyy akrebim yaaa üzme güzel canını sağlıklı ol da gerisi boş :)))

bişii olmaz kuşum hafta sonuna ait sabah kahvaltın olsun..yanında yeşilliğini peynirini zeytinini ihmal etme..ayy benim de canım istedi şimdi..ben de yarın sabaha mı yapsamkii
günaydın canımmm...inşallahhhhhhhhhhhhhh...şuanda çalıştıgım için hiç harika geçmio ama neseki öğlene kadar...onunla avutuyorum kendimi...:34:

tatlım ben de işyerindeyim..işyerinde olmak üzmesin seni..işsiz olup iş arayanların arasında olmak da vardı dimii..
hamdolsun halimize..
içinde olduğun anın tadını çıkar şeker..
mutluluk da budur zaten:16:

24.02.2012 MENÜM

öğle: haşlanmış tavuk göğsünü birazcık yağda kavurdum içine haşlanmış brokoli ve baharat attım,yarım kase yoğurt,ekmek yok

akşam: kemikli tavuk 2 parça çok az ekmek,salata.(kemiksiz istemiştim ama kalmamış..)

3 litreden fazla su...kitabımı dün akşam bitirdimm..meraktan işten çıkmaya yakın okumaya başladım...yeni bi kitaba başlamadım henüz ama 50-10-25 olmak üzere 85 adet mekik çektim..(mekik aletinde ama)ayrıca bacaklarımı çalıştırmak istedim önce sağ bacağım sonra sol bacağım olmak üzere 25 er tane mekik aletiyle hareket yaptım..

süppersin cnm valla maşşallah :))) menüde güzelll ve spordaa harikasın cnmm :))

24.02.2012 MENÜM

günaydınn bitanemmm :)) aaa süpper işte daha ne istiyonn :))

günaydınnnnn inşallahhhhh :)))

ayyy akrebim yaaa üzme güzel canını sağlıklı ol da gerisi boş :)))

daha ne isterim tubişimmm walla şaşırıo herkes bayağ azimli ilerliom...ama canım çok çikolata istio metro krizim tutucak sanırımmm :(((

bişii olmaz kuşum hafta sonuna ait sabah kahvaltın olsun..yanında yeşilliğini peynirini zeytinini ihmal etme..ayy benim de canım istedi şimdi..ben de yarın sabaha mı yapsamkii

tatlım ben de işyerindeyim..işyerinde olmak üzmesin seni..işsiz olup iş arayanların arasında olmak da vardı dimii..
hamdolsun halimize..

üzmüo zaten çünkü sizlerleyimmmmm :34:evde olsam internet yok giremicektimm yarım gün daha sizinleyimm :32::32::32:tabiki rabbime şükrediorum...ama işlerde kötü be akrebimm...umarım düzelirr...

teşekkürler canımmmm o senin güzelliğinnn...kıs tubiş sen olmasan belki ben bu kadar gayretli olmazdımm...iyiki varsınn:29::29::29: benim burda olmama referans oldun...ve harika insanlar tanıdımm...onlardan mükemmel tavsiyeler alıomm...hepiniz iyiki varsınızzz :29::29::29::29::29::38:

cuma menüm

kahvaltı öncesi
1 elma

kahvaltı
ev yapımı yoğurt kaymağı,kaşar peyniri,6 zeytin,mısır ve tam buğday ekmeği,maydanoz nane, yeşilsoğan

ara
1 elma

öğle
yoğuertlu ıspanak,mısır ve tam buğday ekmeği,şalgam turpu

akşam
adana,kuşbaşı,ciğer,yürek karışık,bol salata yeşillik sumaklı soğan,ince ekmek,ayran(dışardaydık)

ara
künefe,pişmaniye(alışkın olmayınca akşam sonrası ara yapmaya rahatsız oldum..yemek sonrası künefe diye ısrar ettiler..biliyordum başıma geleceği o yüzden perşembeden cumaya ertelettim..yoksa cuma sabahı tartıdaki halimi düşünemiyodum yani:53:

kitabım aynı
2 litre su
spor yok ama düzenli mekiğe devam etmek istiyorum..zayıf olsakta mekik olmayınca karnımız çıkıcak maalesef kıyafetlerde..ben dümdüz olsun istiyorum:21:

cuma menüm

kahvaltı öncesi
1 elma

kahvaltı
ev yapımı yoğurt kaymağı,kaşar peyniri,6 zeytin,mısır ve tam buğday ekmeği,maydanoz nane, yeşilsoğan

ara
1 elma

öğle

akşam
adana,kuşbaşı,ciğer,yürek karışık,bol salata yeşillik sumaklı soğan,ince ekmek,ayran(dışardaydık)

ara
künefe,pişmaniye(alışkın olmayınca akşam sonrası ara yapmaya rahatsız oldum..yemek sonrası künefe diye ısrar ettiler..biliyordum başıma geleceği o yüzden perşembeden cumaya ertelettim..yoksa cuma sabahı tartıdaki halimi düşünemiyodum yani:53:

kitabım aynı
2 litre su
spor yok ama düzenli mekiğe devam etmek istiyorum..zayıf olsakta mekik olmayınca karnımız çıkıcak maalesef kıyafetlerde..ben dümdüz olsun istiyorum:21:

ohhhh afiyet olsun akrebim ama et olmasın...ay yaaa ben çikolata yemek istiommm yiyebilirmiyimm 1 taneee:17::17::17:

hamdolsun halimize..
ayyy akrebim içim rahatladı valla :)) yarın kocişede kızartırım ama ben yemem artık :)) peynir zeytin tamamda yeşilliğim bitti bugün pazardan stoklicam :)) valla canın istediyse ye valla :))
ayyy akrebimm kolay gelsin allaha şükürle olsun işimiz var :)) akrebim özel diilse ne iş yapıyodun ???
daha ne isterim tubişimmm walla şaşırıo herkes bayağ azimli ilerliom...ama canım çok çikolata istio metro krizim tutucak sanırımmm :(((

