Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öleee özgee bizz yarın kiloyu yazıp kaçalımm :))
buraya yazma zorunluluğu olursa beni tetikler diye düşündüm
ayyy süpper valla bu şekilde yapalım :))spor listemiz olsun (başlama tarihi bugün olsun isterseniz yarın hiç farketmez ve
yanına ekleyelim günlük olarak haftanın sonunda sürelerimiz çıkar ortaya nedersiniz
cuma//cumartesi//pazar//pazartesi//salı// çarşamba//perşembe---toplam
akrep33//
banusultan//
aybüke07//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//30 dk elipitk bisiklet//50 mekik//30 dk plates//40mekik//30 dk yürüyüş//20 dk egzersiz //40 mekik --110 dk ve 130 mekik
genic//
irem&özge//
selennnn//
husnabanu//
seray0307//
yamuk prenses//
benim kinin yanına yazdığım bir örnek için gün gün yazalım nedersiniz
Bence de.
Süper fikir bence. Hatta bunu bir tablo şeklinde yapalım.
Tubaaa yapsana sen bunu sen güzel tablo yapıyon.![]()
günaydın kızlar...
dün de pilatesimi yaptım zorlansam da...yarım saat kadar tabii,fazlası kaslarımın ağrısından uyuyamamama neden oluyor..öyle hamlamış ki vücudum..leslie kasları bu kadar zorlamıyor tabii..devam edebildiğim kadar da yapmayı düşünüyorum...
kızlarrrr günaydınnnnnnn DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNN !!!!!
ayy sabahh işyerine masama geldimm bide ne görimmmasamda mor menekşeee şirketimiz bütün bayanlara menekşe almış ve biz gelmeden masamıza koymuşş ayy görüncee çok mutlu oldummm
![]()
Tünaydııınnn kızlarrrr,8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun..
ben gün içerisinde buraya baksamda genelde akşamları daha çok giriyorum,ama sanırım sabah daha çok hareket oluyor burada,hangi arada geldiniz yazdınız bu kadar yahu,akşamları teksasın sokakları gibi ıssız oluyor burası.
bu arada ben patrondan korktum ya(akrep)eli maşalı birine benziyorkendisiyle henüz tanışma yazışma fırsatım olmasada yazdıkları motive edici.
canım pilates dedin de aklıma geldi;geçen gün sanırım burada bir topikte bulmuştum,ender saracın 3 haftada incelten sporu var,ben ona başlıycam bugün sizde bir göz atın,beğenirseniz yaparsınız
Ender Saraç’tan 3 Haftada İncelten 10 Hareket | Okubil.com - Photoshop Kpss Ders Notları İndirme Msn Oyun Masaüstü Resimleri Cep Programları Driver Yükleme Portalı
hemde mor menekşe,bayılırıııımmmm.bu işyerini çok sevdim,ince bir davranış gerçekten.
ben gün içerisinde buraya baksamda genelde akşamları daha çok giriyorum,ama sanırım sabah daha çok hareket oluyor burada,hangi arada geldiniz yazdınız bu kadar yahu,akşamları teksasın sokakları gibi ıssız oluyor burası.
bu arada ben patrondan korktum ya(akrep)eli maşalı birine benziyorkendisiyle henüz tanışma yazışma fırsatım olmasada yazdıkları motive edici.
canım pilates dedin de aklıma geldi;geçen gün sanırım burada bir topikte bulmuştum,ender saracın 3 haftada incelten sporu var,ben ona başlıycam bugün sizde bir göz atın,beğenirseniz yaparsınız
Ender Saraçtan 3 Haftada İncelten 10 Hareket | Okubil.com - Photoshop Kpss Ders Notları İndirme Msn Oyun Masaüstü Resimleri Cep Programları Driver Yükleme Portalı
hemde mor menekşe,bayılırıııımmmm.bu işyerini çok sevdim,ince bir davranış gerçekten.
Ender Saraç’tan 3 Haftada İncelten 10 Hareket | Okubil.com - Photoshop Kpss Ders Notları İndirme Msn Oyun Masaüstü Resimleri Cep Programları Driver Yükleme Portalı
ewt canım çok narin bir çiçekayy çocukken evimizde hep menekşeler vardı ama sonra hepsi öldüler o günden beri hiç menekşem olmamıştı sabah gördüğümde tepkimi görmeliydiniz o kadar mutlu oldumki şimdi karşımda ara ara bakıyorum çok mutlu oldun ben yaaa :))
Gel bebem seni de alalım işyerimize. Yada ver adresini yollayalım menekşelerimizden.
Akrep abla da fena eli maşalıdır canom. Ben yarını düşünüyorum kara kara nasıl yazıcam o kiloyu diye. :18:
en kötüsü oğluşda hasta ateşler içinde dün geceden beri. o da uyumadı bende uyumadım. şuan sanki gözlerimden ateşler çıkıyor. bütün kemiklerim ağrıyor.
spor listemiz olsun (başlama tarihi bugün olsun isterseniz yarın hiç farketmez ve
yanına ekleyelim günlük olarak haftanın sonunda sürelerimiz çıkar ortaya nedersiniz
cuma//cumartesi//pazar//pazartesi//salı// çarşamba//perşembe---toplam
akrep33//
banusultan//
aybüke07//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//30 dk elipitk bisiklet//50 mekik//30 dk plates//40mekik//30 dk yürüyüş//20 dk egzersiz //40 mekik --110 dk ve 130 mekik
genic//
irem&özge//
selennnn//
husnabanu//
seray0307//
yamuk prenses//
benim kinin yanına yazdığım bir örnek için gün gün yazalım nedersiniz
yeni antalyalı benim canım
geçmişte okuduğum kadarıyla sende alanyadasın değilmi,bende manavgattayım..
kızlarrrr günaydınnnnnnn DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNN !!!!!
ayy sabahh işyerine masama geldimm bide ne görimmmasamda mor menekşeee şirketimiz bütün bayanlara menekşe almış ve biz gelmeden masamıza koymuşş ayy görüncee çok mutlu oldummm
![]()
ne münasebet canım tam aksine senden büyük oranda bir - bekliyoruz![]()
demiştim demeyi sevmiyorum ama sınırlı diyetlerde sınırlandırılan beyin bi yerde patlak verip fazlasıyla cozutturuyor ve sonuç kocaman bir +
kızlar kadına şiddet son bulsun inşallah
işini kaba kuvvetle üstünlük sağlamaya çalışan insan dışı yaratıkların elleri kırılsın inşallah
bugün bu tip bir haberle karşılaşmak istemiyorummm
kızlar yoğurdumdan sonra kefirimizi de evde yapmaya başladım,hazır satılanlarla ilgisi yok,onu içemiyordum,evde yapılan harika oluyor..sizlere de tavsiye ederim..
yarın sabah ilk işim haftalık paylaşım listesini hazırlıyorum bakalım kimler topun ucunda olucak
her cuma ak kara belli olsun sonuçta istiyorsak burda oluruz ve istiyorsak kilo verebiliriz dimi kızlar..