- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
sayfa açılınca mausla aşağıya doğru in,orada görürsün canım,halada açılmıyorsa o zaman senin bilgisayarda vardır sorun ama sanmıyorum,sen dediğim gibi sayfanın altına doğru in.adresi inceledim ama hareketleri görmedim ya acaba benim bilgisayar mı açmıyor
ne güzel ya,menekşeler,güller falan,afferim bu işyeri sahiplerine takdir ettim.benim kocam da bana gül almış akşam iş çıkışı,romantik kocam benim.ama diyorki haksızlık bu neden kadınlar günü varda erkekler günü yok!adam haklı valla.canlarım hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun.
bize de işyerimizde gül ve küçük kalp şeklinde çikolata dağıttılar. peki ben yedim mi asla
arkadaşlar yedi ve çok güzel diyorlar ben hemen sakladım tabee. belki c.tesi sabah ufak bir ısırıkla tadına bakabilirim ama o da belkide.
yoksa veririm kocişe o yer.
ikinizede çok geçmiş olsun canım,havalar bu sıra değişken,sağı solu belli olmuyor,birgün çok soğuk birgün bahar havası.vücutta şaşırıyor ne yapacağını,aslında en tehlikeli havalar bu sıralar,dikkat etmek lazım.en kötüsü oğluşda hasta ateşler içinde dün geceden beri. o da uyumadı bende uyumadım. şuan sanki gözlerimden ateşler çıkıyor. bütün kemiklerim ağrıyor.
herkese merhaba hanımlar, ölüyorum mide ağrısından, sanki midemde bir taş var ççözemedim nedenini, soda içtim ama işe yaramadı rahatlar gibi oldum ama şimdi yine devam, tam kepek ekmeğine başlamıştım bu hafta o mu dokundu acaba?? olabilir mi kızlar yaa, siz hiç duydunuz mu kepek ekmeği dokunur mu ki insana??
çok güzel bir gündü bugün, tam bahar havası vardı, haliyle mutluydum her sağlık sıkıntıma rağmen, zaman adeta su gibi akıp geçti, okul çıkışında da arkadaşımda çay içtikk, oohh misler gibi![]()
silzer neler kaynattınız bakiiimm bir geçmişe
valla bilmemki hiçte duymadım kepek ekmeğinin mide ağrısı yaptığını,belki öyle tesadüf denk gelmiştir.ama miden hassassa olabilir belki diycem.sen son 2 gün yediklerini bir düşün,oradan birşeyler bulabilirsin belki.1 kaşık kuru türk kahvesi yemeyi dene iyigelir.
evet yakınız canım,ben sık sık gezmeye geliyorum zaten eşimle ama yazın daha çok geliyorum.malum oranın geceleri güzel oluyor,dıstık dıstık dıstık