üzmüo zaten çünkü sizlerleyimmmmm :34:evde olsam internet yok giremicektimm yarım gün daha sizinleyimm :32::32::32:tabiki rabbime şükrediorum...ama işlerde kötü be akrebimm...umarım düzelirr...

teşekkürler canımmmm o senin güzelliğinnn...kıs tubiş sen olmasan belki ben bu kadar gayretli olmazdımm...iyiki varsınn:29::29::29: benim burda olmama referans oldun...ve harika insanlar tanıdımm...onlardan mükemmel tavsiyeler alıomm...hepiniz iyiki varsınızzz :29::29::29::29::29::38:
ayyyy süpper valla yaa haftada 1 yiceksen sorun olmaz die düşünüyorum :)) ayy cnm benim o tamamen senin sıcak kanlılığın hemen benimsedin ve sevdirdin kendini :)) sende iyiki varsınnnn ...
cuma menüm

kahvaltı öncesi
1 elma

kahvaltı

ara
1 elma

öğle

akşam

ara

kitabım aynı
2 litre su

afiyet olsun akrebimmm ayy künefe yaaaaa :)))) ii yapmışsın valla yoksa artı çıkardın tartıda :)) ayy bende istiyom mekik yapcam işşallahhhh

ayyy akrebim içim rahatladı valla :)) yarın kocişede kızartırım ama ben yemem artık :)) peynir zeytin tamamda yeşilliğim bitti bugün pazardan stoklicam :)) valla canın istediyse ye valla :))
ayyy akrebimm kolay gelsin allaha şükürle olsun işimiz var :)) akrebim özel diilse ne iş yapıyodun ???

ayyyy süpper valla yaa haftada 1 yiceksen sorun olmaz die düşünüyorum :)) ayy cnm benim o tamamen senin sıcak kanlılığın hemen benimsedin ve sevdirdin kendini :)) sende iyiki varsınnnn ...

afiyet olsun akrebimmm ayy künefe yaaaaa :)))) ii yapmışsın valla yoksa artı çıkardın tartıda :)) ayy bende istiyom mekik yapcam işşallahhhh

geçen aylarda hergün 1 tane yiyodum mutlaka ama artık yemiom bencede haftada bi taneden bişi olmaz demi...şekerli bişelerede ihtiyaç duyar vücut :D:D:17::17:

birkaç cümle:...bahsi geçen şoförler, tepeden böcek gibi görünen küçük araçları görmezden gelerek canileşirler.Büyük çoğunluğu okumamış insanlardan oluştuğu için acımasızlıkları katlanarak artar, çünkü küçük adamın gözleri yüksekten bakmaktadır;küçük ve ezik büyümüş adamın altında güçlü, yüksek araçlar vardır...
Onlara Mevlanayı nasıl anlatalım.O Mevlana, yüksek bilgisi ve hikmetiyle meyve veren ağaçlar gibi dallarını tevazuyla yere eğiyordu."Ben" diyordu:"Ben, okyanusta küçük bir damla bile değilim..."Bizim kültürünyüce şahsiyetlerinin "ben" demekten itinayla kaçındıklarını hepimiz biliyoruz.Benlik duygusu, benlik iddiası bir filozofta da bir peygamberde de ayıp kaçar;günah olur ama görüyorsunuz ki ancak kendilerini aşağılamak istediklerinde "ben" diyorlar.
Evliyalarımız,peygamberlerimiz,sahabeler,mübarek zatlar toz toprak içinde yalınayak yürüdüler.Çok zorda kaldıklarında ise eşek ve katırı tercih ettiler.Büyük adamlar,Allahın sadık dostları eşeğe bile binemiyorlardı ama ahir zamanda para sahibi olmuş köpekler Ferrariye biniyorlar.Rabbimizin sabrını görüyorsunuz değilmi??
Gavurun dölleri,teknoloji sayesinde yükseğe çıkıp uzay fotoğrafları çekince Mevlana olmayı beceremediler.Biz de onlardan böyle bir bilgelik beklemedik zaten..
Aynı teknoloji, Osmanlı ya da Hz.Ömer'de olsaydı her saniye yeryüzünde hangi kedinin bacağı kırık,hangi fukara açlık çekiyor,hangi zavallı bir zalimin kırbacı altında inliyor görürlerdi ve yardıma koşarlardı.Onlar uzay teknolojilerini beş yaşındaki müslüman çocukların kafasına bomba yağdırmak için kullanıyorlar.

herkese günaydın kızlaaarrr, çok güzel bir hava var, kahvaltımızı yaptık biraz evi toplayıp kendimi atacağım sokağa

Eki Görüntüle 354180

günaydın canımcım günaydın, iyileşmen zaman alacaktır elbette, senin gibi harekete alışkın bir insan için çok zor bir durum anlıyorum, inşallah bugünler d egeçecektir. bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum, liste için de eline sağlık canım.

Back
X