Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sizlere de günaydın aybüke,evder,genic...keyifler nasıl bakalım.
aybüke iyi hissetmene sevindim güzelim.daha iyi haberlerle daha da iyi olursun inşallah..

her ne kadar sabah kalkmakta zorlansam da hala alışamadım keyfim yerinde allaha şükür.

oooo süper mis gibi valla:16::16:

günaydın canımmmmm hava süper ya şimdi

sabah kapalı gibiydi neyse öyle devam etmedi

evet canım ya ben sahile yakın oturuyorum sabah bir baktım rüzgarlı gibi yine falan dedim ama dışarıya çıktıktan sonra gördüm ki müthiş bir hava var.

sabah-----meyve salatası ve yoğurt
ara---badem birkaç tane
öğlen---mercimek çorba-patetes kavurması-yoğurt
akşam---fırında tavuk 2 kaşık kabak

akşam oturuken azcık çekirdek

dün yoğunluktan yeşilçay içemedim bugünden itibaren elma sirkeli suyumada başlayacağım

ama dün 2,5-3 litre su içtim özellikle akşam tamamladım
derslerime geri döndüm tekrarlara başladım ama uykusuzlukta başladı mecburenn

her ne kadar sabah kalkmakta zorlansam da hala alışamadım keyfim yerinde allaha şükür.

sabah kalkmasını hiç deme artık sınav yaklaştıkça ders saatini artırdım 2-3 saat uyku ile ayaktayım alıştırmaya çalışıyorum vücudumu ama sabah alkması işkence sabah alarmı duymadım zaten babam uyandırdı valla 5 dk da nasıl giyindim çıktım anlatamam

ayy kızlar işler öyle birikmiş ki yaz yaz bitmiyor ya

maillere cevap vermekten analizleri girmekten anam ağladı valla

neyse ya yapacağız artıkk başka yolu yok :))

bir çay molası vereyim dedim oarada sizlere bakınayımmm

ama kimse yokki

bu arada benim bıcır emziğini saklıyor sonrada memeyouuuk diyor ağzını öyle büzüyorki sonrada buluyor seviniyoruz hep beraber şimdiden oyun yapıyor

ama kimse yokki

bu arada benim bıcır emziğini saklıyor sonrada memeyouuuk diyor ağzını öyle büzüyorki sonrada buluyor seviniyoruz hep beraber şimdiden oyun yapıyor

senin bıcırık kaç yaşında kuşum

1Mayıs hedeflerimiz

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (/67,7/ 64 )
banusultan( /61,5 / )
aybüke07( /68,4 / )
karamel_guzel( / 77,6 / )
tugbaemrah(/ 67/
evder( 74,0/ 76,2/2,2 kg )
genic( / 59,8 / )
irem&özge( / 66,4 /)
selennnn( / 60,5 / )
seray0307( /65,2 / )
yamukprenses(/63,8/ )

ilk benden gelsin.inatla 64 diyorum efem:12:

benim hedefde 63 olsun kaptanim ..gec oldu ama cok yogun gecio ablamlar geldi corludan onlarlayim hep gez toz derken zaman nasil gecio bilmiom walla...ama aklim hep sizde emin olun;) nasilsiniz ne var ne yok

cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//cumartesi * 30dk yürüyüş-30dk zumba// pazar* 45 dk zumba //p.tesi*20 dk yürüyüş//salı*20 dk yürüyüş,15 dk aerobic//çarşamba*50 dk yürüyüş//perşembe*20 dk yürüyüş=------230dk spor:46::46:
banusultan//------0:45:
aybüke07// cumartesi*....... // ...pazar* ...........// p.tesi* 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist// salı* 20 dakika yürüyüş+ 30 dakika park spor//çarşamba* 1 saat yürüyüş+ 20 dakika spor//perşembe*1 saat yürüyüş+30 dk parkta spor------310dkspor270 twist:46::46::46::119::nazar:
karamel_guzel//------0:45:
tugbaemrah//pazar : 2 saat sahilde yürüyüş :)//-------120 dk spor:46:
evder//cumartesi * 90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//pazar* 40dk yürüyüş +30 mekik //p.tesi*40 dk yürüyüş //salı*... // çarşamba*50 mekik//perşembe* 45 dk yürüyüş //------215 dk spor+80 mekik:46::46:
genic// cumartesi* ........... // ....pazar*.........//p.tesi* 60 tane mekik// salı* 40 dk yürüyüş + step aletiyle 620 adım + 50 mekik // çarşamba* 30 dk yürüyüş+ 600 adım //perşembe*20dk yürüyüş+450 adım------90dk spor+1670 adım+110 mekik :46::46:
irem&özge//-------0:45:
selennnn// Pazartesi 15+15 dk spor aleti // salı 15+15 dk spor aleti // çarşamba 20dk yürüyüş+15 dk spor aleti -------95dk spor:46:
seray0307//c.tesi ....// pazar.....// pztesi*1,5 saat tempolu yürüyüş//salı*2,5 saat yürüyüş// çarşamba* 1,5 saat yürüyüş//perşembe*1saat yürüyüş+20dk parkta spor//-------410dk spor:46::46::46::119::nazar::64::65:
yamuk prenses//c.tesi *1 saat yürüyüş-20 mekik//pazar*...yok//p.tesi * 40 dakika yürüyüş//salı* 2saat yürüyüş//çarşamba*30 dk yürüyüş//perşembe*/-------250dk spor+20 mekik :46::46::46::nazar::119:

[/COLOR]
kızlar bir önceki haftanın listesi birincimiz seray0307 tebrik ediyorum canım:16::16::16::16::16:
ikincimiz aybüke07 üçüncümüz yamuk prenses sizleride tebrik ediyorum kızlar :16::16::16:

:65:1.)):nazar::64:seray0307-------410dk spor:46::46::46::119::nazar::64::65:
2.)):nazar:aybüke07------310dkspor270 twist:46::46::46::119::nazar:
3.)):nazar:yamukprenses-----250dk spor+20 mekik :46::46::46::nazar::119:

yaaaaa ben giremedigim icin goremedim bu hizla giderdim ama gidemedim yaaa ablam geldi yapamiom yuruyus bebisi var misafir gezme derken bayah yorucu ve yogun gecio kizlarrr...hepinizi opuyorummm

tuğbaların kk nın yasaklanması kötü oldu ya

keşke geri serbest olsa

keskeeeeee:(((

ama kimse yokki

Allahim yerim o bicirigi yaaa varya yegenim burda o kadar tatliki sipa insan bi garip oluyo ne bilim bebisim yasasaydi 3 aylik olacakti :((( bu ayda umutlarim suya dustu bakalim kismet artik ...bicirigini op yerime :*)

Son düzenleme:
günaydın şekerler,

bugün hava burda çok güzel yine

herkesin içide işleride günüde böyle güzel olması dileğiyle

:16::16:

benim hedefde 63 olsun kaptanim ..gec oldu ama cok yogun gecio ablamlar geldi corludan onlarlayim hep gez toz derken zaman nasil gecio bilmiom walla...ama aklim hep sizde emin olun;) nasilsiniz ne var ne yok

Ay sevindim canım gözünüzaydın uzaktan birileri geldiği zaman bizim evde bayram havası olur
iyice gezin eğlenin valla yemeği fazla kaçırma ama :)))) günlerinin tadını çıkar
keskeeeeee:(((

Allahim yerim o bicirigi yaaa varya yegenim burda o kadar tatliki sipa insan bi garip oluyo ne bilim bebisim yasasaydi 3 aylik olacakti :((( bu ayda umutlarim suya dustu bakalim kismet artik ...bicirigini op yerime :*)
Ay canım benim Allahım en güzel zamanda sana bebek yollyacaktır bu yönde dualarım sen gönlünü ferah tutt için rahat olsun buna inandır kendini canım

sana bebek ziyaretine geleceğim inşallah ...

kızlar yine sabah 4 e kadar ders çalıştım nekadar çay içtim (çayı buarada yeşilçay ile beraber karıştırıp demliyorum ) anlatamam

ama inat ettim alıştıracağım vücudumu başka yolu yok bunun dün uyku bastırdıkça yüzümü yıkayıp ders aralarında plates topu ile

plates yaptım hem uykumu açıyor hemde sporumu yapmış oluyorum :1: buarada elma sirkeli su da içtim 2 koca bardak oda sanki

etkiliyordu ama sabah kalktığımda nasıl tuvalete koştum anlatamam okadar şeyi içip yatarsam :)))

akrep33//
banusultan//
aybüke07//cumartesi ...// pazar ...// pazartesi* 1 saat 20 dakika yürüyüş//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
evder//cumartesi*...//pazar*30dk yürüyüş//pazartesi*50 mekik //salı*30dl plates+20 mekik //
genic//cumartesi*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//pazar*1,5 saat tempolu yürüyüş//pazartesi//20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//
irem&özge/
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//]

bol sporlu günlerrr:52::52:

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64/67,7/ 3,7kg )
banusultan(60 /61,5 /1,5 )
aybüke07( /68,4 / )
karamel_guzel( / 77,6 / )
tugbaemrah(/ 67/
evder( 74,0/ 76,2/2,2 kg )
genic( 57/ 59,8 / 2,8kg)
irem&özge( / 66,4 /)
selennnn( / 60,5 / )
seray0307(63 /65,2 / 2,2 kg)
yamukprenses(/63,8/ )
[/COLOR]

hazır gelmiş iken menümüde paylaşayımm

sabah--peynirli tost -domates-salatalık-nane-çay

öğle--tavuk ızgara- yoğurt

ara--elma

akşam --balık -koca bir kase içinde herşeyi olan salata

kızlar birde gece canım çok şekerli bişe istedi kuruüzüm ve kuru dut birkaçtane kessin diye

2 bardak elma sirkeli su-biberiyeli-zeytinyapraklı karışım bir bardak-toplamda 2 litre su

günaydın canlarım selamlar herkese, sabahtan çok güzel güneş vardı hava güzel ama kapattı şimdi

akrep33//
banusultan//
aybüke07//cumartesi ...// pazar ...// pazartesi* 1 saat 20 dakika yürüyüş//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
evder//cumartesi*...//pazar*30dk yürüyüş//pazartesi*50 mekik //salı*30dl plates+20 mekik //
genic//cumartesi*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//pazar*1,5 saat tempolu yürüyüş//pazartesi*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist// salı*20 dk eliptik bisiklet //
irem&özge/
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

ben hemen salı menümü de paylaşayım

sabah: bir dilim çavdar ekmek, 2 tane ceviz, domates, salatalık, yeşillik

ara: bir elma

öğle: z.yağlı kabak ve yoğurt

ara: bir armut

akşam: ızgara et ve salata

3 lt su, bir sade türk kahvesi, 5 adet şekersiz çay

sporumu çok fazla yapamadım çünkü dün eşimin müdürleri geldi ve akşam için yemeğe davetliydik ben de çok abartmış olmak istemediğim için gelen bir çok şeyin tadına dahi bakmadım sadece yemem gerekenleri yedim o kadar fakat gayet güzel bir akşam geçirdik açık havada. oradan da geç gelince fazla vaktim olmadı spor yapmaya.

Back
X