Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

arkadaslar ben sabah 160 kalorilik sandvic ekmegi icine peynir ve dereotu koydum yedim
yanında 2 hurma
oglen 1 dilim ekmek kalıncaydı 7-8 kasık nohut 2 kasık amerikan salata 2 kasık yogurt 1 kase sebze corbası

bi saat sonra da 1 bardak sahlep ve 1 bardak sekerli cay

normalde ara ogunum 5 grissini ve 1 activia idi

sizce cokmu

aksam

1 tabak yogurtlu haslanmıs pazı ve 2 dilim ekmek yesem

yatmadn oncede 2 meyve nasıl olur

Akrep33 üm, canım kaptanım bu haftasonu annem beni evine götürecek. Ertesi gün bildirim var diye perşembeye kadar orada kalacağım. Yazılanları okuyamayacağım ve cevap yazamayacağım. İzin var mı?
Bu arada ben eskisi gibi sağlığıma kavuştuğumda ikili üçlü gruplar oluşturup bir yarışma düzenleyebilir miyiz? Fena gaza gelmiş durumdayım. Sporumla karşı takımı dövecek kadar azim ile doldum.
annene selamlar selenciğim,yarışmayı ben de istiyorum...
evet haklısın canım..evderi çok merak ettim..işyerinden çıktımı acabaa..gelsin de hemen bana özelden telini yazsın..bu durumlarda mesajla da olsa bana ulaşabilir..

görüntüde az kaldı gibi olsada banunun mezuniyete daha çoooooooooook var şekercim:27:
seni yalnız bırakmayayım diye gitmiyorum ya,iyi niyetimden yani..:52:
hmm güzel akşam uyguluyayım ben de..yada hafta sonu..
az önce eşim aradı akşam fetih 1453 e gidebiliriz aklıma geldi şimdi:1:
oo iyi seyirler,ben kitaptan okurken gerim gerim gerilmiştim,ne büyük mucize ve akılla alınmış bir şehir şu istanbul..
hehehehe kilo ermeyince takım seviliyo dimi şekerimmm:27::33:

bana bak kaptan,gelicem mersine,yürürken arkandan booo yapıcam,aklını alıcam ona göre...arkanı kollaaaaa...:27:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Tabiki sizden kopmayacağım son 6-7 kilomu sizin motivasyonunuzla verdim.Hepiniz mezun olacaksınız buna inanıyorum yeterki isteyin.Biliyorsunuz 1 ocakta sigarayıda bıraktım ve buna rağmen kilo vermeye devam ettim. Sigara bırakmak kilo almaya sebep olmuyormuş ben hep korkardım kilo alıcağım diye.İnşallah birdaha başlamamam ve kilomu korurum.

yarencim sen dukan diyeti ile mi zayıflamıştın, umarım görürsün,,,cevabuını bekliyorum, ben bu aralar o diyete takmış durumdayım daa..

denedim beğendim diyebileceğim bir peeling önerim var kızlar.
az önce yüzüme peeling maskemi yapayım diye kalktım ama tarihi dolmuş,çöpe attım.sabah tülin şahin kahve maskesinden bahsediyordu,peeling etkili diye,ne kaybederim dedim.kahvemi pişirdim,afiyetle içtim,telvelerini soğuyunca bir güzel yüzüme çok bastırmadan masaj yaparak sürdüm,1 dakika bekletip iyice duruladım..cildimin yumuşaklığına inanamadım,maskeyle asla böyle olmuyordu.arkasından nemlendiricimi sürdüm,pamuk gibi oldu.tavsiye ederim,ben haftada bir uygulayacağım maske yerine artık..

