şekercim ya şimdi sen bunu nasıl kullanıyordum ? kullanmaya başlamadan önce ısınıyor musun? kaç dk. yapıyosun ya da kaçlı set halinde yapıyosun ? başlangıç için ne önersin ?
canım benim fazlaca vaktim olmuyor ama ilk başta ben dk olarak değilde öndeki kaloriye göre yapmıştım önceleri 200 bir sonraki gün 300 öyle öyle 1000 kaloriye kadar çıkmıştım ama daha sonra hergün 1000 yapmadım birgün 200 birgün 1000 ve üstü yapıyordum çünkü internette bakmıştım hergün yapmayın diyordu
şimdide 10 dk lı aralarla 30 -40 dk yapmaya çalışıyorum birde ben yapaken 10 dk ayakta kollarla bearber sonra 5 dk geri geri ayakta
daha sonra 10dk oturarrak gibi deiğişiklik yaparak yapıyorum oturduğum zaman ayaklar çalışıyor ama dinleniyorsunda
düenli kullanabilsen bacaklarda ve popoda kollarda okadar güzel gelişme gösteriyorki yavaş yavaş başla zaten kendinde bırakmak istemiyorsunn
hayatımda geçridğim en yorucu enyoğun en bunaltıcı en stresli en kasvetli haftaydı

kızlar güzel haberlerle döndüm çok şükür ama anlatacak bile tagatim yok, sabah yoldan geldim ve derse girdim

şimdi kızımı almaya gideceğim ve ardından yemek bile yemden sızacağım, bu hafta haliyle de diyet ve spor yok ben bu hafta tamamen izinli olmak istiyorum, ölüyorum ölüyorum sadece nefes alıyorum, nolur akrep pazartesiden başlayabilirsem başlayayım zuzum ben bitiğim çünkü,
canım geçmiş olsun ve gözünüz aydın bence çabuk iyileşme gösterir şimdi iyice dinlen sende hasta olma canım
Keyfim yok. Hastayım ve aynı zamanda kab.z.m. Tamamen ekmeği ben de çıkarayım hayatımdan bakalım ne olacak? Günde iki öğün nesfit uygulamam devam ediyor. Hala kilomda bir değişiklik yok. Bakalım ne olacak. Ben kızımı aldım kursa gittim bugün. En çok dışarda kaldığım süre bugündü. Sanırım bir de yarın olacak. Doktora gideceğim sabahtan. Listeye yetişmeye çalışacağım. Bu sabah tartıldığımda kilom aynıydı. İnşallah yarın bir değişiklik olur. Bu arada herdemkin iyi olmasına çok sevindim. Öptüm hepinizi.
geçmiş olsun canım
günaydın arkadaşlar
benim kız ateşlendi gece..dr a götürdüm az önce geldim.o yüzden geciktim kusura bakmayın kızlar
geçmiş olsun kuzucuğa canım
sağol canım
grip başlangıcı dedi doktar boğazı hafiften başlamış..yanımda şimdi..azıcık uyudu şurupların etkisi ile..şimdi uyandı azıcık simit yedi antibiyotiğini içirdim..geceden bu yana şurup içti yavrucak ateş yüksek olunca..çok şükür yeni bişiler yiyor..dr 3 günde biticek antibiyotik verdi.normalde vermez ama boğazı için mecbur oldu..Rabbim acil şifalar versin inş..
şimdi nasıl oldu canım antibiyotik dedimi bendede akan sular duruyor ama yapacakta bişe olmuyor
selam millleeetttttt yamuğunuz prensesiniz geldiiiii
oy anam oy,yol yorgunuyum yemin edrim,gece saat 2 de geldim eve,uçak her zamanki gibi rötor yaptı,pöffff.3 gün koştur koştur öldüm istanbulda.iş sebebiyle gitmiştim biliyorsunuz ve o kadar koşuşturmaca arasında bile kilo almışım:18:umarım bu sadece ödem yada yalancı şişkinlik falandır(bu da nedemekse