ilk kez duyuyorum, denemek lazım ben de deneyeceğim ilk kahvemin ardından, peki bu gözeneklerimi açıyormuş şimdi

akrep 3 kez moral bozmak yok dediğin içinnn tamammm kaptan moral bozmak yok, ta sen bu dukan ı önerir misin yahuu, sonra fena halde geri dönüş olmasın bana kilolar, ben geçici değil kalıcı olarak vermek istiyorum daa, o yüzden bir endişe taşıyorum, karar verbeilirsem pazartesi günü dukan diyetine başlayacağım..

kızlarl selam

desem inanmazsınız bizim internet kablolarını çalımışlar sabah geldik yoktu daha şimdi geldi

kilom nerdeyse sabit gibi 76,9 bir önemi yoktur heralde şimdiden sonra ama olsun 76 yıyı görmekte güzelmiş:))))

neyse bir bakim sonra olanlarıda anlatırım

yarencim sen dukan diyeti ile mi zayıflamıştın, umarım görürsün,,,cevabuını bekliyorum, ben bu aralar o diyete takmış durumdayım daa..

ilk kez duyuyorum, denemek lazım ben de deneyeceğim ilk kahvemin ardından, peki bu gözeneklerimi açıyormuş şimdi

Canım dukan diyeti yapmadım . İlk 3-4 ay diyetisyene gittim sonra kendim devam ettim. 3-4 hafta öncesine kadar menülerimi paylaşmıştım beslenmem hep öyleydi. Çok katı değildi diyetim benim kaçamaklarım hep oldu ama asla abartmadım.Kahvaltıda mutlaka maydonoz tüketmelisin harika ödem çözüyor. Ekmek kahvaltı dışında yemedim. Patates ve pirinç uzun zaman beslenmemde yoktu(Diyetisyen tavsiyesi) .

kızlarhemen olanları anlatayım size

bu arada buraya yazamamak ne kadar kötüymüş bir ara izin alıp toklara binip(akrebim sen bilirsin) gidip yazayım dedim iş çok yoğundu kıpırdayamadım

kızlar dün müdürümle konuştum bir gün önce ulaşamayınca çok gerildim anlatamam çok kötüydüm
dün çok şükür konuştum konuşma beklediğimden çok daha iyi geçti şükür (ne kadar zormuş ama konuşmak ) kararını vermek zor demek zor nebilim eminin şimdi arkadaşlardan ayrılırken de zorlanacağım en aşağı 10 gün olmak üzere martın sonuna kadarda olabilir burdayım sonrada özgürüm artıkkkk(konuşmay ı yapmak bile bana yetti nerdeyse)

ama kızlar size bişi diyimmi dualarınızıda hissettim teşekkürler onlar bana yardımcı oldu
gerçi 10 gün sonra belli olacak bir olay daha var burdan ayrılışım ile ilgili oda güzel sonuçlanırsa süper olacak

bravo kuşum bravoo:46::46: kızlar duydunuz zilin sesini hadi bakalım bugün herkesler günlüğe başlasın menüler önce günlüğe yazılsın..

canım menüne kuru kayısı incir ekle
canım eklerim bu haftasonu alayım bari

Allah yardımcın olsun kuşum
:16::16:

Hadi bakalım hayırlısı hakkında.
Gerilme hiç cnm kararını verdin sen nasılsa.

teşekkür ederim canım. bilgi paylaştıkça değer kazanıyor. benim şansım karşıma bilgili becerikli insanların çıkması. tabi değerlerini bilmek önemli ben bilenlerdenim. şu mutlu etme işine gelince çocukluğumdan beri böyle annem bazen bu halime çileden çıkmıştır ama şimdi memnun "yaradılış amacın mutluluk bulaştırmakmış" diyor :D mesela şuan üst katımdaki güzeller güzeli Öykü kızım ip atlıyor. sabahın bu saatinde böyle enerjik olması benim hoşuma gidiyor sağlıklı mutlu bir çocuk demek ki :)) bu benide mutlu ediyor. mutluluğun sırlarından biride bu hoşgörüde yatıyor. eşimi de zamanla kendime benzettim :)) üst kattan ses gelmeyince çocuklar hasta mı acaba bir arasana diyor :))) bu ufak bir örnek. dediğin gibi kısıtlı imkanlarla yapılan herşey daha başka anlamlı oluyor. farkında olan senin gibi insanlarda benim gözümde başka anlamdalar. yüce gönüllüsün bu çok açık. diyetisyenim benden ziyade eşimle sıkı fıkı :) zaten kayağa da beraber gitmiştik dönüş yolculuğumuzun sonucunu da hemen öğrenmişti,aslında geçmiş olsuna geç bile kaldı :)) evet burada kafa dengi arkadaş bulmak zor, eşi ve çocukları uzakta olduğundan yalnızlığını bizlerle yaşıyor.

şırnakta kütüphane var uğramaya çalışacağım. bakalım kitap bulabilecek miyim :) gerçi ne olsa okurum ben. okuduğunuz kitapları bana gönderebilirsiniz :)) böyle bir kampanya mı yapsak acaba :)))

ayva çekti canım. :)))
ne güzel yazmışsın hoşgörü:16:

daha iyiler teyzesi,ellerinden öperler..

offf,offf ben de ...hatta uzaklaştım iyice..

gerilme canım,söyle bitsin,rahatla...

çocukların biraz daha iyi olmalarına sevindim

ne yaptın konuşabildin mi canım merak ettim , inşallah hakkında hayırlısı olsun.

attachment.php

KIZLAR DEPRESYON HIRKASIYMIŞ BU:1:
süpermişşşş bir de bu soğuk kış günleri içinde çok iyi olur

canım inşallah iyi geçmiştir konuşman merakla haberlerini bekliyoruz.

selamlar.

çarşamba menüm:

sabah; bir dilim ekmek, 2 tane ceviz, domates, yeşillik ve şekersiz çay

ara: bir tane elma

öğle; z.yağlı börülce, yoğurt ve bir dilim ekmek

ara: bir tane greyfurt ve bir dilim ekmek

akşam; salata

3 lt su, 2 tane yeşil çay ve dün spor yok .((((

neden yok hemencecik onu da anlatayım. oğlum dün öğle uykusunu uyumamış. akşam erkenden eve gittik. 9 gibi uyudu sağolsun tabii bende bu fırsattan istifade hiçbirşeye dokunmadan 2,5 yılın ardından erkenden yattım. benim uykumda yine oğlum sayesinde gece 2 ye kadar sürdü aralıksız. ama kendimi bugun o kadar iyi hissediyorumki dinlenmişim resmen.
süper bir gün geçiyor sonrasında

ayy evet yaa insan zayıfladıkça kendini güzel hissediyor, üniversite yıllarımda bir yıl 59 kiloya düşmüştüm, 36 beden giyiyordum:53::53: o kadar zayıftım ki, gözlerim koca koca gibi görünüyordu, ama ne giysem kendime yakıştıramıyordum, çok iğrenç buluyordum kendimi,kilo almak istiyordum, kim derdi ki yıllar yıllar sonra o halime imreneceğimm, şimdi 38 e inebilsem şükredeceğim, gerçi dediğin gibi belki dee doymam 36 bedene ineyim bari derim :52::52:

ooff yine çok ütopik gördüm kendimiii:26:
neden olmasın ütopik deme bence ama istersen tabi

aaa bu tam benlikmiş. bundan bir tane satın almam lazım :)

aybukem sen en azından 36-38 bedenleri görmüşsün ben ömrü hayatınca görmedim :)) belki 10-12 yaşlarında görmüşümdür onuda hatırlamayıyorumm:)

canım benim allah yar ve yardımcın olsun. seni çok iyi anlıyorum. hayırlı haberlerle gel inş.