)hemen kilo bildirimi yapıyorum çünkü saat tam 12 ve kendimi kül kedisi gibi hissediyorum,bunu yazayım çıkayım sonra uzun uzun yazışırız.kilom 63.8
off ya istanbul çok güzel ama iş için gittiği zaman insan tadını alamıyor neyse bitmiş ve gelmişsin iyice dinlen bari kilo alma meselesi otelde kaldı isen ondandır
akrep33 ( 68 / 67.7 / 0.3 / 0.44%)
banusultan( 61.5 / 61.5 / 0 / 0.0%)
aybüke07( 68.4 / / / %)
karamel_guzel( 77.6 /77.6 /0 / 0%)
tugbaemrah( 67 / 67 / 0 / 0.0%)
evder( 76.2 / / / %)
genic( 60 / 59.8 / 0.2 / 0.33%)
irem&özge( 66.4 / / / %)
selennnn( 60.5 / 60.5 / 0 / 0.0%)
seray0307( 65.4 / 65.2 / 0.2 / 0.31%)
yamukprenses( 63.1 / 63.8 / -0.7 / -1.11%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 802.1 / 801.4 / 0 / 0,0 )
Bu hafta gram verememişim yine. ama şaşırmıyorum çünkü bi çaba sarfetmiyorum.
kızlar ben kötüyüm ya. ve artık herkes bunun farkında bu aralar herkes beni odasına çağırıp sorguya çekiyor neyin var neden böylesin diye. yüzüm hiç gülmüyormuş. farkında bile değildim dün hocam söyledi. kendimi bi boşulukta hissediyorum. herşeyi boşladım hayatımdaki. hergün sabah 8 akşam 8 okuldayım eve gelıp yıne çalışıyorum. gece 1-2 lere kadar. sosyal hayatım sıfır. mutlu olacak hiçbirşey yapmıyorum. şikayette etmek istemıyorum isyana girecek çünkü. ne yapıcam bilmiyorum

[/QUOTE]canım bence senin acilen kendine 1 günde olsa 1saatte olsa zaman aırman gerekli bazen bendede olur mevsiminde etkisi var yorgunluğunda bence ne yap et bir kuaföre git yada yüz bakımına ya nebilim yapmadıüğın bişe yap ama sadece kendin için sinemaya git mesela
akrep33 ( 68 / 67.7 / 0.3 / 0.44%)
banusultan( 61.5 / 61.5 / 0 / 0.0%)
aybüke07( 68.4 / / / %)
karamel_guzel( 77.6 / / / %)
tugbaemrah( 67 / 67 / 0 / 0.0%)
evder( 76.2 / / / %)
genic( 60 / 59.8 / 0.2 / 0.33%)
irem&özge( 66.4 / / / %)
selennnn( 60.5 / 60.5 / 0 / 0.0%)
seray0307( 65.4 / 65.2 / 0.2 / 0.31%)
yamukprenses( 63.1 / 63.8 / -0.7 / -1.11%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 802.1 / 801.4 / 0 / 0,0 )
kilo veren arkadaşlarımı kutlarım ama genelde vahim durumdayızzz
kaptanım sonuncu mu olmuşuz ?
:84::84:
günaydın kızlar.süper bir hafta olsun bu hafta...spor,dikkat tam gaz....

ewt süper hafta olsun kızlarrrrrr sporlarımıza dönelim cayır cayır akalım yağları
HERKESE MERHABA arkadaşlar, mümkün olduğunca sizlere eşilik etmeye çalışacağım, yalnız biraz anlayış bekliyorum, aklım hala babamda, telefon elimden hiç düşmüyor, o psikolojiyi hala atamadım, kendime daha gelemdim, bedenen hala yorgunum, geçmişi henüz takip edemedim, sizler iyisinizdir umarım, akrepçim canım geçmiş olsun kızın rahatsızlanmış anladığım kadarıyla, şimdi iyi olduğuna sevindim. herpinizi öpüyorum selamlar...
kendine dikkat et canım Allahın izni ile herşey çok güzel olacak