inş. canım şu takımın yüz karası oldum çıktım. utanıyorum artık kendimden

:( kendime hiç vakıt ayıramıyorum sabah 6 da uyandım bugun eve 10-11 gıbı dönerim. eve gıdıncede yapılacak işler var ama yapımıyacam artık. vucudum iflas ettı edecek.:(

evet ya ne bitmez kışmış arkadaş. rezil oldum yollarda. bide sürekli ilçeye gidiyorum. yollar kaygan. yüreğim ağzımda gidip geliyorumm

valla banu ben anca prof. olunca rahatlarım bu da nerden baksan bi 30 yılı bulur :D 30 yıl boyunca bana rahat yok

ayy ne gıcık oldum sana şimdi git sen 28 beden kot al bide düşsün üzerinden :) gıcık akrep
karamelcim lütfen bu koşusturma arasında kendine dikkat et lütfen sağlık en önemlisi canım

akrep33 ( 66.3 / 65.9 / 0,4 / 0.60%)
banusultan( 61 / / / %)
aybüke07( 69 / / / %)
karamel_guzel( 77,3 / / / %)
tugbaemrah( 66,8 /66,2 / 0,6 / %)
yaren38( 55.1 / 54,8 / 0,3 / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 77 / / / %)
genic( 60,2 / / / %)
irem&özge( 68.2 / / / %)
selennnn( 60,1 /59,9 /0,2 / %)
seray0307( / / / %)yeni üye

Kızlar ben hedefime fazlasıyla ulaştım . Tam 1 yıl süren diyet serüvenim bitti artık Tam 23,3 kg vermişim.İnşallah hepiniz en kısa zamanda hedeflerinize ulaşırsınız. Kaptanım mezun et beni.
:16::46::46::nazar::66: tebrikler canımmmmmmmmm

ama aradada olsa gel özletme kendini bu arada darısı bizim başlarımıza olsun

Eğer elektrikler kesildiyse veya net problemi nedeniyle giremedilerse sinir krizleri geçiriyorlardır. Çünkü ikisi de takıma çok önem veriyorlar. Kızlarrrr nerelerdesiniz? Her şey yolundadır inşallah.
aynen öyleydim canımmm

ama herdemki bende merak ettim muhtemelen yine internet yada elektrikleri gitti

Akrep33 üm, canım kaptanım bu haftasonu annem beni evine götürecek. Ertesi gün bildirim var diye perşembeye kadar orada kalacağım. Yazılanları okuyamayacağım ve cevap yazamayacağım. İzin var mı?
Bu arada ben eskisi gibi sağlığıma kavuştuğumda ikili üçlü gruplar oluşturup bir yarışma düzenleyebilir miyiz? Fena gaza gelmiş durumdayım. Sporumla karşı takımı dövecek kadar azim ile doldum.
canım bol bol annele hasret gider annen seni daha çabuk şifaya kavuşturur

hmm güzel akşam uyguluyayım ben de..yada hafta sonu..
az önce eşim aradı akşam fetih 1453 e gidebiliriz aklıma geldi şimdi:1:
bende merak ediyorum

evet canım,siyah noktalara da iyi geliyormuş,dene derim..
kızlarl selam

desem inanmazsınız bizim internet kablolarını çalımışlar sabah geldik yoktu daha şimdi geldi

kilom nerdeyse sabit gibi 76,9 bir önemi yoktur heralde şimdiden sonra ama olsun 76 yıyı görmekte güzelmiş:))))

neyse bir bakim sonra olanlarıda anlatırım
aa şaka gibi ya..
kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm :46::46::46::46::nazar:

ben de ..kendimi de tebrik etmek istiyorum,haftaya inşallah...

1mart hedef

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64,5/65,9 /1,4 kg ) :50:
banusultan(60 /61,5 /1,5 kg ):50:
aybüke07( 67 /68,8 / 1,8 kg ) :50:
karamel_guzel( / 77,1 / )
tugbaemrah( 66 / 66,2/0,2 kg) :46: canım sen ilk koyduğun hedefe ulaşmıştın ikinci ise 0,2 kg kalmış tebrikler
yaren38( 55 / 54,8/ ):46::nazar:tebrikler canım hertürlü hedefe ulaştın şekerim
herdemk( 65,1 / 65,8 / 0,7kg) :50:
evder( 75,5 / 76,9 /1,4 kg ) :50::43::43::43::43:
genic( 60 / 60,2 / 0,2) :46::nazar:tebrikler canım
irem&özge( 67,9 / 67,1 / ):46: :nazar: tebrikler canım
selennnn( 59 / 59,9 / 0,9) :50:
husnabanu( 69,5 /71,0/0,5 /:50:
seray0307(68 /66,7 / ):46::nazar:tebrikler canım

hedefine ulaşan arkadaşlarımı tebrik ediyorum :119::46::46::46:

ben dahil hedefine ulaşamayan arkadaşlarım durmak yok devam edeceğiz:52::52:

eline sağlık evderciğim.
1 nisan hedeflerimizi yazarız artık.
doğum günüme kadar 5 li rakamları ucundan da olsa görsem çok sevineceğim.7 nisan a kadar vaktim var yani.haydi hayırlısı...

denedim beğendim diyebileceğim bir peeling önerim var kızlar.
az önce yüzüme peeling maskemi yapayım diye kalktım ama tarihi dolmuş,çöpe attım.sabah tülin şahin kahve maskesinden bahsediyordu,peeling etkili diye,ne kaybederim dedim.kahvemi pişirdim,afiyetle içtim,telvelerini soğuyunca bir güzel yüzüme çok bastırmadan masaj yaparak sürdüm,1 dakika bekletip iyice duruladım..cildimin yumuşaklığına inanamadım,maskeyle asla böyle olmuyordu.arkasından nemlendiricimi sürdüm,pamuk gibi oldu.tavsiye ederim,ben haftada bir uygulayacağım maske yerine artık..
kızlar bi ara bende çatlarım için limon kahve yapanlardım çok devam edemediğim için net bişi diyemeyeceğim çatlaklar için ama gerçekten yumuşacık yapıyordu bebek gibi

canım gerçekten şaka gibi bir sene bir kere daha olmuştu tüm tarsus yolunda bulunanları bakır tel ya bayağı para ediyormuş sanırımm

tövbeee.şimdi fiber döşeniyor,hatta dün bizim bağlantı yapıldı,kırıldı,döküldü ev.işim az ya bir de bunlarla uğraşıyorum..

neyse şekerler,hepinize iyi akşamlar,z.yağlı kerevizimi pişirdim,yanına çorbamı yapayım,hafif beslenelim de hafifleyelim..görüşmek üzere..

1Nisan hedeflerimiz

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64/65,9/ 1,9 kg )
banusultan(60 /61,5 /1,5 kg )
aybüke07( 65 /68,8 / 3,8 kg )
karamel_guzel( / 77,1 / )
tugbaemrah(64/ 66,2/0,2 kg)
herdemk( / 65,8 / )
evder( 74,0/ 76,9 /2,9 kg )
genic( / 60,2 / )
irem&özge(64,5 / 67,1 / 2,6 kg)
selennnn( 59 / 59,9 / 0,9)
husnabanu( /71,0/ /
seray0307(63,7 /66,7 /3 kg )

vee 1 nisan hedeflerimiz kızlarrrr :66:

neyse şekerler,hepinize iyi akşamlar,z.yağlı kerevizimi pişirdim,yanına çorbamı yapayım,hafif beslenelim de hafifleyelim..görüşmek üzere..
görüşmek üzere iyi haftasonları

afiyet olsun canım ewt hafifleyelimmmmm

tövbeee.şimdi fiber döşeniyor,hatta dün bizim bağlantı yapıldı,kırıldı,döküldü ev.işim az ya bir de bunlarla uğraşıyorum..
kolay gelsin canım

Back
X